Horoscop rune Mihai Voropchievici, în săptămâna 14-20 februarie: Capricornii se bucură de succes

Mihai Voropchievici, numerologul de la Antena 3, a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 14-20 februarie, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”. Iată ce spun runele pentru fiecare zodie în această săptămână.

image

Sâmbătă seara, la emisiunea "Adevăruri ascunse", de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce ascund runele pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna 14 - 20 februarie.   

HOROSCOPUL RUNELOR CU MIHAI VOROPCHIEVICI PENTRU SĂPTĂMÂNA 14-20 FEBRUARIE

Berbec

Berbecii trebuie să învețe să aibă răbdare și să nu mai reacționeze impulsiv la toate situațiile pe care le întâmpină. Sunt favorizații astrelelor, iar în viața lor vor sosi lucruri bune. 

Taur

Nativii Taur au șansa de a rezolva o chestiune pe care o amânaseră de foarte multă vreme. Primesc oportunități pe care ar face bine să nu le refuze. Viața li se poate schimba radical. 

Gemeni

Gemenii își găsesc în sfârșit liniștea, după ce au fost greu încercați. Săptămâna aceasta se bucură de protecție divină,  iar totul le va merge ca pe roate. Sunt feriți de răutățile celor din jur, iar carisma pe care o au îi ajută să își expunăp cu ușurință punctul de vedere. 

Rac 

Racii sunt conflictuali. Caută motiv de ceartă din orice și creează celor din jur o stare de anxietate. Ar trebui să renunțe la nemulțumirea constantă și să critice mai puțin pe cei din jurul său.

Leu

Leii vor avea o săptămână complicată, în care va vor trebui să treacă prin mai multe încercări. Sunt sfătuiți să fie calmi și să privească situația în ansambul, cu obiectivitate. În ciuda provocărilor întâlnite, Leii vor găsi rapid o soluție. 

Fecioară

Fecioara va afla un adevăr dureros și deranjant, dar necesar pentru evoluția personală. Nu mai poate trăi în negare, iar lucruri pe care a refuzat să le proceseze ies acum la suprafață. 

Balanță

Balanțele se consultă cu familia și petrec timp alături de familie. Descoperă că multe situații din trecut, pe care le credeau rezolvate, au rămas nesoluționate și încearcă să găsească cea mai bună metodă de a clarifica neînțelegerile.

Scorpion

Scorpionii vor primi vești bune din partea celor dragi și se pot bucura chiar și de mici atenții pe care le vor primi. Vor avea o săptămână lipsită de provocări. 

Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiţi să schimbe tactica. Să abordeze diferit toate problemele pe care le au și să renunțe la pesimism.

Capricorn

Săptămâna viitoare Capricornii sunt favorizați din toate punctele de vedere. Obțin tot ce își propun și au succes în afaceri.

Vărsător

Vărsătorii vor plăti pentru vorbele aspre pe care le-au adresat celorlalți. Nu se simt bine să descopere cât de serioase sunt consecințele faptelor lor. 

Pești

Peștii vor cunoasște o peersoană misterioasă care le va atrage imediat atenție. Exisă șanse să înceapă o nouă poiveste de dragoste. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net