Horoscop Neti Sandu pentru 3 februarie 2022. Taurii au avantaje financiare

Neti Sandu, astrologul PRO TV, a prezentat ce ne rezervă astrele pentru ziua de joi, 3 februarie. Ziua de astăzi este una în care trebuie să punem mai mult accent pe comunicarea sinceră și deschisă cu cei din jur. 

image
Neti Sandu a prezentat horoscopul zilei de 3 februarie Sursă foto: PRO TV

Neti Sandu a dezvăluit la Știrile PRO TV că vibrația zilei de 3 februarie este reprezentată de cifra trei. Așadar, suntem sfătuiți să ne stabilim bine care sunt priorităție noastre și să nu ne abatem de la țelul propus. Mai mult decât atât, fiecare nativ zodiacal ar trebui să lucreze la capitolul comunicare. 

Horoscop 3 februarie, Berbec

Veți primi aprobări și vă veți revanșa cu proiectele care v-au fost blocate o vreme. De data aceasta veți aveți succes, dar și câștiguri. Vine momentul vostru de glorie pe care nu trebuie să-l ratați.

Horoscop 3 februarie, Taur

Este posbil să prelungiți un contract și să cereți niște bani în plus, poate și o serie de avantaje, dacă tot refuzați ofertele altor angajatori. Puneți la cale o excursie, o escapadă, care vă cva face bine.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE, Gemeni

Gemenii își drămuiesc bugetul, pentru a evita împrumuturile. Sunt porniți să facă economii. Poate veți semna acte la notar sau veți da niște examene. Emoțiile sunt constructive, căci veți avea succes.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE, Rac

Clarificați aspecte sentimentale, ascultați explicațiile persoanei iubite și totul se va rezolva, pentru că iubire există. Se poate să fiți curtați de mai mulți angajatori și să negociați cu mare atenție.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE, Leu

Vă vor intra niște bani în cont, așa că veți avea un buget pentru investiții. Se poate să vă încarce șefii cu prea multe responsabilități, așa că e momentul oportun să solicitați niște beneficii.

Horoscop 3 februarie, FECIOARĂ

E momentul potrivit să vă vedeți cu cineva care a vrut de mai multe ori să vă sune, să vă întâlniți. Se poate naște o colaborare care să vă asigure banii suplimentari de care aveți nevoie.

Horoscop 3 februarie, BALANȚĂ

Veți avea o discuție serioasă cu partenerul de viață, c-ați tot avut niste controverse și nu mai puteți continua așa. Vă apucați de amenajări prin locuință, iar acestea vor aduce și cheltuieli, și deranj.

Horoscop 3 februarie, SCORPION

Este posibil să vă întâlniți jumătatea. Atenție la toate semnele, sutn mari șanse să vă potriviți perfect. O să aveți de învățat, de dat examene, dar vă concentrați șui asupra familiei, mai ales pe relația cu copiii.

Horoscop 3 februarie, SĂGETĂTOR

Poate le cereți niște bani în plus șefilor pentru lucrul peste program, chiar dacă ați muncit de acasă. Nu v-ar strica o ieșire la munte weekend-ul acesta, să vă bucurați de zăpadă și de aer curat.

Horoscop 3 februarie, CAPRICORN

Schimbări importante. O să refaceți niște lucruri, o să vă restartati pe mai multe paliere. Veți avea curaj să spuneți lucrurilor pe nume și să ieșiți dintr-o situație care v-a ținut încurcați o buna bucata de vreme.

Horoscop 3 februarie, VĂRSĂTOR

În cazul vostru este despre bani azi. Colaborați bine cu un partener de afaceri, care vă va contacta pentru un proiect bănos. Rulați niște bani pentru a face achizițiile dorite de cei dragi.

Pești, Horoscop 3 februarie

Veți fi surprinși de o vizită, de intențiile persoanei care vă vizitează, dar și de sentimentele pentru o persoană. Nouăți multe și plăcute azi. O să aveți inspirație și veți ști cum să puneți în practică o idee.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
1 Uttam Parmar jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
anda adam jpg
daniela crudu raliu arges jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
sursa foto pexels.com
suc jpeg
cuplu la cina romantica
dragoste sex jpg
sursa foto Pexels.com
xupa mondiala 2 jpg