Horoscop Neti Sandu pentru 4 februarie: Taurii sunt cu gândul la vacanță

Ultima actualizare:

Astrologul Neti Sandu aduce în fiecare zi noutățile, consultând astrele pentru fiecare nativ în parte. Iată la ce trebuie să fii atent în ziua de vineri, 4 februarie!

Neti Sandu, horoscopul pentru ziua de vineri, 4 februarie Foto: Captură Video
Neti Sandu, horoscopul pentru ziua de vineri, 4 februarie Foto: Captură Video

Neti Sandu, astrologul de la Pro TV, vine în fiecare dimineață cu vești despre cele 12 zodii. Neti a dezvăluit că vibrația zilei de vineri este reprezentată de cifra 4, așadar suntem preocupați de bunăstarea familiei.

Horoscop 2 februarie pentru toate zodiile

Ziua de vineri vine cu noi provocări și diverse experiențe pentru fiecare nativ al zodiacului, iar dacă pentru unii veștile sunt îmbucurătoare, poate că alții vor avea de reflectat asupra lor. Iată despre ce este vorba!

HOROSCOP 2 FEBRUARIE. Berbec

Veți da de cap unei afaceri întortocheate, veți avea profit și veți fi lăudat. Poate v-ați propus să faceți niște cheltuieli, așa că o raită pe la magazine ar fi binevenită. Evident că puteți cumpăra totul și online.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE. Taur

Au apărut urgențe care vă fac să amânați diverse întâlniri. Sunteți cu gândul la o mini vacanță și deja pregătit să aveți o escapadă în acest weekend. Aveați nevoie de o pauză. 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE. Gemeni

Veți ajuta niște rude care sunt bolnave sau au diverse probleme și nu reușesc singure. Vin cheltuieli serioase, aveți facturi de plătit, plus alte datorii lunare. Vă doriți să plecați cu ai voștri, undeva.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE. Rac

Urmează o discuție serioasă cu partenerul. Vă faceți faceți niste declarații, vă luați angajamente. Nu refuzați invitațiile de la rudele care locuiesc în alt oraș. Vă prinde bine o deplasare relaxantă, să le faceți o vizită.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE. Leu

Posibil să ieșiți la o plimbare romantică, să vă faceți planuri pentru viitorul apropiat, pentru că vă doriți să clădiți unul împreună. Poate o să vă ocupați mai mult de casă, de familie, să să fiți mai prezent lângă ai voștri.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE. Fecioară

Poate vin în vizită copiii, nepoții, la un eveniment de familie: aniversare, botez, nuntă. E posibil ca voi să fiți gazdele, așa că nu ezitați să cereți o mână de ajutor dacă sunteți compleșiți de pregătiri.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE. Balanță 

O să vă caute cineva de care-ați tot fugit, pentru că nu erați pregătiți să dați ochii cu această persoană. Se poate să vă contacteze un partener de afaceri ca să vă dați acceptul pentru o colaborare.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE. Scorpion

Este foarte posibil să vă întâlniți marea dragoste și să faceți orice sacrificiu e nevoie că să locuiți împreună, să vă întemeiați o familie. Mergeți și vizitați-vă rudele din străinătate, e bine pentru toată lumea.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE. Săgetător

Vor reveni cu oferta de lucru niște angajatori și poate această nouă variantă îmbunătățită vă va plăcea mai mult. O să aveți ceva de spus într-un cerc de oameni cunoscuți, dar se poate și într-un cadru mai larg.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE. Capricorn

E momentul să aveți mai multă grijă de voi, să faceți schimbări în dressing, poate mergeți la salon, la coafor, la masaj. Poate le-ați promis unor prieteni că ieșiți împreună și nu vă mai puteți eschiva.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE. Vărsător

O să legalizați o situație și o să puteți învața sau lucra, ca să vă atingeți obiectivele pe care vi le-ați propus de anul trecut. Poate începeți un parteneriat de afaceri că să nu duceți grija banilor.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE. Pești

Ieșiți la cafea cu o persoană de care sunteți interesat din punct de vedere sentimental. Veți primi și o ofertă de lucru, căreia nu-i veți rămâne indiferenți. Sunt detalii care vi se potrivesc.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net