Horoscop Neti Sandu pentru 6 februarie 2022: Fecioarele își refac viața de cuplu

Ultima actualizare:

Neti Sandu, astrologul Știrilor PRO TV, dezvăluie ce ne rezervă astrele pentru ziua de duminică, 6 februarie. Avem șansă să facem pace cu aspectele din trecut care ne-au stresat și putem reînnoda relații de prietenie. 

Neti Sandu Sursă foto: PRO TV
Neti Sandu Sursă foto: PRO TV

Neti Sandu dezvăluie că vibrația zilei este cifra șase, iar nativii zodiacali au o zi plină de armonie, în care se pot concentra asupra acelor aspecte care le aduc, cu adevărat, fericirea în suflet. 

Horoscop Neti Sandu pentru 6 februarie 2022

Berbec

Berbecii vor face ceva cheltuieli pentru a-și aproviziona locuința. Există o persoană care nu i-a putut uita și care își dorește o a doua șansă.

Taur

Taurilor le sunt recunoscute public meritele. Există posibilitatea ca în familie să aibă loc un eveniment important, iar nativii Taur se asigură că totul se desfășoară potrivit planurilor. Pot întâlni oameni influenți, iar colaborările nu sunt excluse. 

Gemeni

Gemenii analizează cu atenție o ofertă de colaborare pe care au primit-o în urmă cu ceva timp. Nu au energia necesară de a călători, așadar vor petrece ziua de astăzi în compania familiei și a prietenilor apropiați. 

Rac

Racii caută o modalitate de a se elibera de grijile cotidiene. O ieșire în oraș de 2-3 ore poate face minuni. Sfera amoroasă rămâne una complicată. Deși există o persoană care li se pare interesantă, nativii Rac nu au curajul de a iniția o conversație. 

Leu

Leii au o zi plină din punct de vedere emoțional și sentimental. Vor avea șansa de a-și mărturisi sentimentele și de a purta o discuție deschisă cu persoana pe care o îndrăgesc. 

Fecioară 

Fecioarele își refac viața de cuplu. Fie întâlnesc o persoană cu care sunt compatibili, fie decid să revină la o iubire mai veche pentru care încă mai au sentimente. 

Balanță

Balanțele petrec timp de calitate cu membrii familiei și au motive să fie fericite. Cineva apropiat a primit un nou job sau se pregătește să facă o schimbare importantă în viața personală. Armonie este cuvântul care le va caracteriza ziua de 6 februarie.

Scorpion

Scorpionii se află la începutul unei povești de dragoste și se simt nesiguri în privința a ceea ce le rezervă viitorul. Se consultă cu grupul de prieteni și doresc să afle ce cred cei din jur despre persoana care le-a captat interesul.

Săgetător

Săgetătorii se simt în largul lor. După multă muncă și multe sarcini de dus la final, Săgetătorii pot răsufla ușurați. își fac bagajele și organizează o mică escapadă. 

Capricorn

Capricornii acordă atenție sporită familie. Este posibil să reîntâlnească o persoană din trecut lor și să reia legătura. Constată bucuroși că au o multitudine de puncte în comun, iar discuțiile curg liber. 

Vărsător

Vărsătorii sunt înconjurați de oameni dragi. Au energie, sunt pregătiți să mute munții din loc, iar suținerea celor pe care îi iubește le acordă un plus de încredere. 

Pești

Peștii fac surprize celor dragi și nu se gândesc la finanțe. Se relaxează și își încarcă bateriile pentru a începe în forță o nouă săptămână de lucru. 

   Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net