Horoscop Neti Sandu pentru 9 februarie 2022: Leii îşi fac planuri de căsătorie

Neti Sandu, astrologul PRO TV, a prezentat ce ne rezervă astrele pentru ziua de 9 februarie 2022. Ziua de miercuri se anunță una propice rezolvării conflictelor. Nativii zodiacali vor putea privi cu mai multă claritate problemele cu care se confruntă și să acționeze în consecință. 

Neti Sandu a prezentat ce ne rezervă astrele pentru ziua de 9 februarie Sursă foto: PRO TV
Neti Sandu a prezentat ce ne rezervă astrele pentru ziua de 9 februarie Sursă foto: PRO TV

Neti Sandu a dezvăluit că vibrația zilei este reprezentată de cifra 9. iar azi vom fi generoşi atunci când trebuie. Vom putea să facem lucruri în paralel, fără să facem un efort mare şi com cultiva relaţii cu cei din jur. 

Horoscop Neti Sandu pentru 9 februarie 2022

Berbec

Berbecii se alătura unei fundaţii, pentru o cauză la care vor lucra alături de acest grup. Se pot face cu uşurinţă remarcaţi şi cu proiecte vechi, dar şi cu unele noi. 

Taur

Taurii primesc bani, dar au nevoie de rezervele lor deja existente pentru a-şi lua ceva scump la care visau de mult. Legalizează acte, schimbă postul şi îşi arată noi talente la locul de muncă. 

Gemeni

Gemenii vor primi un cadou sau poate chiar se vor răsfăţa singuri cu ceva pentru a sărbători un succes sau pentru a se consola după o pierdere. Trec într-o altă etapă, după ce pun punct unei situaţii, iar acest lucru e benefic, pentru că au de câştigat, atât imagine, cât şi bani. 

Rac

Racilor le merge bine la negocieri, vor avea poate un job nou. Trebuie însă să fie atenţi la felul în care comunică cu cei din jur, fie că e acasă sau la job, pentru a găsi puncte comune. 

Leu

Leii îşi fac planuri de căsătorie şi vor să facă pasul cel mare cât mai curând. Primesc beneficii la serviciu şi se vor bucura de ceea ce reuşesc să facă pe plan profesional. Ba chiar, pot fi avansaţi, pentru tot ce au făcut.

Fecioară 

Fecioarele primesc fie o creştere de salariu, fie un bonus, oricare binevenite, pentru că au nevoie de bani. Caută noi moduri de se relaxa, de a scăpa de stresul cotidian, însă ele trebuie să fie şi bune de valorificat. 

Balanță

Relaţia Balanţelor este din ce în ce mai stabilă şi ar putea ajunge chiar la căsătorie. Se concentrează pe locuinţă, pe acte, pe amenanjări. Vor căuta o casă nouă sau chiar un teren să ridice ele una. 

Scorpion

Scoprionii fac un cred bancar, pentru că vor să facă investiţii serioase într-o casă. Şi ei sunt în pragul unei căsnicii. Sunt mai apropiaţi de rudele lor şi mai implicaţi în problemele acestora. Le vor da, chiar, o mână de ajutor. 

Săgetător 

Săgetătorii au de predat o lucrare, de da un examen sau trebuie să sprijine pe cineva care este în această situaţie. Primesc şi ei bani, alţii decât cei pe care îi aşteptau şi planifică o escapadă în weekend la munte. 

CAPRICORN

Capricornii au nevoie de bani de cheltuială şi vor primi un bonus de la muncă. Se întâlnesc cu prietenii lor, dar fac şi cumpărături de casă şi dau un nou aer locuinţei. 

Vărsător

Vărsătorii vor ieşi la o întâlnire cu cineva, pentru a discuta despre relaţia lor. Li se vor da lucrurile noi de făcut şi se vor concentra asupra noilor obligaţii, mai ales că au toate resursele necesare pentru a le duce la capăt. 

Pești 

Peşti vor rezolva probleme mai vechi şi vor relansa un proiect mai vechi. Se bucură de o avansare în plan profesional, după ce încep lucruri noi, care îi pun în centrul atenţiei. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net