Horoscop rune 20-26 februarie. Zodia care are ghinion la final de lună. Karma nu e de partea acestor nativi

Ultima actualizare:

Horoscop rune 20-26 februarie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, de data aceasta pentru ultima săptămână a lunii februarie.

Horoscop rune 20-26 februarie
Horoscop rune 20-26 februarie

Horoscop rune pentru săptămâna 20-26 februarie 2023

Berbecii au parte de o discuție sinceră, iar Taurii au o perioadă pozitivă, a precizat numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Astro Fanatik. Iată ce ascunde horoscopul runelor pentru săptămâna 20-26 februarie 2023.    

Berbec 

Berbecii vor putea găsi rezolvarea problemelor care îi frământă numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Berbecul va reuși să obțină cea mai bună rezolvare a situației cu care se confruntă. Acest nativ e mai individualist.

Taur 

Acești nativi sunt undeva favorizații săptămânii 20-26 februarie. De ce? Pentru că le-a ieșit cea mai puternică rună, adică Wunjo.

Gemeni

Gemenii au un sfat important și trebuie să se țină cont de el. Rămâneți în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, curând. Schimbarea vine în spațiul în care locuieți, dar nu și la serviciu. Orice schimbare e aducătoare de lucruri noi și bune.

Rac

Horoscop rune 20-26 februarie. Racul e pus undeva pe ceartă. Vrea să declanșeze uraganul. Au o rună care simbolizează bătălie furtunoasă. Sfatul este să rămâneși calmi, deoarece totul se aranjează. Racilor, nu porniți un război cu cei de acasă sau la serviciu. 

Leu

Nativii din zodia Leu au o săptămână în care vor primi vești bune. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă. 

Horoscop rune 20-26 februarie

Fecioară

Fecioarele sunt pe punctul să se mute din casă sau de la serviciu. Veți acționa favorabil într-o problemă cu care se vor confrunta. 

Balanță

În săptămâna 13-19 februarie, Balanțele au o săptămână în care runa spune că există certitudinea că o persoană care se gândește la tine îți va trimite un cadou minunat. E timpul pentru așa ceva, mai ales că acești nativi oferă mereu.

Scorpion

Scorpionii vor recepționa un mesaj foarte important. Trebuie să fie pregătiți să-l recepționați. Din păcate, nu se știe ce conține acest mesaj. Poate îi va ajuta într-o afacere. 

Săgetător

Săgetătorii au de lucru. Sunt la fel de preocupați să susțină bătălii. Nu trebuie să se îngrijoreze, căci ei vor câștiga mai mult ca sigur. Bătălia nu este una mare.

Capricorn

Acest nativ trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore chiar din prima zi a săptămânii. Schimbările vă aduc și vești bune și sunt benefice, în cele din urmă.

Vărsător

În săptămâna 20-26 februarie, Vărsătorii primesc un sfat. Dați la o parte toate grijile legate de trecut. Lăsați în urmă necazurile și pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună față de cea precedentă.

Pești

Peștișorii vor ca totul să se întâmple acum și aici. Trebuie să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei care știu să aștepte, transmite numerologul Mihai Voropchievici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net