Horoscop rune pentru săptămâna 9-15 ianuarie. Mihai Voropchievici anunță schimbări majore pentru una dintre zodii

Ultima actualizare:

Mihai Voropchievici a vorbit despre starea zodiilor horoscopului, în perioada 9-15 ianuarie. Celebrul astrolog anunță schimbări mari pentru un nativ, dragoste mare pentru altul și tot felul de călătorii, provocări și noi situații pentru alți nativi. 

cub mihai Voropchievici png

Citește și: Horoscop 6 - 12 ianuarie 2023. Zodia care trebuie să se ferească de accidente

Horoscop rune 9-15 ianuarie

Celebrul astrolog Mihai Voropchievici, în stilul său caracteristic, a vorbit despre schimbările din viața unor nativi, în această perioadă. Se anunță călătorii de tot felul, mutări în privința vieții personale și în privința vieții profesionale, dragoste nouă, relații de tot felul dar și multe alte lucruri.

Iată horoscopul runelor pentru 9-15 ianuarie

Berbecul are iar un mesaj dublu, să se relaxeze, să nu-și mai facă griji vizavi de starea de sănătate unei persoane dragi. Devine foarte grijuliu.

Taur - are nevoie de forță și putere să depășească problemele, dar astrele sunt lângă voi, vă încurajează și vă susțin să depășiți această lecție de viață sau probă de încercare.

Gemeni - să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore în perioada imediat următoare. Vin schimbările peste Gemeni

Peste Rac, ce e interesant: astrele anunță călătoria, să-și facă bagajele. Poate e rost de plecare în zilele acestea, o mică experiență, o mică vacanță.

Cineva trebuie să primească mesaje, să fie atent și atenționat.

Leii intră în incidența a tot ceea ce e pe telefon, mesaje, mailuri, sunt mesaje de început de an și sunt bune. Nu acceptați pe cele care sunt scrise cu negru, nu le citiți. Citiți-le pe alea cu alb.

La Fecioară, abordați altfel problemele care vă interesează, schimbați tehnica, tactica. Ați fost buni, fiți răi. Ați fost răi, fiți buni.

Balanța. Fertilitate și belșug, iar pentru Balanțe, peste puțin timp, visele voastre se vor îndeplini.

Citește și - Mihai Voropchievici, cele mai noi previziuni despre 2023. Ce semnificație va avea numărul 7 și de ce vor apărea certuri între semeni

Scorpion - a intrat într-un silentio stampa, forma divină, persoana voastră e învăluită într-o aură de mister, nu știe nimeni ce faceți. Sunteți voi cu Dumnezeu. E anul lor, fiecare acționează în conformitate cu corasonul lor.

Săgetătorul - cine e pus pe o mică bătălie. Veți câștiga sigur. Nu vă faceți griji.

Capricorn - simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, cafea, vin fiert, țuică fiartă. O dragoste nouă, pasională. Ocupați-vă de dragoste, dragostea nu întreabă ce vârstă ai.

Vărsător - o zodie care are nevoie de protecție. E singurul semn care vă protejează de toate forțele malefice ale universului care vă înconjoară.

Peștii au gând de schimbare. Ori se mută din casă, ori se mută din serviciu. Pleacă pe undeva, au parte de un schimb de experiență. Vor să schimbe fie locuința, fie serviciul, asta am constatat în ultima perioadă pe care am avut-o”, a spus 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net