Horoscop săptămâna 15-21 martie 2024. Patru zodii care au karma de partea lor. Acești nativi își vindecă sufletul în primăvară

Ultima actualizare:

Lorina, astrologul Click!, ne aduce horoscopul pentru săptămâna 15-21 martie 2014. Veștile sunt excelente pentru patru zodii. Acești nativi vor avea karma de partea lor în perioada următoare.

Horoscop săptămâna 15-21 martie 2024
Horoscop săptămâna 15-21 martie 2024

Horoscop pentru săptămâna 15-21 martie 2024

Berbec

Voi puteți fi în mod semnificativ dependenți de anumite persoane din mediul înconjurător, poate de cineva din zona prietenilor, poate o persoană superioară destul de solicitantă. Temele de discuție ar fi legate de dezacorduri în afacerile comune sau de pretențiile mari materiale. Este puțin probabil să ignorați toate aceste semnale. Nu fiți nervoși și agitați, fiți pregătiți să căutați soluții, să faceți manevre de distragere și să arătați de asemenea diplomație și tendință spre compromis.

Multe ați putut rezolva prin explorarea detaliilor și a atenției la chestiuni minore la prima vedere, multe ați reușit să evitați din greșelile de până săptămâna trecută. De acum încolo finalizați afacerea inițiată anterior, căpătați putere și, împreună cu cei care lucrează la proiecte, o să vă angajați activ în implementarea conceputului. Vă veți bucura de procesul de lucru și de cooperarea tuturor colegilor. O mare parte din ceea ce ați planificat până acum și din ceea ce ați visat va reveni la viață.

Taur

Dacă ați avut probleme de sănătate până acum, începe o perioadă de ameliorare. Ea este favorabilă pentru îngrijirea corporală, proceduri cosmetice, exerciții de respirație care iarăși sunt deosebit de utile, yoga ori alte sisteme, practici în care o mare importanță o are respirația corectă.

La serviciu, continuă perioada imprevizibilă și dificilă. Dacă ați avut controale, încă mai trageți de pe urma lor. De asemenea, este posibilă reînnoirea problemelor legale vechi, deci fiți atenți și păstrați în ordine documentele.

S-ar putea să traversați dezacorduri cu colegii din alte orașe sau alte țări, în urma cărora cooperarea va fi, fie întreruptă, fie supusă unor schimbări. Antreprenorii și managerii de la toate nivelele ar trebui să fie mai atenți la munca subordonaților, căci din vina acestora, proiecte importante pot eșua de la start.

Subordonaților și angajaților le recomand să își îndeplinească cu atenție îndatoririle, chiar dacă e letargia primăverii, iar dacă este posibil, să nu participe la intrigile și certurile dintre colegi, mai ales acum.

Gemeni

Activitatea profesională va fi destul de ridicată, căci în drumul spre atingerea obiectivului a trebuit să depășiți diferite obstacole. Ele au fost mici, dar au jucat rolul iritant în tot ceea ce au avut de făcut. Puteți acum, în sfârșit, începe să finalizați anumite documente, să discutați condițiile de cooperare cu partenerii, cu șefii, pentru că se vor face schimbările necesare, iar multe din blocaje vor fi eliminate. Astfel, lucrurile vor avansa treptat.

Tot la locul de muncă, vă avertizez că vă așteaptă stări emoționale. Evitați intrigile și dușmăniile împotriva cuiva, pentru că altfel, totul vine ca un bumerang inapoi spre voi.

În general, această săptămână este de succes și veți putea demonstra bine calitățile profesionale ori abilitățile de afaceri. Ceva se va evalua în curând, iar voi o să beneficiați de un bonus.

Rac

Pentru acele persoane aflate în cuplu neoficial, relațiile cu un iubit se stabilizează și,deși este posibilă încă o ceartă neașteptată, se poate ajunge brusc la împăcare. Iar inițiatorii veți fi voi. Iubiții pot decide să trăiască împreună apoi, în ciuda opoziției active a părinților.

Pentru partenerii oficiali, este un moment minunat pentru a pune lucrurile în ordine în casă, în familie, precum și în gânduri și sentimente. Dacă până acum au fost ceva neînțelegeri, starea devine mult mai plăcută, destinsă, pentru că, din multe puncte de vedere, veți fi de acord atât cu soțul, cât și cu copiii. Aruncați o privire mai atentă, poate că ar trebui să aveți încredere în copiii voștri un pic mai mult decât de obicei.

Medical, se pot reactiva maladii cronice sau dacă nu respectați o alimentație corespunzătoare veți avea probleme și disconfort digestiv.

Leu

Se pare că va trebui să faceți multe pentru care e nevoie de mobilizare. Prin forță, depășind rezistența atât venită dinspre circumstanțele externe, cât și din propria voastră lipsă de chef de a face ceva. Nu puteți renunța la tot efortul de până acum doar pentru relaxare.

Se pare că toată lumea are nevoie de ceva de la voi, iar când ajutați pe alții, parcă vă simțiți ca binefăcători și protectori universali. Asta va da naștere unui sentiment de conștientizare a indispensabilității voastre. Veți deveni mai mult și îi veți ajuta pe prieteni, dar nu financiar, căci banii nu pot fi decât pentru strictul necesar. Activitățile vor fi însoțite și de posibile pierderi din cauza unor situații extreme, probleme sociale, evenimente care au loc în țară și în lume, la locul de muncă și în viața voastră.

Banii vă preocupă și mai ales modalitatea de a-i câștiga, în special dacă locul vostru de muncă stă sub semnul întrebării. Puteți găsi acum surse suplimentare, al doilea job, ceva part-time sau lucru în plus pentru acasă.

Horoscop 15-21 martie 2024

Fecioara

În toate aspectele veți fi creativi, aventuroși și nerăbdători. Acesta este un moment bun pentru noi afaceri, pentru a vorbi în public, pentru căutarea unui loc de muncă, pentru întâlniri cu potențiali angajatori. Vă puteți consolida pozițiile, puteți să cereți o creștere a salariilor sau o funcție nouă, superioară. Nu e timpul de concedii și vacanțe, ci să luați inițiativa la locul de muncă. Veți fi capabili să oferiți inovații raționale și utile, iar dacă în ultima vreme era ok să vedeți și să transformați acele domenii vechi de lucru, de acum încolo este mai bine să începeți o afacere complet nouă, dacă asta aveți în minte.

Un deosebit succes îi așteaptă pe profesioniștii din domeniul creativ - actori, artiști, scriitori, compozitori - popularitatea lor va crește. Vă veți surprinde potențialii parteneri cu o abordare neașteptată a afacerilor și dorința de a vă dovedi punctul de vedere, dar nu sunt excluse unele dezacorduri când aceștia devin capabili să încalce negocierile.

Veți primi banii promiși din datorii, beneficii sociale, pensie, veți putea închide un împrumut înainte de termen sau veți putea plăti pentru un articol achiziționat în rate.

Balanța

Aveți nevoie de atenție dacă vă confruntați cu autoritățile și va trebui să vă supuneți cerințelor lor. Altfel, pot apărea dificultăți în ceea ce privește cariera. Acasă, puteți traversa pierderi și dificultăți, iar în plus, trebuie să aveți grijă de părinți.

Dificultățile financiare v-ar putea împinge spre aventuri. Fiți răbdători, perseverenți și muncitori, gândiți și lucrați în perspectivă. Astfel, reușiți să obțineți rezultate bune. Zi sensibilă este cea de 19.

Veți traversa probabil conflicte legate de finanțe sau vin întrebări despre viitorul copiilor voștri. În orice caz, nu este potrivită luarea deciziilor finale, ci trebuie să mai așteptați. După ce energiile se vor calma, o să puteți raționa și acționa în mod corespunzător.

Zi cu zi veselia și farmecul vor crește, veți deveni sufletul oricărei ieșiri în lume, iar la întâlnirile cu prietenii veți povesti despre planurile pentru viitor și despre speranța în succesele lor.

Petreceți mai mult timp în aer liber, faceți gimnastică respiratorie, învățați respirația corectă, căci așa care va aduce o bună contribuție la starea voastră de sănătate.

Patru zodii au karma de partea lor

Scorpion

Nativii vor acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzut. De aceea, ei vor fi predispuși la boli virale sezoniere, precum și la dezechilibru emoțional. Vor avea multe de făcut, atât la propriu, cât și la figurat, vor fi nevoiți să-și asume problemele lor, dar și problemele altor oameni, motiv pentru care, sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos. Vor fi mai predispuși la judecăți subiective, capricii și pot încălca acordurile din trecut cu privire la îndatoririle lor. Toate acestea pot provoca critici din partea colegilor, a superiorilor și le pot submina situația.

E un moment necorespunzător pentru călătorii în străinătate ori pentru încheierea de acorduri cu parteneri străini. Cu toate acestea, transformări pozitive pot apărea în carieră sau în activitatea socială.

În cuplurile cu copii, aceștia vor avea nevoie de atenția părinților. Va fi suficient motivul pentru ca ei să-și unească forțele pentru o cauză comună. Vă sfătuiesc să nu manifestați așteptări exagerate!

Săgetător

Nativii vor fi într-o formă fizică acceptabilă, vor avea putere și energie pentru a-și construi activ o carieră, pentru a-și crește starea de bine și pentru a se implica în sănătatea lor. Săptămâna aceasta se pot ridica pe culmea succesului, iar cariera, autoritatea, situația financiară vor fi o sursă de bucurie și mândrie.

În multe privințe, succesul este posibil datorită legăturilor de afaceri și de familie, deoarece acestea vor ajuta Săgetătorii să înțeleagă îndemnurile spirituale, să-și conștientizeze dorințele, să se concentreze asupra principalului lucru, să acționeze cu acuratețe și cu scop. Gândurile pot zbura la vacanțe, distracții și vor cheltui bani pe astea.

Afectiv, se pot implica într-o relație romantică, pe care vor fi deciși să o sponsorizeze dacă e cazul.

Zona investițiilor e activată benefic, iar ei chiar pot câștiga din speculații sau din jocurile de noroc.

Capricorn

Vă poate cuprinde o dorinţa acerbă de a câştiga mai mulţi bani şi implicit de a căuta oportunităţi şi metode prin care să faceţi asta din talentele pe care le dețineți. În acelaşi timp,creşte şi tendinţa voastră de a cheltui pe distracții și petreceri. Singura varianta care ar merita să scoateţi mai mulţi bani acum din buzunar, este pentru sănătate. Încercaţi să vă reinventaţi, inclusiv schimbându-vă look-ul sau stilul de vestimentaţie și adaptându-l în funcție de locurile une mergeți. De asemenea, aduceţi echilibrul şi în stările voastre interioare, în modul de abordare globală a vieţii, căci energia pe care o primiţi este atât de mare încât vă permite să efectuaţi schimbări benefice.

Săptămâna poate aduce noi reguli în tot ceea ce înseamnă lucruri şi fapte ascunse în familie, iar unele nu or să vă fie pe plac. Fiţi atenţi la ce faceţi şi ce spuneţi, căci părinții nu vor fi de acord intru totul cu acțiunile voastre și nu vă vor susține. Ba chiar vor impune reguli.

Veţi strânge legătura cu prietenii şi o să vă faceţi noi cunoştinţe care vor avea o însemnătate în viaţa voastră.

Vărsător

Trebuie să aveți răbdare, să fiți dispuși să faceți compromisuri și să fiți conciliatori. Acest lucru poate fi mai ușor de zis decât de făcut și nu este singurul mod cu care veți reuși să faceți pași înainte în această săptămână. Munca vă ocupă cea mai mare parte a timpului, căci perioada are energii accentuate pe zona banilor, dar și pe sarcini și responsabilități sau ordine și supraveghere a salariaților, dacă sunteți șefi de departamente.

Poziția lui Uranus, guvernatorul vostru, are efecte volatile, surprinzătoare, care pot crea prin vorbe atât magnetism la prima vedere, cât și haos în jur care poate destabiliza și scoate la suprafață ieșiri temperamentale. Vă sfătuiesc să fiți maleabili, calmi pe cât se poate și să nu vă aprindeți paie în cap.

În schimb, ideile voastre creative vor fi căutate, multe dintre ele chiar aprobate și finanțate, dar nu dacă-s legate de zona imobiliară. În rest, sunteți pe cale să vedeți idei puse în practică.

Pești

Potențialul energetic este scăzut, iar nervozitatea și iritabilitatea vor duce la sentimente frecvente de oboseală și pierdere de forță. Utilizați orice ocazie pentru relaxare sau chiar planificați o călătorie. Va trebui deci să acordați mai multă atenție sănătății, în primul rând este important să se evite leziunile. Sau dacă există boli ale tractului gastro-intestinal, încercați să adoptați o dieta adecvată. În cazul în care pielea este predispusă la acnee și acum problema este mai evidentă, este posibil ca aceasta să fie legată de activitatea intestinului. Merită să studiați problema.

Folosiți noi metode și abordări pentru a lucra și a comunica cu oamenii. Simțiți-vă liberi să încercați ceva nou, ceva despre care nu aveați cea mai mică idee. Acum este momentul să experimentați și să întâlniți noi oportunități.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net