Horoscop săptămâna 14-20 septembrie 2024. Noroc, bani, planuri de vacanță și o nouă iubire pentru trei zodii protejate Dumnezeu

Ultima actualizare:

Horoscop săptămâna 14-20 septembrie 2024. Toamna aduce multe lucruri bune în viețile celor 12 zodii. Dintre acestea, trei par a fi cele mai norocoase. Iată ce spun astrele!

Horoscop săptămâna 14-20 septembrie 2024
Horoscop săptămâna 14-20 septembrie 2024

Horoscop săptămâna 14-20 septembrie 2024

Berbec 

Pe măsură ce se produce apropierea de ziua eclipsei de Lună, anumite reguli sau restricții care v-au reținut vor trece în fundal. Veți simți un val de forță și o mai mare libertate interioară. Unii se vor întoarce acasă după o lungă absență din cauza datoriei profesionale. Iar alții vor decide să pună capăt unei iubiri secrete care  a început să îi deranjeze. 

Dacă ați lucrat singuri la un proiect, ați dezvoltat la el detalii sau strategie, atunci puteți face o prezentare sau împărtăși idei și planuri cu colegii. 

E o săptămână în care, energiile pentru unii dintre voi se canalizează spre căutarea unui loc de muncă mai bine plătit. Oferte veți avea, care mai de care mai interesante, doar că nu prea veți ști cum să alegeți și nici nu vă sfătuiesc acum. Asta și pentru că nu veți fi în formă, la capacitate maximă fizică și mentală. Dacă o să vă dați seama că sunteți epuizați și obosiți, nu ezitați să vă luați câteva zile pentru odihnă și revenire. 

Taur 

Aveți nevoie să schimbați lucrurile și să vă poziționați altfel față de parteneri, iar asta nu se poate decât umblând la modul de comunicare. Mulți veți fi receptivi la idei și la noile tendințe, veți căuta noi impresii și diversități, astfel încât să puteți folosi schimbări spirituale, să priviți mai optimist în viitor și să construiți planuri de anvergură. 

Zilele sunt favorabile pentru vacanțe, călătorii, pentru vizitarea locurilor puternic energizate, precum și pentru găsirea de noi oportunități de dezvoltare și aplicare a talentelor și abilităților pe care le aveți. Așadar, sunteți favorizați astral pentru un stil de viață activ și, în același timp, aveți vigoarea și disponibilitatea necesară pentru a iniția noi acțiuni. 

Până la final de perioadă, bazați-vă pe oamenii extraordinari care vă pot schimba viziunea asupra lumii, coordonați-vă cu ei, căci ei vă vor arăta noi modalități de realizare de sine, noi direcții de căutări spirituale și profesionale. 

Gemeni 

Veți putea acționa decisiv și cu îndrăzneală, ceea ce vă va ajuta să luptați împotriva răuvoitorilor și să vă apărați interesele. Cu toate acestea, situația va fi instabilă, multe se vor da peste cap, vor fi refăcute și uneori chiar norocul vă va părăsi. Mai presus de toate, va fi foarte greu să mențineți stabilitatea financiară. Evenimentele neașteptate, defecțiuni din casă, greșeli la locul de muncă vor necesita plăți suplimentare. Pot exista probleme cu autoritățile fiscale sau de reglementare, precum și dificultăți în obținerea drepturilor de moștenire sau de proprietate. Nu este de dorit să semnați documente importante, să introduceți acțiuni judecătoreștiori  să faceți reclamații. 

Pe măsură ce trec zilele, iritabilitatea din voi sau dinspre alții va crește, la fel și dorința insistentă  de a gestiona lucrurile, de a dicta condițiile. Dificultățile pot apărea din cauza inconsecvenței, a lipsei de principii și grabei. Astfel, vă puteți răni, puteți intra în conflicte. 

Horoscopul zodiilor pentru perioada 14-20 septembrie 

Rac 

Pentru unii, e una dintre cele mai controversate perioade din ultima vreme. O schimbare a câmpurilor energetice, o slăbire a potențialului vital și a apărării organismului poate provoca deteriorarea bunăstării, schimbări de dispoziție și o scădere a interesului pentru activitățile sociale și profesionale.  

Va fi greu să puneți în aplicare planuri și chestiuni importante, va fi dificilă comunicarea cu alții, va fi cu probleme drumul de făcut. Obsesia față de propriile probleme și situațiile nerezolvate în relații vă determină o izolare, o perioadă de viața retrasă și monotonă. Trebuie să faceți o pauză. Altfel, activitatea excesivă poate afecta negativ starea psiho-emoțională și perspectivele de creștere. În plus, rivalii și prietenii falși pot ieși la iveală, iar voi o să vă simțiți înșelați sau dezamăgiți. Poate că ar fi mai bine să vă angajați în activități individuale decât în planuri globale, precum și să vă controlați acțiunile, deoarece va exista tendința de a vă manifesta egoismul. 

Leu 

Dacă din punct de vedere al condiției fizice, nu este momentul cel mai favorabil. Se pot deschide totuși oportunități pentru îmbunătățirea situației financiare. Vor fi perspective bune în muncă, doar că va trebui să lucrați puțin la modurile în care o faceți, folosind dexteritatea, viclenia și farmecul pentru a depune efort mai mic dar a avea câștig mai mare. 

Mulți nativi vor căuta comunicarea,nicidecum cea superficială, ci mai profundă, care să dea ocazia unei mai bune cunoașteri a  interlocutorului, o mai bună  înțelegere a modului în care acesta trăiește și gândește. Veți arăta interes pentru psihologie, analiză, ceea ce poate contribui la succesul activităților intelectuale. Dar acesta este și un moment favorabil pentru activități financiare, căci spiritul antreprenorial va ajuta să câștigați bani și să găsiți noi surse de venit. 

Fecioara 

E momentul de a ieși din carapacea ultimelor săptămâni, a merge la întâlniri chiar dacă realizați din primele momente că nu e prințul sau prințesa la care visați sau sperați. Aveți parte de momente plăcute, de conversații amicale care se dovedesc mult mai reveleatoare, amuzante și relaxante decât ați anticipat. Fiți sinceri, exprimați-vă clar poziția și interesul, dar apreciați o întâlnire reușită. 

Sectorul emoțional este doar unul din puncte de focus, finanțele comune sau nevoia de a face schimbări fiind și ele destul de intens accentuate, mai ales în a doua parte a perioadei. Realizați că s-au modificat unele lucruri și în starea de sănătate, sunteți mai sensibil decât în trecut și aveți nevoie de mai mult timp acordat propriului organism. Nu vă gândiți prea mult, nu mai stați să analizați sau să supuneți votului familiei ce e bine să faceți și ce nu. Cumpărați alimente doar pentru voi, fiți puțin mai individualiști și faceți un prim pas către transformările la care visați. 

Zodii din horoscop protejate în săptămâna 14-20 septembrie

Balanța 

Deciziile perioadei necesită o analiză atentă, cu atât mai mult cu cât gândiți în această toamnă mari rezolvări de probleme personale legate de casă și copii. 

În relație, cu cât sunteți mai călduroși, cu atât mai bine va fi viața comună în anii următori. Deocamdată, în această săptămână vor exista dificultăți pentru că, de multe ori, unii nativi trebuie să-și părăsească copiii și pe cei dragi din cauza locului de muncă ori să petreacă mai puțin timp cu ei. 

Puteți întâlni pe cineva mai în vârstă decât voi sau o experiență de viață mai bogată, o persoană matură sau cu autoritate, de la care aveți multe de învățat. Această întâlnire poate fi un adevărat reper pentru voi. 

Evenimentele care apar în viața socială vă vor afecta starea de spirit, căci se pare că de ceva vreme vi s-a schimbat norocul. Pe drumul spre atingerea obiectivelor stabilite vă așteaptă în continuare teste surprinzătoare. Este posibil să nu aveți entuziasmul că o să reușiți în afacerea pe care o plănuiți și sub presiunea circumstanțelor o să  încercați ceva nou sau căutați să vă apărați interesele decisiv în fața altora. 

Scorpion 

Continuă ceea ce a pornit săptămâna trecută, iar dorințele voastre de a vă relaxa alături de prieteni, de a călători, vor fi uneori stopate de obligațiile pe care simțiți că le aveți față de copii. Ideile și teoriile pe care le aveți vizavi de partea sentimentală a lucrurilor nu sunt primite cu inima deschisă de alții, nu vă găsiți pe aceeași lungime de undă cu ei, așa că mai bine să nu le împărtășiți. Iar dacă sunteți singuri și vă căutați perechea, nu credeți tot ce se spune la telefon sau cu cineva de pe internet. Mizați pe ce vă spune flerul în privința respectivei persoane. 

Eclipsa de Lună va aduce idei interesante, planuri și inspirație creativă. S-ar putea să beneficiați de pe urma acțiunilor voastre din trecut sau să înțelegeți care este cea mai bună cale pentru a merge mai departe. 

Săgetător 

Sunteți harnici și responsabili și nu prea e în firea voastră. Poate că ați învățat din greșelile de altădată, așa încât mă îndoiesc eu că veți rămâne fără rezultate frumoase în carieră. Veți avea însă nevoie nu numai de o abordare rezonabilă, ci și de un calcul atent. Doar așa, dificultățile vor fi lăsate în urmă și voi puteți să combinați domeniul social cu sfera personală.

E clar că va trebui să lucrați mult dacă doriți să atingeți obiectivele dorite. Depășind obstacolele, puteți înainta in cariera amețitoare. Ei bine, și astfel, situația financiară se va îmbunătăți treptat pe viitor. Nu trebuie să ardeți nicio etapă din îndatoririle voastre, mai ales dacă acestea afectează în mod radical schimbările promițătoare. Nu încercați să treceți peste capul nimănui, pentru că altfel o să intrați în situații neplăcute. 

O călătorie de afaceri este posibilă și ea va completa ajutorul astral primit pentru rezolvarea problemelor profesionale. Rudele și prietenii vă vor sprijini cu sinceritate, deci nu le neglijați sfaturile! 

Zodiile care au noroc în săptămâna 14-20 septembrie

Capricorn 

Veți avea nevoie de ascultători în jurul vostru, care să fie atenți la voi, să vă admire talentele și elocvența, precum și multitudinea de idei de care veți deborda. Veți fi gata să vă exprimați opinia cu privire la orice fel de problemă, care să informeze interlocutorul vostru asupra ultimelor știri despre rude, vecini, produse noi. De asemenea, o să vă împărtășiți opiniile cu privire la politică, economie, ecologie. Veți avea nevoie de o perseverență considerabilă pentru aprofundarea cunoștințelor și consolidarea materialului. 

Va trebui să renunțați la poziții individualiste, să lucrați în uniune cu partenerii, cu echipa. Atenție căci veți fi monitorizați! Drumurile pe care doriți să o apucați acum nu sunt dintre cele mai reușite, pentru că riscați să îi călcați pe unii pe bătătură, să aveți certuri legate de bani cu partenerii, să nu vă înțelegeți copiii ori să dați apă la moară adversarilor sau șefilor voștri. 

Faceți-vă programare la un masaj de relaxare, nu neapărat terapeutic, cumpărați-vă flori pentru a vă bucura și a le admira acasă, mergeți prin magazine și probați hainele care vă atrag. Să vă dați frâu liber la independență și la partea mai copilărească din voi, să fiți puțin mai egoiști, vă poate face irezistibil. 

Vărsător 

E timpul să vă puneți cu burta pe carte. Apar schimbări,unele neprevăzute, unele intuite dar surprinzătoare prin momentul ales sau prin impact. Fiți cât mai pragmatic, citiți orice act pe care trebuie să îl semnați, infomați-vă asupra termenilor neclari. Nu lăsați etape nelămurite, mai ales când e vorba de acte care cuprind asocieri sau sunt implicate și finanțele altor persoane. Planificați bugetul la sânge, compartimentați și separați conturile curente de cele de economii și cele comune cu banii partenerului. Faceți lista de cheltuieli pentru lucrurile de valoare și pentru uz îndelungat și repetați partea cu informarea, alegeți instrumentele financiare optime pentru situația  curentă. 

Din punct de vedere sentimental, e momentul pentru totul sau nimic, nu vă mulțumiți cu ținute casual, cu rutina obișnuită, vreți altceva, nu neapărat care să iasă în evidență în fața celorlalți cât altceva ca trăire pentru relația de cuplu. Nu dați ultimatum-uri și nu puneți presiune pe partener. 

Pești 

Încetiniți ritmul din domeniul profesional și acordați atenție sectorului relațional. La fel de valabilă e și reciproca. Dacă v-ați focusat pe partener, acum sosesc momente când au loc desfășurări de forțe pe scena muncii și e nevoie să vă centrați atenția către partea lucrativă. Conștientizați că au loc transformări în fundal, care vă pot lua prin surprindere ca amploare sau impact emoțional.

E necesar să vă recalibrați permanent, să înțelegeți că e benefic să conștientizați pe ce și cum vă cheltuiți energia. Consumul interior e ridicat și riscați să faceți schimbări sau acțiuni care să nu fie cele optime. Transformările sunt bune de făcut după consultări fie cu experți pe domeniul muncii, fie cu partenerul pentru cele legate de cămin. Perioada e de regândire, reanalizare a principiilor și a priorităților, a modului cum echilibrați viața de acasă cu cea socială. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tochitura moldoveneasca jpeg
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
Horoscop dragoste iubire FOTO Shutterstock jpg
16 09 Click ro jpeg
calarasi placinta cu dovleac foto bucataras.ro
moon 1859616 1280 jpg
ciorba pasare adobestock jpg
zodii muncitoare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net