Horoscop săptămâna 17-23 noiembrie. Zodiile care trebuie să ia o decizie crucială. Viața li se poate schimba în a doua parte a lunii

Horoscop pentru săptămâna 17-23 noiembrie 2023. Zodiile care trebuie să ia o decizie crucială. Viața li se poate schimba în a doua parte a lunii. Lorina, astrologul Click!, vine cu toate previziunile astrale pentru următoarele zile. Ce nativi vor avea noroc?

Horoscop săptămâna 17-23 noiembrie
Horoscop săptămâna 17-23 noiembrie

Horoscop pentru săptămâna 17-23 noiembrie 2023

Berbec

În izolare, nativii vor putea reflecta asupra semnificației ascunse a ceea ce se întâmplă în viața lor. Prin meditație și pregătire spirituală, veți deschide ușa unei lumi misterioase. Realizând că adevărul se află de fapt în bogăția spirituală a unei persoane, veți continua să căutați pe cineva care vă poate împărtăși părerile și opiniile. Se pare că în relațiile cu sexul opus tot încercați să găsiți un ideal care s-a format în subconștientul vostru. Să știți că oamenii din jur nu pot îndeplini întotdeauna cerințele voastre, mai ales dacă ele sunt ideale. Prin urmare, momentele de lipsă de înțelegere reciprocă nu sunt excluse.

Dacă v-a preocupat până acum amenajarea locuinței ori chiar schimbarea de domiciliu, acest tip de activități sunt în plină desfășurare și săptămâna asta.

Pe nativii aflați deja în parteneriate, îi sfătuiesc să nu ezite să își antreneze perechile pentru participarea la afacerile și problemele apărute, chiar solicitați-le ajutorul, dar nu din poziția comandantului, ci din poziția celui care are nevoie de sprijin.

Taur

În primul rând vă puteți baza pe sprijinul persoanelor influente, ceea ce va crește considerabil potențialul, greutatea morală în echipă, dar în același timp vă va stimula stima de sine, ceea ce poate afecta negativ starea de lucruri care se vor desfășura chiar până la sfârșitul lunii. Se pare că veți tinde să vă supraestimați capacitățile.

În familie, acasă, este necesar să aveți răbdare, să simpatizați, să empatizați. Învățați să cedați atunci când trebuie, să tolerați și să îi înțelegeți pe cei care văstau aproape.

Pentru persoanele în cuplu neoficializat, posibil ca relația să o considerați acum învechită, plafonată și să vă doriți altceva.P oate că merită totuși să o păstrați,

eventual doar să luați o pauză pentru a vă reculege, pentru a contura noi planuri de viitor.

Medical, nu vă supra-alimentați, căci organismul nu o să reziste exceselor, iar dacă o stare de rău se ivește, faceți niște analize medicale!

Gemeni

Cu siguranță veți fi mai vulnerabili și mai sensibili. Fie că visați la întâlniri secrete, fie că vă străduiți să păstrați armonie în relația existentă, această perioadă vă va inspira și vă va trezi potențialul creativ care vă conduce în lumea fanteziei. Veți dori să scrieți poezii sau proză, să ascultați melodii romantice, permițându-vă astfel să vă detașați de grijile lumii reale. Nu excludeți simpatia pentru oricare dintre cunoștințele voastre, dar ea nu va provoca un sentiment profund, ci mai degrabă va fi un flirt.

Bărbații ar trebui să acorde o atenție deosebită femeilor, fie ele prietene, logodnice, soții, surori sau fiice. Ca răsplată, ei vor primi sprijinul potrivit și sfatul potrivit, chiar dacă nu le place deloc să dea dovadă de slăbiciune.

Pe femei însă, le îndemn să ceară sfatul, ajutorul și sprijinul mamei. Aceasta este o săptămână în care este util și important să vă simțiți, să vă reluați rolul de fiică, sub aripa ocrotitoare a părinților.

Rac

În prima zi a săptămânii, dorința de a comunica vă crește și astfel, veți participa la o mulțime de întâlniri cu o varietate de oameni, vă veți lansa într-o grămadă de discuții pe diferite teme, multe din ele conversații inteligente dar cu substrat și scop secret.

Știți bine că în ultimii ani ați fost indrazneți, ați privit mai mult spre viitor, însă de împlinit s-a concretizat mai puțin decât voiați. Săptămâna asta se pot schimba destule, doar că transformarea trebuie să pornească întâi cu voi.

În primele zile și sub influența circumstanțelor, acționați pe lipsa de încredere în sine și pe instabilitatea materială. Nu contează cât de mult încercați să vă puneți în practică doleanțele financiare, se pare că mult din ceea ce ați planificat nu se realizează acum. Asertivitatea și dorința voastră de a găsi o cale neașteptată de ieșire din această situație vor ajuta într-o oarecare măsură să se îmbunătățească situația. Fiți gata așadar să răspundeți pentru acțiunile pe care le inițiați și nu ezitați să apelați la prieteni!

Leu

Să vă așteptați de acum încolo la un moment de acțiune extrem de reușit, cu condiția să nu fiți impulsivi. În primul rând, acesta se referă la relații, familie, casă, exact acolo unde vă arde cel mai tare. În al doilea rând încercați să vă alegeți noi căi de dezvoltare personală sau doriți să încercați un alt fel de activitate. Concret, se va dezvolta cel mai bine zona de afaceri, deoarece veți obține sprijinul și patronajul partenerilor de afaceri sau al șefilor influenți. Dacă sunteți interesați de extinderea legăturilor, este ușor să vă familiarizați cu noile situații și să extrageți din ele doar beneficiile tangibile.

Zona socială este slab energizată, în așa fel încât, decât să întâlniți oameni noi, apropiați de voi în spirit, mai bine frați, vecini, amici vechi. Veți avea o mare plăcere să comunicați cu cei apropiați și să găsiți întotdeauna câteva cuvinte pentru a-i sprijini pe alții sau doar pentru a face pe cineva să vă complimenteze.

Horoscop 17-23 noiembrie 2023

Fecioara

Voi, așteptați-vă succesul ori in muncă, ori în călătorii, ori în dragoste și creativitate, ori în studii sau combinați-le pe toate. Pot apărea chestiuni legate de colegi sau implicări în rezolvarea de probleme personale aduse la suprafață de intrigi și bârfe. Veți avea idei noi, însă partenerii vă vor face oferte false. Simțiți-vă liberi să planificați lucrurile, chiar dacă ele interferează cu alții, dar fiți atenți cui acordați încredere.

Ușurința de comunicare cu tinerii, cu copiii și jocurile intelectuale vor deveni pentru voi nu doar divertisment, ci chiar o treabă serioasă. Veți auzi o mulțime de impresii ale lor despre viață, care sunt interesante și vă folosesc. Utilizați șansa de a vă apropia de copii, dar fiți pregătiți pentru faptul că aceștia vor începe să demonstreze cu bună știință ce sunt capabili. Apoi împreună, va fi necesar să curățați, să rectificați, să ajustați baza relației voastre. Minutele de bucurie alături de ei vă vor umple cu energie.

Balanța

Dacă până acum v-ați canalizat spre zona profesională, de acum încolo direcțiile pot fi altele, căci interacțiunea cu ceilalți va deveni mai importantă ca niciodată, inclusiv ce are legătură directă cu romantismul. Concentrați-vă deci asupra mediului apropiat, arătați grijă și sensibilitate și veți fi plăcut surprinși de răspuns. Atractivitatea și carisma vă vor permite să vă arătați talentele în multe direcții simultan, adică în creativitate, în sport, afaceri și pe frontul iubirii. Până pe 19 noiembrie veți avea mai mult succes. Tot felul de evenimente de divertisment vor deveni o sursă de emoții pozitive. Pasiunea pentru jocuri de noroc va apărea brusc și nu-i nimic în neregulă cu asta atâta timp cât continuați să mențineți autocontrolul.

A doua jumătate a perioadei va fi interesantă și plină de evenimente, iar unii vor avea șanse să-și îmbunătățească situația financiară. Datorită perspicacității practice, a capacității de a beneficia de orice situație, veți putea descoperi noi abilități în calitate de lider.

Scorpion

Va fi un moment bun pentru întâlniri interesante, negocieri, călătorii și semnarea acordurilor. Tot atunci, se pot face o mulțime de lucruri importante pentru familie, pentru casă, puteți curăți apartamentul, face reparații sau achiziții majore tot pentru casă. Prioritatea pentru mulți va fi clar relațiile cu cei dragi, confortul și siguranța de acasă.

Tensiunea în relațiile cu ceilalți este posibilă, va fi dificil să se ajungă la înțelegere reciprocă, să se negocieze chiar și cu persoane apropiate. Nu este de dorit să faceți revendicări în acest moment, să începeți o confruntare, deoarece acest lucru poate duce la o divizare. În plus, multe tipuri de Scorpioni vor fi caracterizate de o anumită inconsistență în comportament, pot fi aruncate de la o extremă la alta, vor apărea necazuri, iar asta duce la situații tensionate în relațiile cu partenerii, atât în afaceri, cât și în căsătorie.

Săgetător

Ar trebui în această perioadă să vă axați pe zona de relații. Nu refuzați cunoștințele noi, pentru că acestea pot fi deosebit de utile în ceea ce privește dezvoltarea afacerilor personale. Este important doar să vă amintiți că sunteți predispuși la o supărare excesivă de sine, iar asta nu face bine legăturilor.

Prima și a doua zi ar fi favorabile pentru comunicare, călătorii, soluționarea litigiilor, a acordurilor. Începutul va fi dinamic și vă va ajuta să puneți lucruri la punct, să construiți conexiuni importante și să încheiați contracte. Cooperarea inițiată în această perioadă se poate dovedi stabilă și pe termen lung. În același timp, vă ocupați și de legăturile private, intime.

Zilele între 21-23 nu vor fi atât de bune ca rezultate, căci vin cu dezamăgiri, speranțe neîmplinite în relațiile personale, lipsă de creativitate. Pot exista probleme cu copiii ori situații incomode când vă sunt încălcate interesele. Cu o așa vulnerabilitate, nu vă indic să forțați lucrurile.

Capricorn

Drumurile, oamenii din afară, partenerii îndepărtați și rudele apropiate vor juca un rol important în problemele trecutului, în afacerile actuale și punând bazele viitorului. Vă sfătuiesc să fiți mai diplomați, atât cu colegii, cât și cu noii oameni care apar. Astfel, puteți evita certuri și scandaluri pe care sunteți tentați să le provocați. Trebuie să vă păstrați dreaptă coloana vertebrală și să priviți direct la cei care doresc să fie pe aceeași lungime de undă cu voi.

Excursiile, pe aproape sau departe, vă vor ocupa timpul și întreaga atenție. Veți căuta noi oportunități în zonele îndepărtate, iar astfel, treptat, vă puteți schimba opiniile. Pentru ca noile teorii să aibă un impact semnificativ, întâlnirile voastre trebuie să fie cu profesori, cu străini și oameni de departe. Datorită noilor cunoștințe din afară, vă veți schimba pe voi înșivă și pe lumea din jurul vostru.

Dorința de autoexprimare creativă poate împinge pe nativi să participe la diverse spectacole, să petreacă, să aducă la suprafață un talent artistic.

Vărsător

Zona de relații va fi importantă, iar pentru a păstra pacea acolo va fi nevoie de toleranță, diplomație și compromis din ambele părți. Va trebui să vă împingeți propriile dorințe și nevoi în fundal și să vă ocupați de alții. Se impune mai puțin egoism și puține încercări de a domina. În a doua jumătate a săptămânii, energia Soarelui vă sprijină în eforturile de a ajunge la o înțelegere completă cu partenerii.

Timpul este bun pentru introspecție. De aceea, vă sfătuiesc să sapați mai adânc și să învățați o mulțime de lucruri interesante despre propriul „eu”. Altfel, lipsa de autocontrol poate provoca probleme care vor necesita mult timp și efort pentru a le remedia.

Aveți grijă la perioada 20-21, căci poate afecta înțelegerea în familie, dar și cu rudele va fi mai dificil de interacționat. Cu toate acestea, este un moment bun pentru cooperare, pentru negocieri și rezolvarea problemelor controversate. Norocul va continua să vă însoțească în rezolvarea sarcinilor colective, în căutarea dezvoltării comune, a progresului în afaceri. Asta cu condiția să vă stăpâniți orgoliul, mândria și dorința de a avea voi ultimul cuvânt de spus.

Pești

Pe voi ar trebui să vă îngrijoreze perioada, pentru că ea nu se anunță a fi pașnică, indiferent ce aveți de făcut, mai ales dacă e legată de bani. Dispuneți de timpul vostru după cum poftiți, dar nu de finanțele voastre! Puteți îndrepta energia în munca din spatele scenei, dar numai dacă știți că asta poate aduce profit. Cât despre economiile voastre și materiale și energetice, ele nu pot fi investite în achiziții mari de viitor.

Petreceți mai mult timp cu copiii pentru a îi supraveghea mai mult, mergeți împreună într-o călătorie, puteți vizita rudele dintr-un alt oraș sau petreceți timp la o cabană.

Evitați disputele cu prietenii, nu vă certați de fapt cu nimeni. Altfel, noua stare de lucruri nu va fi ușor de gestionat. Mai mult, ocupați-vă de creșterea popularității personale ca să vă bucurați de lumea din jurul vostru.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
cub horoscop bani
cele mai simple mancaruri de post mancare de cartofi jpeg
zodii meteoriti png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
horoscop jpeg