Horoscop săptămâna 23-29 august. Berbecii primesc un ajutor neașteptat, Fecioarele ar putea cunoaște ce înseamnă dragostea la prima vedere

Ultima actualizare:

Horoscop săptămâna 23-29 august. Descoperă ce îți rezervă astrele în ultima săptămână a acestei veri. Astrologul Click, Lorina, a realizat predicțiile generale pentru cei 12 nativi ai zodiacului. 

Horoscop săptămâna 23-29 august
Horoscop săptămâna 23-29 august

Berbec

Cunoștințele făcute luna trecută nu-s de încredere și nu vă recomand nici implicarea în noi proiecte deocamdată. Așteptați-vă la rivalități și dușmani care pot profita la orice mică greșeală ați face! Nu e exclus să fiți criticați, trași la răspundere, cu pierdere de autoritate ori chiar de bani.

A doua jumătate a perioadei, vă ajută să vă reveniți ușor, deși unele lucruri încă nu se vor rezolva. În schimb, vă veți conștientiza și stabili mai clar țintele, veți construi mai eficient relațiile sau veți acționa responsabil. Abia atunci se vor deschide ușile pentru noile afaceri sau proiecte, ori chiar ale unui parteneriat afectiv.

În mod miraculos, poate veni în ajutor un partener, colaborator sau intermediar. Aceasta poate fi aceeași persoană care v-a ajutat la începutul lunii sau altcineva. Împreună, puteți găsi cheia pentru deblocarea unei dileme. Acest nativ va fi în poziția perfectă pentru a vă ajuta în carieră.

Taur

Veți putea găsi o nouă aplicație a talentelor și abilităților, opiniile se pot schimba, veți face multe cu scopul de a evita orice rutină. Financiar, prieteni puternici vor ajuta la rezolvarea problemelor și la consolidarea bazei materiale. Zona profesională va avea parte de atenția cuvenită, căci ambițiile vă vor pune la treabă. Iar ca să nu apară conflicte, va trebui să aveți simțul realității și să vă păstrați stabilitatea psiho-emoțională. Altfel, riscați să aveți pierderi.

În relațiile personale și sentimentale, poate ar trebui să petreceți mai mult timp înconjurați de oamenii apropiați. Timpul liber promite să treacă de neuitat, mai ales dacă îl planificați ținând cont de interesele fiecăruia. Cu persoana de sex opus apropiată, bine ar fi dacă v-ați lua inima în dinți și ați lămuri niște chestii care vă frământă.

De asemenea, partenerul poate trece printr-o situație complexă care să-l dezechilibreze psihic și emoțional. Are nevoie de suportul și ajutorul vostru atunci, pentru a-i ridica moralul.

Gemeni

Este important să se mențină sprijinul partenerilor vechi și de încredere, măcar în afaceri. Nu de alta, dar pentru unii nativi, noile parteneriate pot amenința cu pierderi mari, faliment și litigii. Alții dintre voi au probabilitate ridicată de pierderi de proprietate, de împărțire a moștenirii sau a fondurilor în comun.

Instabilitatea la locul de muncă poate să dea naștere unor nisipuri mișcătoare, așa încât vă sugerez dacă se poate, o perioadă de concediu, departe de relațiile de muncă și de afaceri, pentru a vă încărca bateriile cu forțe că vor fi necesare pentru a rezista la transformările în curs.

Abia din weekend situația va începe să se schimbe în bine și mulți dintre voi o să simți în sfârșit mai multă libertate de a vă exprima și a decide.

Perioada este totuși favorabilă pentru refacerea forței mentale, pentru antrenament, pentru extinderea cercului de cunoscuți.

Rac

Familia şi parteneriatele nu prea ajung la un numitor comun. Fie e vorba de partenerul care vă cere să oficializaţi relaţia sau să vă implicaţi mai concret, să aduceţi mai mulţi bani în casă sau anumite asocieri de afaceri externe nu sunt pe placul celor de acasă şi nu ei îşi ascund nemulţumirile.

Prima parte a perioadei poate fi una cu ceva frustrări, deveniţi mai mult defensiv, aveţi tendinţa să vă justificaţi pentru alegerile făcute în loc să vă folosiţi de logică şi să arătaţi că nu poate nimeni să vă impună cu cine să vorbiţi sau să faceţi afaceri. E important să fiţi împăcat cu proiectele şi persoanele cu care sunteţi asociat, în cazul în care cei din jur doar verbalizează dubiile care există deja şi în propria minte. Ar fi bine să nu vă implicaţi în dezbateri inutile, ci doar să conştientizaţi şi să vă planificaţi ceva timp pentru a analiza situaţia. Indiferent însă de natura tensiunilor de acum, e bine să staţi mai retras, să vă evaluaţi şi mental şi ca stare financiară. Totul pentru a avea timp să vă organizaţi şi să prindeţi în buget mai multe situaţii posibile.

Leu

Sunteţi plin de idei, activ şi atât de în vervă, prins cu planuri de viitor, proiecte din ce în ce mai noi şi inventive, încât la jumătatea perioadei e posibil să resimţiţi instalarea unor stări de extenuare. E bine să vă faceţi un program, să fiţi organizat în ieşiri şi să luaţi în calcul schimbări aproape constante de ore şi de persoane în jur.

În periplul din prima parte, puteţi reîntâlni persoane din trecut cu care aveţi ocazia să reluaţi legătura fără tensiunea anterioară, de multă vreme uitată. Recunoaşteţi că aveţi nevoie de timp pentru fi şi singur, pentru a vă pune ordine în gânduri şi pentru a vă reîncărca bateriile emoţionale. Bateriile fizice le revitalizaţi pe ultima parte a perioadei, când veţi fi mai dispus să reluaţi ieşirile cu prietenii, să vă distraţi, să mergeţi la sala de sport.

Referitor la planul profesional, e bine să vă consultaţi cu colegii.

Fecioara

Foarte preocupați veți fi de mediul de acasă, de domiciliu ori alte valori imobiliare sau de relația cu mama. Puteți decide să faceți curățenie în casă și să depozitați ori să aruncați materialele și lucrurile suplimentare pe care nu le mai folosiți. O legătură cu părinții poate fi simțită acum, aducând sentimente și emoții la suprafață. Dragostea voastră vizavi de mediul de acasă devine evidentă, pentru că acolo o să vă simțiți cel mai bine, bucurându-vă de mâncare bună și dialog în jurul mesei de bucătărie.

Dragostea la prima vedere ar putea să bată la ușă, depinzând de voi dacă îi deschideți sau nu. Nu fiți timizi sau prea mult pe gânduri, pentru ca s-ar putea să pierdeți ocazia și să regretați. Chiar dacă ați hotărât cu ceva timp în urmă să închideți ușile inimii, vine acum șansa de a vă schimba ideile, fără avertisment! Însă dacă trăiți într-o relație, mai bine ați încerca să rămâneți credincioși partenerului de cuplu, pentru a nu se isca probleme mai târziu.

Balanța

Opriți-vă și admirați natura, căci acum-acum va începe toamna! Ocupați-vă să organizați evenimente cu familia sau cu prietenii cu care aveți o relație îndelungată. Ați tot fost într-un fel de cursă permanentă, alergați de la un obiectiv la altul, iar acum trebuie să vă reîntoarceți la rădăcini, să vă luați pauze mai des, chiar și între două deplasări. Nu de alta, dar călătoriile rămân în continuare numeroase. Aveți timp să observați un copac sau modul aparte cum sunt îmbrăcați cei pe lângă care treceți.

Apelați la aromaterapie pentru a retrăi amintiri care v-au rămas în memorie și fiți prezent. Starea interioară e posibil să fie una tensionată, să trăiți o contradicție între ce vreți să faceți și ce aveți concret de făcut sau ce puteți înfăptui acum cu mijloacele disponibile. Pot apărea fustrări, se deschid răni mai vechi, dar aveți oportunitatea să le închideți.

În principal, la locul de muncă îi încurajați pe cei din jur, chiar și atunci când lucrurile știți că nu sunt ideale.

Scorpion

Puterea de materializare e mai ridicată decât vă așteptați. Dacă aveți nevoie de bani, primiți sprijin financiar. Dacă doriți sprijin emoțional, vi se dăruiesc cuvinte frumoase. Zidul propriu însă rămâne ridicat și parcă nu vă vine să credeți că vi se oferă așa promisiuni împlinite. Atenție, nici ceilalți nu vor sta cu mâna întinsă sau cu brațele deschise la nesfârșit! Ar fi bine să profitați, indiferent de context! Nu așteptați să fie scena pefectă, cadrul și momentul potrivit, ci doar fiți conștient că lumea se deschide. Dar trebuie să vă deschideți inima și să primiți ajutorul.

Direcționați gândurile cu grijă, pentru că altfel există riscul și pot apărea procese de autoînvinovățire. Manifestați recunoștința către prieteni și familie, fiți cu ochii pe potențialul pe care îl puteți dezvolta acum cu sprijinul lor și urmăriți starea de sănătate care e legată strâns de planul emoțional! Dacă vă păstrați echilibrul între trăiri și corpul fizic, veți face față cu brio consumului energetic zilnic.

Săgetător

Învăţaţi despre propria persoană, vă descoperiţi noi talente, dar nu vă este uşor să operaţi cu noile transformări. Veţi accepta că v-aţi schimbat, că aţi trecut la un alt nivel, dar mai întâi vă confruntaţi cu anxietate, cu momente de dorinţă de a reveni la zona de confort. Realizaţi că aţi investit prea mult în educaţie, că pentru a ajunge să exploataţi aceste noi abilităţi aţi sacrificat destule şi că acum trebuie doar să vă liniştiţi şi să găsiţi metoda cea mai profitabilă de a vă pune la treabă experienţa.

Devine prioritar să vă găsiţi asociaţi noi, să vă schimbaţi marketingul personal de aşa manieră încât să faceţi profit în următoarea perioadă. Sunt momente de stabilire a strategiei, de ajustare la noul mod de a face bani şi la noii oameni cu care decideţi acum că puteţi să încheiaţi ulterior colaborări de succes. Mai amânaţi însă până să semnaţi actele finale!

Capricorn

Prezența lui Uranus, planeta voastră conducătoare de bani, în casa talentelor și creativității, poate pune pe picioare afaceri din care să se câștige bani din dezvoltarea unui hobby. Vă dă capacitatea originală de a acționa în mod corespunzător și în mod unic. Aceasta va duce în continuare la consolidarea stării financiare.

Mulți dintre voi, prindeți pentru mult timp gustul banilor. O să căutați proiecte profitabile, veți avea capacitatea de a vedea perspectivele unei anumite afaceri, dar va trebui să acționați rapid și decisiv pentru a nu pierde profitul.

Este posibil ca unii să aveți ocazia pe baza experiențelor, să porniți o acțiune îndrăzneață, iar asta să implice o călătorie ori chiar schimbare de reședință. Folosiți-vă atitudinea regală din voi, resursele, în așa fel încât să deveniți convingători și diplomați acolo unde este necesar să arătați curaj și asertivitate!

Concentrați-vă pe obiective importante, nu de alta dar există tendința de a combina afacerile cu divertismentul, iar asta poate slăbi puterea de a acționa pentru scopuri serioase. Va fi important să nu pierdeți din curaj, să negociați, să atrageți și să convingeți oameni cu idei similare care să ajute să rămâneți consecvenți.

Vărsător

Urmează o perioadă dinamică, în care însuși guvernatorul vostru Uranus va avea un cuvânt de spus. Se preconizează acasă schimbări de planuri, iar unele dintre ele chiar voi o să le inițiați. Mulți veți fi pregătiți pentru acest lucru și veți simți nevoia să abandonați vechile obligații fără speranță, pentru a găsi o nouă soluție la problemele de lungă durată.

Veți genera în mod activ idei noi, vă veți arăta întreprinzători, curajoși, îi veți provoca pe ceilalți să-și abandoneze stereotipurile și să încerce într-un domeniu nou. Voi înșivă o să fiți gata să cuceriți noi vârfuri și să nu priviți înapoi. Autoritatea și ambiția vor crește, deci nu vă va mulțumi al doilea rol sau jumătatea de măsură.

Faptul că abandonați chestiuni vechi, unele lăsându-le nefinalizate, poate provoca nemulțumirea altor persoane. Trebuie să fiți mai atenți la problemele financiare, deoarece încrederea în sine și neatenția pot duce la pierderi.

Pești

Familia și casa vor fi aduse în discuție pentru voi, situațiile traversate făcând parte din rândul celor dificile. Mai mult, potențialul energetic va fi foarte slăbit,așa că,voi înșivă o să aveți nevoie de un ritm calm al vieții. Va trebui să vă mobilizați ca să depășiți perioada stresantă, încercând să nu vă implicați în certurile domestice, să nu provocați pe alții la conflicte.

Lipsa de energie poate face să crească iritarea, să deveniți mai enervați și intoleranți, ceea ce poate îngreuna relațiile cu ceilalți din jur. Această perioadă nu este foarte potrivită pentru organizarea de întâlniri importante, pentru semnarea contractelor, pentru mutarea într-un nou loc de muncă. Nu veți percepe corect ceea ce se întâmplă și riscați să greșiți, să subestimați ori să supraestimați pe ceilalți sau chiar capacitățile voastre.

Această săptămână este mai potrivită pentru treburile gospodărești, pentru construirea unei căsuțe de vară, pentru curățenie generală acasă, decât pentru carieră și afaceri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
somn pexels jpg
unnamed jpg
pexels Horoscop 3 noiembrie
tiramisu pexels jpg
cub horoscop supărare png
Ziua ta norocoasa din luna februarie in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1939119451 jpg
piure jpeg
borcane pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net