Horoscop săptămâna 3-9 mai 2024. Trei zodii au noroc și bogăție după Paște. Vor avea reușite pe toate planurile

Lorina, astrologul Click!, ne aduce horoscopul pentru săptămâna 3-9 mai 2024. Trei nativi au noroc pe toate planurile. Hai să vedem ce aduce nou următoarea perioadă pentru cele 12 zodii.

Horoscop săptămâna 3-9 mai 2024
Horoscop săptămâna 3-9 mai 2024

Berbec

Aveți ocazia să fiți în centrul atenției. Vă bucurați de noroc în carieră, lucrurile sunt pe făgașul pe care vi l-ați imaginat, dar simultan e momentul să străluciți și pe scena socială. Mai ales spre sfârșitul perioadei, fiți cu ochii în patru la șansele apărute de la cei din jur. Vă pot ajuta dar trebuie să spuneți ce fel de sprijin vă este de folos.

Prietenii vă încurajează și vă susțin să faceți lucruri noi. Asta vă ridică moralul și mai mult, iar buna dispoziție este la ea acasă. Bucurați-vă de timpul și momentele petrecute alături de persoanele importante pentru voi. Sau alegeți să ieșiți strategic cu cei cu care o să colaborați pe termen lung. Atenție la unele discuții din trecut, care acum se pot clarifica. Aveți ocazia, fie să le ignorați , fie să încercați să priviți lucrurile mai mult din perspectiva interlocutorului.

Taur

Uneori, în căutarea fericirii prin bani și carieră, uitați de bunăstarea personală. Apropo, până și sănătatea ocupă o poziție de fundal în ceea ce vă privește. Astfel, vă recomand mai multă odihnă, să mâncați bine și sănătos, să apelați la masaj de relaxare și să nu uitați de ceva sport.

Mai aveți un obicei rău: acela de a suferi de durere, fără să luați măsuri. A omite acum tratamentul, duce la deteriorarea stării voastre. Nu vă hazardați să luați comprimate fără prescripție medicală, iar dacă se impune, mergeți la medicul de familie! În special femeile, să își monitorizeze îndeaproape semnalele corpului fizic, să își normalizeze somnul, să își întărească sistemul nervos și să își controleze forțele interne. Urmându-mi sfaturile, energia va veni în cantitatea potrivită și nu va răni corpul.

În plus, vă sfătuiesc să fiți mai restrânși cu reacțiile emoționale. Dacă încetați să vă supărați din orice, ori să îi supărați și să jigniți voi pe oamenii apropiați, atunci soarta vă va răsplăti pentru ceea ce meritați.

Greutatea energiei poate aduce însă blocaj partenerului, fie că vorbim de probleme profesionale, relații dificile cu șefii sau organele de control, fie că vorbim chiar de sănătate.

Gemeni

Emoțiile și impresiile pe care le veți avea vor fi multe și concludente, însă vă cer o stare optimistă. Se pare că trebuie priviți în zare spre vară, în mod strălucitor și optimist. Vă va ajuta să alungați până și gândurile la problemele mai grave. Nu vă sfătuiesc totuși să vă asumați riscuri mari ori să vă aventurați cu capul înainte. Temperamentul vostru, de obicei neliniștit, poate conduce la acțiuni greșite și erori globale. Acest lucru este valabil mai ales în domeniul financiar.

Accentuați-vă creativitatea, ocupați-vă și de dorințele sufletului vostru, direcționați-vă spre acele domenii care vă ajută să progresați, faceți-vă timp și pentru hobby-uri, pentru ca doar așa unele din dorințele voastre au șansa de a se împlini!

Din punct de vedere sentimental, perioada e mai frumoasă pentru aceia liberi de contracte, ei având oportunitatea de a întâlni persoana de care pe viitor își pot lega soarta.

Medical, aveți grijă la semnalele corpului deoarece, dacă le neglijați, o boală acută va deveni cronică. De asemenea, o rudă apropiat, cineva din familie va avea nevoie de îngrijirea voastră.

Rac

Perioada este favorabilă în măsura în care faceți uz de abilitatea de a înțelege că e momentul să faceți unele transformări în modul de a vă manageria responsabilitățile. Este vorba în principal despre sarcinile profesionale, dar și de gestiunea investițiilor financiare comune cu alte persoane.

Renunțați să îi supravegheați pe ceilalți doar din teama că nu se vor descurca cu detaliile care fac diferența! Dorința pentru perfecțiune poate să lucreze acum contra, întrucât celelalte persoane se pot simți stingherite sau pur și simplu vă pierdeți timp prețios. Preocupați-vă mai curând de a vedea imaginea de ansamblu a lucrurilor, evoluția în timp a contului financiar comun și nu neapărat faptul că în aprilie au intrat cu câțiva bănuți mai puțin. Este important să vă relaxați și să înțelegeți că acum sunteți mai productivi dacă renunțați la cerințele de a se urma litera legii și vă adaptați la ritmul unor valori mai generale. Lăsați lucrurile să curgă în ritmul lor, fără să vă frământați că nu aveți controlul deplin!

Leu

Mereu ați simțit că ieșirile împreună cu partenerul sau cercul de prieteni vă întăresc relațiile și vă ajută să fiți la curent cu evenimentele din viața acestora. Programați concediul împreuna!

Relația cu copiii în special e accentuată, sau dacă nu aveți copii în jur, fie veți tendința să vă comportați mai tinerește, fie să fiți mai creativ și mai înclinat către activități de relaxare. Nu ignorați poveștile de la cei mai înțelepți din familie și la rândul vostru, sfătuiți pe cei mai tineri după propria experiență. Apropierea de familie sau de persoane pe care le iubiți vă e benefică și pe plan emoțional pentru că vă descărcați plasa cu amintiri, vă faceți unele noi prin momentele petrecute împreună acum și vă creează o stare de nostalgie care vă încarcă pozitiv.

Pe plan financiar, nu apar modificări care să se evidențieze, iar starea de acalmie vă lasă ceva mai liniștiți.

Fecioara

Atât relațiile de familie, cât și cele de dragoste, vor fi o sursă de bucurie și de sprijin. Și pentru bărbații singuri și pentru femei, sunt perspective plăcute pentru întâlniri cu oameni interesanți, cu care să se poată începe o relație lungă.

Principalul lucru pe care trebuie să îl faceți este să ieșiți, să nu vă închideți acasă, să nu pierdeți ocazia de a socializa. Dacă puteți, faceți-vă program de jogging zilnic, reînnoiți-vă coafura, folosiți culori strălucitoare la haine și nu neglijați accesoriile elegante! Toate acestea vor fi benefice pentru a vă evidenția dintre concurenți.

Femeile, ar trebui să găsească omul care le poate echilibra avântul și risipirea în toate direcțiile și le poate reduce temperamentul exploziv.

Cei de sex masculin, care doresc sincer să înceapă drumul cu o familie, trebuie să își reconsidere modalitățile de a cunoaște femeile. Multora dintre femei nu le place presiunea la care s-a recurs pentru cuceririle de până acum. Apelați o atitudine mai serioasă față de voi și atunci, până și o legătură de serviciu are toate șansele de a deveni o căsătorie.

Balanța

Alegeți să nu vă tratați singuri acasă cu ajutorul leacurilor băbești sau chiar medicamente fără recomandare medicală concretă. Aceste metode vă pot aduce complicații inutile acum. E mai indicat să reduceți fumatul și consumul de băuturi alcoolice sau substanțe care să vă agreseze sistemul imunitar. Rămâneți activi, adoptați o dietă cât mai ușoară, renunțați la tot ce nu e o prioritate și alegeți să vă odihniți mai mult! Aveți nevoie să restabiliți balanța corectă între trup, minte și suflet.

Din punct de vedere relațional, sunteți pus în fața unor tensiuni care vă testează forța cuplului în care sunteți parte. Asta poate fi privit ca un lucru pozitiv întrucât, dacă acționați și reacționați cu înțelepciune, vă puteți duce relația la următorul nivel, către ceva nou și mai rezistent. Depășirea momentului de criză, depinde de modul de a gestiona al ambilor parteneri. Dar instabilitatea și incertitudinea, vă pot afecta mai mult pe voi. Fiți ferm și luați atitudine de la primele semne!

Scorpion

Prima parte a perioadei vă trece prin variații, atât legate de viața de acasă, cât și la locul de muncă. Sunteți nevoit să schimbați cam forțat unele obiceiuri, să vă reamenajați fie biroul, fie căminul. Treceți printr-un ocean emoțional și vă doriți să evadați sau să reduceți ritmul pentru a vă adapta cât de cât la noile condiții.

Pentru a nu rămâne nici un buton neapăsat, apar și întrebări din partea partenerului, întrebări care sondează lucrurile în profunzime și scot la suprafață unele detalii nefuncționale din relații. E în regulă să aduceți în discuție și ce vă deranjează, nu să răspundeți la întrebări cu alte întrebări, ci să puneți pe lista de analizat propriile dileme. Fiți pregătit pentru autoanaliză, răbufniri emoționale, dar stați în gardă privitor la acțiuni necugetate, impulsuri de moment care să vă golească buzunarele sau să vă strice relațiile. Încercați să nu reacționați la cuvintele auzite sau care vi se spun, ci pur și simplu să urmăriți firul conversațiilor. Nu e nevoie să luați toate măsurile odată sau să faceți schimbări radicale acum. Doar să luați la cunoștință și să planificați o strategie.

Săgetător

Sunteți pe drumuri, scurte în general, dar numeroase. Ele vă pot obosi prin procesul de a planifica locurile unde e nevoie să fiți prezent .Jonglați între viața de familie și viața socială, aveți parte de aventuri pe ambele sectoare. Puteți lua în calcul să profitați, în ideea în care în discuțiile avute o să menționați în treacăt ce planuri aveți pentru a vă spori veniturile sau a evolua profesional. Urmăriți reacția și părerea interlocutorului!

Resimțiți presiune să faceți lucrurile atipic, să dați frâu la originalitate. Dacă cineva din exterior vă spune că nu se poate, sau e la limita raționalului, aveți tendința să vă închideți și să suferiți în interior. Dorința de extindere, de a vă depăși limitele vă sâcâie, întrucât nu vă simțiți pregătiți să faceți pași mari singuri. Aveți nevoie sprijin și confirmări din partea celorlalți. Devine important să nu vă lăsați doar pe mâna celorlalți și să aveți răbdare. Nu inițiați acum proiecte, ci doar culegeți idei.

Capricorn

Nu prea vă simțiți în elementul vostru. Planul sentimental pare să vă joace mici feste. Vă simțiți amenințat, iar încrederea în voi depinde prea mult de anturaj. Fiți mai nepăsător și mai indiferent la opiniile exterioare! Ele nu tot timpul reflectă realitate. Optați să vă petreceți timpul cu oamenii apropiați, în medii cunoscute, care să nu presupună asumarea de riscuri foarte mari.

Atenția la cuvinte și la a nu acapara discuțiile cu plângeri personale, e importantă. Devine esențial să vă bucurați de o perioadă în care vă puteți descoperi noi abilități, care să fie altceva și în același timp să vă ofere șansa să petreceți timp cu voi înșivă. Astfel, vă veți spori încrederea de sine. După ce va trece perioada, veți reveni pe scena socială mult mai deschis și mai atent la anturaj.

Vărsător

Ați ajuns la un anume nivel profesional și e posibil să vă fi obișnuit cu ideea de a fi în centrul atenției. Dar și cu situația în care ceilalți apelează pentru diverse întrebări, știind ei că aveți răspunsul cel mai nimerit. E indicat să îi lăsați din când în când și pe alții să strălucească, iar voi doar să îi încurajați. Eventual să îi sfătuiți din fundal. Vi se vor recunoaște oricum calitățile și în plus, dacă aveți abilități de leader, acum este un moment favorabil să le adăugați în CV.

Varianta pozitivă e cea în care faceți de la sine mici modificări în comportament, în timp ce, dacă insistați să fiți acum tot în rolul principal, este posibil să vă atrageți invidii sau chiar antipatii de lungă durată. Câteodată, cea mai elegantă și apreciată ținută rămâne pe clasica variantă de negru. Așa că, nu aplicați acum același sistem de valori ieșit din tipare, după care v-ați ghidat ca să ajungeți la treapta unde sunteți!

Pești

Pentru o viață personală, se traversează o perioadă destul de favorabilă. În ciuda temperamentului vostru , în cuplu lucrurile merg binișor pentru voi. În această săptămână, chiar puteți realiza o dorință dragă comună.

În continuare, colegii, prietenii și rudele vă apreciază compania și încearcă să petreacă mai mult timp cu voi. Amici de școală, frați sau surori, vor fi invitați în casa voastră. Apropierea de cei dragi, cu siguranță v-ar putea echilibra mentalul și gândirea, cam răscolite în ultimele zile.

Nu veți duce lipsă de aventuri romantice și experiențe personale căci, prin abilitatea de a crea în jur o atmosferă de sărbătoare și de căldură, îi veți face pe cei din jur să vă privească cu alți ochi.

Cei singuri se pot aștepta la o întâlnire interesantă care, cel mai probabil, se va întâmpla într-o excursie sau într-un cerc de oameni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net