Ela Crăciun, secretul slăbirii fără înfometare: „S-a întâmplat un miracol”

Cunoscuta prezentatoare Ela Crăciun a vorbit recent despre schimbarea prin care a trecut în ultimul timp. Recunoaște faptul că mereu s-a confruntat cu eliminarea kilogramelor în plus și, după nenumărate diete, a găsit varianta care să o avantajeze. 

Ela Crăciun / foto: Social media
Ela Crăciun / foto: Social media

În cadrul podcastului „Cu Ela la doctor”, prezentatoarea a avut-o invitată pe psihonutriționista Gina Tăujan, care ajută persoanele să slăbească fără a urma diete drastice și înfometare. 

Cum a slăbit Ela Crăciun

Recent, vedeta a mărturisit că cel mai bun lucru care i s-a întâmplat a fost să învețe să slăbească mâncând. A învățat, de asemenea, să-și inhibe anumite pofte „nesănătoase” urmând anumite reguli de bază ale nutriției. 

„Când am apelat eu la Gina, s-a întâmplat un miracol și practic am reînvățat să mănânc. Gina are foarte multe rețete geniale, în care se regăsesc din abundență legumele, așa că eu inițial m-am declarat sceptică față de șansele mele reale de a face schimbarea această alimentară și de a renunța la carne. Țin să spun că preparatele recomandate de ea sunt foarte bune, ușor de gătit și am observant că dacă respect regulile și mănânc corect, nu mai simt nevoia de dulciuri”, a declarat Ela Crăciun.

Ce sfaturi oferă nutriționistul 

La rândul său, nutriționistul Gina Tăujan a mărturisit faptul că există moduri mult mai sănătoase și eficiente de a slăbi. 

„Este clar că nu pastilele de slăbit, nu ceaiurile de slăbit sau ce s-a mai inventat pe lângă ne oferă nouă rezultatele promise, pentru că îmi dau seama că nu pot să trăiesc cu jumătate de fruct pe zi și un ou fiert. Atunci învăț să am grijă de mine și să conștientizez că suma obiceiurilor care pe mine mă compun că om, m-au adus cu o greutate mai mare decât era normal”, declară psihonutritionistul Gina Tăujan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1962 Împreună cu soţul ei, Andrei.
image
image
image
image
image
image
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabi badalau bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net