Fiul Elei Crăciun a împlinit 18 ani! Prezentatoarea TV a ales să îi serbeze ziua de naștere așa cum se cuvine

#Exclusiv Click!

Weekendul acesta Alex, fiul cel mare al Elei Crăciun (42 de ani) a împlinit 18 ani, motiv de mare bucurie și mândrie pentru celebra mămică. Mai ales că vedeta de televiziune i-a organizat fiului său o petrecere la Sinaia, în locul preferat al lui Bibi, așa cum îl alintă aceasta. De la party nu au lipsit prietenii apropiați tânărului, dar nici familia acestuia care s-a bucurat de o petrecere de cinci stele.

,,Am fost la Sinaia, unde au venit prietenii lui Bibi atât din Sinaia, cât și din București, alături de care s-a distrat de minune. Bineînțeles că am fost extrem de emoționată și seara, exact la ora la care s-a născut Alex, am plâns în hohote. Băiatul meu cel mare este acum major. Au zburat cei 18 ani în care el a devenit adult, în timp ce pe mine m-a ajutat să fiu din nou un copil. Pentru mine, Bibi va rămâne toată viața un copil, chiar și acum când este deja adult”, a spus Ela Crăciun, pentru Click!

Mămică fericită

Ela Crăciun este mândră din cale afară de fiul său cel mare, deoarece vedeta îl consideră un copil tare bun și cuminte, motiv pentru care emoțiile au atins cote maxime atunci când Ela a vrut să-l surprindă pe Bibi exact la ora nașterii lui.

„Am fost la el în cameră, simțeam nevoia să mai stau cu el și, bineînțeles că mi-am adus aminte de momentul în care l-am născut și i-am arătat pozele cu el, l-am luat în brațe și am început să plâng. Emoționat, Bibi m-a pupat pe frunte, moment în care am început să plâng și mai tare”, a mai spus Ela Crăciun, pentru Click!

Click! spune

În prezent, pe lângă emisiunea tv „Numai de bine”, Ela Crăciun prezintă și propriul său podcast, „Cu Ela la doctor”, unde invită specialiști din domeniul medical, pentru a aduce publicului său informații de cea mai bună calitate, pentru o viață sănătoasă și o stare de bine permanentă.

Medicul pediatrau dr. Irina Antonescu este invitata Elei Crăciun în al treilea episod al podcastului „Cu Ela la doctor” de pe Youtube, dedicat temei ,,Bolile copilãriei”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net