Horoscop săptămânal 1-7 aprilie 2019: Capricornii îşi controlează bine stările emoţionale

image
Horoscop săptămânal 1-7 aprilie 2019: Capricornii îşi controlează bine stările emoţionalefoto: Pixabay

Horoscopul săptămânal pentru perioada 1-7 aprilie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 22 - 28 martie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Capricorn ştiu să îşi controleze bine stările emoţionale, iar asta reprezintă un avantaj.

Continuați să fiți implicat într-un proiect profesional de anvergură care vă ocupă majoritatea timpului. Asta presupune interacțiunea a mai mulți specialiști și straturi ierahice cu diferite niveluri de autoritate. Proiectarea, adoptarea deciziilor și implementarea sunt structurate în toată această mulțime socială. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Aveți de comunicat, de reținut nume, informații, date personale. Acumularea informațiilor, găsirea de soluții optime pentru fiecare din cei implicați, totul în timp ce țineți cont de bugetul pus la dispoziție trebuie să devină o a doua obișnuință. Această distribuire a responsabilității și-a dovedit utilitatea de-a lungul timpului, stăpâniți mecanismul dar acum resimțiți ca oboseală acest amalgam de cunoștințe noi, de date, de planificatoare și de liste pe care trebuie să le faceți. E indicat să solicitați sprijinul familiei și să explicați că este un moment important, cu miză destul de ridicată. Țineți însă în secret față de alții!

Horoscop săptămânal Taur: 1-7 aprilie 2019

Mintea vă e plină de gânduri. Bănuiți că sunt colegi sau firme care vor să demareze proiecte similare cu produsele de top ale  firmei voastre sau să facă concurență directă la sarcinile de care sunteți tot voi responsabil. Un eventual sabotaj vă trece prin gânduri dar e indicat să nu intrați în detalii față de nimeni până când nu aveți dovezi concrete sau mai solide decât intuiția. Confidențial încercați să aveți discuții cu superiorii ierarhici și să le vorbiți sau să sugerați ceva despre temerile voastre legate de reducerea pe viitor a câștigurilor.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Veștile bune vin de la starea de sănătate unde dacă ați făcut analize acum primiți rezultate liniștitoare. Vă puteți ajuta dacă renunțați la țigări sau măcar să le reduceți și să încercați să faceți față la rulajul mental prin activități de deconectare mai sănătoase – mersul la sală sau o dietă mai controlată. Fluxul financiar viitor vă îngrijorează, vă așteptați la mai multe ore suplimentare și constatați că nici nu prea aveți cum să mai puneți bază pe colaborarea cu alți colegi. Folosiți timpul liber și pentru a trage propriile concluzii despre cum ați putea voi să ajutați sau dacă este într-adevăr o luptă în care sunteți implicat direct. Încercați să fiți cât mai cerebrali, mai detașați și în același timp să vă păstrați pasiunea pentru ceea ce faceți și să nu abandonați sau să cedați limbuției. Nu e momentul să renunțați la discreția maximă.

Horoscop săptămânal Gemeni: 1-7 aprilie 2019

O parte din arta de a vă integra în cercul extins de prieteni ca nou venit constă în a afla cine ce preferințe are, la ce este specialist. Puneți întrebări. Ar fi bine să aveți câteva subiecte generale care să vă ajute să deschideți conversațiile. Fiți pregătit să vă faceți cunoștințe noi, să socializați și să vă dați voie să fiți cât mai natural. Nu apelați la artificii sau la minciuni de conveniență.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Vă sunt favorabile activitățile de comerț, afacerile legate de imobiliare, dar e necesar să vă duceți către ceilalți. Oportunitățile le veți afla prin socializare, nu neapărat prin căile oficiale. Proiectele de care aflați sunt destul de ambițioase și vă pot copleși inițial. E indicat să nu dați răspunsurile finale pe loc, să nu faceți promisiuni ci doar să fiți destul de carismatic încât să vă arătați clar interesul dar și să obțineți mai mult timp de gândire. Analizați ce ar presupune ca salariu, bonusuri, mai mulți clienți sau lucru mai intens cu oamenii, mai multe sarcini sau resonsabilități mai importante. Folosiți-vă și de ideile membrilor familiei cu care vă puteți consulta liber, fără a vă teme că vor fi invidioși.

Horoscop săptămânal Rac: 1-7 aprilie 2019

Nu luați decizii singur în disperare de cauză. Chiar dacă nu suportați să fiți luat pe nepregătite, ați primit totuși o fărâmă de inspirație iar intuiția voastră și experiența de viață pot prelua scena de acum încolo. Aveți răbdare, ascultați-vă. Într-adevăr nu sunteți în fața unei dileme care să vă permită să vă sfătuiți deschis cu toată lumea dar asta nu înseamnă că nu se pot găsi maxim una sau două persoane care să fie dispuși și destul de obiectivi să vă asculte și să își exprime o părere din afară. Nu vă pripiți.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Răbdarea trebuie să devină una din calitățile voastre, este esențial să vă liniștiți și eventual vă puteți concentra pe alte domenii pentru a vă ține mintea ocupată. O idee în acest sens este sectorul financiar unde să vă ocupați de o analiză a situației actualizate a contului bancar sau o evaluare a economiilor voastre și ale partenerului vă dă destul de mult de lucru.

Horoscop săptămânal Leu: 1-7 aprilie 2019

Alegeți să nu vă tratați singuri acasă cu ajutorul leacurilor băbești sau chiar medicamente fără recomandare medicală concretă. Aceste metode vă pot aduce complicații inutile acum. E mai indicat să reduceți fumatul și consumul de băuturi alcoolice sau substanțe care să vă agreseze sistemul imunitar. Rămâneți activi, adoptați o dietă cât mai ușoară, renunțați la tot ce nu e o prioritate și alegeți să vă odihniți mai mult. Aveți nevoie să restabiliți balanța corectă între trup, minte și suflet.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Din punct de vedere relațional sunteți pus în fața unor tensiuni care vă testează forța cuplului în care sunteți parte. Asta poate fi privit ca un lucru pozitiv întrucât dacă acționați și reacționați cu înțelepciune vă puteți duce relația la următorul nivel, către ceva nou și mai rezistent. Depășirea momentului de criză depinde de modul de a gestiona al ambilor parteneri dar instabilitatea și incertitudinea vă pot afecta mai mult pe voi. Fiți ferm și luați atitudine de la primele semne care vă dau de gândit sau vă ridică anumite întrebări la care nu simțiți că aveți un răspuns clar de la partener.

Horoscop săptămânal Fecioară: 1-7 aprilie 2019

Unii din prieteni se pot dovedi nu tocmai prieteni, iar unele din persoanele față de care ați manifestat reticență vă pot deveni mai apropiați decât aţi crezut sau ați fi gândit. Totuși sunteți în dispoziție de a vă asuma noi angajamente și a vă face noi amici. Sunteți buni comunicatori și aveți succes în tentativele de a propune orice activitați de petrecere a timpului liber întrucât ceilalți se vor alinia mai rapid la dorințele voastre.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Pot apărea vești care vă scot din starea de lâncezeală și vă dau ocazia să alungați senzația de stagnare. Aveți ocazia să intrați într-o luptă ce promite un câștig substanțial în viitor iar asta vă motivează și aduce un entuziasm nou, resimțiț în toate domeniile vieții.

Horoscop săptămânal Balanță: 1-7 aprilie 2019

Acordați atenție dietei și stilului de viață. Respectați regulile nutriției și nu faceți economii la alimente – alegeți-le pe cele cât mai proaspete sau cu termen de valabilitate cât mai scurt. Reduceți pe cât posibil consumul de alimente prăjite sau afumate întrucât sistemul vostru digestiv este vulnerabil. Cu puțină deschidere, aveți drumul liber pentru a face progrese considerabile în a vă trata simptomele acasă.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Profesional, acum nu toate lucrurile au rezultatele la care ați sperat, dar finalul devine o șansă să transformați o nereușită într-o altfel de oportunitate. Nu vă lăsați demoralizați și căutați să găsiți idei noi care să vă permită să recuperați măcar sumele investite inițial. Interesați-vă de asociați noi pentru noile proiecte.

Horoscop săptămânal Scorpion: 1-7 aprilie 2019

Faceți ce vă place. Aveți curajul să exprimați ce simțiți că e o pasiune interioară, chiar dacă asta presupune trudă, efort fizic sporit sau să reduceți și mai mult din timpul liber și așa destul de puțin. Familia e posibil să nu se dovedească chiar înțelegătoare, dar e ceva mai presus de voi. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Aveți nevoie de ceva al vostru care să vă ofere clipe în care să vă rupeți de mediul de la muncă sau de problemele cotidiene. E important să nu uitați ca scopul este vă relaxați, nu să faceți performanță. Dacă intrați în competiție cu alți practicanți ai aceluiași hobby sau odată ce depășiți un anume interval de timp acordat special pentru asta nu mai e doar un hobby. Nu faceți un al doilea job din această pasiune și țineți minte că perfecțiunea nu există în realitate, ci doar în laboratoarele cu mediu controlat.

Horoscop săptămânal Săgetător: 1-7 aprilie 2019

Fiți pregătit să apelați la sfaturi din exterior. Problemele personale cu care vă confruntați vă ating principii, sistemul de valori și nu prea puteți fi logic în găsirea unei soluții optime. Vă ajută entuziasmul, abilitățile de comunicare. Gândiți-vă în cine aveți destulă încredere din anturaj și alegeți doar o persoană căreia să îi povestiți dilema prin care treceți. Nu e vorba neapărat de a vă aștepta la răspunsuri sau soluții ci aveți mai curând nevoie de a vă auzi spunând povestea. Vă eliberați mintea și totodată devine mult mai clar ce vă deranjează. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Finanțele sunt  pe o pantă ascendentă și par să compenseze zbuciumul resimțit în sfera sentimentală. Norocul însă vă susține, atâta timp cât guvernatorul vostru este în deplinătatea energiilor astrale. Rețineți însă că banii vă vin doar din muncă proprie!

Horoscop săptămânal Capricorn: 1-7 aprilie 2019

Doriți să faceți lucrurile să se întâmple, vreți să puneți în mișcare ceea ce până acum erau doar idei dar începeți să realizați că părerile celor din jur nu corespund cu entuziasmul inițial. Mai amânați puțin concretizarea, nu semnați nicio hârtie și mai căutați să vedeți ce alternative aveți.

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Participați la discuții din care aflați mai multe informații dar atenție căci ele-s cumva prinse din zbor și trebuie să le puneți cap la cap când sunteți sigur. Întocmiți un plan bun și ceilalți se pot alinia opiniilor voastre.

Starea de spirit vă rămâne una axată pe lucrurile pozitive. Nu vă pierdeți optimismul sau încrederea în proiectul pe care v-ați propus să îl demarați.  Puteți fi luat prin surprindere de atitudinea câtorva persoane - de la unii aveți parte de surprize neplăcute dar în contrabalansare de la persoanele de la care nu vă așteptați, veți avea parte de mai multă înțelegere și susținere decât i-ați fi crezut în stare.

Aveți un control bun asupra stărilor emoționale iar asta devine un adevărat avantaj. Avertismentul vine de la planul familial față de care vă manifestați cu o oarecare lipsă de interes, cei de acasă rămân cu senzația că aveți lucruri mai importante decât ei pe care să vă cheltuiți timpul și banii. Chiar dacă nu îi faceți o prioritate, acordați-le un minim de atenție!

Horoscop săptămânal Vărsător: 1-7 aprilie 2019

Sunt elemente din viața dvs pe care le vreți schimbate. Gândiți la scară mare, îndrăzniți și vedeți peste limitele impuse de societate. Fiți corect cu voi, admiteți propriile limite și îndrăzniți să vă îndepliniți un vis vechi sau măcar să faceți primul pas către asta. Cu cât va fi decizia mai originală, cu atât mai mult succes veți avea. Vă puteți interesa și de un eventual credit pentru a avea o bază de finanțare a planului conceput acum. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Pe aceeași linie există posibilitatea să luați în calcul extinderea spațiului locativ actual pentru a avea spațiul necesar punerii în practică visului vostru. Aveți noroc că vă bucurați de sprijin emoțional și probabil și susținere financiară din partea celor dragi. Aceștia au încredere în voi și sunt dispuși să vă aducă dovezi concrete. Este o perioadă de progres și de conștientizare a faptului că nu sunteți singur, că indiferent ce decideți, cei dragi vă stau alături.

Horoscop săptămânal Pești: 1-7 aprilie 2019

Păstrați o doză de realism referitor la ce puteți face. Există tendința să promiteți prea puțin unor persoane și prea mult altora și să dezechilibrați unele relații. Fiți încrezători, dar nu vă bazați pe înțelegerea celor din exterior. Nu inițiați noi planuri și aveți răbdare pentru o armonizare, perioadă de creștere și dezvoltare. Cheile propriului succes sunt la voi, deci nu vă bazați foarte mult pe ceilalți.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

E important să dați celorlalți siguranța că se pot baza pe ce spuneți, fiți corect și precis cu cât timp aveți disponibil pentru altul.

Continuați să creșteți atenția asupra cheltuielilor, căutați instituții autorizate sau cu reputație bună care să vă prezinte cea mai avantajoasă ofertă în cazul în care vreți sau aveți nevoie neapărat de un împrumut. La fel, verificați să aveți plătite la zi tot ce înseamnă taxe și impozite sau datorii mai vechi de care ați uitat sau le-ați neglijat. Vă puteți trezi cu penalităţi mult sporite.

Radu Mirică s-a sinucis
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub casă stela popescu png
anxietate
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Blog jpg
Ultimii lingurari din Baragan FOTO Facebook MS jpg
image
image
image
image
anxietate
Horoscop 29 septembrie sursa foto Pixabay
horoscop 28 septembrie (sursa Foto Pixabay)
Netflix, serviciu de difuzare online bazat pe abonamente. Sursa foto: pexels.com
Asigurarea RCA. Surse foto: pixabay.com
image png