Horoscop săptămânal 11-17 aprilie 2022. Zodia care face schimbări radicale în viața personală

Ultima actualizare:

Horoscopul săptămânal pentru perioada 11-17 aprilie 2022 îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Ce spun astrele despre dragoste. Foto: Pixabay
Ce spun astrele despre dragoste. Foto: Pixabay

Horoscopul săptămânal pentru 11-17 aprilie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.  

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 11-17 APRILIE

Problemele legale nu sunt atu-ul acum. Mintea vă este cam încețoșată, neglijați detalii importante din negocieri și mai ales dacă e vorba de sume de bani, e bine să mai așteptați până semnați acordul final. Starea fizică e bună, dar deveniți anxioși, temperamentali și riscați să luați decizii care să vă dezavantajeze.

Planul social trebuie de asemenea tratat cu atenție întrucât sunt mai indicate întâlnirile sau ieșirile mai intime, cu oameni a căror gusturi și preferințe le cunoașteți și care, la rândul lor, știu când să vă acorde spațiu și când să vă asculte. Evitați grupurile mari de persoane și dedicați timp celor din imediata apropiere. O idee favorabilă vine de la activitățile mai solitare-să pictați, să participați la un grup de meditații sau să vă aplecați asupra unor cărți cu subiecte mai profunde de unde să trageți niște concluzii adaptate la starea avută.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 11-17 APRILIE

Lucrați asupra răbdării. Vă propuneți să realizați o multitudine de activități, sunteți plin de avânt, dar ceilalți nu țin ritmul cu voi. Faceți numeroase drumuri, vă deplasați atât pentru a rezolva lucruri personale, cât și pentru a face favoruri pentru prieteni. Se dovedește o perioadă activă, dinamică în care vă folosiți talentele și abilitățile la modul cel mai profitabil întrucât știți să vă vindeți pentru prețul potrivit.

Vă arătați disponibil să ajutați dar totul vi se recompensează pe măsură. Aveți talent oratoric, reușiți fără prea mult efort să îi convingeți pe cei din jur că opțiunea propusă de voi e cea potrivită, indiferent că este vorba despre culoarea tavanului de pe holul blocului sau de modul de prezentare în cadrul unei discuții de familie. Profitați de aceste abilități și pentru a vă negocia prețul muncii pe care o prestați sau recompensele pe care le solicitați contra serviciilor oferite. Vă bucurați de șansa de a putea să fiți remunerat cu exact cât cereți, deci încercați să fiți realist și corect.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 11-17 APRILIE

Gândiți-vă la cum pot reacționa ceilalți. Tendința acum e de a fi un spirit lucrător, care face ce vrea, când și cum vrea, care nu suportă restricțiile foarte bine, dar tocmai asta vă poate provoca neplăceri. Vă simțiți bine, vă distrați, atmosfera este ideală pentru o persoană cu exact natura descrisă, aveți parte de aventură și de tot ce înseamnă amuzament și trăirea clipei. Doar că natura vă e alta.

Plus că riscul apare și de la ceilalți care acum au nevoie să fie incluși mai concret în planurile voastre, vă solicită insistent să îi implicați și să țineți cont de alegerile și opțiunile lor. Dacă vă lăsați în baza impulsului de a respinge orice gen de negociere, nemulțumirea celuilalt vă va sâcâi în fundal până la momentul când poate ajunge la pusee de tensiune, iritare sau răbufniri de nervi. Indiferent că este vorba despre colegii de la muncă sau de partenerul ori asociații oficiali, faceți unele compromisuri și ajustați-vă planurile.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 11-17 APRILIE

Aceia dintre voi care se gândesc serios la crearea unei familii, vor avea mai multe șanse să-și dea seama ce vor. Și, dacă vă pregătiți bine pentru acest eveniment, puneți-vă totul în ordine, pornind de la gânduri. Țineți cont și de faptul că încrederea în sine este jumătate din succes. Nu respingeți ofertele de a dialoga, folosiți toate oportunitățile oferite pentru a vă prezenta în formă, utilizați simțul subtil al umorului și nu mai fiți încruntați și morocănoși! Dacă nu puteți fi pozitivi și optimiști, atunci mai bine stați acasă!

Cei care se află deja în parteneriat oficial, se vor bucura de compania celuilalt și de succesul copiilor. Mulți chiar se gândesc la mărirea, la completarea familiei. Fiți convinși că doar încărcătura emoțională pozitivă va schimba în bine toate zonele din viața voastră. Singurul lucru mai solicitant poate veni acum dintr-o  complicație a relațiilor cu una dintre rudele prin alianță.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 11-17 APRILIE

Este un moment al schimbărilor cardinale în viața personală. Cei care caută în mod activ un partener de viață, vor avea șansa să îl întâlnească și chiar să formalizeze relația în viitor. Nativii vor deveni mult mai deschiși și mai prietenoși, vor ierta vechile nemulțumiri și vor decide să se implice într- o nouă relație. Chiar și cei mai timizi și indeciși reprezentanți ai semnului vor putea să se exprime și să găsească curajul de a face primul pas spre întâmpinarea destinului lor. Să puteți fi siguri că veți magnetiza atenția persoanelor de sex opus asupra persoanei voastre, asta dacă nu cumva ați făcut-o deja zilele trecute.

Deși sunteți conservatoare, schimbările de stil, coafura, ținută cu siguranță vă vor fi de folos. Deci, fiți îndrăznețe și atrageți atenția asupra voastră.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ: 11-17 APRILIE

În primul rând trebuie să fiți extrem de sinceri și cinstiți, atât cu voi, cât și cu oamenii din jurul vostru, căci altfel, relațiile nu vor aduce decât probleme. Uitați-vă mai cu atenție la sexul opus care se află în mediul vostru apropiat, căci vă recomand să alegeți ca partener un tovarăș de viață care să aibă calități care nu sunt tipice pentru voi, să fie cu principii serioase și bine stabilite. Doar un astfel de om vă va netezi puțin temperamentul și  rebeliunea. Și încă ceva! Nu intrați în relații cu persoane căsătorite. Atrageți karmă grea astfel.

Nativii căsătoriți trebuie sa petreacă mai mult timp cu rudele mai in vârstă și care au nevoie de ajutorul lor. Acest lucru se poate datora fie bolilor, fie conflictelor pe care vă sfătuiesc să le aplanați. În legătura de cuplu, soții vor petrece mai puțin timp împreună. Fiți răbdători și la fiecare ocazie acordați atenție unii altora, deoarece dragostea este o plantă pe care trebuie să o udați în fiecare zi.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BALANȚĂ: 11-17 APRILIE

Ați ajuns la un anume nivel profesional și e posibil să vă fi obișnuit cu ideea de a fi în centrul atenției și cu situația în care ceilalți apelează pentru diverse întrebări știind că aveți răspunsul cel mai nimerit. E indicat să îi lăsați din când în când și pe alții să strălucească, iar voi doar să îi încurajați și eventual să îi sfătuiți din fundal. Vi se vor recunoaște oricum calitățile și în plus dacă, aveți abilități de leader, acum este un moment favorabil să le adăugați în CV.

Varianta pozitivă e cea în care faceți de la sine mici modificări în comportament, în timp ce, dacă insistați să fiți acum tot în rolul principal, este posibil să vă atrageți invidii sau chiar antipatii de lungă durată. Câteodată, cea mai elegantă și apreciată ținută rămâne pe clasica variantă de negru, așa că, aplicați același sistem de valori după care v-ați ghidat ca să ajungeți la treapta unde sunteți, căci nu mai este cazul să vă faceți reclamă când toată lumea recunoaște valoarea clasicului.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SCORPION: 11-17 APRILIE

Perioada este favorabilă în măsura în care faceți uz de abilitatea de a înțelege că e momentul să faceți unele transformări în modul de a vă manageria responsabilitățile. Este vorba în principal despre sarcinile profesionale, dar și de gestiunea investițiilor financiare comune cu alte persoane. Renunțați să îi supravegheați pe ceilalți doar din teama că nu se vor descurca cu detaliile care fac diferența.

Dorința pentru perfecțiune poate să lucreze acum contra, întrucât celelalte persoane se pot simți stingherite sau pur și simplu vă pierdeți timp prețios. Preocupați-vă mai curând de a vedea imaginea de ansamblu a lucrurilor, evoluția în timp a contului financiar comun și nu neapărat faptul că luna asta au intrat cu câțiva bănuți mai puțin în timp ce luna anterioară ați fost bonificați. Este important să vă relaxați și să înțelegeți că acum sunteți mai productivi dacă renunțați la cerințele de a se urma litera legii și vă adaptați la ritmul unor valori mai generale, lăsați lucrurile să curgă în ritmul lor fără să vă frământați că nu aveți controlul deplin.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SĂGETĂTOR: 11-17 APRILIE

Mereu ați simțit că ieșirile împreună cu partenerul sau cercul de prieteni vă întăresc relațiile și vă ajută să fiți la curent cu evenimentele din viața acestora. Programați concediul împreună!

Relația cu copiii în special e accentuată, sau dacă nu aveți copii în jur, fie veți tendința să vă comportați voi înșivă mai tinerește, fie să fiți mai creativ și mai înclinat către activități de relaxare. Nu ignorați poveștile de la cei mai înțelepți din familie și la rândul vostru, sfătuiți pe cei mai tineri după propria experiență. Apropierea de familie sau de persoane pe care le iubiți vă e benefică și pe plan emoțional pentru că vă descărcați plasa cu amintiri, vă faceți unele noi prin momentele petrecute împreună acum și vă creează o stare de nostalgie care vă încarcă pozitiv. Pe plan financiar nu apar modificări care să se evidențieze iar starea de acalmie vă lasă ceva mai liniștiți.

Citește și: Ce tip de casă ți se potrivește în funcție de zodie

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL CAPRICORN: 11-17 APRILIE

Atât relațiile de familie, cât și cele de dragoste vor fi o sursă de bucurie și de sprijin. Și pentru bărbații singuri și pentru femei, sunt  perspective plăcute pentru întâlniri cu oameni interesanți, cu care să se poată începe o relație lungă. Principalul lucru pe care trebuie să îl faceți este să ieșiți, să nu vă închideți  acasă, să nu pierdeți ocazia de a socializa. Dacă puteți, faceți-vă program de jogging zilnic, reînnoiți-vă coafura, folosiți culori strălucitoare la haine și nu neglijați accesoriile elegante. Toate acestea vor fi benefice pentru a vă evidenția dintre concurenți.

Femeile ar trebui să găsească omul care le poate echilibra avântul și risipirea în toate direcțiile și reduce temperamentul exploziv. Cei de sex masculin, care doresc sincer să înceapă drumul cu o familie, trebuie să  își reconsidere modalitățile de a cunoaște femeile. Multora dintre femei nu le place presiunea la care s-a  recurs pentru cuceririle de până acum. Apelați o atitudine mai serioasă față de voi și atunci,p ână și o legătură de serviciu are toate șansele de a deveni o căsătorie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL VĂRSĂTOR: 11-17 APRILIE

Prin natura aspectelor astrale prezente, nu beneficiați de o sănătate de invidiat. Acesta este unul dintre punctele slabe  și trebuie să aveți în vedere situația de acum. Nu exagerați nerespectând reguli, nu vă suprasolicitați cu alimente nesănătoase și grase, nu abuzați de alcool. Evitați transpirația și luați măsuri de protejare. Acest lucru poate provoca răceala sau poate declanșa apariția bolilor de piele.

Se pare că organismul vostru simte o lipsă acută de vitamine, minerale și substanțe nutritive. Luați în considerare această stare dacă ea se manifestă și luați măsuri preventive pentru a nu se agrava lucrurile. Acum este momentul să vă îngrijiți voi înșivă. Discutați eventual cu un nutriționist, faceți mișcare, orice fel de terapie este bună și găsiți online sfaturi ale specialiștilor. Toate aceste activități vor aduce beneficii sănătății 

Financiar, starea se ameliorează începând cu sfârșitul de săptămână, dar dacă primiți oferte de colaborare sau parteneriat, încă nu le parafați.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL PEȘTI: 11-17 APRILIE

Va trebui să petreceți o mulțime de timp pentru creșterea și educarea copiilor. Veți fi complet scufundați în problemele lor și veți face multe pentru dezvoltarea lor armonioasă. Dacă aveți relații tensionate cu vreo rudă, atunci este momentul pentru a armoniza relațiile cu oamenii apropiați. Folosiți această ocazie pentru a ierta și pentru a scăpa de insulte, deoarece, în primul rând, ele au un impact negativ asupra soartei voastre și vă poartă ghinion.

Financiar, încercați să țineți sub control situația și vă sfătuiesc și pe voi să nu împrumutați bani. Nu de alta dar, mai târziu, puteți constata că nu mai aveți nici bani, nici prieteni.

Profesional de asemenea toate obligațiile și acordurile trebuie discutate și executate în mod corespunzător, pentru a se evita problemele în viitor.

Cu 3 astre benefice în semnul vostru, norocul vi-l faceți singuri dacă vă lăsați ghidați de intuiție, dacă veți avea astfel ultimul cuvânt de spus, dacă veți acorda atenție dezvoltării în zona spirituală. Lansarea în afaceri cu tentă artistică iarăși e un avantaj, iar comunicarea empatică, suportul psihologic acordat altora și ținerea activităților personale departe de ochii curioșilor vă sunt benefice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
culoare zodii jpg
gradina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net