Topul zodiilor pentru care iubirea e pe locul 2! Ei sunt cei mai însetați după sex nativi din horoscop

Există anumite semne zodiacale pe care apartenența la una dintre cele patru categorii în care sunt acestea împărțite (foc, aer, apă și pământ) le face firi extrem de pasionale și „înflăcărate”, în special în dormitor. Iată care sunt cele 4 zodii pentru care iubirea este pe locul 2, în timp ce sexul primează!

Care sunt cei mai însetați după sex nativi din horoscop Foto: Pixabay
Care sunt cei mai însetați după sex nativi din horoscop Foto: Pixabay

Așa cum era de așteptat, zodiile de foc sunt cele care de regulă au un apetit sexual extrem de ridicat. Acestea au fost detronate, însă, de o zodie de apă, care ocupă prima poziție în clasamentul nostru de astăzi, dacă e să judecăm după semnele primite din partea astrelor!

Scorpion

Semn de apă, guvernat de planeta Pluto, Scorpionul și-a câștigat reputația de semnul zodiacal cu cea mai mare dorință sexuală. Nativii din Scorpion sunt firi extrem de pasionale, care se „aprind” ușor și se „sting” doar atunci când le sunt bine satisfăcute nevoile din dormitor.

Deși la suprafață par a fi persoane serioase și inofensive, Scorpionii devin ademenitori și aproape irezistibili în pat. Seducția e arma lor principală, și, deși visează la o relație de lungă durată bazată pe încredere, e posibil ca primul „test” pe care să îl ofere unui potențial partener să se desfășoare chiar în dormitor.

Săgetător

Săgetătorii sunt aventurieri de „profesie” și, așa cum își doresc să exploreze întrega lume dacă s-ar putea, exact la fel vor să se desfășoare și „aventurile” lor din dormitor. Săgetătorii, fiind semne de foc, sunt firi impulsive, care de cele mai multe ori iau decizii de moment, iar să îi aduci în pat nu e un lucru deloc greu, având în vedere că acesta a fost planul lor oricum, încă de la început.

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru firea lor plină de curiozitate, fiind dornici de a cunoaște și experimenta mereu lucruri noi, aceștia plictisindu-se poate prea ușor. De aceea, vor dori mereu să „condimenteze” lucrurile, iar experiențele din dormitor nu fac notă discordantă. Pe bărbații Săgetător îi vei convinge cu greu să accepte o relație serioasă, având în vedere că pentru ei libertatea este estențială, iar ideea de monogamie îi face de cele mai multe ori să se simtă precum o pasăre în cușcă.

Berbec

Berbecul, un alt semn de foc, este și el pe lista celor mai „nărăvași” în dormitor. Dacă nu l-au dat deja de gol „coarnele”, ei bine spiritul său pasional cu siguranță o va face. Berbecii sunt genul de zodie pentru care compatibilitatea sexuală și impulsul care vine odată cu aceasta reprezintă cel mai important lucru dintre două persoane.

Aceștia au un apetit sexual extrem de ridicat, iar alături de nativii din Berbec poți încerca, cel mai adesea, și cele mai îndrăznețe sau dubioase fantezii în dormitor. Le place să fie spontani, iar tot ce ține de sexualitate îi incită și excită în același timp. Berbecii iubesc „să își facă de cap” și nu se simt nici măcar o secundă vinovați pentru acest lucru.

Gemeni

Dualitatea acestui semn zodiacal de aer îi dă și lui un loc în topul nostru. Gemenii sunt, de regulă, extrem de schimbători, însă dacă există un lucru care nu se modifică la ei, acela este cu siguranță apetitul sexual.

Gemenii urăsc monotonia și sunt mereu pregătiți pentru a te pe spate cu câte un lucru nou în dormitor. Sunt firi șarmante, cuceritoare și imprevizibile, care iubesc pasiunea și flirtul. Impulsurile sexuale pe care le simt sunt percepute de Gemeni drept instincte naturale pe care trebuie să urmeze și nu se vor abține din a face acest lucru.

Tachinarea și jocurile erotice sunt specialitatea lor, iar dacă pentru unii „dragostea trece prin stomac”, pe Gemeni îi faci să se îndrăgostească dacă știi cum să ții flacăra aprinsă în dormitor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net