Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022: Peștii se simt împliniți în relația de cuplu

Horoscopul săptămânal pentru perioada 11 - 17 iulie 2022 îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Peștii se bucură de clipe frumoase în cuplu Sursă foto: Pixabay.com
Peștii se bucură de clipe frumoase în cuplu Sursă foto: Pixabay.com

Horoscopul săptămânal pentru 11 - 17 iulie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 11 - 17 iulie 2022

Încercați să vă limitați comunicarea cu oamenii care vă provoacă emoții negative și monitorizați-vă în mod constant starea de bine, inclusiv bolile cronice dacă aveți. De asemenea, principiul moderației în orice, pornind de la mâncare, alcool, divertisment, emoții, va ajuta la menținerea sănătății. Chiar și așa, perioada este favorabilă și pentru voi, în special pentru reparații, îmbunătățiri ale casei, pentru achiziția de bunuri imobiliare.

În cuplu, săptămâna va fi marcată de lupta contrariilor. Atât voi, cât și persoanele iubite, vă veți apăra categoric granițele, opiniile,nevrând să cedați nici măcar la lucruri neînsemnate. Desigur, o astfel de linie de comportament nu va duce nimic bun până când unul dintre voi nu face pace.

Persoanele singure au șansa de a găsi pe cineva care să le stârnească atenția și curiozitatea, doar că acel cineva ori e mai în vârstă, ori mai puțin frumos, lucru care va provoca nemulțumirea celorlalți.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 11 - 17 iulie 2022

Vă bucurați de multă energie, vitalitatea e bună, vă păstrați concentrarea pe ce aveți de îndeplinit și sunteți dinamic. Prea dinamic în anumite momente și apare tendința de a forța lucrurile deoarece, fie apăsați prea tare pedala de accelerație, fie aveți așteptări prea mari de la cei din jur, doriți ca și ei să se alinieze la ritmul impus și să țină pasul. Sunteți în elementul vostru, dar ceilați vă stau în cale.

Nu pentru că ar dori asta sau pentru că fac conștient ceva care să vă întârzie planurile, ci pentru că graba, impetuozitatea și nerăbdarea pe care le manifestați îi fac pe ceilalți să dea un pas înapoi și chiar să amâne unele întâlniri. De aici apar neînțelegeri, sunteți obligat să refaceți strategii și planuri.

E un moment bun să vă consumați excesul de energie făcând activități fizice mai intense, încercând să meditați pentru a mai stinge puțin agitația interioară sau să vă ocupați de propria persoană, să vă agitați căutând un costum perfect sau look-ul ideal.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 11 - 17 iulie 2022

Mediul înconjurător devin de o importanță deosebită. Comunicarea va face din această săptămână una bogată și luminată. Nu ezitați să vă exprimați emoțiile, să vă bucurați de un mediu bun și netoxic, de un divertisment simplu. În acest moment vor exista situații în care trebuie să vă priviți din afară, să vă reevaluați acțiunile și opiniile, iar acum chiar merită să faceți acest lucru.

Datorită sprijinului rudelor și tradițiilor profunde, deveniți capabili să depășiți multe lucruri. Dorința de a vă mândri va ajuta să obțineți ceva mai mult și să realizați ceea ce a fost conceput acum ceva vreme. Ar trebui să vă abțineți de la călătorii lungi și de la afacerile riscante.

De asemenea, un rol important îl pot avea problemele juridice executarea contractelor de serviciu și procedurile judiciare legate de chestiuni cotidiene. Nu va fi ușor să combinați munca cu preocupările interne, iar în anumite momente va fi dificil să vă controlați copiii sau evenimentele care au loc în casă. Cei dragi sunt obișnuiți să aibă grijă de confortul din casă.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 11 - 17 iulie 2022

Vă puteți confrunta cu obstacole neașteptate, dar nu e ceva extraordinar asta pentru voi în ultima vreme. După ce le veți traversa, o să realizați că viața este frumoasă! Veți călători, iar drumurile vor fi mai curând cu reușite decât dezamăgitoare. De asemenea, veți fi fericiți să faceți orice lucru care are legătură cu domenii intelectuale, de cercetare, literare și de informare, fie că stați de vorbă cu oameni de la care aveți ce învăța, fie că participați la seminarii.

Visele voastre nu trebuie să fie abstracte ci, bazându-vă pe autoritatea personală și utilizând oportunitățile altor persoane, puteți să programați un plan de acțiune și să avansați cu îndrăzneală pentru a vă atinge dorințele.

Va exista ceva secret pe care veți încerca să-l ascundeți de ceilalți. Grijă, că acțiunile tăcute nesăbuite sau cuvintele abandonate din greșeală într-o conversație cu cineva dintr-un cerc închis de comunicare,pot dezvălui totul.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 11 - 17 iulie 2022

Puteți experimenta o criză de identitate, să vă simțiți neînțeles și să păreți de neabordat pentru cei din exterior. Mesajele sunt amestecate atât din interior, cât și ceea ce recepționați din exterior. Deciziile cheie e mai bine să fie amânate sau, dacă sunt urgente, să vă consultați cu persoane în care aveți încredere înainte de a semna.

Mai ales dacă e vorba de bani, trebuie atenție și să nu puneți prea mare bază pe ce se discută acum sau pe profitabilitatea așteptată. Aveți nevoie de timp să vă reîncărcați, să vă clarificați în primul rând cu nevoile personale și apoi în raport cu familia. Faceți lucruri pentru voi, reîntoarceți-vă la activități care știți că vă ofereau confort și vedeți dacă simțiți aceleași senzații.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ: 11 - 17 iulie 2022

Emoțiile și tumultul interior vă ajută să luați decizii ciudate sau extravagante pentru cei din jur, dar culmea, ideale pentru voi. Deși ulterior s-ar putea să vă întrebați de ce v-ați asumat aceste nebunii sau cum ați putut să fiți în stare de așa ceva, acum, pentru a vă ușura și elibera din tensiunea interioară, sunt exact ce aveți nevoie.

Păstrați chitanțele de la tot ce achiziționați și fiți atenți la imprudențe de a vă deschide sufletul în fața unor persoane care au alte interese în minte decât să vă ajute să depășiți un moment dificil. Se pot reactiva unele probleme din domeniul familial, să fiți nevoit să faceți față și aici unor situații cu consecințe bruște și impact important asupra bugetului familiei sau asupra echilibrului de forțe din casă. Fiți pregătit să rezistați, sporiți-vă imunitatea!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BALANȚĂ: 11 - 17 iulie 2022

Viața relațională devine una mai superficială. Majoritatea timpului de socializare va fi dedicat către ieșiri cu colegii, întâlniri cu superiorii sau cu mentorii de la diferite programe de specializare unde e nevoie să fiți mai protocolar, să fiți atenți să prindeți informații și oportunități din zbor.

Partenerul se va simți neglijat și va fi nevoie să compensați cumva lipsa sau reducerea timpului petrecut împreună. E mai bine să faceți asta din proprie inițiativă, să nu așteptați să se ajungă la reproșuri –luați în calcul să organizați o excursie doar pentru voi doi la sfârșit de săptămână sau câteva zile în care să fiți alături.

Sunt deci fluctuații la nivel bănesc, pe de o parte acționați pentru a vă asigura un venit sporit în viitor, vă specializați și vă implicați în viața profesională, e posibil ca anumite ieșiri să se facă pe socoteala voastră, iar pe de altă parte apar cheltuieli pentru a demonstra că nu i-ați uitat nici pe cei de acasă. Perioada se dovedește una de învățare, de schimbare a unor principii sau viziuni legate în principiu de domeniul profesional.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SCORPION: 11 - 17 iulie 2022

Mintea vă e plină de gânduri. Bănuiți că sunt colegi sau firme care vor să demareze proiecte similare cu produsele de top ale firmei voastre sau să facă concurență directă la sarcinile de care sunteți responsabil. Un eventual sabotaj vă trece prin gânduri, dar e indicat să nu intrați în detalii față de nimeni până când nu aveți dovezi concrete sau mai solide decât intuiția. Confidențial, încercați să aveți discuții cu superiorii ierarhici și să le vorbiți sau să sugerați ceva despre temerile legate de reducerea pe viitor a câștigurilor.

Veștile bune vin de la starea de sănătate unde, dacă ați făcut analize, acum primiți rezultate liniștitoare. Vă puteți ajuta dacă renunțați la țigări sau măcar să le reduceți și să încercați să faceți față la rulajul mental prin activități de deconectare mai sănătoase, spre exemplu, mersul la sală sau o dietă mai controlată.

Fluxul financiar viitor vă îngrijorează, vă așteptați la mai multe ore suplimentare și constatați că nici nu prea aveți cum să mai puneți bază pe colaborarea cu alți colegi. Folosiți timpul liber și pentru a trage propriile concluzii despre cum ați putea să ajutați sau dacă este într-adevăr o luptă în care sunteți implicat direct. Încercați să fiți cât mai cerebrali, mai detașați și în același timp să vă păstrați pasiunea pentru ceea ce faceți și să nu abandonați sau să cedați limbuției. Nu e momentul să renunțați la discreția maximă.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SĂGETĂTOR: 11 - 17 iulie 2022

Fiți pregătit să vă faceți cunoștințe noi,să socializați și să vă dați voie să fiți cât mai natural. Nu apelați la artificii sau la minciuni de conveniență.

Vă sunt favorabile activitățile de comerț, afacerile legate de imobiliare, dar e necesar să vă duceți către ceilalți. Oportunitățile le veți afla prin socializare, nu neapărat prin căile oficiale. Proiectele de care aflați sunt destul de ambițioase și vă pot copleși inițial.

E indicat să nu dați răspunsurile finale pe loc, să nu faceți promisiuni ci doar să fiți destul de carismatic încât să vă arătați clar interesul dar și să obțineți mai mult timp de gândire. Analizați ce ar presupune ca salariu, bonusuri, mai mulți clienți sau lucru mai intens cu oamenii, mai multe sarcini sau resonsabilități mai importante. Folosiți-vă și de ideile membrilor familiei cu care vă puteți consulta liber, fără a vă teme că vor fi invidioși.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL CAPRICORN: 11 - 17 iulie 2022

Mulți dintre voi vor reuși datorită puterii hipnotice de convingere, astfel încât, cu farmecul vostru vă va fi mai ușor să atingeți obiectivele,să faceți solicitări către persoane influente și să găsiți sprijinul acestora. Diplomația și tactul vă ajută să obțineți un mai mare succes tocmai datorită abilităților bune de analist și psiholog din voi, orientând opinia publică în direcția de care aveți nevoie.

Veți acționa cu succes în echipă, ceea ce va deschide perspective bune în activități profesionale sau sociale. În general, pot spune că este timpul când soarta va conduce, oferindu-vă posibilitatea de a vă găsi locul, de a vă afirma, de a vă schimba radical viața. Cu toate acestea, în relațiile cu cei dragi, nu o să dovediți prea multă flexibilitate, căci o stare de emotivitate crescută vă poate face impulsivi.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL VĂRSĂTOR: 11 - 17 iulie 2022  

Atitudinea față de îndatoririle voastre se va schimba căci veți simți o creștere a potențialului și veți solicita o poziție mai înaltă, o muncă mai promițătoare. Este posibil ca negocierile purtate în acest sens să poată avea succes. Cea mai activă va fi probabil perioada cuprinsă între11 și 13 iulie, când veți putea atinge obiectivul propus la începutul anului. Sarcinile profesionale se pot schimba sau vi se va oferi un alt loc de muncă. Succesul în afaceri va depinde de concentrarea eforturilor și abilitățile pe care le aveți pentru a menține situația sub control în cel mai imprevizibil eveniment pe care l-ați putea întâmpina. Situația se poate schimba

foarte repede, pot apărea idei noi, persoane noi, circumstanțe dificil de prevăzut. În același timp ,realizările sau erorile din trecut au legătură cu respectul colegilor. Numai dacă îl aveți, ei vă vor ajuta.

Material, deși veniturile pot crește, totuși nu ar trebui să cedați dorințelor și să faceți cumpărături scumpe deoarece ele pot avea defecte ascunse. Practic, există riscul de a irosi degeaba mulți bani. Mai mult decât atât și în viața personală-i posibil ca așteptările să nu vă fie îndeplinite, să aveți dezamăgiri și speranțele să se prăbușească.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL PEȘTI: 11 - 17 iulie 2022

Viața sentimentală se va bucura de structură, aveți senzația că lucrurile se așază și știți cum stați, la ce să vă așteptați ca tip de comportament și pe ce vă bazați de la cei dragi.

Vești bune par să vină și din zona profesională, unde imaginea de persoană serioasă și asumată pe care o au superiorii vă aduce beneficii bănești. Zilele de 10 și 11 iulie pot fi aducătoare de bani, onoruri sau recunoașterea unor merite de către superiori.

Vă puteți face planuri pentru ieșiri, planificați câteva întâlniri plăcute în care să sărbătoriți reușitele personale și să vă puneți la curent cu ultimele evenimente din viața anturajului pe care l-ați neglijat oarecum. Și acum rămâne important echilibrul între viața privată, relația cu partenerul și grupul larg de prieteni. Mențineți conversațiile la un nivel relaxat.

Vă îngrijorați de viitorul copiilor, deși nu ar trebui s-o faceți. Există o tendință de a exagera sau de a trage concluzii pripite.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net