Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023: O zodie are noroc la bani și ar putea să-și achite toate datoriile

Astrologul Click!, Lorina, ne oferă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna 13-19 martie. Haideți să vedem ce se întâmplă în horoscop!

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023: O zodie are mare noroc financiar (Foto: Seniveptro/Freepik)
Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023: O zodie are mare noroc financiar (Foto: Seniveptro/Freepik)

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Berbec

Martie, odată cu schimbarea câmpurilor energetice, poate afecta sănătatea și starea voastră de spirit. În plus, aceasta  nu este încă cea mai bună perioadă pentru a începe noi proiecte sau a dezvolta o afacere și o carieră, deoarece voi nu veți fi gata să dați impulsul de pornire și nici rezistență la  efort nu aveți.

În schimb, este moment potrivit pentru finalizarea afacerilor și proiectelor vechi, pentru elaborarea unui plan pentru viitor, pentru odihnă și creativitate individuală. În același timp,sprijinul din partea persoanelor apropiate, a prietenilor sau a colegilor va fi important.

Bineînțeles că vor fi și pentru voi energii astrale pozitive. Ele vor acționa în sensul că puteți gândi lucruri noi, puteți pune pe hârtie noi idei, iar dacă o să vă axați pe ce v-am sugerat, acolo, cu mai puțin efort veți reuși să obțineți rezultate viitoare bune.

Deci  este un moment bun pentru comunicare, pentru rezolvarea problemelor importante și urgente, pentru călătorii și participare la evenimente sociale.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Taur

Veți putea să consolidați pozițiile sociale, să vă ridicați statutul social, să aveți succes în activitățile intelectuale ce implică grupuri, precum și să plecați într-o călătorie sau poate să vă schimbați locul de reședință. Plecarea poate fi legată de profesie, ori cu scop de acorduri cu parteneri străini, ori plecați în străinătate pentru instruire. În orice caz, va exista o bună posibilitate de a vă îndeplini ambițiile, de a desfășura cu succes întâlniri de afaceri, de a finaliza litigii. Prin urmare, trebuie să grăbiți implicarea în evenimente pentru a realiza planurile.

Săptămâna poate veni cu numeroase întâlniri, drumuri, noi cunoscuți care pot extinde semnificativ legăturile sociale, deschizând calea către noi orizonturi profesionale. Veți putea combina cu succes afacerile și divertismentul, iar unii vor dori să transforme un hobby în profesie. Aceștia vor putea dovedi că-s organizatori buni,manageri, șefi de agenții.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Gemeni

Mulți dintre voi vor simți o stare de declin a energiei, ceea ce poate duce la lipsa de vlagă, la probleme de sănătate și stare de spirit slabă. Aceasta nu este cea mai pozitivă perioadă și, în ciuda faptului că vor avea loc schimbări foarte importante în jur, mulți ați putea să nu fiți pregătiți pentru ele. Va trebui să traversați o serie de teste, să demonstrați voință și răbdare, precum și să rezolvați probleme ori proiecte vechi. Nu sunt excluse nici probleme financiare cu partenerii sau probleme cu autoritățile fiscale și de control.

Cu toate acestea, există și suport astral care vă ajută să nu picați în disperare. Aceste aspecte contribuie ca suport la reglarea interacțiunii cu ceilalți.

Vestea bună vine dinspre zona de credite, căci dacă ați avut deja dialoguri pe această temă, puteți discuta serios cu instituțiile care v-ar aproba cererea. De asemenea, veți avea banii pentru a achita rate, taxe, impozite restante.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Rac

Dificultățile din această săptămână vor spori întâlnirile online cu prietenii, călătoriile prin oraș sau entuziasmul pentru delectarea preferată. Indiferent de modul în care relaționați cu mediul apropiat, încercați să neteziți orice colțuri ascuțite. E importantă reluarea contactelor între rudele de sânge, deoarece există șansa de a se găsi un limbaj comun cu orice interlocutor. Cu restaurarea păcii și a armoniei dintre cei dragi, veți îndeplini una dintre sarcinile karmice ale acestei luni. Veți învăța să aveți grijă mai mult de lucrurile obișnuit, punând experiența spirituală în practica de zi cu zi. Un sentiment de completitudine vă va permite să scăpați de anxietate și presimțiri negative.

În iubire, povestea voastră e pusă la încercare. Intrigi, zvonuri, descoperirea unor secrete neplacute unul altuia, oricare  poate pune  cruce relației. Cu cât sunteți mai hotărât să ignorați lucrurile mici, cu atât mai bine. O modalitate bună de a reîmprospăta relațiile este aceea de a surprinde.

Cei singuri, să faceți un pas înapoi în căutarea de legături. Nu e momentul lor.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Leu

Unii dintre voi veți fi înconjurați de dragostea oamenilor apropiați, astfel încât mediul de acasă vă va permite să vă relaxați confortabil. Puteți să vă programați o schimbare de gândire, puteți începe să  schimbați ceva în interior, să abordați alt regim de viață, inclusiv alimentar sau al gândurilor inutile cărora le-ați permis să zboare și să vă afecteze în ultima vreme.

În schimb, vă sfătuiesc să manifestați  mai multă apropiere de copii, de hobby-urile și preocupările voastre.

Cu un iubit puteți deja planifica o excursie în natură. Împreună, începeți să visați la o viață necunoscută, fabuloasă și sublimă, ca o aventură minunată. Revenind apoi la realitatea vieții obișnuite, încercați să nu vă pierdeți visul de posibilă vacanță.

Aceia care se află pe punctul de a divorța, mai ales dacă aparțin decanului 2 din zodie, se pot confrunta cu dispute dure asupra proprietății comune și locuințelor. Posibile dezacorduri legate de viitorul copiilor.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Fecioara

Aţi ajuns la puncte limită în mai multe sectoare. Unul dintre cele critice e al stării de sănătate şi sunteţi setaţi pe modulul de a face schimbări. Vă spuneţi dimineaţa în oglindă că de azi începeţi programul de exerciţii la care aţi văzut reclama sau că nu mai fumaţi, iar trăirile interioare asociate au la bază o motivaţie reală.

Un alt plan poate fi cel al locului de muncă unde deodată nu mai suportaţi atmosfera, nu vă mai regăsiţi pe aceeaşi lungime de undă cu colegii sau şefii. Reacţiile emoţionale sunt mai dramatice decât cere realitatea obiectivă şi e bine să vă faceţi un plan, să începeţi cu paşi mici şi cu câteva modificări în rutină sau cu tentative discrete de a spori armonia la locul de muncă - puneţi o poză amuzantă ca screen saver sau chiar aduceţi cafeaua la birou într-una din zile.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Balanța

O perspectivă nouă asupra bunăstării fizice și emoționale proprii este pe cale să se dezvolte pentru voi. Va trebui să fiți deosebit de atenți în ceea ce privește gripa sau alte afecțiuni contagioase. Acest pericol se poate mari dacă vă lăsați înconjurați de  oameni toxici și negativi. Evitați-i cu orice preț și eliminați acest tip de energie din mediul vostru!

Aglomerația planetară din sectorul vestic al cercului zodiacal, vă îndeamnă să vă preocupați îndeaproape de alții, dar și să dați atenție semnalelor corpului vostru fizic, ba chiar să începeți un nou regim, căci ce vine din exteriorul vostru v-ar putea sensibiliza inclusiv sănătatea. Dacă ați avut probleme până acum, puteți găsi un medic inventiv care să vă propună un tratament original, cu șanse de a da bune rezultate.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Scorpion

Aveți dorință mare să vă realizați visele de distracție și petreceri, dar ce faceți doar cu asta? În realitate, odată ce-a ajuns Saturn în zonă, obligatoriu trebuie să vă părăsiți confortul și neseriozitatea, comoditatea și gândurile doar la chestii copilărești și să porniți la lucru după un program bine stabilit.

Nu veți fi feriți de obstacole și întârzieri, vă puteți confrunta cu orice fel de provocări și va trebui să știți să le gestionați. S-ar putea să simțiți că oamenii nu vă împărtășesc opiniile sau chiar lucrează împotriva voastră. Nu intrați în panică, aveți răbdare căci lucrurile se vor așeza treptat!

Trebuie să vă așteptați și la unele întreruperi în comunicare și în viața profesională. Pot să se întâmple neînțelegeri și să se comită greșeli de transmitere a informației, drept pentru care nu este un moment potrivit pentru munca intelectuală și nici pentru semnat contracte importante.

În relațiile de iubire, cel puțin în a doua jumătate a săptămânii, există pericolul ca dragostea să vă facă orbi, iar când vă veți trezi, veți rămâne dezamăgiți.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Săgetător

Nu aveți o perioadă ușoară și nici lipsită de griji. Sunt multe de făcut, unele vor ajunge la final, iar altele vă pot provoca inclusiv stări depresive sau dorință de a vă retrage în interiorul casei voastre. Familia și rudele apropiate vor fi alături de voi cu întreg suportul moral care vă trebuie.

Sectorul iubirii nu este ocolit de energii noi, asupra cărora trebuie să vă concentrați, mai ales că puteți trece de la agonie la extaz, de la ceva ce provoacă bucurie, la altceva ce provoacă dezamăgire. Principalul lucru este să nu vă grabiți nici să trageți concluzii, nici să luați decizii.

Financiar, chiar dacă veți traversa un fel de crize, nu disperați și ascultați-vă vocea intuiției. Ea o să vă indice direcția bună, în așa fel încât va veni soarele pe strada voastră. Rețineți însă că banii vă vin doar prin muncă.

Abilitățile de comunicare vor aduce noi provocări și vor oferi noi începuturi. Acum există o oportunitate de a călători pe distanțe scurte, de a învăța ceva plăcut și a vă desăvârși prin educație. Dacă aveți frați sau surori, notați-vă în agendă o zi în care să le faceți o vizită. E important asta pentru veștile surpriză ce pot veni de acolo.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Capricorn

Pentru voi urmează o perioadă în care zonele creativității, romantismului, relației cu copiii sunt activate, așa încât veți avea ocazia să demonstrați cele mai bune calități și să vă străduiți să obțineți de la viață ce se poate mai bun. Veți arăta generozitate, veți face complimente, dăruiți flori și cadouri, iar toate vor stârni bucuria și admirația celor dragi.

Bineînțeles că există avertizări pe care vi le fac și vouă! În primele 5 zile, evitați graba și imprudența, nu vă aruncați în a face treburile serioase de mântuială doar ca să câștigați timp de distracție, căci nu va funcționa asta, iar erorile or să vă apuce de nas! Deciziile și acțiunile imediate pot duce la greșeli, neconcordanțe în acțiunile cu colegii, tensiuni cu  partenerii și contracarări majore.

În familie, lucrurile se pot inflama căci se poate lumina un conflict între partener și părinții voștri, iar voi o să fiți cumva la mijloc. Sau, dacă sunteți tineri și nesăbuiți, pentru ideea de a vă afla și voi într-un parteneriat, vă veți minți probabil părinții care nu văd cu ochi buni noua voastră achiziție.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Vărsător

Continuaţi să faceţi planuri din umbră pentru bani ori continuaţi să vă temeţi de duşmani nevăzuţi. Acţionaţi, faceţi şi desfaceți alianţe cu scopul de a vă susţine în urcarea pe treapta dorită şi în avansarea pe scară ierarhică. Puteţi gândi la reluarea unor proiecte legate de activităţi comerciale cu imobile sau puteţi relua comunicare cu un membru al familiei.

Trebuie atenţie mărită acordată informațiilor, căci vor fi pedepsite orice erori de abordare sau omiteri. Guvernatorul zodiei voastre se află într-o ipostază care atrage nişte lecţii finale, ca urmare a unor proiecte din trecut. Nu vă bazaţi pe şansă, ci doar pe voi înşivă! Probleme de viaţă, situaţii neclare şi multe provocări vin şi vă solicită în aşa fel încât nu vă faceţi deloc timp şi pentru voi.

Sectorul parteneriatelor are stăpânul într-o zonă care vă poate face perechea să poarte dialoguri sub influența unei mai mari sincerități și impulsivități, dar se vor spune adevăruri. Acceptați să mergeți împreună la întâlnirile cu amicii care vă fac plăcere, la rudele care sunt simpatice, în așa fel încât atmosfera destinsă  să modifice în bine dispoziția tuturor.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Pești

Fermecători și carismatici,viziunile și ideile voastre pot fi văzute ca sursă de inspirație pentru mulți dintre cei care stau în preajma voastră. Există însă și persoane care stau la pândă și abia așteaptă să faceți o mișcare greșită.

Soare în sectorul dumneavoastră până pe 20, vă solicită să luați măsuri de precauție, căci altfel, orice afecțiune acută s-ar putea croniciza și v-ar putea aduce probleme în timp. Evitați de asemenea persoanele negative de la locul de muncă, mai ales pe acelea care simțiți că vă fură din energie și vă strică tot cheful. Nu mai spun că una din astfel de persoane ar putea fi chiar șeful, un prieten sau,mai rău, unul din părinți.

Jupiter, coguvernatorul vostru, se află în casa banilor și activează sectorul și cu câștiguri, dar și cu cheltuieli. Dedicați mai mult timp gestionării acestora!

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net