Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Trei zodii scapă de probleme. Acești nativi vor avea karma de partea lor

Ultima actualizare:

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023.  Astrologul Click!, Lorina, ne oferă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte. A doua jumătate a lunii mai vine cu vești bune pentru câțiva nativi. Hai să vedem ce se întâmplă în horoscop.   

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023
Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023

Horoscop pentru săptămâna 15-21 mai 2023

Berbec

Se pare că voi o să vă jucați cu prieteni sau colegi vechi la chestiuni noi, în mare parte jocuri nefamiliare, dar cel mai important este să aveți câștig de cauză! Veți avea un timp neobișnuit și chiar dificil, iar dată fiind natura voastră ușor impulsivă, tot ceea ce se întâmplă vi se va părea prea mult. Planurile ți rutina se pot schimba mai repede decât fulgerul, iar problema nu stă în capricii personale, ci în faptul că acest lucru va fi într-adevăr cerut de împrejurări

. Din cauza acestei inconstanțe, încercați să nu vă complicați viața rezolvând probleme complexe. Cele mai mari dificultăți întâmpinate apar când trebuie să negociați, să comunicați cu oamenii, precum și atunci când pregătiți documente. Dar veți avea o mare oportunitate de a recunoaște și corecta greșeli vechi.

Jupiter aflat pe grad de final chiar în semnul vostru vă poate aduce moment de criză în care orice acțiune nesăbuită, nerăbdătoare și făcută în mod neînțelept v-ar putea complica existența. Asigurați controlul asupra propriilor reacții și luați măsuri ca ce faceți să fie corect!

Taur

E o săptămână în care vă puteți dedica celor dragi de acasă, familiei. Și totuși este un moment minunat să vă lăsați la o parte ceva din trecut. Atrag atenția că, tot ceea ce vi se va intampla zilele astea va lăsa un semn mult timp, iar la voi se pare că există extreme în comportament. Veți fi caracterizați de schimbări de dispoziție neașteptate, sunt posibile probleme cu disciplina și autocontrolul și de aceea veți produce impresia unei persoane incorecte,predispuse la litigii și acte imprevizibile. Încercați să nu faceți promisiuni pentru că va fi dificil să le îndepliniți.

Dorința de libertate cu orice preț poate duce la ignorarea oamenilor, iar orice încercare de a vă opri sau de a vă forța la orice, poate fi considerată de voi ca violență și vei fi gata de luptă. S-ar putea să existe vreo urmă de conștientizare a ceea ce se întâmplă.

Doar așa va exista o șansă de a transforma emoțiile în voință. Este posibil să repetați greșelile anterioare și să reveniți la obiceiurile proaste.

Gemeni

Decât cu familia,mai curând relațiile cu prietenii vor fi importante și, de aceea, fiți în contact cu aceștia, sprijiniți-i și dați sfaturi. Cuvântul de aprobare sau o glumă încurajatoare pot rezolva o mulțime de lucruri în viața unei alte persoane și amintiți-vă aceasta atunci când o astfel de schimbare depinde de voi.

În relațiile de acasă pot exista distorsiuni puternice, iar lipsa respectului față de părinți ori partener ori nerespectarea tradițiilor familiale pot duce la separarea de rădăcini. Sau dimpotrivă, veți fi foarte atașați de familie, de casă, de părinți și, dacă veți fi obligați să plecați în lume, veți suferi probabil. Plecarea din locurile natale va ajuta în schimb la îndreptarea relațiilor de familie spre bine.

În mâinile voastre vor fi puternice pârghii de control, iar faptele voastre bune vor preveni răspândirea răului, lucru care va aduce faima si popularitate.

Rac

E o perioadă în care veți fi capabili să scăpați de orice relații negative, să puneți totul la locul său pentru a începe să construiți o nouă relație la un alt nivel. Perioada de acum este deosebit de favorabilă în acest sens, când sprijinul persoanelor influente vă va ajuta să acționați mai încrezători.

Veți simți în sfârșit o explozie de energie, o dispoziție optimistă și dorința de a vă bucura de lucrurile mici. Aceasta este o perioadă de dragoste, deci nu este surprinzător faptul că viața personală va veni pe primul loc. Pentru acei îndrăgostiți care sunt împreună de mult timp, acest lucru înseamnă întărirea conexiunii existente, iar pentru inimile singure, impresii noi, o mare de emoții pozitive.

Norocul va fi de partea voastră și în sectorul financiar, acolo unde vă așteaptă o mulțime de surprize frumoase, atâta timp cât gestionați cu înțelepciune banii, cât păstrați moderarea.

Poate ceva conflicte nerezolvate din trecut revin pe tapet și va trebui să luați decizii dificile.

Leu

Munca zilnică și viața de zi cu zi vor beneficia de influențe stabilizatoare, sporind răbdarea și perseverența pentru orice provocări viitoare. Nu veți avea timp de odihnă, va trebui să oferiți tot ce este mai bun nu numai în domeniul profesional, ci și în domeniul sănătății. Nu-l ignorați pe acesta din urmă, dar nu lăsați nici ocazia de a vă îmbunătăți situația financiară, consolidându-vă poziția la locul de muncă. Este un moment foarte potrivit pentru a pune lucrurile în ordine în afaceri, pentru a elibera conștiința și timpul pentru chestiuni și planuri mai importante.

Trebuie să întocmiți mai atent acorduri, contracte, să vă consultați cu avocații, deoarece mai târziu, când cazul este deja în curs, pot apărea influențe ascunse. Trebuie să fiți mai atenți atunci când împrumutați bani, în special de la persoane influente, deoarece asta conduce la dependență de ei.

După 16, perioada va fi mai armonioasă , iar discuțiile despre planuri, propuneri, formularea de cereri către persoane influente vor contribui la succes, la satisfacția ambițiilor profesionale, la consolidarea relațiilor în afaceri și dragoste. Va exista posibilitatea de a vă demonstra partenerilor fiabilitatea și decența.

Fecioara

Astrele vor fi îngăduitoare atunci când vine vorba de activitățile curente și de sănătate în general. Acesta este un moment bun pentru a aborda acele obiective pe termen lung care vor necesita mai puțin efort decât de obicei, dar vor avea succes.

Săptămâna va începe cu surprize neașteptate, unele chiar plăcute. În cea mai mare parte, nu va fi timp să vă relaxați, trebuie să profitați de moment și să scoateți maxim din ceea ce universul oferă în domeniul profesional. Nu neapărat că vi se cere mult, ci este suficient să lucrați în același ritm, să faceți eforturi pentru a atinge obiectivele stabilite.

În vacanțe este mai bună retragerea, călătoria relaxantă, atenția celor dragi, căci aveți nevoie de recuperare de energie.

Nativii se vor simți mai puternici și vor fi conduși de dorința colectivă progres și prosperitate. Unii vor patrona de bunăvoie pe cei slabi ,își vor promova și proteja ideile, faptele și vor lupta împotriva nedreptății. Legăturile sociale se vor consolida, ceea ce vă va ajuta să promovați.

Balanța

Relațiile cu membrii apropiați sau mai îndepărtați de familie continuă să fie complexe și este posibil un alt conflict. În timp ce în această zonă, îmbunătățirea situației este imposibilă deocamdată, lăsați lucrurile să meargă în legea lor totul și timpul o să le așeze. În plus, nu e timpul să vă căutați iubirea.

Medical, aveți vulnerabilitate a sistemului cardiovascular și articulațiilor, dar e important și să acordați atenție dietei, să adăugați în alimentație acele produse care ajută organismul să se regenereze.

Este nevoie să manifestați precauție sporită la animale, dar și la serviciu, atunci când utilizați utilajele profesionale, pe cele de uz casnic și aparatele electrice. Este recomandabil să vă limitați călătoriile pe distanțe scurte. Dacă aveți pană, este bine să fixați bine mașina când umblați la roți, deoarece, spre exemplu, șoseaua poate fi denivelată și autoturismul să o ia la vale. Nu faceți manevre riscante la volan și respectați limita de viteză. E mai bine să preveniți, căci puțină atenție n-a stricat nimănui.

Scorpion

Pentru mai multe luni de acum încolo, să vă așteptați la schimbări importante în afaceri! Veți incepe să construiți poziția financiară într-un mod cu totul nou. Creșterea spirituală și personală va deschide etapa de reevaluare a valorilor. Și pentru voi, este timpul de compensare și de o nouă creștere, un alt succes personal, precum și sprijinul acelora care vă iubesc. Până și problemele au șansa de a se transforma în noroc.

Concomitent, va crește probabilitatea tendințelor distructive și a comportamentului antisocial, ceea ce poate provoca probleme, nu numai pentru voi, ci și pentru alte persoane. Ulterior, vă veți aminti de această perioadă cu regret. Pentru a evita repercusiunile unor fapte nesăbuite și a lua calea cea bună, veți avea nevoie de voință, de auto-control și de auto-disciplină.

Săgetător

Suprasarcina de la locul de muncă și lipsa constantă de odihnă, poate provocată de insomnie la început, dar care apoi duce la o cădere nervoasă, vă poate sensibiliza de la o zi la alta organismul. Așa că, nu uitați de includerea în viața voastră aunui program strict de relaxare și somn. Deși la exterior lucrurile nu stau rău, posibil să aveți o anxietate internă prelungită. Poate că obiceiurile proaste or fi ele ascunse cu grijă, dar se resimt periodic. Și incă o atenționare! Nu vă supraîncărcați vederea! Dacă munciți o lungă perioadă de timp la calculator, purtați ochelari speciali, care creează o barieră de protecție. De asemenea, luați pauze la fiecare două ore, iar între acestea, faceți exerciții ușoare pentru ochi.

În ceea ce privește situația financiară, se pare că veți găsi cele mai avantajoase opțiuni. Vor exista mai multe surse de venituri, veți face tranzacții de succes în parteneriat, dar numai pe termen mediu. Aveți puțintică răbdare, căci vă îndreptați spre un viitor mai bun și toate problemele din ultimii ani sunt rezolvate și, foarte curând vor rămâne în urmă.

Capricorn

Poziția voi va fi consolidată și săptămâna asta și cea viitoare. Încercați să vă păstrați pozitivi acest timp. Pot fi promovate dragostea, drumurile, creativitatea și primiți ajutor de la cei dragi. Dar afacerile au nevoie de multă concentrare. Cazurile legate de interesul public, munca pentru viitor, informarea și munca creativă au succes. O întâlnire importantă, o cunoștință, o prietenie cu o femeie interesantă, o persoană originală, vă va ajuta cu siguranță pe viitor.

În acest moment este ușor să studiați limbi străine sau noi cunoștințe în domeniul vostru profesional, așa că încercați să folosiți acest timp în avantaj. Veți putea alege o direcție care nu este doar necesară pentru evoluție, ci aduce și mare beneficiu pentru oameni. Iar totul va veni la pachet cu o schimbare a conștiinței și respingerea vechii viziuni asupra lumii. Grijă însă la bârfe și intrigi!

Vărsător

Pe de o parte, veți fi implicați activ în noi planuri și lucrări serioase și, pe de altă parte, va fi dificil să lucrați într-o echipă, deoarece veți întâmpina rivalități și concurență. Situațiile dificile pot aduce o slăbire a vitalității, acțiuni greșite și eronate și chiar circumstanțe periculoase. Mulți o să vă aflați sub lupa celorlalți, prin urmare, este posibil ca mediul să nu vă ierte pentru greșeli, scandaluri, iar toate acestea vor afecta negativ reputația.

Trebuie să fiți mai atenți la copiii, să încercați să nu abuzați de putere și să le explicați cu răbdare ce este bine și ce este rău. Nu ar trebui să vă implicați în chestiuni dubioase, în aventuri monetare ți risipă de bani.

Acesta nu este momentul potrivit pentru noi acțiuni importante, pentru mutarea la alt loc de muncă, pentru organizarea de evenimente, pentru căsătorie și chiar divorț. Odată începute acum, pot veni cu tensiuni sau litigii ulterior.

Pești

Încercați să nu supraîncărcați corpul cu exces de mijloace și proceduri, faceți doar ceea ce este necesar. Se pot manifesta dureri de cap, modificări ale tensiunii arteriale, boli de ORL, operațiile care mai pot aștepta se recomandă a fi amânate, cu avizul medicului, bineînțeles, manipulările complicate nu sunt benefice, iar dacă este necesar, nu întârziați vizita la doctorul vostru! Feriți-vă de neglijență atunci când lucrați cu unelte de bucătărie, de grădină, echipament sportiv, deoarece în această perioadă continuă tendințele de răniri și mici accidente.

Nu vă grăbiți să trageți concluzii rapide și pripite și nu manifestați răceală și indiferență față de oamenii din jur. Această linie de comportament nu va aduce rezultatele dorite, ba chiar pot apărea probleme cu autoritățile, legea și ordinea.

În cuplu, orice excursie romantică poate fi programată prin apropiere, căci ea oferă oportunitatea de întărire a relației.

image
image
image
image
image
image
french fries 1846083 1280 jpg
Ochi hazel jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
Horoscop Colaj Pixabay jpg
+ botosei de bebe pe fundal cu albastru jpg
00 JPG