Horoscop săptămânal 16-22 martie 2020: Leii au parte de o perioadă norocoasă

14 martie 2020
Fecioară:  23 august 22 septembrie jpeg
Fecioară 23 august-22 septembrie

Horoscopul săptămânal pentru perioada 9-15 martie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 9-15 martie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativilor zodiei Leu le surâde norocul.

În primul rând, vă sfătuiesc să vă luați măsuri de precauție dacă plecați, să fiți ordonați, să vă faceți temele și să munciți bine. Posibil ca performanțele din trecut să vă dea șansă acum să abordați proiecte importante care se vor baza pe abilitatea de a mânui cuvintele. Nu trebuie totuși să vă grăbiți noile proiecte, nu săriți etape, căci s-ar putea întinde pe mai mult timp.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Berbec  21 martie – 20 aprilie jpeg
Zodia Berbec: 21 martie - 20 aprilie

Aspectul Soare-Jupiter-Pluto este un unghi cu o dinamică pozitivă, cunoscut pentru posibile confruntări izvorâte din lucruri nefinalizate până acum, din dorințe de a vă elibera de ele sau de lămurire de situații cu șefii ori cu părinții. Oricum, în cazul vostru poate fi vorba de ceva cu care ați mai avut de-a face și altădată sau cu ceva care tărăgănează.

Vă sfătuiesc să fiți calmi, să luați un moment de respiro înainte de a vă apuca de altceva, eventual să vă încredeți în visele voastre. Poate apărea o tendință de prea mare încredere în forțele voastre de a porni ceva nou, dar trebuie să știți că nu puteți progresa dacă nu finalizați ce e deja început. Numai gândind asta, decizia dvs. poate fi ponderată și corectă.

Horoscop săptămânal Taur: 16-22 martie 2020

Bine ar fi să nu mai stați rezervați și să păstrați informațiile și intențiile sub cheie. Veți reuși să aveți răbdare cu ceilalți, mai ales dacă vă confruntați cu evenimente destabilizatoare, să le explicați opiniile voastre, pentru că aveți o mare putere de convingere.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Zodia Taur: 20 aprilie   21 mai jpeg
Zodia Taur: 21 aprilie - 21 mai

Dacă intenționați să oferiți cadouri prietenilor, familiei și acelora cărora doriți să le mulțumiți pentru sprijinul lor pe tot parcursul anului, atunci nu trebuie să faceți cumpărături acum. Nu e momentul, căci s-ar putea dovedi că respectivele lucruri nu-și merită banii.

Referitor la capitolul distracție și dragoste, nu le permiteți prietenilor să vă conducă drumul și nici altcuiva din familie! Încercați să păstrați tot mai mult spațiu sau timp pentru voi, pentru a gândi și a procesa informațiile pe care le dețineți. Îmbunătățirea sănătății emoționale este în centrul atenției și veți găsi mai plină de satisfacții viața dacă o să rămâneți în umbră.

Este posibil un conflict serios din cauza faptului că utilizați informația neconfirmată care va fi furnizată la locul de muncă. Acest lucru este valabil mai ales pentru acei nativi care lucrează în sectorul bancar sau în contabilitate.

Horoscop săptămânal Gemeni: 16-22 martie 2020

Activitatea profesională este la nivel înalt sau așa ar trebui să fie. Veți avea o mulțime de cazuri de rezolvat și va trebui să alegeți în ordinea priorităților cu ce porniți mai întâi. Cu multă ordine și organizare, vine oportunitatea de a separa grâul de neghină. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Gemeni 21 mai – 21 iunie jpeg
Zodia Gemeni: 21 mai - 21 iunie

Trebuie mult calm, drept pentru care vă sfătuiesc ca, indiferent ce veți traversa, să tratați lucrurile cu ironie și autoironie. Va ajuta la menținerea optimismului și la obținerea celui mai bun rezultat. Evitați aventurile, tentația de a rezolva rapid și ușor ceva, pentru că v-ați expune la riscuri. Cu Marte în semn financiar, e momentul ca încăpățânarea și curajul să dea roade. Țineți cont de acest lucru, de câte ori va exista o dorință de a insista pe cont propriu. Atunci nu ați fi ferit de un conflict cu cineva din partea autorităților pe 16 martie.

Horoscop săptămânal Rac: 16-22 martie 2020

În ciuda diferențelor și a anumitor restricții care apar în sectorul prietenilor, veți putea beneficia oarecum de situație. Aveți susținerea șefilor și, chiar dacă unii colegi continuă să fie nemulțumiți, ei vor fi opriți din cauza glumelor ascuțite care se pot face pe seama lor.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

image
Zodia Rac: 22 iunie - 22 iulie

Dacă planificați o relocare, o deschidere a unei afaceri într-un alt oraș sau într-o altă țară, încă veți mai întâmpina probleme, iar șansele ca ele să se rezolve or să vină abia în noiembrie și decembrie.

Relațiile cu vechii prieteni sau cu persoanele aflate în poziții înalte în societate se pot deteriora considerabil, probabil legat de datorii vechi sau alte circumstanțe, ambele părți având idei diferite despre acest lucru.

Este posibil să mergeți în străinătate într-o călătorie de afaceri, de serviciu, pentru a finaliza lucrările unui mai amplu proiect, iar angajatorii vor începe să aștepte cu interes informațiile și opiniile voastre de specialiști. Cu ajutorul și relațiile stabilite cu colegii din alte orașe sau țări, vine rezolvarea care vă va bucura. Deși vor exista obstacole care împiedică progresul afacerilor, va fi posibil să le depășiți peste noapte.

Horoscop săptămânal Leu: 16-22 martie 2020

Riscurile excesive pot provoca daune, atât în dragoste, cât și în finanțe. Unii chiar renunță în mod intenționat la carierele lor de dragul familiei. Veți avea dorința de a avea grijă de oamenii apropiați de voi și de a vă aranja cazarea dacă plecați în deplasare.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

image
Zodia Leu: 23 iulie - 23 august

Se pare că norocul vă surâde acum și vă va însoți în multe din eforturile voastre, așa că nu vă speriați de rapiditatea derulării evenimentelor. Dacă veți avea dorința de a vă canaliza și a realiza ceva în sfera muncii, atunci este binevenită intenția și se lucrează în echipă.

Nu vă recomand să construiți planuri îndepărtate, atât în plan personal, cât și în producție. Bucurați-vă de primăvara minunată, respirați adânc și mulțumiți-vă cu ceea ce aveți deocamdată! Banii vor veni și ei, însă doar din surse proprii. Dacă vreți să câștigați mai mult, nu ezitați să vă luați de muncă și acasă.

Puteți avea o slujbă mai bună la locul de muncă, deși nu poate fi prea clară nici mărimea responsabilităților, nici perspectiva remunerațiilor. Este prea devreme pentru a construi planuri mari de viitor îndepărtat, în primul rând pentru că încă nu ați decis ce ați vrea să faceți.

Horoscop săptămânal Fecioară: 16-22 martie 2020

Atrageți  grupuri de oameni și ar putea fi un moment excelent de a găzdui o petrecere sau de a vorbi la un eveniment public. Dacă doriți să faceți o schimbare de carieră, puteți lua în considerare posibilitatea unei profesii în domeniul artelor sau sportului. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

image
Zodia Balanță: 23 septembrie - 22 octombrie

Profesional, săptămâna nu e rea. Veți avea mult de muncă, iar asta va aduce un venit măcar decent. Trebuie să recunoașteți că nu e totul ușor, ca și cum ați fi în centrul unei mari arene și încă se mai dă o luptă pentru premiul cel mare. Dar fiecare pas înainte vă aduce mai aproape de victorie, iar adversarii se retrag cu reticență. Cel puțin la mijlocul perioadei vă sfătuiesc să fiți mai delicat cu superiorii, deoarece rigiditatea și încăpățânarea inerente pot fi inadecvate în acest moment. Învățați să ascultați și să înțelegeți și, în cele din urmă va fi mai bine.

Horoscop săptămânal Balanță: 16-22 martie 2020

Vă veți retrage adesea acasă, veți reflecta asupra vieții și vă veți face planuri. Însă, înainte de a face ceva, de a acționa, gândiți-vă de o sută de ori. Impulsul de moment și riscul excesiv ar putea conduce la consecințe ireparabile. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

image
Zodia Scorpion: 23 octombrie - 22 noiembrie

Calm și putere de a fi ponderați vă sugerez să aveți zilele astea pentru finalizarea de lucruri și poate că ar fi mai indicat să amânați plecările pe cât se poate ca să vă ocupați de casă. Astrele sugerează că echilibrul vostru este acum acasă, în familie, alături de cei dragi, în special lângă mama.

Situația financiară pare a fi uniformă, iar punctul principal nu este că nu vor exista bani, ci e vorba că a cheltui mult e necesar, se impune. Cineva totuși va trebui să-și ajute prietenii, nu-i așa? Și tot cineva va cheltui bani pentru copii sau pentru cei dragi.

Horoscop săptămânal Scorpion: 16-22 martie 2020

Căutați probabil să stabiliți prin cuvinte o poziție de lider, atât în familie, cât și la locul de muncă. Vă e simplu să acționați și să vă exprimați gândurile în mod direct și veți reuși, veți fi printre prosperii săptămânii. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Zodia Săgetător: 22 noiembrie   21 decembrie jpeg
Zodia Săgetător: 22 noiembrie - 21 decembrie

Atenție, căci nu este de dorit să idealizați oamenii, să îi îmbrăcați cu calități pe care nu le au, mai ales pe aceia cu care vă legați soarta. Și încă ceva, generozitatea poate atrage spre voi indivizi necinstiți, mai ales pe la petreceri.

La locul de muncă se pare că situația este relaxantă, ceea ce va îmbunătăți starea de spirit și punerea în aplicare a proiectelor. Pentru ca totul să meargă bine trebuie să vă izolați de conversațiile, disputele și certurile inutile cu colegii. Vă sfătuiesc să alegeți calea diplomată, pe care o considerați cea mai fiabilă și să vă ascultați intuiția.

Antreprenorii se lămuresc cu organele de control sau au vești bune de la vechile probleme de natură juridică. Dar, întăriți deja în bătăliile trecute, veți face față acestei sarcini cu onoare. Capacitatea de a menține echilibrul, de a vă adapta la alte persoane și de a schimba circumstanțele va permite să mențineți relații bune cu colegii. Trebuie să dezvoltați o răbdare suficientă pentru a finaliza orice afacere.

Horoscop săptămânal Săgetător: 16-22 martie 2020

Trebuie să aveți răbdare, să fiți dispuși să faceți compromisuri și să fiți conciliatori. Acest lucru poate fi mai ușor de zis decât de făcut și nu este singurul mod cu care veți reuși să faceți pași înainte în această săptămână. Munca vă ocupă cea mai mare parte a timpului, căci perioada are energii accentuate pe zona banilor, dar și pe sarcini și responsabilități sau ordine și supraveghere a salariaților, dacă sunteți șefi de departamente.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Zodia Capricorn: 22 decembrie   20 ianuarie jpeg
Zodia Capricorn: 22 decembrie - 20 ianuarie

Poziția lui Uranus are efecte volatile, surprinzătoare, care pot crea haos prin vorbe, care pot destabiliza și scoate la suprafață ieșiri temperamentale. Vă sfătuiesc să fiți maleabili, calmi pe cât se poate și să nu vă aprindeți paie în cap.

În schimb, ideile voastre creative vor fi căutate, multe dintre ele chiar aprobate și finanțate, mai ales dacă-s legate de zona imobiliară. Sunteți pe cale să le vedeți puse în practică.

Horoscop săptămânal Capricorn: 16-22 martie 2020

Vă confruntați cu o serie de provocări karmice aduse de Saturn și pentru a face față trebuie să încercați să aduceți mai multă ordine în afacerile sau finanțele voastre, în modul în care vă apropiați de final cu proiectele. Concentrați-vă mai mult asupra problemelor care vă împiedică să înaintați și să prosperați și bazați-vă mai mult pe banii câștigați din munca voastră. Încă nu e momentul să vă gândiți la împrumuturi, ci doar limitați-vă la ceea ce aveți acum.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Zodia Capricorn: 22 decembrie   20 ianuarie jpeg
Zodia Capricorn: 22 decembrie - 20 ianuarie

Creativitatea este maximă și la fel și zona de dezvoltare a talentelor sau de preocupare majoră pentru un hobby. Aveți șansa de a impresiona cu ce știți, cu ce faceți și a obține popularitate maximă. Investiți și în voi ce câștigați!

Sentimental, nu e cea mai bună perioadă să vă ocupați de partener, ci mai curând de dezvoltarea voastră. Iar dacă se ivesc dispute, ele vor fi trecătoare, căci reprezintă doar teste, așa că nu disperați și nu vă alarmați.

Legăturile cu colegii din oraș, din vecinătate, ori cu frații se dezvoltă în general bine. Unele întârzieri, destul de puțin probabile, pot fi asociate cu o discuție aprofundată a cooperării viitoare. Veți fi pe aceeași frecvență.

Horoscop săptămânal Vărsător: 16-22 martie 2020

Progresele științifice sunt așteptate pentru cei care nu sunt privați de creativitate și idei originale. Puteți achiziționa calculatoare, inovații tehnice și programe de instalare, cu care puteți lucra de acasă. Din situațiile dificile vă ajută să ieșiți intuiția, meditația, informația prin vise, căci pe baza lor o decizie înțeleaptă va veni din senin. De asemenea, aveți întregul sprijin al partenerilor voștri, mai ales dacă e vorba de bani.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Zodia Pești: 20 februarie   20 martie jpeg
Zodia Pești: 20 februarie - 20 martie

Vă sfătuiesc să mergeți cu valul, să nu schimbați nimic brusc și, de asemenea, să fiți rezervați și cu sânge rece dacă aveți lucruri de pus la punct. Dacă ceva vine în viața voastră surprinzător, acceptați pentru că se pare că asta e necesar și acum e momentul de fericire.

Încercați să reușiți să vă păstrați emoțiile și să nu vă manifestați temperamental în societate. Doar așa veți deveni energici și rapizi, inclusiv în cuplu, astfel încât destule lucruri se vor îndrepta într-acolo unde vă doriți.

Pentru voi va deveni mai ușor de navigat în diversele probleme cu care o să vă confruntați și veți fi capabil a alege ce e mai important din masa informațiilor care vă parvin. Având succes în arta convingerii interlocutorului, veți putea negocia cu succes și veți putea încheia acorduri lucrative sau tranzacții bune.

Horoscop săptămânal Pești: 16-22 martie 2020

În mâinile voastre stau deciziile, în mintea voastră stau planurile referitoare la ceea ce aveți de făcut în următoarele zile și-n intuiția voastră metodele de lucru. Trei planete în semnul vostru aduc șansă, optimism, stare pozitivă izvorâtă din speranță. Un singur lucru aveți de făcut: ordine în idei.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

image
Zodia Pești: 20 februarie - 20 martie

Astrele vă recomandă să stabiliți contacte, să socializați și să comunicați mai mult cu partenerii, cu prietenii, cu grupurile sau colaboratorii de afaceri. Astfel, puteți evita rutina, o mulțime de probleme ale planului psihologic și chiar vă puteți întâlni cu oameni care vă vor fi sprijin pe viitor.

Ascultați-vă intuiția, pentru că ea vă va spune cu cine să cooperați și cu cine să vă faceți griji în această săptămână.

În weekend veți avea multe de făcut, treburi cotidiene de altfel, dar cu care ați rămas în urmă. Grijă doar că graba strică treaba, sau chiar din neatenție vă puteți răni!

2vancea botez jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg
scorpion jpeg
FOTO 3 jpg
clutch png
image png
Cum sa devii un manager mai bun  4 lucruri de care sa tii cont jpg