Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022: Leii culeg roadele muncii lor

Ultima actualizare:

Horoscopul săptămânal pentru perioada 19 septembrie - 25 septembrie 2022 îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Leii culeg laurii muncii lor
Leii culeg laurii muncii lor

Horoscopul săptămânal pentru 19 septembrie - 25 septembrie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 19 septembrie - 25 septembrie 2022

În cuplu continuă să există o luptă continuă a ego-urilor. Nici voi, nici partenerii nu vreți să lăsați de la voi și fiecare tinde să își urmeze propriul său drum. Perioada-i foarte dificilă pentru o relație.

La job veți avea nevoie de toată înțelepciunea voastră. Chiar dacă la exterior sunteți ca un zid de beton armat și puternic, în interior sunteți foarte vulnerabili. Acum viața nu vă va prezenta chiar cele mai plăcute surprize. Ea vine cu dificultăți la locul de muncă sau în familie. Dar pe de altă parte, intuiția dumneavoastră vă va permite să ocoliți colțurile ascuțite în comunicarea cu superiorii voștri și să extrageți beneficiile maxime din ceea ce se întâmplă.

Aveți suficientă forță pentru a vă angaja în prevenirea bolilor și ar trebui să acționați spre metode care vizează consolidarea sistemului imunitar. Dacă nu o faceți, puteți să vă îmbolnăviți, iar maladia se poate dezvolta destul de repede.

Citește și: Horoscop lunar septembrie 2022

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 19 septembrie - 25 septembrie 2022

Nici financiar, nici în zona de carieră, lucrurile nu merg după cum vreți voi, ci vor depinde mult de alții, atarge atenția Lorina, în horoscopul săptămânii.

Încercați să fiți organizați, disciplinați și prudenți la muncă pentru că, spre exemplu, dacă faceți un obicei cu întârzierile la program, riscați să fiți dați afară.

Pentru cei cu afaceri, perioada va fi bogată în întâlniri și contacte. Calculați-vă puterea, faceți o rutină zilnică clară, planificați totul în avans. Veți fi foarte sensibili la opiniile altora. Complimentele, încurajarea și atitudinea bună vă vor da putere și energie.

Afectiv, săptămâna este benefică pentru o poveste de dragoste rapidă, de genul re-coup-de-foudre. Relația poate redeveni prietenoasă și în același timp de dragoste. Veți putea simți intens și un sentiment de mândrie, căci partenera voastră este întruchiparea viselor oricui și sunteți încântați să prindeți privirile invidioase ale altora. Legătura însă poate deveni vulnerabilă în timp.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 19 septembrie - 25 septembrie 2022

În continuare, sunteți încăpățânați să câștigați mai mult și să deveniți mai puternici prin urcarea în funcție, implicit pe scara socială. În același timp, sunteți atât de neclari, încât veți dori să cheltuiți majoritatea banilor pe tot felul de prostii. Eu zic să evitați și să vă ascundeți de ispite, să nu pierdeți mult timp prin magazinele costisitoare. Nu preluați sub nicio formă acum o șefie, deoarece veți regreta de o sută de ori grelele responsabilități la care vă înhămați. Oricât doriți să vă suplimentați venitul, nimic altceva nu este mai important ca sănătatea voastră și ca echilibrul în familie.

O afacere nouă vă trece prin minte, dar pozițiile planetare nu vă susțin startul. De voi depinde cum veți arde etapele. Nu sunteți pregătiți maxim, multe mai aveți de învățat, răbdarea și perseverența de educat.

Aceia care au deja afaceri mai vechi, vor încerca poate să investească în imobiliare, să renoveze ori să construiască o casă la țară.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 19 septembrie - 25 septembrie 2022

Până pe 20 septembrie este o perioadă favorabilă, deși va necesita reținere și încredere în planurile și obiectivele la care lucrați, conform predicțiilor Lorinei, privind horoscopul săptămânal. 

Stagnarea în afaceri este posibilă, parțial cauzată de incertitudinea dorințelor și ezitarea voastră. Scăderea vitalității poate afecta de asemenea performanța lor în carieră, dar și încrederea de sine. Îndoielile, speranțele nejustificate pot perturba echilibrul emoțional, vă pot face introvertiți, astfel încât comunicarea poate fi redusă doar la cei din mediul apropiat, iar în alte cazuri poate fi ineficientă.

Atunci când călătoriți, să fiți mai atenți, deoarece lipsa concentrării, dispersarea gândurilor, toate pot duce la situații periculoase.

La final de perioadă, dorința de a obține rezultate rapide poate duce la confuzii în acțiuni, vă poate priva de logică și consecvență, astfel încât multe din ce veți întreprinde ar putea să nu aducă rezultatul scontat.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 19 septembrie - 25 septembrie 2022

Până pe 20, va trebui să lucrați din greu și să profitați la maximum de energii pentru a rezolva ceea ce v-ați planificat planificat. Această perioadă este favorabilă pentru rezolvarea problemelor de familie, pentru achiziții importante, pentru restabilirea unor relații întrerupte cu persoane apropiate și rude.

Devine foarte important să vă asigurați spatele și susținerea oamenilor de încredere, să obțineți sprijinul celor dragi, deoarece va urma apoi o perioadă dificilă și tensionată. Probabil că mulți nu vor conștientiza de prima dată ce va urma, căci vor fi orbiți de întâlniri și oferte neașteptate care le pot câștiga interesul.

Doar că promisinile de succes sunt fantomatice și pot distruge vechile legături solide, inclusiv stabilitatea financiară. Ei vor tinde să cedeze tentațiilor și evaluărilor părtinitoare asupra a ceea ce se ivește, așa că riscă să devină victime în mâinile oamenilor de afaceri necinstiți.

Vezi și: Cum poți recunoaște o zodie în funcție de trăsăturile feței

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ: 19 septembrie - 25 septembrie 2022

Va trebui să acordați mai multă atenție carierei, activităților profesionale sau sociale ,precum și relațiilor cu prietenii, colegii, rudele. Aveți timp la dispoziție această săptămână din lună, căci ea este o perioadă de activitate cu succes și bunăstare materială. Veți putea construi relații corecte, astfel încât o echipă de încredere și creativă să poată rezista mai ușor provocărilor care pot apărea perioada următoare.

Este mai bine să planificați întâlniri și contacte importante, deoarece veți avea atunci mai multă susținere astrală pentru soluționarea de probleme.

Grijă căci orice poziție excesiv de dură și ireconciliată pe care o veți manifesta, poate crea o linie de înstrăinare în jurul lor și vă poate izola de oamenii care v-ar putea ajuta! Riscați atunci să distrugeți mai mult decât să construiți, ceea ce poate duce la necesitatea schimbării locurilor de muncă și chiar a rezolvării de litigii în instanță.

Posibilitatea de a face yoga, practicile spirituale vor ajuta la întărirea spiritului și menținerea sănătății.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BALANȚĂ: 19 septembrie - 25 septembrie 2022

Poziția astrală poate ajuta la mărirea câştigurilor pe care le deţineţi deja, poate ca rezultat al unei investiţii făcute acum câţiva ani. E nevoie doar să păstraţi echilibrul situaţiilor pe care le veţi traversa. Ca să aveți rezultate benefice, nu trebuie decât să vă faceţi timp și să descoperiţi punctele slabe, să lucraţi asupra lor. Pentru managerii de afaceri, riscurile acțiunii sunt mari, îndeosebi dacă au noi colaboratori. Cu toţii însă vă puteţi simţi dezorientaţi şi va trebui să lăsaţi să treacă energia confuză ca să puteţi descoperi apoi ce traseu e nevoie să urmaţi.

Oameni de altădată ce vor reintra inopinat în viaţa voastră vor să ajute să extindeţi sfera cunoaşterii, dar şi să vă cizelaţi filozofiile şi credinţele pe un termen îndelungat. Testaţi persoanele înainte de a le acorda încredere! Nu vă grăbiţi să beneficiaţi de câştiguri imediate şi să iniţiaţi speculaţii, nu acordaţi credite negarantate, pentru că s-ar putea să pierdeţi bani! Dorinţa rapidă de câştig vă dă târcoale, însă trebuie să înţelegeţi că nu există variante de scurtătură că să vă acopere necesităţile financiare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SCORPION: 19 septembrie - 25 septembrie 2022

Vă puteţi ocupa de un proces, de o asociere sau de chestiuni legate de o moştenire. E nevoie să aveţi grijă şi de voi, de sănătatea voastră, pentru că neplăceri din zona prietenilor vă pot aduce tendinţa de slăbiciune în faţa infecţiilor sau a altor boli.

Deşi retrogradele sunt recunoscute că perturbatoare, încă nu produc deteriorare definitivă pentru voi, ci chiar vor aduce oportunităţi de schimbare pozitivă după ce le învăţaţi lecţia, chiar dacă asta se referă la provocări din zona unui colectiv de oameni. Prin însăşi natură voastră iubiţi aventura şi speraţi în transformarea situaţiilor problematice în oportunități.

Aveţi grijă ca tensiunile voastre să nu le răsfrângeţi şi asupra relaţiei cu partenerul sau cu şefii la serviciu, mai ales că staţi prost la capitolul concentrare. Şi financiar gestionaţi greu lucrurile, dar dacă chiar vă veţi află în impas, nu ezitaţi să cereţi sfat de la cineva cu putere, pentru că vă va ajuta.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SĂGETĂTOR: 19 septembrie - 25 septembrie 2022

Problemele din relații se pot agrava, în special la mijlocul săptămânii, astfel încât trebuie să fie mai constrânși și să nu se supună la tot felul de provocări. Veți începe să acordați mai mult timp sănătății și chestiunilor financiare, iar sub energiile mercuriene puteți simți incertitudinea cu privire la viitor, mai ales din punct de vedere al muncii. Datorită situațiilor dificile traversate, a faptului că înainte aveați autoritate iar acum e știrbită, că amicii întorc spatele iar colegii nu se țin de cuvânt, deveniți foarte vulnerabili, riscând depresie. Dacă vă calmați și aveți răbdare, situația financiară se va schimba spre bine, vor apărea noi surse de venit, dar va exista mai multă muncă. Aveți suficientă forță pentru a da o lovitură.

Sunt favorabile întâlnirile cu autoritățile, iar dacă luați o inițiativă creativă, nu veți fi uitați și nu veți fi ocoliți! Acum puteți obține promovarea râvnită, dar ar trebui să citiți cu atenție noul contract.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL CAPRICORN: 19 septembrie - 25 septembrie 2022

Această săptămână din septembrie, veți mai păstra ceva din energiile bune ale zilelor trecute.

O ciocnire cu șefii sau cu oponenți ideologici, poate perturba planurile, iar ideile și calculele voastre or să bată pasul pe loc. Nu veți fi scutiți să faceți alegeri dificile sub stres, iar acestea pot afecta și perspectivele viitoare. Sprijinul prietenilor de încredere va ajuta să rămâneți pe linia de plutire și va fi extrem de important.

Pentru a evita problemele cu autoritățile fiscale, este recomandabil să puneți lucrurile în ordine acum, la începutul perioadei, să efectuați plățile necesare. În caz contrar, o să vă confruntați cu probleme serioase mai târziu. Probabil că vor fi multe situații controversate și tensiuni cu superiorii ori colegii, lucru care ar putea fi motiv pentru căutarea unui nou loc de muncă. Pe de altă parte, energiile astrale si ce veți traversa nu ar fi benefice nici pentru astfel de schimbări.

Este posibil să plecați în călătorii neașteptate, să participați la întâlniri, să comunicați mult, dar trebuie să știți că nu este cel mai bun moment pentru a negocia și a încheia contracte. Cu toate acestea, în călătoriile neașteptate puteți cunoaște pe cineva care vă poate schimba viața.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL VĂRSĂTOR: 19 septembrie - 25 septembrie 2022  

Vine o perioadă dizarmonică, pe care o veți traversa cu lipsă de energie vitală sau cu o stare de melancolie. Dacă veți răspunde intuitiv semnalelor, veți putea găsi metode de a vă conserva puterea și energia. Dorința de a sta acasă, în izolare, chiar de a vă răsfăța, de a fi în ton cu lenea și activitățile preferate ar putea contribui la dispariția interesului pentru activitatea creativă colectivă. Și poate că-i mai bine așa pentru voi, căci activitatea individuală duce la dezvoltarea de noi planuri și proiecte utile, mai ales în acest al doilea decan al lunii, plus că retragerea de tumultul lumii va oferi posibilitatea de refacere a vitalității și meditație la ce aveți de făcut.

Puteți traversa situații tensionate, unele dintre planuri și fapte din trecut vor necesita transformări semnificative, va trebui să vă reconsiderați poziția sau chiar să renunțați la ceva. Treburile casnice pot izbucni în mod neașteptat, schimbându-vă prioritățile.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL PEȘTI: 19 septembrie - 25 septembrie  2022

Conform horoscopului realizat de astrologul Click!, voi, nativii Pești, veți fi plini de putere, speranță și dorință, dar va trebui să treceți prin obstacole în afaceri și relații pentru a obține rezultate. Cam până pe 20 septembrie, o să aveți succes în afacere, vă rezolvați sarcinile. Farmecul vostru vă ajuta să acționați eficient și fructuos, sociabilitatea, respectul pentru interlocutor, precum și calitățile profesionale ridicate vor ajuta să deschideți ușile organizațiilor înalte, precum și să vă dedicați hobby-urilor sau întâlnirilor romantice. Comunicarea și creativitatea vă vor fi sprijin nu numai să vă diversificați viața personală, ci și să vă îmbunătățiți semnificativ poziția, să demonstrați calități de lider.

Perioada de final de săptămână va fi dificilă și problematică și va deveni greu să mențineți relații egale cu oamenii de tip autoritar căci veți fi refractari.

Astfel de manifestări pot complica relațiile în sfera profesională, cu superiorii sau subordonații, precum și în problemele juridice.

Sursă foto: Pixabay.com

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net