Horoscop săptămânal 2-8 mai 2022: Ajutorul prietenilor este important pentru Lei

Ultima actualizare:

Horoscopul săptămânal pentru perioada 2-8 mai îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Iată ce spun astrele pentru 2-8 mai foto: pixabay
Iată ce spun astrele pentru 2-8 mai foto: pixabay

Horoscopul săptămânal pentru 2-8 mai îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.  

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 2-8 mai 2022

Dacă aveți un grup prietenos puternic și care să vă ofere dragostea de care aveți nevoie, solicitați acest lucru și acceptați să primiți ajutor. Puteți obține o mâna întinsă atunci când alții află, vă înțeleg și pot empatiza cu situația voastră. Nu ar fi exclus să intrați în dezbateri despre probleme sociale, nedreptăți sau opinii politice.

Poziția lui Venus și Marte vă sugerează să vă bazați pe oamenii de încredere, pe parteneri, pe relația cu străinătatea. Lucrurile vor decurge exact ca felul în care vă imaginați că destinul v-ar fi adus în compania oamenilor intelectuali, cultivați și deschiși. Dacă vă aflați într-o relație, nu vă veți prețui libertatea și independența, deși veți vedea acest lucru ca o parte importantă a intimității. Veți dori oficializarea.

Financiar, Soarele vă va face să vă simțiți mai dominanți și cu oarece control asupra banilor. E o veste bună asta, cu condiția să știți cum să ghidați energia. Vă încurajează să acționați atunci când este vorba de luarea deciziilor, însă numai dacă nu investiți în chestii riscante pe termen lung. Fiți realiști în ceea ce privește cheltuielile și economiile, dar nu ezitați să vă asumați riscuri mici!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 2-8 mai 2022

Dacă există lucruri pe care nu le-ați spus celor dragi, membrilor familiei, prietenilor sau colegilor, vă puteți aștepta să se declanșeze conversații, atât pozitive, cât și negative. S-ar putea să vă simțiți chiar relaxați în legătură cu discuțiile mai serioase. Veți putea găsi și crea frumusețe în cadrul unor sarcini simple. Veți obține plăcere făcând treburile casei, pornind de la curățenie și terminând cu organizarea.

Cu Uranus pe semnul vostru, sunteți mai excentrici, mai rebeli, iar asta poate agrava în timp conflictul în parteneriatul de cuplu sau afaceri dacă sunteți antreprenori.

Pentru angajați, astrele ajută, făcând orice treabă cotidiană ușor de finalizat, păstrând timp și pentru plăcerile voastre. Folosiți această ocazie pentru a cunoaște oameni, a vă face prieteni, a petrece și a vă distra.

Fluxul de numerar va fi instabil, cu eșecuri pe ici-colo. Poziția lui Mercur are pentru voi conotații în sectorul banilor din muncă proprie. Păstrați-vă controlul și buna gestionare asupra lor!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 2-8 mai 2022

Veți lua decizii care vă vor aduce mai aproape de cine sunteți cu adevărat, vă vor îndepărta de ceea ce vă limitează și nu vă face să vă simțiți bine. Dar nu totul va fi sub controlul vostru, unele evenimente vor trebui să fie acceptate așa cum sunt, deoarece ele vor avea o componentă karmică.

Unii ar putea fi implicați într-un nou proiect, în noi relații, noi prietenii, schimbări de viață. De vreme ce Nodul Sud se află într-o casă a sănătății, sugerez să nu neglijați simptomele corpului fizic, dar nici să nu deveniți ipohondri, căci panica agravează lucrurile. De asemenea, poate cineva din familie, un bărbat, va avea nevoie de suportul vostru și bine ar fi să îl oferiți.

La sfârșitul săptămânii, puteți traversa o situație strânsă sau care vă limitează libertatea. Totul ar putea să vă provoace nervozitate. Încercați să nu fiți impulsivi în decizii, deoarece tendința de a acționa precipitat va fi ridicată. Luați decizii, acționați, dar nu în grabă, ci în mod rațional!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 2-8 mai 2022

Lipsa energiei pe semnele active de Foc vă înmoaie și va trebui să puneți frână. Primele patru zile ale săptămânii vin cu lipsă de armonie în zona de sănătate și de ritm de viață. Multe lucruri se vor opri, căci vor necesita o dezvoltare mai detaliată și, astfel, va fi dificil să obțineți rezultatele dorite doar pe baza entuziasmului. În această perioadă, este important să găsiți timp pentru relaxare și întărire a sănătății, astfel încât să puteți reîncărca aura și restabili puterea pierdută.

Tot acum, va trebui să acordați multă atenție afacerilor profesionale, carierei și sferei materiale, iar în același timp va trebui să vă cultivați mai multă răbdare, să vă mișcați pe etape. Doar așa norocul vă va însoți. Ar trebui să fiți, de asemenea, mai atenți și mai preciși în alegerea obiectivelor și metodelor pentru atingerea lor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 2-8 mai 2022

Vine o perioadă destul de instabilă din cauza apariției unor probleme cu rudele și persoanele dragi, precum și din cauza lipsei de vlagă. Veți  fi atrași de un stil de viață mai relaxat, astfel încât suportul prietenilor, un spate protejat și de încredere, va fi important. Crește interesul pentru viața celor dragi, pentru  treburile gospodărești, precum și pentru lucrările de construcție sau curățenie de toamnă. Astfel de activități vor ajuta la consolidarea încrederii, a autorității, iar acest lucru va fi foarte important pentru stabilitatea psiho-emoțională.

Va trebui să finalizați unele sarcini gospodărești neterminate, iar acest lucru se va dovedi oportun, deoarece mai târziu va trebui să dedicați mult timp și energie afacerilor și muncii. Ofertele neașteptate de cumpărare de bunuri imobiliare, relocarea, renovarea interioară, pot aduce transformări pozitive. Treburile favorabile și grija pentru cei dragi vor servi ca un bun sprijin moral pentru ei. În relațiile cu colegii, pot apărea fricțiuni și dezacorduri, care pot inhiba activitatea colectivă și pot interfera cu cooperarea între oameni.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ: 2-8 mai 2022

Ați avut de traversat o perioadă destul de complexă, cu lucruri serioase de rezolvat și cu alegeri importante pentru viitor. Urmează o vreme ceva mai relaxată, cu un nivel mai ridicat de potențial energetic, nivel care vă stimulează dorința de a lucra într-un domeniu nou și care vă conferă o calitate nouă, o poziție nouă. Veți  fi mai deschiși către alții, mai activi și interesați de schimbul de informații, veți participa la diverse evenimente sau voi înșivă le veți organiza, veți primi oaspeți. Toate acestea vă vor ajuta să vă simțiți reînnoiți, mai fericiți și mai utili altora.

Vin schimbări și transformări și în afaceri, în activitatea profesională, iar ele vor fi recompensate sau voi o să aveți flerul pentru a atrage bani din munca voastră. Vorbirea în public, negocierile, comunicarea și întâlnirile pot avea succes, ba chiar unele neașteptate vin cu consecințe pozitive pentru creșterea stabilității și bunăstării pe viitor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BALANȚĂ: 2-8 mai 2022

Vă simțiți nostalgici cu privire la trecutul vostru apropiat, la amintirile din săptămânile abia trecute, iar ele ar putea apărea fără avertisment. Este important să rămâneți conectați cu membrii familiei, dacă aceste relații sunt sănătoase și stabile. Dacă unii nu sunt în apropiere, creați atunci oportunități și faceți-vă timp pentru cei dragi prezenți. Nu-i exclus ca unul din părinți să aibă nevoie de ajutorul vostru. Și voi să vă îngrijiți sănătatea!

Veți fi cu siguranță concentrați pe aspectul personal, veți fi atrăgători pentru ceilalți și în interior și în afară și veți avea o personalitate aparent magnetică. Puteți primi o mulțime de atenție de la alții interesați de voi în mod romantic, dar aceste interacțiuni nu tind să se mențină pe termen lung. Sunteți alunecoși.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SCORPION: 2-8 mai 2022

Este un moment foarte important să definiți ceea ce doriți de la viață și ceea ce doriți să fiți. Energiile implicate sunt foarte puternice, așa că încercați să vă concentrați mintea numai asupra aspectelor pozitive ale lucrurilor și să vă înconjurați de oamenii care vă fac să vă simțiți bine.

Continuați să extindeți cercul de prieteni virtuali sau distanțați-vă de aceia care vă iau energia, care mereu cer ajutor sau doresc să se vaite despre problemele lor. Aceasta este o perioadă în care este foarte bine să vă concentrați mai degrabă pe calitate decât pe cantitate, dar și pe responsabilități. Nu ar fi rău, dacă aveți șansa, să vă luați pauză de la alții și să vă ocupați mai mult de voi. Ascultați-vă cele mai profunde nevoi și asigurați-vă că spațiul vostru personal este respectat. Nu forțați, nici timpul, nici lucrurile sau oamenii, dar, mai presus de toate, nu vă forțați pe voi! Dacă treceți printr-o problemă de sănătate, apelați la specialiști. Încercați totuși să fiți mai eficienți în modul în care vă organizați viața.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SĂGETĂTOR: 2-8 mai 2022

Conducătorul scenei va fi Jupiter, planeta voastră călăuzitoare, care în următoarele zile va face o călătorie pe ultimele 2 grade în semnul Pești, aflat pentru voi în sectorul care simbolizează modul în care comunicăm, schimbăm informații, învățăm și avem grijă de familie. Este un tranzit foarte util în munca de acasă și ați putea beneficia de informațiile și știrile potrivite pentru a fi exploatate în timp maxim. Procesele de îmbunătățire par mai mult decât probabile, atât pentru cei care au un loc de muncă satisfăcător, cât și pentru cei care nu sunt foarte bine situați la job. Dar chiar și cei care nu lucrează pot obține colaborări, contracte, angajamente.

Începând însă cu ultima zi a săptămânii, mintea ar putea fi mai înceată, obosită, mai puțin strălucitoare decât de obicei, supusă unei anumite judecăți greșite. Tranzitele planetare pot genera un pic de confuzie, așa că încercați să aveți obiective și intenții clare. Înainte de a vă angaja la treabă, să vă asigurați că totul este bine definit, pentru a evita surprizele neplăcute. Timpul este foarte util în schimb, pentru a revizui planurile și strategiile, pentru a înțelege cum să folosiți timpul, resursele ori banii.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL CAPRICORN: 2-8 mai 2022

Aceasta este o perioadă destul de frustrantă, mai ales în domeniul financiar, unde veți simți nevoia de a face schimbări. Dacă tipul de muncă pe care îl faceți nu vă mai satisface, dacă nu vă simțiți mulțumiți sau programul de lucru vă îndepărtează de viața privată, veți căuta variante pentru a vă schimba situația. Cu toate acestea, va trebui să fiți atenți la modul în care vă afirmați, nu numai în sfera profesională, dar și în sfera emoțională.

Sfârșitul săptămânii este, fără îndoială, mai delicat și mai important, căci pornește un ciclu planetar de un an cu schimbări  în sectorul afectiv. Venus este încă în Pești, favorizând călătoriile minții în vise. Casa în care se află e una de gândire, mod în care articulăm limba și va fi ușor să exprimați sentimente, emoții. Tendința de a vă împiedica emoțiile și de a nu exprima gândurile vă poate duce la somatizare. Aveți grijă să nu vă expuneți la riscuri inutile sau la traume minore accidentale!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL VĂRSĂTOR: 2-8 mai 2022

Vă veți putea îndrepta eforturile către găsirea de noi domenii care vor ajuta să vă realizați mai pe deplin abilitățile, talentele și capacitățile.

În primele trei zile ale perioadei, va trebui să comunicați mult cu conducerea, cu șefii, cu profesorii ori părinții, să discutați problemele arzătoare, să faceți solicitări și să luați legătura cu organizațiile sociale, politice, cu firmele de afaceri dacă sunteți implicați.

Va fi important să participați la elaborarea legilor sau să vă implicați activ în sfera relațiilor sociale, în sfera afacerilor sau într-o echipă. Spun asta pentru că poate fi calea care poate schimba statutul social.

Mulți vor fi îndreptați și spre sfera spirituală a vieții, spre căutarea idealurilor, astfel că va exista dorința de a vă implica în transformarea spirituală pentru a crea o karma pozitivă și a vă elibera de iluzii.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL PEȘTI: 2-8 mai 2022

Veți înțelege rapid și exact ce trebuie să faceți la locul de muncă, dar vă veți și distra sau veți face ceea ce vă place, inclusiv vă veți ocupa special de voi. În timp ce spuneți că sunteți loiali celor dragi, puteți fi îndreptați și spre un flirt, puteți fi evazivi sau indeciși, astfel că dialogul cu o singură persoană nu este întotdeauna ușor pentru cei în cuplu.

În aceeași măsură, abilitățile fizice vor fi puternice și, dacă sunteți din aceia care merg la serviciu, nu veți ezita să stați până mai târziu la birou, să faceți muncă suplimentară, să vă oferiți voluntar mai mult decât de obicei. Veți lucra bine mai ales la proiecte in echipă. Vin momente în care ar fi bine să acceptați ideea că nu aveți dreptate chiar tot timpul și că este necesar să vă schimbați ideile și modul de a gândi atunci când vă simțiți uneori în mijlocul unui  conflict! Fiți conștienți de starea lui Mercur înainte de retrogradare, căci aduce incoerență în expresie și comunicare exact cu cei din familie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net