Horoscop săptămânal 21-27 martie. Taurii au parte de ostilitate ascunsă și intrigi

Horoscopul săptămânal pentru perioada 14-20 martie 2022 îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

1 horoscop calatorii jpg jpeg

Horoscopul săptămânal pentru 14-20 martie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Berbec: 21-27 martie

Primele 3 zile vor avea succes nativii ale căror activități sunt legate de artă, de societate și generare de idei. Ei vor simți o simpatie sinceră și un sprijin puternic din partea colegilor, șefilor, partenerilor sau oamenilor care au aceleași idei. Poate că vor fi ceva întârzieri în cazurile prioritare, dar ele se vor datora mai curând incompetenței altora.

În a doua jumătate a săptămânii, perioada va fi strâns legată de circumstanțe misterioase, iluzii și fantezii, stări interne neobișnuite. Iar asta se poate solda pentru unii cu  intrigi, secrete amoroase,întâlniri semnificative. Mai există posibilitatea unor întâlniri bruște cu oameni din trecut, iar în acest caz, doar voi o să decideți dacă merită să încercați să intrați de două ori în același râu.

Medical, ajutați-vă sistemul imunitar să reziste virușilor din jur! Dacă starea de rău se instalează totuși, nu ignorați o vizită la medic. Chiar și o răceală ușoară poate duce la complicații.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Taur: 21-27 martie

Ar fi bine să acordați atenție relațiilor cu prietenii și socializării, pentru că perioada vine cu multe cunoștințe și întâlniri, dar în același timp poate exista o nevoie urgentă de reorganizare a relațiilor existente. Această tendință va afecta nu numai viața personală, ci și spațiul exterior.

Începutul săptămânii este potrivit pentru extinderea unei afaceri sau pentru a lucra la creșterea carierei. O să aveți ocazia să demonstrați potențialul în fața conducerii, iar aceasta va aprecia contribuția la cauza comună.

Din punct de vedere financiar, cel mai probabil va exista suficientă stabilitate încât să vă permită mici plăceri. Este mai bine să vă abțineți de la achiziții mari, deoarece banii pot fi necesari în viitorul apropiat.

A doua parte, rămâneți vigilenți pentru a evita rănirile, accidentele și alte situații periculoase. Acest avertisment este valabil mai ales pentru șoferii și operatorii de utilaje, de a căror atenție depinde sănătatea și viața celorlalți.

Tot atunci, vă puteți confrunta cu rivalitatea oamenilor, cu ostilitate ascunsă și intrigi. Trebuie să fiți extrem de atenți în relația cu concurenții și rivalii, deoarece o mică slăbiciune sau neglijență vă poate afecta negativ cariera, afacerile și reputația.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 21-27 martie

Rutina și predictibilitatea în relația actuală pot deveni o sursă de senzații dureroase care vă vor împinge către noi cunoștințe, noi aventuri și divertisment. Între timp, în vechea conviețuire se poate instala punctul de plecare pentru o transformare serioasă a relației existente, eventual un stadiu de criză.

Mulți își vor exprima în perioada următoare adevăratele sentimente și dorințe mai activ. Tot ceea ce a stat ascuns poate ieși la suprafață. Este posibil ca unele activități și hobby-uri preferate să fie brusc de interes pentru publicul larg, inclusiv pentru sponsori.

În acest caz, un simplu hobby se poate dezvolta într-o afacere profesională, devenind fundamentul unei cariere înfloritoare. Unii pot alege să facă lucrări de caritate și voluntariat, alegând în cele din urmă această direcție ca muncă a vieții lor.

Trebuie să fiți mai atenți la completarea documentelor. Există un risc mare de erori care sunt importante pentru rezultatul final. Situația financiară va fi stabilă, dar nu trebuie să vă așteptați la fluxuri minune.

Medical, îngrijirea sănătății este importantă în primul rând pentru voi înșivă. În caz contrar, deteriorarea vă poate anula toate planurile și angajamentele. Există o probabilitate mare de boli psihosomatice și exacerbare a celor cronice. Ca urmare, vă recomand începerea unor tratamente de întărire a imunității organismului.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Rac: 21-27 martie

Vine o perioadă în care veți deveni interesați de psihologie și practici spirituale. Mai presus de toate, veți fi atrași de motivația și problemele altor oameni. Vă sugerez ascultarea mai atentă a intuiției pentru că, sub influența lui Mercur, ea va sugera cele mai bune soluții în situații specifice.

Este un moment favorabil pentru decizii responsabile și pentru începuturi de succes în domenii prioritare ale vieții. Iar perioada oferă oportunități neașteptate de creștere. Întâlnirile bruște, noile cunoștințele, călătoriile pot fi începutul schimbărilor.

Pe lângă posibilitatea de dezvoltare spirituală și intelectuală, unii dintre voi pot avea șansa de a pleca în străinătate pentru un stagiu sau un loc de muncă, iar acolo veți găsi noi prieteni, oameni cu gânduri similare, noi parteneri.

La mijlocul săptămânii veți putea rezolva dispute juridice complicate în favoarea voastră, veți putea stabili contacte cu parteneri străini, veți rezolva probleme legate de moșteniri, partaj și veți obține mai multă autoritate în chestiuni profesionale. Unii vor avea norocul să înceapă un proiect comun de succes. Ultima zi a perioadei este potrivită pentru autoeducație.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Leu: 21-27 martie

Obiectivele trebuie să fie specifice, dar nu luați decizii drastice care pot fi imprudente. Eu zic să nu vă implicați în noi proiecte, ci să vă concentrați pe finalizarea celor existente. Atenție la perioada 18-20 martie, căci situația se poate schimba defavorabil dacă va exista o agravare bruscă a relațiilor dintre oameni la nivelul structurilor publice și de stat!

Medical, cum spuneam, sunteți vulnerabili și va crește probabilitatea afecțiunilor, nevrozelor, apatiei sau reactivarea unor boli cronice.

Potențialul energetic va crește semnificativ în a treia zi, dar direcționat necorespunzător va lovi în zona de relații cu apropiații. Sunt de așteptat conflicte și despărțiri neașteptate de vechii parteneri și aliați ori ciocniri cu conducerea și cu oameni influenți.

Imprevizibilitatea transformărilor în desfășurare și instabilitatea poziției v-ar putea împinge la decizii radicale care vor fi dictate de circumstanțe și situații externe.

Financiar, puteți avea succes în negocierile de afaceri cu condiția să simțiți clar minciuna sau omisiunile celorlalți și să stați departe de tentații. La fel, se știe că apreciați confortul și cheltuiți cu plăcere banii, dar dacă nu planificați veniturile bine, riscați să intrați în datorii.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Fecioară: 21-27 martie

Mulți dintre voi se vor concentra pe muncă și nici măcar nu va fi pentru a obține o creștere în carieră sau profituri semnificative, ci pur și simplu din dorința de a fi utili.

Componenta principală a succesului poate fi liniștea și armonia din relații. Puteți întâlni oameni unici care vor avea un impact pozitiv asupra poziției voastre profesionale sau a vieții personale. Aceasta este o perioadă bună pentru semnarea contractelor, negocieri de afaceri sau pentru începerea unei relații romantice pe termen lung sau pentru căsătorie.

E nevoie de ceva atenție suplimentară primele două zile. Încercați să rămâneți obiectivi și vigilenți, pentru că veți fi caracterizați de credulitate excesivă ce se poate solda cu pierderi financiare.

În ultimele 4 zile, trebuie să aveți grijă de propria sănătate. Potențialul energetic va scădea vizibil, la fel ca și apărarea organismului. Veți resimți oboseala acumulată și tot felul de afecțiuni, devenind mai expuși la răceli și boli infecțioase.

O atenție sporită trebuie acordată zonei cardio, chiar dacă această zonă nu a făcut niciodată probleme. Boala, depistată într-un stadiu incipient este mult mai ușor de vindecat.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Balanță: 21-27 martie

Gândirea ușor excentrică vă va permite să vă prezentați avantajos în ochii șefilor, al managementului. Cu toate acestea, nu va trebui să contați pe profituri materiale semnificative.

Unii dintre voi trebuie să-și reconsidere hobby-ul existent dintr-un unghi diferit, pentru că el poate avea perspective financiare serioase.

Întreprinzătorii privați pot să obțină succese mult așteptate și chiar grandioase, permițându-le să-și extindă afacerea, să atragă noi angajați și să investească fonduri suplimentare pentru dezvoltarea proiectelor. Transformările pozitive cheie se pot manifesta în primele două zile, când veți avea susținători.

Cu toate astea, odihna și relaxarea vor fi importante. Dacă veți continua prelungit cu un ritm intensiv de efort, la un moment dat puteți întâmpina dificultăți de sănătate. Chiar și o scurtă pauză zilnic va ajuta să vă revigorați, să refaceți echilibrul energetic.

Ultimele două zile puțin probabil să treacă în calm și liniște, pentru că va trebui să vă apărați interesele financiare, să achitați din datorii ori să rezolvați chestiuni cu care sunteți rămași în urmă. Se pot ivi și dispute cu subalternii, conducerea sau tensiune bruscă în relațiile cu cei dragi.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Scorpion: 21-27 martie

Afectiv, cei singuri pot avea momente minunate, dar important este să nu vă pierdeți capul bucurându-vă de ele. Este posibil ca momentul schimbării radicale în viața privată să nu fi venit încă. Nu vă impacientați, va veni și vremea voastră!

Pentru cei aflați în cuplu nu am vești grozave. Relațiile cu actualii parteneri se pot agrava. Dacă dați dovadă de puțină răbdare, situația se va stabiliza cu siguranță.

Financiar, a doua parte a săptămânii e favorizantă și sunt așteptate oferte surpriză și încasări în numerar. Instinctul vă va ajuta la identificarea celor mai profitabile proiecte, la participarea activă la investiții bune.

Va crește interesul pentru activitățile sociale, pentru faimă și popularitate, pentru recunoașterea meritelor, a talentelor și realizărilor. Acesta ar fi un moment excelent pentru încheierea oricăror tranzacții, semnarea contractelor, comunicarea cu diferite persoane.

Situația va deveni tensionată în ultima zi, când pot izbucni dezacorduri cu partenerii, sunt posibile schimbări negative în familie sau defecțiuni la scară largă în casă. Potențialul energetic va scădea și veți avea nevoie de o perioadă lungă pentru resetare emoțională și recuperarea energiei irosite.

Citește și: Cele mai afectate zodii de Luna Plină în Fecioară. Se produc schimbări dramatice

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Săgetător: 21-27 martie

O intuiție dezvoltată vă ajuta la utilizarea activă a abilităților intelectuale în favoarea voastră și aveți toate șansele să reușiți profesional. Perioada este favorabilă autoeducației, perfecționării abilităților existente care vor ajuta pe viitor. Există o mare probabilitate de creștere a nivelului de calificare pe linie de muncă.

Puteți avea surse suplimentare de venit provenite din oferte de afaceri, noi proiecte, al doilea job. Așa că majoritatea veți fi încărcați cu sarcini profesionale, nepermițându-vă să stați inactivi.

Instinctul interior excelent vă va ajuta să investiți banii corect, să găsiți variante profitabile, să evitați capcanele în activități riscante. Oricum, dacă vă veți concentra pe munca voastră curentă și pe îndeplinirea obligațiilor, atunci vine și bază financiară solidă, precum și o poziție socială decentă.

În schimb, nivelul de energie vitală va scădea, veți deveni mai vulnerabili la infecțiile sezoniere și răceli, chiar și probabilitatea depresiilor de primăvară va crește.

La finalul perioadei, relațiile cu ceilalți vor fi dezechilibrate, în echipele de lucru se produc disensiuni, competiția se va intensifica.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Capricorn: 21-27 martie

Păstrați-vă vizibilitatea, inițiați comunicare cu o varietate de persoane, trimiteți CV-uri, cereți sfaturi sau suport prietenilor și cunoștințelor! Participați la diverse evenimente, dați dovadă de inițiativă în echipe și colective!

Impresia pe care o veți face altora va juca un rol important în procesul de avansare pe viitor. Abțineți-vă însă de la deplasări!

Începutul și mijlocul săptămânii sunt potrivite pentru dezvoltarea talentelor copiilor, ceea ce va da motive de mândrie și satisfacție a ambițiilor de părinte. Investiția în educația și dezvoltarea membrilor mai tineri ai familiei va fi profitabilă și va contribui la un viitor stabil.

Pentru sănătate aveți destulă energie și robustețe, dar nu trebuie să o neglijați bazându-vă doar pe asta. Revizuiți dieta, dar nu drastic, faceți mișcare, sport, dar nu activități extreme.

Finalul perioadei poate aduce tulburări în relația afectivă, mai ales datorită oboselii și proastei voastre dispoziții.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Vărsător: 21-27 martie

Eu zic să vă concentrați pe relații în sensul să nu amplificați disensiuni acolo. Altfel, cheltuiala va submina în mod semnificativ situația financiară sau cumpărăturile vor fi dezamăgitoare.

Ca stare, vă simțiți epuizați, letargici și apatici. Nu ar trebui să aveți timp de asta,pentru că pierdeți dinamismul și energia primelor două zile. Păstrați un ritm constant de muncă, axați-vă pe lucrul obișnuit, de rutină, căci și el poate aduce venituri bune.

Ultimele 3 zile din săptămână ar trebui să fiți mai prudenți și mai reținuți pentru că necazurile ar putea să vă treacă pragul. Ele vor fi provocate de înclinația pentru riscuri neplăcute și acțiuni improbabile și necugetate din dorință exagerată de confort și a plăcere.

Atenție la acțiunile spontane, impulsive, cauzate de frivolitate și de izbucniri emoționale de moment! Riscați să vă treziți în diverse situații cu rele consecințe.

Aceia care sunt părinți se vor bucura de activități plăcute alături de copiii mici, dar dacă aveți școlari, acolo deja văd ceva scântei la capitolul rezultate învățătură. Ajutați-i ori căutați meditator!

Citește și: Horoscopul dragostei 21-27 martie. Berbecii experimentează cu mai mulți parteneri, iar Capricornii se îndrăgostesc la locul de muncă

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Pești: 21-27 martie

Vă veți concentra pe deplin asupra lumii interioare, veți căuta înțelegerea de sine și veți medita la ordinea dorințelor și priorităților. Așa că, pentru cei singuri, slabe șanse pentru o nouă relație serioasă.

Cei aflați în cuplu vor avea o perioadă calmă, plăcută, se vor susține și ajuta reciproc partenerii. Oricum, relațiile ar trebui să se bazeze pe încredere. Dacă există asta, fiți siguri că și dacă  o să vreți să luați o pauză și să vă relaxați puțin, atunci celălalt va înțelege.

Veți întâlni oameni interesanți cu oferte tentante care vă vor ajuta să descoperiți o realitate complet diferită și să vă transformați viața. Puteți începe cu hotărâre și fără teamă noi activități, puteți schimba cercul de cunoștințe, să vă mutați, să vă apărați propriile interese, ba chiar și să mizați pe mici șanse de câștig din speculații.

Primele două zile sunt asociate eventual cu un simț crescut al intuiției, care va ajuta la luarea unei decizii în situații îndoielnice. În plus, reprezentanții profesiilor creative vor avea succes.

Profesional, există o mare probabilitate de extindere a gamei de responsabilități sub forma unui proiect promițător. Dacă aveți gânduri despre schimbarea tipului de activitate, este timpul să vă realizați planurile.

Schimbările vor fi susținute energetic în special între 20-24 ale lunii. Situația financiară va rămâne stabilă, cu condiția să nu faceți achiziții mari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net