Horoscop săptămânal 25 februarie - 3 martie: Scorpionii iau decizii în cadrul familiei

image
Horoscopul săptămânii spune că Scorpionii vor lua decizii importante după ce se consultă cu familiaFoto: pixabay.com

Horoscopul săptămânal pentru perioada 25 februarie - 3 martie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 25 februarie- 3 martie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Scorpion iau decizii în cadrul familiei.

Vă dedicați tot timpul disponibil acelui mare proiect și nu vedeți în fața ochilor decât amenințătorul termen de predare al raportului final. Vi se pare că e nevoie ca fiecare minut să fie dedicat acestui scop, iar asta înseamnă că o mulțime de alte sarcini mărunte de care sunteți responsabil se adună în fundal. Ele riscă să rămână nerezolvate numai ca să se adune și să creeze probleme ulterior, când ies la suprafață. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

E posibil să ajungeți în situația în care să consumați mai multă energie ca să evitați să îndepliniți aceste sarcini minore decât v-ar fi necesară ca să le rezolvați efectiv. Cei din jur se pot dovedi o sursă de cicăleală. Încercați să rezolvați măcar lucrurile rapide, mărunte sau delegați pe altcineva să se ocupe de ele. Mai spre sfârșitul perioadei, planificați timpul de așa manieră încât să nu iritați pe cei apropiați și să puteți tăia în fiecare zi câte ceva de pe lista cu chestiuni catalogate drept minore.

Horoscop săptămânal Taur: 25 februarie- 3 martie 2019

Rezervați un interval de timp zilnic consacrat conștient rezolvării sarcinilor cotidiene – plata facturilor, verificat adresa de email etc. Luați în calcul că anumite sarcini le puteți externaliza dacă ați ajuns la concluzia că acel timp ar fi mai câștigat făcând altceva. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

De exemplu, în loc să vă ocupați personal de curățatul covoarelor, puteți să angajați pe cineva, iar voi să vă petreceți timpul respectiv cu activități mai importante. Dacă aveți rareori câte un weekend liber și sunteți nerăbdător să vă petreceți timpul cu cei apropiați sau pur și simplu să vă relaxați, ar fi mai ușor să decideți că merită să plătiți pe altcineva pentru unele servicii care s-ar putea dovedi mari consumatoare de timp. Devine important acum să calculați cât valorează timpul pentru voi, să încercați să economisiți timp, nu neapărat bani și să delegați activitățile care, pe lângă faptul că mănâncă din timpul liber, nici nu sunt dintre cele mai agreabile sau nu sunt un hobby pentru voi. Estimați corect valoarea timpului personal.

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 februarie- 3 martie 2019

Nu veți fi mulțumiți cu tot ce e de învățat și asimilat ca noutăți acum. Așteptați-vă să nu fiți de acord din prima încercare. Aveți însă în vedere că treptat, pe măsură ce săptămâna avansează, veți avea mai multă putere să intrați în contact cu idei noi și să acceptați schimbările. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Veți participa constant la discuții despre această luptă de a menține echilibrul și ritmul cu tot ce apare nou. Toți în jur se vor regăsi în războiul permanent de a ține pasul cu alții, cu tehnologia, în general cu ruperile de ritm cotidiene. Simțiți și auziți în jur că nu prea sunt persoane care să se bucure de libertatea clipelor, că sunt stresați din cauza timpului sau a banilor. Vă împovărați cu starea de îngrijorare a altora, iar empatia, acum, nu vă este foarte favorizantă.

Horoscop săptămânal Rac: 25 februarie- 3 martie 2019

Dacă nu ați încercat încă, nu puteți spune că nu vă place. Străbateți o perioadă în care simțiți o presiune interioară, o nevoie de a afla mai multe despre propria persoană și obiectivele concrete care v-ar putea motiva. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Vreți să vedeți ce anume dintr-o infinitate de posibilități vă face cu ochiul, dacă sunteți cineva care ar putea fi pasionat de parașutism, de exemplu, sau de ce nu, de arte marțiale. Vi se pare că timpul este nemărginit, că e cazul să trăți experiențe inedite, să vă extindeți cercul de cunoștințe. 

E chiar indicat, mai ales spre sfârșitul perioadei, să îndepliniți sarcini pe care nu le-ați mai rezolvat până acum. E important și dacă gândiți în perspectivă, pe termen lung. Experiențele de acum vor deveni povești interesante de viață. Puțină inovație ajută și la recâștigarea echilibrului psiho-emoțional care a fost pus la încercare.

Horoscop săptămânal Leu: 25 februarie- 3 martie 2019

Nu încercați să rezolvați singuri problemele generate de schimbările profesionale care acum sunt încă în faza de implementare. Trimiteți întrebările sau dilemele mai departe, către persoane care au mai multă experiență. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Nu faceți din gestul de a solicita ajutor o chestiune de orgoliu personal sau ambiție. A cere o opinie în plus nu presupune că nu ați fi destul de capabil sau destul de inteligent să găsiți o soluție potrivită. E vorba de a descrie provocarea pe care ați întâmpinat-o cuiva cu autoritate superioară, pentru a nu se ajunge în situația în care problema să nu implice o alegere între două pierderi. Șeful este mai în măsură să decidă care dintre două rezultate oarecum negative ar fi mai acceptabil.

Acceptați că e un moment în care literatura de specialitate pare contradictorie sau copleșitoare și, dacă decizia e luată de un superior ierarhic, vă veți simți mult mai ușurat. E unul din momentele când e mai ușor să renunțați la a vă agita să găsiți singuri o soluție și să cereți ajutor. În esență, delegați sarcina de a lua o decizie.

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 februarie- 3 martie 2019

Nu stați în relații care nu mai sunt benefice, chiar dacă v-ați obișnuit și a trecut ceva vreme de când ați ales să vă petreceți timpul alături de actualul partener. Faptul că e o relație semnificativă ca perioadă, nu înseamnă că odată ce nu vă mai fac plăcere aceleași lucruri nu puteți să alegeți să plecați. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Dacă amândoi ați ajuns la concluzia că nu mai aveți obiective comune sau nu mai regăsiți bucurie și stare de bine când sunteți împreună, e momentul oportun fie să aveți o discuție mai serioasă, fie să puneți punctul final. E mai bine să luați o hotărâre mai dificilă acum decât să lăsați lucrurile la voia întâmplării și să rămâneți pe loc, într-o relație care nu mai duce nicăieri din punct de vedere al evoluției fiecărei persoane implicate. 

Vi se cere într-adevăr să renunțați la un anume grad de confort, căci obișnuința este sinonimă cu confortabil câteodată, dar dacă ambii vă puteți imagina că puteți trăi altfel viața, e mai favorabil să nu mai amânați o decizie concisă.

Horoscop săptămânal Balanță: 25 februarie- 3 martie 2019

Senzația de blocaj este alungată sau mult diminuată. Planul relațional este un domeniu care vă motivează să socializați mult mai mult, dar acum vă simțiți înțeleși și respectați. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Apar subiecte care vă atrag, conversații cu care sunteți confortabil și oameni față de care aveți respect pentru realizările lor intelectuale sau de viață. Simțiți că redeveniți creativ în încercarea de aduce armonie și frumusețe în lucrurile cotidiene, în acele detalii de estetică care fac diferența pentru o experiență vizuală cât mai plăcută. 

Vă reapucați de hobby-urile pe care le-ați neglijat din lipsă de motivație și vă stabiliți noi obiective referitoare la petrecerea timpului liber. Vă exprimați mult mai ușor și afectivitatea față de cei dragi care au suportat perioada anterioară când nu prea ați fost în formă sau disponibil emoțional. Este un moment favorabil să vă bucurați de voi și pentru voi, să nu refuzați nici o propunere de a ieși în oraș sau de a participa la evenimente unde puteți să vă prezentați în toată strălucirea.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 februarie- 3 martie 2019

Luarea deciziilor devine un proces destul de provocator, indiferent de sectorul unde vi se cere să hotărâți calea de urmat. Aveți nevoie de mai mult timp, de niște analize mai ample. Devin necesare acum discuții mai numeroase și mai multe întâlniri cu frații sau surorile. Fiți diplomat și îngrijiți-vă ca aceste consultări și schimburi de informații să aibă loc pe un ton decent, iar concluziile să se construiască tot împreună, în cadrul familiei.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Decizia finală nu aparține doar unui singur individ sau unui grup definit arbitrar care să vorbească în numele tuturor celorlalți. Comunicarea este vitală, vi se cere să vă folosiți la maximum abilitățile de negociere, dar cu respectarea principiilor morale și a părerii interlocutorilor. Nu depășiți limitele personale ale vreunui membru de familie și atrageți diplomat atenția când sesizați că vi se limitează vouă modul de exprimare. Alegeți cu grijă cuvintele.

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 februarie- 3 martie 2019

Sectorul financiar pare să nu mai termine cu provocările. Veștile bune apar de la proiectele pe care puteți să le demarați cu spor în aceste momente. Profitați de abilitățile bune de comunicare și care vă dau un avantaj atunci când deschideți subiectul legat de investiții și bani necesari pentru a pune bazele ideilor. Cererile voastre primesc răspunsuri favorabile, sunteți alert și prindeți imediat șansa de a extrage toate avantajele din orice propunere.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Începeți să vă intersați și de modalități de relaxare pentru următoarea perioadă. Simțiți că acum deveniți agitat, iar apoi vor fi momente când să fie necesară o pauză de la tot. 

Poate ar fi indicat ca măcar atunci când conștientizați că se acumulează tensiune și că ritmul este prea alert să încercați să reduceți cât de puțin viteza. Să vă achitați de responsabilități, dar luând lucrurile pas cu pas, nu fiind împărțit permanent între două activități sau două telefoane. Justificați această aparentă lentoare prin faptul că e necesar să acordați atenție și la mici detalii, că vreți să observați mai mult reacțiile sponsorilor sau a celor cu care colaborați, iar voi, între timp, să vă puteți încărca puțin bateriile.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 februarie- 3 martie 2019

Faceți diferența între a discuta despre parteneriatul în care sunteți implicat și ce ar presupune să vă asumați niște responsabilități oficial. Pe măsură ce relația a avansat, dacă ați început să deveniți sau să vă manifestați mai distant e normal ca reacția celuilalt să fie de nesiguranță și confuzie. 

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

E important să stabiliți exact ce așteptări are fiecare în această etapă, nu doar să vorbiți, ci să exprimați cât puteți de clar ce simțiți. O discuție menținută la nivel superficial sau doar de curiozitate nu vă aduce niciun seviciu pe termen îndelungat.

Decizia trebuie să fie luată de comun acord de către persoanele implicate. Puneți în balanță compatibilitatea personalităților, modul de abordare a diferențelor, dacă vă armonizați rapid după un conflict, comunicarea intelectuală, luați în calcul aspectele esențiale, iar decizia va fi una optimă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 februarie- 3 martie 2019

Planificați ce vreți să faceți pe termen mai îndelungat. Realizați o analiză atât cantitativă, cât și calitativă a operațiunilor financiare de care sunteți responsabil pentru a putea avea o persectivă a ritmului în care veți progresa către atingerea obiectivelor. O astfel de evaluare se va dovedi utilă și la crearea unei strategii. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

În stabilirea primilor pași, aruncați o privire și pe trendul economic în general, pe veniturile încasate anterior. Încercați să anticipați unele obstacole sau probleme potențiale, eventuale capcane. Stabiliți de unde vin încasările cele mai mari, ce dobânzi plătiți la creditele deja asumate și ce grad de risc financiar sunteți confortabil să vă asumați în continuare.

Odată ce aveți informaţia accesibilă, puteți să vă așezați la masa negocierilor cu familia și să vedeți care este drumul optim de urmat. Dacă alegeți independența financiară, dacă faceți solicitare pentru o refinanțare a creditelor anterioare, dacă cereți o mărire de salariu la locul actual de muncă, indiferent...esențial este să folosiți capacitatea de a vă adapta, de a învăța și de a sesiza când sunteți omul potrivit la locul potrivit, la momentul potrivit.

Horoscop săptămânal Pești: 25 februarie- 3 martie 2019

Timpul vostru este limitat. Prea limitat pentru a nu vă da voie să vă bucurați de clipa prezentă. Bucurați-vă că aveți ocazia să faceți sarcinile cotidiene, fiți recunoscător că aveți în viața voastră persoane pentru care să faceți mici comisioane sau servicii doar de drag. Încetiniți din ritmul frenetic al programului zilnic și concentrați-vă pe lucrurile elementare. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Veți observa că, surprinzător, mintea se va limpezi în timpul acestui proces și tot ce vă îngrijora devine doar o dilemă pe care știți că aveți capacitatea de a o rezolva. Fiți prezent. Conștientizați fiecare din senzațiile pe care le experimentați, vedeți ce experiențe vă destabilizează și care vă ajută să rămâneți echilibrat emoțional. 

Folosiți toate simțurile, atingeți lucruri, mângâiați-i pe cei dragi, gustați conștient mâncarea, fiți sensibil la aromele care vă înconjoară. Trăiți o perioadă aparte prin puterea pe care o veți avea după –  aceea de a ști cât de miraculoase sunt fiecare persoană și lucru cu care intrați în contact.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
1 png
antibiotice naturale jpg
18 vedete la untold 2021 5 jpg jpeg
image png