Horoscop săptămânal 27 ianuarie - 2 februarie. Vărsătorii trebuie să acorde atenție sporită sănătății

Astrologul Click!, Lorina, ne oferă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte, în săptămână 27 ianuarie - 2 februarie. Haideți să vedem ce se întâmplă în horoscop!

Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie
Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie

Berbec

În această a ultimă săptămână de ianuarie, vă puteți simți vitalizați, cu chef de a iniția ceva fără dorință de retragere. Traversarea în continuare a planetei acțiunii Marte în zodia Gemeni parcă vă scutura, energiile devin favorabile și vor ajuta să faceți față planurilor și obiectivelor pe termen lung. În același timp, întâlnirile neașteptate, călătoriile vor veni cu informații ca să puteți face propriile ajustări la strategiile deja formulate.

Transformările pozitive pot avea loc în carieră, acolo unde mulți se vor bucura de un mare respect și simpatie din partea conducerii, a colegilor, iar asta înseamnă susținere, perspective bune, satisfacerea ambițiilor. Aceasta devine o perioadă favorabilă pentru a vă deschide drumul către culmi în carieră, prin conexiunile, farmecul și sociabilitatea care vă caracterizează.

Taur

Veți putea acționa cu succes pe un val de situații pozitive și ca o continuare din săptămâna prececedentă. Asta nu înseamnă că unele tendințe pozitive nu se vor slăbi și acolo va trebui să traversați  o serie de confruntări și probleme. Unora le va lua timp să se înțeleagă pe ei înșiși, sentimentele și ideile lor. Alții, este posibil să se confrunte cu dificultăți financiare datorată cheltuielilor nepotrivite sau apariției unora neprevăzute.

Două tipuri de energii importante vor acționa. Unul va reactiva conflicte vechi în relații, iar altul va ridica potențialul creativ. Va trebui să demonstrați maturitate spirituală pentru a lua deciziile corecte, pentru a tăia „nodul gordian”, a pune capăt unui fel de relație sau a încerca să o schimbați,mai ales în primele 2 zile ale perioadei.

După 1 februarie va exista o stagnare, nu neapărat din vina voastră, ci mai curând cauzată de motive obiective care au loc în societate. Asta poate afecta și planurile proprii și pe ale oamenilor cu care lucrați. Este posibil să trebuiască să vă întoarceți la promisiuni neîndeplinite din trecut, să faceți lucrări de rutină sau pregătitoare.

Citește și - Cea mai nesuferită zodie în 2023. Fugi mâncând pământul dacă te întâlnești cu ea

Gemeni

Până la sfârșitul săptămânii puteți simți o lipsă de energie și o schimbare bruscă de dispoziție, care va fi greu de controlat. Dificultățile emergente vor afecta problemele legate de relațiile de familie și de căsătorie. În mariajele  cu vechime va crește dorința de a dobândi o libertate personală, fapt pentru care poate deveni un test în relația voastră. Dacă partenerii  nu au un interes reciproc în afacerile celuilalt și există mari pretenții, atitudini dictatoriale, încât obstacolele de a menține legăturile devin amenințătoare. Vă recomand să faceți tot ce este posibil pentru a vă salva căsătoria și pentru a reveni la ea, cu dragoste și bucurie.

Pentru aceia aflați deja într-un proces de separare, mărul discordiei principale va fi împărțirea averii. Acum nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii categorice și,probabil, merită să așteptați.

Rac

În relațiile personale vă veți simți dependenți, iar acum va fi dureros. Dacă există o pasiune comună, un lucru care vă inspiră pe amândoi, aceasta va ajuta la găsirea unei înțelegeri reciproce și la susținerea confortului psihologic pentru amândoi. Simțind o înrudire mai profundă, veți începe să percepeți  relația ca pe ceva mistic, iar asta vi se potrivește ca o mănușă vouă. Partenerul  vă va sprijini întru totul și vă va ajuta la treburile cotidiene  Puteți atunci aprecia relația cu el ca fiind în armonie și veți avea certitudinea că împreună veți putea trece prin orice teste.

Această săptămână este un moment în care se dezvăluie multe secrete, atât ale vostre, cât și ale celor din preajmă. Cel mai probabil, ele nu vor fi plăcute și vă vor determina să vă reconsiderați relațiile cu mulți oameni. Pentru că multe zvonuri vor fi inutile, se va bârfi mult, fiți voi mai atenți și nu dați motive de intrigi.

Leu

Perioada aduce provocări prin faptul că aveţi impresia că nu mai aveţi control asurpa relaţiilor cu ceilalţi şi asupra manifestărilor de răbufnire emoţională. Rămâneţi cu sentimentul că exprimările vă sunt nerafinate, prea brute ca mod de interacţiune şi cuvintele vă ies fără să le raţionalizaţi prea mult. Simultan însă, tot datorită unor posibile replici la tensiunile apărute, vi se dezvăluie lucruri pe care interlocutorii le-au ţinut ascunse sau pe care chiar voi nu aţi vrut să le scoateţi la suprafaţă. Acum e momentul să gestionaţi anumite frustrări, să apelaţi la terapii holistice care să vă sporească autocontrolul şi să eliberaţi tipare care v-au limitat anterior. Pot reveni persoane, frici cu care v-aţi mai confruntat sau chiar simptome fizice pe care cei din jur vă vor obliga să le verificaţi sau să se le acordaţi atenţia cuvenită, asta dacă nu cumva o veţi face din proprie iniţiativă. E nevoie să acceptaţi că un proiect profesional a ajuns la final, că o anumită etapă s-a încheiat .

Fecioara

Datorită încrederii în voi și unei surse mari de energie creativă, cred că veți putea realiza ambițiile, planurile mărețe. Dorința de a vă arăta calitățile de lider va contribui la creșterea responsabilității, a maturității, a inițiativei, astfel încât o dinamică pozitivă poate apărea în carieră, vă va ajuta să vă dezvoltați și să vă promovați propria afacere. Lărgimea intereselor, dorința  expresă de a atrage atenția și a face impresii vă vor împinge într-o varietate de domenii de activitate, veți încerca multe, veți căuta să vă faceți propriile idei și să testați condiții noi.

Veți putea obține un mare succes în creativitate, sport, educație, acte de caritate, veți emana energie, optimism, iar lumea va aprecia asta și vă va căuta, așa că vor exista destui oameni în jur, cel puțin în prima parte din perioadă. Acest lucru va diversifica și viața personală, va aduce impresii proaspete în relațiile familiare și va contribui la o comunicare deschisă și prietenoasă cu ceilalți.

Balanța

Veți traversa o perioadă cu două tipuri de energii, complet diferite, iar forțele voastre de a progresa vor depinde de ele. Primele 4 zile veți fi mai fără vlagă și fără suport astral, în așa fel încât va fi dificil să realizați mare lucru. O scădere a potențialului de viață poate face ca această perioadă să nu fie foarte activă, iar acțiunile să devină ineficiente. Nu e exclusă apariția unor situații tensionate și de neînțeles și de aceea vă recomand prudență, răbdare, calm și nu acțiuni decisive. Nu de alta dar, prin alegerea greșită a priorităților, se pot dispersa forțele în multe direcții, fără să duceți lucruri la bun sfârșit. Veți avea nevoie de sprijinul prietenilor și rudelor care pot da sfaturi potrivite și pot găsi soluția unor probleme. Sprijinul și înțelegerea celor dragi vor fi extrem de importante pentru a menține moralul. Este deci un moment  favorabil pentru a comunica cu rudele și a vă întări baza.

Scorpion

Observaţi că lumea vrea să petreacă din ce în ce mai mult timp cu voi, să se inspire şi să vă urmeze modelul de acţiune. Popularitatea,iniţial vă flatează, dar în plan profesional începeţi să vă epuizaţi datorită presiunii de a şti că sunteţi sub lupă şi că vi se urmăresc mişcările. Treptat vă mai relaxaţi şi e indicat să o faceţi conştient pentru că, dacă vă abţineţi constant, la un moment dat e posibil ca deodată  să scoateţi la suprafaţă tot ce aţi vrut să ascundeţi, să vă exprimaţi  sentimentele reale, planurile intime de viitor legate de drumul în carieră, asta incluzând şi nemulţumirile personale, criticile pe care e mai bine să le exprimaţi pe rând şi mai diplomat. Purtaţi-vă cu amabilitate, arătaţi respect tututor celor cu care interacţionaţi acum şi deveniţi din vânat vânător. Interesaţi-vă de istoricul celor care vă au sub ochi, adunaţi câteva date despre persoanele care acum îşi arată interesul  şi poate ulterior puteţi lua în calcul o colaborare profesională bazată pe observaţiile care se fac acum şi de ceilalţi şi de voi. E important să scoateţi în evidenţă latura responsabilă, să arătaţi că faceţi faţă cu brio stresului şi că sunteţi un adevărat profesionist.

Săgetător

Deși veți simți o lipsă de energie creativă, impactul energiilor astrale armonioase va contribui la o activitate dinamică și de succes, în special în a doua jumătate a săptămânii. Va continua instabilitatea financiară și agitația din cauza urmăririi idealurilor fantomatice. Va fi dificil să vi se înțeleagă dorințele și prioritățile, vreți să preluați totul, se vor aprinde idei noi, dar vă veți răcori rapid de ele. Orice acțiune are piedici sau este sortită eșecului și riscați să pierdeți timp, efort și bani dacă sunteți impulsivi. De aceea, toate deciziile majore și începerea proiectelor ar fi mai bine să le amânați pentru pentru atunci când veți fi mai capabili să reflectați în cunoștință de cauză și să atrageți suportul colegilor. Ei însă nu vă vor ajuta decât pentru proiecte realiste.

Stresul poate continua și în familie, acolo unde, în loc să vă găsiți echilibrul, vă simțiți de fapt ca un leu într-o cușcă, multe nu vă convin, parcă nimeni nu vă vrea sau nimeni nu vă ajută.

Capricorn

În general e o perioadă bună pentru voi, cu activități creative și personale.

Primele 3 zile constituie un moment bun pentru autorealizare, pentru începerea de noi proiecte și evenimente colective, la care se pot dezvolta situații și relații pozitive și cu efect pe tot parcursul anului, asta ajutând la creșterea voastră profesională și personală . Va fi important să vă stabiliți obiectivele, să nu vă agitați și atunci veți putea să schimbați foarte multe în viața voastră, ba chiar să o transformați complet.

Aceasta este o perioadă interesantă și pentru relațiile de dragoste, căci ele se vor dezvolta activ, astfel încât mulți dintre voi se vor simți încrezători și confortabili.

Există și excepții, e posibil să vă întoarceți la obligații neîmplinite din trecut, să corectați greșelile și să lăsați în urmă amintirile neplăcute. Numeroase griji și responsabilități pot cădea pe umerii voștri sau dușmanii secreți și invidioșii își pot aminti din nou de voi. Prin urmare, trebuie să acționați foarte atent, nu să intrați în conflict.

Vărsător

Este important să aveți grijă de sănătate, căci sunteți vulnerabili la epidemii, la activarea virușilor sezonieri . Veți fi ajutați astral să faceți față oboselii și să găsiți surse suplimentare pentru refacerea forțelor,și totul e să nu neglijați.

Prima zi continuă  unele aspecte armonioase care au început săptămâna trecută și care v-au ajutat să vă mai recuperați. Veți  fi însă mai încărcați de treburi de rutină, dar veți și putea obține satisfacție în muncă, mai ales dacă e de echipă.

Vin dificultăți în relația cu copiii, probleme cu profesorii, cu școala, se pot prăbuși  planuri și speranțe, având ca rezultat o scădere a încrederii.

Nu mizați pe noroc, nu vă încercați mâna la loto, căci puteți pierde bani pe distracții ori  speculații. Așteptați-vă la probleme profesionale și la necesitatea de a reglementa relațiile cu superiorii sau cu colegii! Totul va strica echilibrul interior și va aduce nemulțumire și critici excesive. Va fi  dificil să neteziți lucrurile, mai ales că unele greșeli din trecut pot ieși la suprafață și pot complica în mod semnificativ viața.

Pești

Vine o perioadă pozitivă, în special pentru comunicare, întâlniri, căutarea informațiilor necesare,pentru călătorii, înregistrarea documentelor importante, pentru activități literare, promovarea site-urilor, pentru campanii publicitare, comerț și educație. Vi se poate oferi o întâlnire neașteptată, puteți întâlni oamenii extraordinari care pot influența căutarea spirituală.

Prin urmare, într-o oarecare măsură, această perioadă se poate dovedi a fi interesantă și esențială, poate trezi conștiința și nevoile intelectuale, poate indica noi orientări spirituale.

Relațiile de afaceri, discutarea planurilor,organizarea de întâlniri și negocieri pot fi fructuoase și pot contribui la succesul viitor. Cu toate acestea, ar trebui să eliminați informațiile inutile și postulatele false și să nu vă implicați în proiecte dubioase pentru a nu vă abate de la calea aleasă. Acest lucru este deosebit de important în special în perioada 30 – 31 ianuarie, când poate apărea tendința de concepții greșite, iar mulți ar putea avea dorințe impulsive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net