Horoscop rune 16-22 ianuarie 2023. O zodie își împlinește visele, iar Berbecii nu vor să vorbeasă cu nimeni

Ultima actualizare:

Horoscop rune 16-22 ianuarie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, de data aceasta pentru jumătatea lunii ianuarie.

Horoscop rune pentru 16-22 ianuarie 2023
Horoscop rune pentru 16-22 ianuarie 2023

Horoscop rune pentru săptămâna 16-22 ianuarie 2023

Taurii își împlinesc visele, iar Berbecii nu vor să vorbeasă cu nimeni, a precizat numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Astro Fanatik. Iată ce ascunde horoscopul runelor pentru săptămâna 16-22 ianuarie 2023.  

Berbecii

În intervalul 16-22, Berbecul nu vrea să mai vorbească cu mine. Se retrage în el, el cu Dumnezeu. Sfatul e să îl lăsați în pace să nu îl agasați. Aura asta de mister e aura pe care ne-o oferă Divinitatea din când în când pentru a ne reculege și a ajunge unde ne dorim.

Taurii

Taurii au o rună foarte interesantă, mai ales că anul va fi prea bun pentru ei. Pentru cei care sunt în cuplu fără copii, runa aduce fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se vor îndeplini.

Gemenii

Gemenii au o atenționare, o rună cu atenție. Este cazul să abordeze altfel problemele care îi interesează. Trebuie să schimbați tactica, să luați măsuri și să acționați în consecință. Sunt cei mai inteligenți din zodiac și știți cum să acționați.

Rac

Racii au multe frământări, multe probleme. Vor găsi rezolvarea tuturor problemelor numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Cu alte cuvinte, ceea ce îi place Racului, adică să vorbească și să dea ordine. Vor exista consultări.

Leu

Leul a fost mai supărat și a avut probleme, dar în săptămâna 16-22 ianuarie câștigă pe toate planurile, căci îl au pe Wunjo! Sunt marii câștigători în următoarele zile.

Horoscopul runeor pentru 16-22 ianuarie 2023

Feciorele

Fecioarele duc o bătălie din care vor ieși câștigătoare. Nu trebuie să aibă temeri. Bătălia asta se poate chiar și anula, pentru că tot el vor câștiga, însă lor le place. Sunt critice, caustice. 

Balanțele

Balanțele au o bătălie furtunoasă, o dispută. Trebuie să își păstreze calmul, căci totul se aranjează și fără scandal și uragan. 

Scorpion

Scorpionii sunt într-o săptămână de mesaje. Primesc telefoane, scrisori, mail-uri, tot ce înseamnă corespondență. E o săptămână în care sunt suprasolicitați. Un mesaj din tot ce primesc e foarte important, așa că să aibă grijă cum îl recepționează.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a își consolida poziția în familie, în societate, dar și la muncă. Trebuie să vă aduceți aminte că voi sunteți cei mai importanți pentru voi.

Capricorn

Capricornii au parte de protecție divină în perioada 16-22 ianuarie. Este protecția împotriva forțelor malefice, a răutăților și a dușmăniilor. Capricornul are o săptămână plină de lucruri bune.

Vărsător

Vărsătorilor li se anunță o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Intrați pe o suită de schimbări majore. Gândurile sunt bune în cazul lor.

Peștii

Nativii din această zodie au parte de multă dragoste. Cei singuri găsesc pe cineva, dar cei căsătoriți trebuie să aibă grijă, căci au un an karmic. Nu călcați greșit și nu intrați în alt acvariu, deoarece vă prinde repede, a transmis numerologul Mihai Voropchievici emisiunea difuzată pe youtube.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net