Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august. O zodie își înfruntă cea mai mare teamă, iar Gemenii sunt pregătiți să iubească din nou

Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august 2023! Se termină o lună și începe alta, așă că zodiile vor resimți o energie plină de schimbări. Trebuie precizat că un nativ e pregătit să treacă peste o mare frică. Hai să vedem ce spun astrele pentru următoarele șapte zile. 

fericire pexels jpg

Horoscop 31 iulie - 6 august 2023

Berbec

Sugestia centrală vine cu ideea de a vă face ordine în bani, resurse, gânduri şi în cămin. Cariera are tendinţa de a ocupa tot timpul liber, de a acapara aceste domenii doar că e indicat tocmai invers, să vă axaţi pe limitele individuale în a petrece timp la muncă, să vă exprimaţi nevoile şi ambiţiile, să spuneţi clar pe care din proiecte aţi pus ochii şi aţi vrea să îl rezervaţi pe numele vostru.

Fiţi creativi, nu vă închideţi emoţional ci fiţi cât mai deschis, ca şi cum nu vă interesează foarte mult părerea celor din jur. Dacă deveniţi ezitant vi se pot pune în cârcă mai multe sarcini decât aveţi timp fizic să le duceţi la îndeplinire şi apar simptome fizice de epuizare sau nervozitate accentuată pentru care e posibil să fie nevoie de medicaţie pentru a le ţine sub control. Învăţaţi să puneţi preţul vostru pe serviciile pe care le oferiţi şi nu acceptaţi să fiţi subapreciat.

Taur

Perioada poate fi reușită în ceea ce privește relațiile personale, căci cele mai frumoase sentimente nu vor fi aleatoare, ci vor fi însoțite de un răspuns puternic, care depinde în mare măsură de voi. Pe de altă parte, vin și bonusuri speciale, căci influența energetică este suficient de puternică pentru a trimite probleme semnificative oamenilor care sunt intenționați și gata să facă orice pentru a realiza acele lucruri pe care și le doresc cu ardoare.

Cu alte cuvinte, încrederea în sine și un nivel ridicat de adaptabilitate vor fi cheia victoriei acestei săptămâni. Acum, respectarea strictă a principiilor ar trebui să treacă deoparte, căci nu ajută, ba chiar pentru unii poate face rău. Pe de altă parte, nu ar trebui să încercați să acționați cu prea multă libertate și impulsivitate, iar dacă faceți acest lucru, o faceți pe propriul risc. În acest stadiu, este logic să se acționeze mai degrabă decât să stea fără să faceți nimic.

Gemeni

Pe lângă Venus, voi veți avea un aliat de nădejde în Soare, ambele astre aflate-n semnul prietenos al Leului. Dacă pun la socoteală și poziția lui Jupiter într-o zonă care vă oferă protecție divină, un astfel de tandem puternic va avea un efect uimitor. Va exista o anumită ocazie de a nu pierde speranțe pentru împlinirea de idealuri.

Nu neglijați așadar acele lucruri care au fost întotdeauna considerate ca fiind prețioase pentru voi. De asemenea, ar trebui să încercați să nu urmăriți ideile mulțimii, să nu păstrați opinia principală a papagalului, deoarece este mult mai important ce anume credeți voi despre un anumit fenomen sau eveniment. Această perioadă nu va fi simplă, dar nu contează ce vă motivează atâta timp cât vă energizează. Dacă există dorința de a vă schimba locul de muncă, mergeți mai departe cu planurile.

Rac

Planetele personale vă îndreaptă energia spre interior, spre lămurirea lucrurilor din anturajul apropiat sau legate de instituțiile de învățământ primar, de drumurile scurte, de comunicare cu apropiații ori de bani. Veți fi mai puțin preocupați de poziția socială, ori să vă faceți noi cunoștințe cărora să încercați să le insuflați o parte din dorința și curajul de a iniția ceva nou și diferit față de modul lor de acțiune de până acum. Veți dori mai curând să vă restabiliți încrederea în voi și stima de sine. Aleanul și echilibrul îl găsiți acasă ori alături de părinți.

Pluto vine cu ceva agresiune dinspre partenerul de cuplu, acolo fiind o problemă profund emoțională de tratat. Poziția lui Pluto indică un interes sporit al altora pentru a vă controla, dar afacerile în sine nu vor fi ca un teren de sport. Sunt de lămurit chestiuni importante, iar asta nu se face peste noapte, ci săpând adânc în interior.

Leu

Dacă apar stricăciuni, fiți fără grijă că vă descurcați. Reparați totul prin casă, vă ocupați de voi, de bani și de schimbările care se impun în zona profesională.

Lăsați temerile la spate și scoateți la suprafață copilul vostru interior, sentimentele voastre și tot ce poate însemna talent!

Poate că veți avea un mod mai precipitat ori mai egoist sau lăudăros de a comunica, mai ales cu persoanele de la muncă. Sper că vă abțineți să faceți asta cu șefii sau cu alți oameni care au o poziție mai înaltă decât voi și de care depindeți!

Puteți avea afinități prin corespondență, la distanță, prin telefon sau în timpul unei călătorii la distanță scurtă. Preocupările intelectuale nu vor fi comune cu ale partenerului, ci mai curând cu ale fraților sau verișorilor. Acolo dialogurile vor fi vii și animate.

Atenție, căci nu sunteți prea perfecționiști și critici cu voi inșivă, ba chiar veți avea accese de lene și indolență!

Horoscop pentru săptămâna 31 iulie - 6 august 2023

Fecioara

Relația cu voi înșivă dar și lucrul în echipă vor avea un loc bine stabilit in traseul vostru. Sunteți siguri pe voi, pe ideile voastre, dar doriți aprecierea altora, doriți ca ceilalți să iși exprime sentimentele.

Nu o vor face sau aceia care o fac au scopuri ascunse vizavi de voi. Nu merită să luptați pentru a obține asta, nu merită să vă străduiți să vă puneți în valoare toate talentele și toată creativitate de care dispuneți numai pentru a-i satisface pe alții. Oricât de mult veți solicita intreaga atenție a susținătorilor idealurilor voastre, cred că va trebui să vă mulțumiți mai curând cu prietenia pe care acesta o oferă, căci încă nu devin aplicabile în practică așa încât să aducă bani. Banii vor veni mai curând din proiectele vechi.

Veți avea nevoie de o doză de detașare atunci când va simți că se atentează la libertatea personală. Nu puteți merge deocamdată pe ideea de orice, dar independent să fiți.

Dacă vă gândiți să puneți pe picioare o afacere, vă sfătuiesc să țineți ideile și planurile în secret, dar să continuați să luptați pentru acest obiectiv.

Balanța

Această ultimă parte a lunii iulie și început de august vine cu schimbări, finalizări, blocaje, întârzieri și reforme care dau planurile peste cap. În același timp, un nivel scăzut de energie face greu de depășit problemele importante și responsabile. Sugerez amânarea lor dacă se poate. Trebuie acționat mai curajos, mai meticulos și cu pași mici, mai ales că unele proiecte nu vor fi realizate din cauza lipsei de fonduri sau a experienței.

Plus că forțele și mijloacele pot fi direcționate greșit, ducând la iluzii, conflicte, izbucniri de agresivitate. Puteți atunci experimenta resentimente și dezamăgiri afective. Nu întotdeauna oamenii apropiați vă vor împărtăși îndoielile și temerile.

De asemenea, această perioadă nu este propice călătoriei, căci vă puteți confrunta cu situații complicate și cheltuieli neplanificate.

Abia sâmbătă nivelul energiei se va mai recupera, dar nu în totalitate. Mai pot apărea conflicte, dezacorduri, neîncredere, situații care pot complica relațiile cu ceilalți.

Scorpion

Nu ar trebui să intrați într-un conflict deschis în familie în primele 3 zile, ci să permiteți evenimentelor să se stabilizeze. Va fi foarte dificil să faceți însă asta în relațiile cu cei dragi.

În carieră, veți putea găsi stabilitate și satisfacție, va crește profitul, puteți fi promovați,puteți implementa planuri ambițioase.

Săptămâna vine spre final cu multe rezolvări ale contradicțiilor anterioare, cel mai probabil se va ajunge la un compromis. Ambițiile vor crește și veți stabili obiective înalte. În același timp, prietenia bună cu șefii și oamenii influenți va contribui la avansarea în carieră. Va fi foarte important să vă aflați într-un mediu frumos, în relații armonioase cu ceilalți, să arătați bine, astfel încât să fiți apreciați nu numai pentru treaba bine făcută, ci și pentru personalitatea strălucitoare, moralitatea și talentele pe care le aveți.

Această perioadă poate deveni tensionată dacă nu sunteți flexibili la schimbare și poate duce la divorțuri sau la revizuire radicală a relațiilor.

Săgetător

Deși se ivesc încurcături, puteți primi de la șefi nu numai aprobarea, ci și sprijin cu felicitări pentru un proiect în echipă. Utilizați aceste aspecte astrale pentru a elimina greșelile la completarea documentelor, pentru a face demersuri să completați rezultatele în carieră.

Pentru a minimiza consecințele neplăcute a tot ceea ce se poate întâmpla la capitolul finanțe pe viitor, mizați pe abilitățile diplomatice, faceți transformări în educația voastră financiară, manageriați pe termen lung lucrurile și nu mai fiți adeptul cheltuielilor de moment!

Este foarte probabil ca să fiți obligați să plecați într-o călătorie, ori de vacanță, ori de afaceri, pentru a purta negocieri care să vă determine poziția în domeniul profesional. Vă puteți de asemenea înscrie la școală pentru a aprofunda cunoștințele de până acum. E vorba de un nivel superior.

Capricorn

Nativii trebuie să lucreze din greu în această săptămână dacă vor să aibă rezultate bune. Acesta este un lucru pozitiv de făcut, deoarece perioada este ideală pentru orice fel de schimbări și transformări personale sau care privesc relațiile. Mercur va fi de partea voastră și acest lucru nu este surprinzător, deoarece Mercur este unul dintre principalii protectori ai Fecioarei, zodie de Pământ prietenoasă semnului vostru. Prin urmare, nu este absolut necesară implicarea în autocritică și autodezvoltare prea intensă în această etapă, ci de dorință de a gândi la nivel superior viața.

Ar fi mai bine să vă deschideți lumii, sperând că lumea va face același lucru pentru voi. Nu stați în așteptarea răspunsului cuiva și nu transferați altora inițiativa, altfel situația o poate lua razna. Acesta este un moment puternic, care tinde să vă dinamizeze încât să preluați controlul propriei vieți. Dar acțiunile riscante, făcute fără tract sau unele efectuate din motive egoiste, reprezintă o altă poveste. Nu este suficient să faceți lucruri bune pentru voi, ci este important să înțelegeți de ce acest lucruri sunt necesare pentru toți cei din jur.

Vărsător

Se pare că, în timp ce astrele promit niște bonusuri plăcute și făcute cadou de la alții, această perioadă include și câteva particularități care trebuie luate în considerare, asta presupunând că doriți să câștigați. Mai întâi, țineți cont că acum accentul nu trebuie pus pe emoții și sentimente chiar în orice situație. Deși simțurile domină în problemele legate de muncă, va trebui să ascultați și să învățați de la alții, măcar de la partener.

Trebuie să vă bazați pe raționamentul logic și să vă focusați pe atenția la detalii, să nu vă axați deocamdată pe poftele personale și să țineți cont de nevoile familiei. Liniștea și echilibrul tot acasă le veți găsi. Principalul lucru este să nu vă lăsați să faceți ceva pe care la sfârșit să regretați. Mergând puțin nebunește, poate fi ok în anumite momente. Dar când sentimentele vor triumfa asupra minții, chiar nu ar trebui să adăugați combustibil emoțional pe focul unei situații deja instabile. De fapt, nu este nevoie de nimic complicat din partea voastră, ci trebuie să acționați cu o deschidere mai mare către alții.

Pești

Pentru cei în cuplu, această perioadă va fi reușită în ceea ce privește posibilitatea de a reaprinde flacăra relației. Cât despre cei singuri, ei poate că nu știu unde să caute persoana potrivită, nu știu că ea poate fi mai aproape decât locul în care-și tot aruncă ei privirea-n zare.

Va trebui să faceți față intereselor voastre la locul de muncă, dar este recomandabil să nu forțați mult propriile limite, să nu exagerați cu efortul și să păstrați timp și pentru odihnă. Chiar dacă se ivesc ceva probleme, este în mod clar recomandat să se acționeze moderat în orice situație,dar să se acționeze. Nu este cazul neapărat să transferați responsabilitatea voastră pe umerii altcuiva, doar să vă gestionați orarul altfel.

Aveți grijă de tot, dar în același timp încercați să fiți rezonabili în evaluarea propriilor capacități. Situația în care mușcați mai mult decât puteți mesteca este probabil chiar mai rea decât să nu faceți pur și simplu nimic. Unii prieteni cu adevărat credincioși vă pot ajuta și nu vă faceți griji dacă ceva nu funcționează de la prima încercare. Timpul vă va ajuta cu siguranță să stabilizați totul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
cub horoscop 1 gif
image png
cub horoscop 2 gif
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
horoscop jpeg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop azi venus retrograd jpg
alimente diabet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net