Horosocop august 2023. O zodie începe o nouă viață, iar un nativ se răzbună pe un dușman vechi

Ultima actualizare:

Avem horoscopul pentru august 2023, iar unele dintre zodii trebuie să citească atent următoarele rânduri. Din păcate, nu toți nativi au parte de un final de vară fericit. Există anumite energii negative care pot influența destine în perioadă următoare. Hai să vedem previziunile pentru toate semnele zodiacale, realizate de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele.

Horosocop lunar august 2023.
Horosocop lunar august 2023.

Horosocop pentru luna august 2023

Berbec

Provocările pe care energiile astrale și-au propus să vi le aducă-n față înclin să cred că vor deschide ușa unor manifestări creative fără de care altfel nu veți face față cu bine. Va fi nevoie și de talent organizatoric, dar și de cumpătare în ceea ce privește cheltuielile. Rămâneți departe de orice fel de riscuri sau activități dubioase, aventuri și fraude și păstrați de asemenea corectitudinea-n relații!

Ambițiile și dinamismul vi le veți manifesta încă din prima jumătate de august, doar că vă sfătuiesc să luați în calcul apariția de situații neașteptate care să dea planurile peste cap în special în sectorul bănesc! Aveți grijă să nu fiți chiar voi aceia care să le provoace, printr-o supraestimare a posibilităților reale pe care le aveți deocamdată la dispoziție sau dintr-o mândrie prostească.

Conflictele cu un partener nu sunt excluse, ceea ce poate duce la separare ori în cuplu, ori în afaceri. Pentru ultima variantă, corectitudinea în dialog și comunicare ar putea clarifica niște neînțelegeri.

La capitolul Sănătate, bolile cronice ar trebui să fie în sfera atenției voastre în special în a doua jumătate a lunii. Iar pentru a evita problemele digestive, va trebui să urmați o dietă, să limitați consumul de sare, afumături, alimente grase ori dulci.

Taur

August este o lună în care va trebui să vă reconsiderați conduita și comportamentul, să lăsați chestiunile profesionale deoparte și să vă ocupați mai mult de zona afectivă, emoțională, de familie, odihnă și relaxare. Iar la serviciu, nu forțați nota, nu vă încărcați cu sarcini grele, ci rezolvați doar lucruri obișnuite, curente. Pentru altceva nu prea există susținere astrală care să vă dea putere și forță.

Financiar, veți rămâne mai curând cu același venit pe care-l cunoașteți, poate câteva mici surprize plăcute, însă vor crește cheltuielile, iar de-aici poticnelile voastre în această sferă. Va trebui să rezolvați simultan mai multe probleme deodată, să alergați între casă și serviciu, să aveți grijăde cineva bolnav, să cheltuiți cu copiii ori să reparați ceva mare care se strică.

Spre final de august pot apărea tensiuni cu rudele, șefii sau colegii, așa că va trebui să munciți din greu pentru a realiza ce vă planificați. În plus, obligatoriu să tratați cu atenție orice informații și propuneri primite, pentru a preveni potențialele erori de socoteli și calcul și a evita astfel eventualele pierderi.

Medical, se pot ivi indispoziții și tot felul de crize pe fondul unei oboseli cronice sau a unei nervozități ce se poate manifesta prin bulimie.

Gemeni

Voi ar trebui să luați în considerare că nu toate țintele și obiectivele stabilite vor avea șansa de a fi bifate ca rezolvate. Vor veni schimbări pe care nu le bănuiți și multe vor avea ca motiv relația cu oamenii și reacțiile acestora, pentru că ce vă propuneți, nu puteți duce la bun sfârșit singur. Orice depinde și de alții. Vă așteaptă deci mult dinamism, veți urca și veți coborî ca-ntr-un carusel, veți traversa intrigi din culise, veți avea neînțelegeri la serviciu, iar voi veți deveni stresați și grăbiți, crescând riscul de a comite erori.

Financiar, cheltuielile vor crește iar veniturile ori vor fi mai mici, ori acelea pe care le cunoașteți dar care ar putea să nu fie suficiente. Dacă o să aveți nevoi urgente și nu veți face față, nu ezitați să apelați la rude pentru că cineva tot vă va ajuta. În plus, cel puțin în ultima săptămână de august, țineți-vă gura și nu vă dați cu părerea în fața șefilor sau a altor persoane cu autoritate! Riscați să rămâneți fără job.

A doua jumătate a lunii va trebui să vă ocupați mai mult de familie sau poate mai curând de reparații ori amenajări în casă. Dacă se vor ivi tensiuni acasă, mențineți-vă calmul pentru că ele vor fi trecătoare!

Pe parcursul întregii luni, vă recomand atenție crescută la drum!

Rac

Banii, poziția și cariera vor fi prioritare în luna august pentru voi. Achitați taxe, împrumuturi vechi, rate pentru alții sau ceva planificat altădată. Vă sfătuiesc în schimb să nu faceți noi împrumuturi și nici să dați voi bani altora. Nu din rea voință, ci ca măsură de protecție pentru voi în condițiile în care aranjamentele astrale sugerează riscuri. De asemenea, propunerile pe care le veți primi și care vor avea legătură cu banii trebuie studiate cu atenție și verificate. În caz contrar, un entuziasm gratuit din partea voastră o să vă coste scump. Nu vă lăsați deci influențați de alții, ci rumegați în liniște și izolare bine lucrurile și posibilitățile voastre reale.

Medical, acordați suficientă atenție stării voastre pentru că orice neglijență și superficialitate vă poate conduce la boală. Se impune și dietă, dată fiind vulnerabilitatea pe zona de intestine, ficat ori rinichi. Mișcarea să nu lipsească sau măcar ieșirile în natură!

Va exista o tendință la iluzii, din cauza căreia unii Raci vor începe să-și dorească multe, să se scufunde într-o lume a viselor și să piardă astfel contactul cu realitatea. Iar dacă vă bate gândul să rezolvați unele situații în instanță, acesta este un moment extrem de nefavorabil pentru a începe litigii și a rezolva probleme juridice.

Leu

Pentru voi urmează o lună fierbinte de vară, cu exces de energie chiar pe zodia voastră. Poate fi de bine, dar poate induce și impulsuri în urma cărora veți demonstra egoism și frivolitate. Când mai intră-n joc și banii sau relațiile cu șefii, v-ați lins pe bot să vă mai poată ajuta Venus Micul Benefic din semnul vostru! Vă sfătuiesc să nu țineți cont doar de dorințele voastre, ci să învățați să-i mai ascultați și pe alții și să mai faceți din când în când concesii! Fiți flexibili și conciși în relații și comunicare, dacă vreți să nu aveți pierderi!

Veți avea tendința de a încerca să faceți mai multe deodată. Pe lângă faptul că unele direcții vor fi alese cu proastă inspirație, nici această risipă-n toate părțile nu vă poate aduce decât haos și activități dezlânate. Pe acest fond, șefii sau partenerii mai puternici vă vor limita ambițiile și „apetitul”, iar relațiile în echipe vor deveni mai tensionate.

Să zic eu că decanul doi de august va veni cu ceva relații mai calde, care vă vor face mai eficient și mai productiv. Puteți profita de aspectele benefice astrale, pentru că-n ultima săptămână de august iar veți avea poticneli. De data asta cu datoriile restante, mai ales dacă ele-s la fisc.

Afectiv, unii cu mariajul scârțâitor se vor afla în pragul divorțului și-și vor negocia proprietățile comune, în timp ce Leii singuri pot întâlni pe cineva special, vor fi în dispoziții romantice ori se vor bucura de plăcerea vacanței.

Horoscop august 2023

Fecioara

Veți traversa o lună cu energii contradictorii. Pe de-o parte vitalitatea va fi slăbită, iar pe de alta, datorită circumstanțelor ce se pot ivi sunt defavorabile, vă irită și-atunci veți riposta cu vehemență. Sinceră să fiu, nu v-aș recomanda combativitate activă, pentru că nu veți rezolva nimic altceva decât o imensă pierdere de energie, de care și-așa veți avea deficit. Sugerez mai curând calmul și stăpânirea de sine, precum și răbdarea de a aștepta momente mai bune de acțiune. Tot ce puteți face este să vă ocupați de lucrurile care trebuie finalizate, inclusiv contracte, relații (chiar afective) și să aveți grijă de problemele vechi pe care deja le cunoașteți.

Dacă excludem primul decan și ultima săptămână care vor fi tensionate astral, rămâne totuși mijlocul de august cu ceva potențial de reglare. Dacă problemele-s legate de muncă, mijlocul lunii poate aduce oferte avantajoase de dincolo de granițele țării. Merită să le studiați, fără însă a vă arunca cu ochii închiși spre ele.

Medical, mai curând imunitatea slăbită și bolile cronice își pot face simțite prezența,așa că, luați măsuri preventive! Iar dacă faceți drumuri dese, grijă la volan! Iar dacă aveți animăluțe pe lângă casă, monitorizați-le și pe ele!

Balanța

Pentru voi urmează o lună în care va trebui să economisiți. Și energie și efort și bani. Puteți avea câștiguri mici și mari, dar și tensiuni în relații. Ostilitățile nu vor lipsi, cu intrigi, zvonuri șipersoane care se opun planurilor voastre și vă încurcă socotelile. Popularitatea vă va fi pusă la îndoială, iar în echipe vin disensiuni.

Financiar, vă sfătuiesc să vă achitați datoriile și să vă inchideți împrumuturile, ori să vă ocupați de vânzări de proprietăți și moșteniri. O sursă de venit suplimentar bine v-ar pica, dar dacă nu veți reuși să vă descurcați, puteți apela la prieteni. Mijlocul lunii vă e favorabil.

La job, se pot ivi situații complicate repetitive, iar șoaptele pe la spate nu vor lipsi. Aveți grijă cum vă comportați cu colegii!

Dacă aveți concediu și plecați în vacanță, vă sugerez să alegeți marea și soarele.

Veți fi focusați pe a vă reforma viața și a face transformări globale. Bineînțeles că ele nu au loc peste noapte, dar puteți începe cu a privi situațiile, lucrurile și oamenii cu alți ochi.

Cu Marte într-o casă de probe care se pot manifesta inclusiv pe sănătate, luați aminte la semnalele organismului! Neglijența poate schimba ceva acut într-o maladie cronică.

Scorpion

August vă va pune la încercare zona profesională, iar acolo pot interveni întârzieri și blocaje în ceea ce vă propuneți. Schimbările de dispoziție vor interfera foarte mult cu munca voastră, vă veți simți nesatisfăcuți și iritarea va crește. Va trebui să controlați bine emoțiile, mai ales acolo unde se impun schimbări drastice de planuri și recalcularea limitelor și potențialului conform realității.

Și dacă sunteți salariați va fi nevoie de control al emoțiilor. A fi nepoliticoși cu șefii sau cu un coleg care are trecere la șef, poate însemna pentru voi pierderea locului de muncă.

Financiar, nu e cea mai bună perioadă pentru a avea profit, ci mai curând pentru a vă gestiona din propriile economii. Nu faceți promisiuni financiare pentru că nu le veți realiza! Deși în a doua jumătate de august puteți deveni mai încrezători, riscați să vă înșelați în calcule.

Relațiile afective vor fi și ele supuse încercărilor și n-ar fi exclusă o răcire a lor poate chiar din cauza unor trădări care vă vor dezamăgi. Deschideți ochii la timp și vedeți adevărurile, iar dacă se poate lămuri serios ceva, faceți-o!

Medical, o stare prelungită de nervozitate vă poate îmbolnăvi, așa că va trebui să găsiți timp și pentru relaxare, plimbare, excursii. Feriți-vă și de consumul de băuturi reci, ca să nu vă îmbolnăviți!

Săgetător

Vă așteaptă o lună dinamică, dar presărată cu tot felul de situații complexe pe care trebuie să le rezolvați. Posibil ca unele dintre ele să nu fie noi, ci doar o continuare a ceea ce deja a început. Ele vor avea ca scop în primul rând să vă testeze măsura, limitele și comportamentul. Dacă toate vor fi exemplare din partea voastră, atunci n-aveți motiv să vă temeți de ele. Munca bine și conștiincios făcută, poate fi lăudată de șefi și de autorități, deci veți avea motiv de mândrie, dar poate și avansarea în carieră.

Unii dintre voi probabil că vor călători în țări străine, un plan deja stabilit iar acum se va înfăptui. Favorizați vor fi aceia care vor pleca în prima parte de august, pentru că după 10 încolo pot începe problemele, blocajele, întârzierile. Nu mai spun că-n ultimul decan va retrograda și Mecur! Va exista atunci stagnare în domeniul profesional, tensiune cu superiorii, patronii, sponsorii sau părinții. Și în acest sens, reprezentanții impulsivi ai zodiei de foc riscă să-și expună cele mai rele calități, complicându-și astfel viața. Mercur însă atrage atenția și asupra conduitei din trafic.

Orice situație s-ar ivi de-a lungul acestei ultime luni de vară, să știți că există suport al altora dacă nu reușiți să depășiți lucruri singuri. Apelați deci cu încredere!

Capricorn

Urmează pentru voi perioadă de situații instabile, care vă vor pune răbdarea la încercare. Vor veni tot felul de teste și probleme de rezolvat și vă sfătuiesc să nu le amânați ori să le dați la spate. Cu cât nu le acordați atenție, cu atât ele vă vor complica viața mai târziu.

Transformările exterioare vă vor afecta interiorul pentru că vor scutura traseul pe care-l credeați bine pus la punct. Sunt așteptate schimbări în sfera muncii, sociale și publice. Va trebui să vă adaptați rapid noului mediu. O puteți face, dar financiarul tot nu se va repara deocamdată. Activați economiile și calculul serioas al banilor, mai ales la sfârșitul lunii august, pentru a nu vă trezi în situații de criză. Pot veni cheltuieli neprevăzute, obligatoriu de făcut și veți avea atunci nevoie de bani. Evitați așadar a arunca aiurea câștigurile pe vacanțe, plăceri, divertisment și cumpărături scumpe! Foarte ușor va fi falimentul și picajul brusc în august dacă nu sunteți prudenți.

Medical, sunteți și aici vulnerabili, așa că n-ar strica să ponderați excesele de orice fel și să vă ascultați semnalele corpului. Nu neglijați odihna, nu faceți abuzuri, nu forțați nota la sala de sport și fiți atenți la volan!

Vărsător

Pentru voi vine o lună în care parteneriatele devin importante, dar și relațiile cu inamicii declarați se intensifică. Veți fi aglomerați și agitați, fără mare putere de relaxare. Vin propuneri interesante, poate din mai multe părți și-ar trebui să le analizați. Puteți lua decizii bune în primul decan al lunii, pentru că mai apoi deja vor interveni alte situații din zona de finanțe și vă veți focusa într-acolo. Sunt de așteptat călătorii frecvente și întâlniri cu persoane pe care nu le-ați mai văzut de mult timp. Acestea pot fi colegi, prieteni și chiar foști iubiți.

Treburile casnice vor face parte și ele din sfera preocupărilor, mai ales dacă sunt legate de cumpărarea unei locuințe, reparații sau transformări în casă. O parte din fondurile voastre va merge acolo.

Dacă aveți afaceri, posibil ca valoarea să vă fie contestată, posibil să se ivească probleme legate de un spațiu, un birou sau depozit. Nu luați decizii singuri, deoarece în echipă se vor face lucrurile mai bune.

Referitor la starea de sănătate, atrag atenția la momentele pe care trebuie să le luați în calcul pentru odihnă și relaxare. În caz contrar, veți face totul ca un robot și vă veți epuiza rapid energia.

Financiar, pot apărea probleme serioase la sfârșitul lunii. Deciziile trebuie să fie responsabile și fără operațiuni riscante, pentru că altfel, veți suferi pierderi.

Pești

August poate fi interesant și plin de evenimente pentru voi. Dar asta nu înseamnă că nu vine și cu provocări din care multe vă vor îngrădi libertatea de mișcare și vă vor anula dorința voastră de libertate și independență. În schimb, luna aceasta vă puteți face și o mulțime de cunoștințe, puteți purta negocieri și beneficia de evenimente frumoase. Există șansa de a învăța ceva nou și de a fi plin de impresii, lucru deloc de neglijat.

Financiar, lucrurile se vor petrece după programul previzibil, dar cheltuielile vor fi nu doar ale voastre, ci și ale rudelor sau persoanelor pe care le aveți în grijă. De aceea, limitați achizițiile costisitoare și păstrați bani albi pentru zile negre! Iar dacă mai vreți să beneficiați în plus de bani suplimentari, puteți căuta oferte de colaborare part-time pe care să le lucrați de acasă. Pentru a reuși, implicați-vă mai activ în viața socială, comunicați mai mult și nu refuzați invitațiile! Luați aminte însă la noile cunoștințe pe care vi le faceți la drum și în timpul călătoriilor și nu le acordați din prima toată încrederea voastră!

Din păcate însă, eforturile voastre vor fi cu greu apreciate și nu vă vor aduce bucurie sau satisfacție morală din munca depusă! Starea voastră interioară instabilă nu va fi pe placul celor din jur și va fi dificil mulți să vă înțeleagă adevăratele priorități, obiective și planuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net