Horoscop săptămânal 6-12 martie. O zodie are probleme cu sănătatea, iar nativii din Taur au scandal în familie

Astrologul Click!, Lorina, ne oferă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna 6-12 martie. Haideți să vedem ce se întâmplă în horoscop!  

cub horoscop 1 gif

Berbec

Atractivitatea, carisma și magnetismul îi va atrage pe cei de sex opus, așa că se poate dezvolta rapid o relație de dragoste. Problema e că ea se poate termina și mai rapid. Însă asta nu exclude organizarea de petreceri la domiciliu, botezuri, evenimente de divertisment. În plus, mulți vor avea șanse în jocuri de noroc și speculații, așa că își vor putea crește veniturile, deși cu un anumit risc.

Însă nu ar trebui să aveți încredere în sentimentele și impresiile de moment, mai ales în cercul persoanelor necunoscute, deoarece emoțiile vii, noutatea relațiilor pot aduce confuzii și riscați să faceți greșeli în evaluările evenimentelor și oamenilor din jur. Noii cunoscuți accidentali pot persoane de o calitate îndoielnică.

Ultimele 3 zile ar fi o perioadă mai productivă pentru a lucra, a vă îndeplini obligațiile și promisiunile. Simțul datoriei vă va ajuta să vă concentrați pe principalele planuri. În același timp, puteți conta pe ajutorul altora care vor fi gata să vă ajute.

Taur

În weekend veți rămâne activi, deși veți simți nevoia unui ritm de viață mai calm și de îngrijire a celor dragi. Doar că sunt posibile probleme în afaceri, greșeli, nevoia de a soluționa conflictele profesionale, de a rezolva cazurile și problemele acumulate. Prin urmare, nu aveți timp de plictiseală și rutină. Recomand să nu vă angajați în speculații financiare ori să participați la tranzacții dubioase și nici să nu cheltuiți banii.

Prima parte a perioadei poate fi foarte nefavorabilă, atât pentru sănătate,cât și pentru relațiile cu ceilalți. Problemele familiale sau bolile rudelor pot interfera cu planurile voastre, plus că va fi dificil să suportați orice formă de restricții, de control. Veți protesta la ele și vor rezulta dificultăți în relații.

Nu ar trebui să vă implicați în noi legături, proiecte, nici să semnați acorduri ori să faceți promisiuni. Întâlnirile și contactele de afaceri vor fi ineficiente, deci este mai bine să vă angajați în activități individuale, care implică creativitate, să comunicați cu prietenii vechi și cu rudele.

Gemeni

Pe fondul unei scăderi a sistemului imunitar, vă sfătuiesc să alegeți un ritm de viață mai calm, mai liniștit, mai retras, cel puțin până pe 13 ale lunii. Trebuie să fiți de atenți și în ceea ce privește problemele de bani sau de afaceri. Cheltuieli neprevăzute sau venituri neregulate vă pot submina stabilitatea financiară. Probleme urgente sau însoțitorii pot agrava situația, împingându-vă să luați decizii greșite ori la cheltuieli inutile. Precauția și vigilența pot fi diminuate și o tendință spre acțiuni riscante și aventuroase va apărea într-o măsură mai mare. Grijă la depășirea restricțiilor legale, căci asta poate duce la probleme mari! Această perioadă nu este favorabilă achizițiilor mari,investițiilor, pentru că situația se poate dovedi a fi imprevizibilă. Va fi dificil să calculați totul, în special acțiunile și deciziile altora. Aceștia pot avea o poziție nedeterminată, își pot abandona promisiunile și pot încălca acordurile anterioare.

Tot referitor la bani, vă sfătuiesc să nu mizați pe noroc! Chiar și aceia care ar putea câștiga la loto spre exemplu, ori nu vor și ce să facă cu banii și-i vor pierde, ori acești bani le-ar putea aduce ghinion.

Rac

Privitor la iubiri, în această perioadă sunt posibile neînțelegeri, insulte și tensiuni neașteptate, rupturi, unele dintre ele venind ca lecții pentru indolența voastră vizavi de persoana dragă. Este complet rezonabil motivul. Dacă vi se întâmplă acest lucru, atunci nu vă grăbiți să trageți concluzii, ci gândiți-vă la faptul că ați greșit. Depinde însă și dacă vă doriți ori ba să mergeți mai departe împreună.

Nu este exclus ca activarea legăturilor emoționale și acțiunea voastră independentă să afecteze inclusiv căsătoria dacă sunteți în parteneriat oficial. Asta nu va rămâne fără urmări căci, în situația în care partenerul devine conștient de partea asta a vieții voastre, riscă să se distrugă căsătoria. Așadar, dintr-un sentiment de contradicție, puteți exagera cu vanitatea , creând o amenințare pentru viitor.

Leu

În relație norii apar brusc la orizont și parcă nu vedeți azuriul frumos al cerului. Atât voi cât și perechea voastră, puteți greși cu o emoționalitate excesivă și cu o judecată părtinitoare. Poate că peste toate acestea mai vin și unele dezacorduri referitoare la planul financiar. Așadar, sigur în această perioadă nu vă plictisiți.

Încrederea excesivă în voi și în forțele voastre, în corectitudinea acțiunilor, va conduce spre o situație de criză în relații. Vanitatea și credința că totul în viață poate fi realizat profitând de alte persoane sau prin joacă nesăbuită cu sentimentele altor oameni sau care prezintă show-uri acolo unde ar trebui să fie serioși, vor duce la acțiuni neașteptate sau decizii necugetate din partea voastră. Veți deveni mai iritabili și mai răi dacă vă confruntați cu astfel de specimene.

Parcă ați dori să traversați sărbătoarea primăverii ce continuă, făcând o surpriză pentru rude. Din păcate, nu toate visele sunt destinate să se realizeze, de data asta din lipsă de bani. Vă decideți să lăsați rezervă pentru o vacanță la vară sau să vă cumpărați acum ceva scump și frumos.

Fecioara

În această săptămână ori veți primi sprijin din partea unor rude, a părinților, în special a mamei, ori veți avea probleme cu ele. Cu toate astea, voi ar trebui să fiți aceia care să îi ajutați pe alții. Nu ezitați să vă implicați dacă aveți posibilitatea, măcar cu un sfat pertinent. Grijă la bârfe!

Profesional, disputele privind erori vor reveni, dar șefii și superiorii vor avea înțelepciune și înțelegere. Pentru a nu pierde poziția finală, fiți cinstiți, căutați un punct de plecare în acțiunile necesare, luați deciziile corecte și nu acuzații nefondat pe alții. Având o așa atitudine, vine și răsplata - partenerii vechi se vor întoarce și-și vi se vor aminti de ajutorul pe care voi l-ați dat cândva.

Sfârșitul perioadei vine cu impulsuri emoționale spontane, pentru că uneori veți fi plini de aspirații opuse față de ale celor din jur. Riscați să vă exprimați impulsiv, pe neașteptate și fără să gândiți, iar acest lucru vă poate afecta viitorul. Aveți nevoie de prieteni care sunt capabili să simtă și să gândească la fel de profund ca și voi și cu ei trebuie să încercați să comunicați mai mult.

Balanța

Pentru voi, influențele energetice împart tipurile de acțiuni în perioade. Astfel, acest al doilea decan de martie e o perioadă activă și de succes când, datorită abilității de a vă înțelege cu oamenii, a deschiderii și cordialității, veți putea să cooperați cu succes, să vă demonstrați talentele și abilitățile în activități colective. Puteți avea succes în grupuri, echipe, în crearea de noi legături de afaceri și profesionale. Nu e însă o bună perioadă pentru călătorii și oratorie în fața publicului larg. Veți putea totuși să vă remarcați perfect în rolul de mediator, de negociator în procese, veți ajuta un asociat, veți lua apărarea intereselor acestuia, veți acționa ca reprezentant și promotor al noilor idei avansate. Altfel spus, vă veți simți în elementul vostru căci vă veți bucura de multe rezultate în colaborările cu străinii. Iar datorită unor astfel de conexiuni, veți fi capabili să rezolvați lucruri, să faceți față problemelor, să prezintați perspective pe termen lung. Liber deci la noi proiecte, noi relații, descoperirea noilor talente și oportunități!

Scorpion

Mulți vor trebui să muncească din greu la locul de muncă, pentru a nu pierde oportunitățile de creștere care se vor ivi. Veți avea relații bune cu conducerea, cu oameni influenți, cu sponsori, astfel încât vă puteți extinde responsabilitățile printr-o nouă funcție, puteți primi recompense, vi se poate crește salariul.

Popularitatea crește și ea, astfel încât flirturile cu cineva de la birou pot da un impuls dezvoltării carierei. Va trebui să duceți o politică destul de flexibilă pentru a ține pasul pe toate fronturile, deoarece treburile casnice și îngrijirea celor dragi pot interfera cu timpul dedicat carierei.

Aceasta este și o perioadă favorabilă pentru desfășurarea unor întâlniri importante, negocieri, pentru a face cereri și a da sugestii conducerii.

Așteptați-vă la dezvăluiri dinspre partener, mai ales dacă ele-s legate de modul în care acesta-și gestionează proprii bani!

Săgetător

Nu va fi o perioadă simplă, căci va trebui să acordați multă atenție planurilor personale, afacerilor celor dragi, problemelor de acasă, relațiilor cu rudele sau părinții ori sănătății. Controlul excesiv, abuzul de putere pot face legăturile mai tensionate, iar ce nu puteți gestiona vă face mai puțin încrezători.

Abțineți-vă de la manifestarea exagerată a individualității, căci poate complica lucruri! Mergeți doar pe atitudini de inițiatori și catalizatori de idei, pe acceptarea unor transformări interesante și originale la care voi să fiți parte activă!

Pentru a profita de șanse bune, este posibil să fiți nevoiți să riscați ceva, să renunțați la ceva. Pentru o anumită perioadă de timp acest lucru poate fi justificabil și oportun și poate aduce rezultate rapide și bune.

Dacă sunteți căsătoriți, emoționalitatea crescută poate aprinde pasiunea , gelozia, iar acest comportament neobișnuit îi poate surprinde pe cei dragi.

Capricorn

Vă doriţi relaxare interioară, să trataţi lucrurile cu lejeritate, fără să vă agitaţi dar responsabilităţile curente umbresc dorinţa interioară. Vă este greu să vă manageriaţi timpul, pare că nu e suficient pentru câte aveţi notate pe agendă, dar tot nu vă lăsaţi până nu adăugaţi o notă creativă şi personală în toate. Simţiţi nevoia de a copleşi pe celălalt cu efuziuni de pasiune spontană, se creează din senin parcă oportunităţi de a petrece timp mai mult cu copiii sau cu persoanele din anturaj, cu familia voastră. Atenţie la informaţiile mai subtile, puteţi afla de unele activităţi ale copiilor despre care nu prea aţi avut date până acum. Intensitatea emoţiilor e la ea acasă şi, dacă aţi ţinut ceva sub lacăt, acum e posibil să fie nevoie să faceţi dezvăluiri, iar unele îi vor prinde pe alții pe picior greșit.

Vărsător

Direcționarea pe zona financiară vă oferă inspirații pe care nu veți ezita să le împărtășiți cu generozitate. Nu doar acum, căci este timpul pentru a dezvolta și consolida relațiile cu prietenii, pentru a adăuga noi tradiții memorabile în poveștile norocoase.

Dacă inima voastră este liberă, inițiați, deschideți-vă la comunicare și noi relații și cineva vă va trezi cu siguranță interesul, oricât de selectivi ați fi. Oamenii apropiați de spiritul vostru vor avea o influență puternică, dar numai dacă vor fi excluse problemele materiale. Aderența puternică la unul dintre prieteni se poate transforma într-un sentiment romantic. Flirtul cu o culoare erotică ușoară, va șterge granița dintre prietenie și iubire, ceea ce va da relației un fel de ambiguitate.

Pentru cei căsătoriți, dorința de a extinde oportunitățile existente și de a schimba locurile, interesul pentru creșterea profesională, toate vor crea tensiuni în relații. Planurile globale și convingerea voastră interioară a corectitudinii lor, nu vor găsi sprijin în partener.

Pești

Pentru voi, energiile astrale vă activeaza direct și temperamentul și corpul fizic și aspectul exterior. Mulți vor trebui să rezolve un număr mare de probleme legate de casă, să finalizeze proiecte anterioare, să își îndeplinească obligațiile ori să ofere asistență familiei, părinților și ajutor celor dragi. Bine e că nu veți considera greu de făcut asta și, mai mult decât atât, poate primiți recompense pentru serviciile voastre.

În această săptămână veți avea de pus la punct treburi din mai multe direcții, dar nu vă panicați, căci veți reuși să vă achitați bine de sarcini datorită creativității de care veți da dovadă. Aveți întregul suport astral și în discuțiile legate de viitorul bănesc vă sfătuiesc să îi ascultați în special pe părinți. Ei au mai multă experiență de viață și vă pot direcționa cu folos.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net