Horoscop Urania. Ce spun astrele pentru perioada 18 – 24 decembrie 2021

Horoscopul săptămânal prezentat de astrologul Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 18 - 24 decembrie 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie!

Horoscop săptămânal Urania pentru perioada 18 – 24 decembrie 2021. Foto: Facebook
Horoscop săptămânal Urania pentru perioada 18 – 24 decembrie 2021. Foto: Facebook

În fiecare vineri, Urania le spune nativilor zodiilor de ce trebuie să se ferească în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară, dar și ce șanse se ivesc la orizont.

Horoscop săptămânal Berbec 

Zodia Berbec. Soarele va intra în zodia Capricornului și, până pe 20 ianuarie 2022, va veghea în chip util și riguros asupra carierei, a succesului și a relațiilor unora dintre nativi cu publicul sau cu auditoriul, în funcție, firește, de profesia sau de postura lor socială.

Horoscop săptămânal Taur

Zodia Taur. Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi legate de sectorul lucrurilor tăinuite sau greu de înțeles. 

Horoscop săptămânal Gemeni 

Zodia Gemeni. În siajul acestui moment important de peste an se va adăuga trecerea, în ziua de 23 decembrie, a axei Nodurilor Lunare pe direcția Taur/Scorpion, în care va rămâne până pe 12 iulie 2023.

Horoscop săptămânal Rac

Zodia Rac. Luna Plină în Gemeni din ziua de 19 decembrie va accentua riscul de accidente produse în zona picioarelor și a brațelor sau efectele nefericite provocate de foc, de aparatele care generează căldură sau de traumatismele rezultate în urma unor incidente violente (bătăi, agresiuni fizice).

Horoscop săptămânal Leu 

Zodia Leu. Relațiile de prietenie și de asociere în scopuri și preocupări comune vor fi marcate de faza Lunii Pline în Gemeni, din 19 decembrie, ceea ce va introduce accente puternice, de neîncredere. 

Horoscop săptămânal Fecioară 

Zodia Fecioară. Perioadă mai puțin confortabilă pentru relațiile între părinți și copii, mai ales pentru cei care se maturizează sau vor să ardă etapele.

Horoscop săptămânal Balanță

Zodia Balanță. Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi, legate de sectorul relațiilor parteneriale pe care le va pune uneori în cumpănă.

Horoscop săptămânal Scorpion

Zodia Scorpion. În ziua de 23 decembrie, axa Nodurilor Lunare va trece pe direcția Taur/Scorpion și, până pe 12 iulie 2023, va controla casa I a personalității Scorpionilor și sectorul relațiilor parteneriale.

Horoscop săptămânal Săgetător 

Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi, legate de sectorul relațiilor afective și al relațiilor între părinți și copii. 

Horoscop săptămânal Capricorn

Zodia Capricorn. Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi, legate de sectorul casei, al locuinței și al relațiilor de familie (legături cu înaintașii, cu trecutul, cu țara).

Horoscop săptămânal Vărsător

Zodia Vărsător. Instabilitate afectivă, capricii, mofturi și chefuri exprimate, trăite și puse în practică în mod contradictoriu sau abandonate pe parcursul desfășurării lor, explicabile prin influența destabilizatoare și provocatoare a Lunii Pline în Gemeni.

Horoscop săptămânal Pești

Zodia Pești. Chiron va reveni la mersul direct, ceea ce îi va permite să lanseze influențe mai puțin tulburi și mesaje mai lesne de descifrat de către nativi, legate de sectorul banilor câștigați din muncă proprie, potrivit libertatea.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net