Horoscop Neti Sandu pentru 17 decembrie 2021: Taurii primesc o confirmare

Ultima actualizare:

Horoscopul lui Neti Sandu ne anunță din timp în legătură cu întâmplările principale ale zilei, în funcție de fiecare zodie.

image

Previziunile din horoscopul lui Neti Sandu, de la știrileprotv.ro, sunt printre cele mai apreciate! Iată ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de vineri, 17 decembrie!

Neti Sandu anunță o zi plină de provocări, cu atenție la gestionarea energiei. Vibrația zilei este „8” și ar fi bine să avem grijă la bani.

Horoscop Neti Sandu pentru toate zodiile

Berbec

Poate abia acum faceți comandă la ce vă trebuie pentru Crăciun, ca să fie totul proaspăt și poate dispuneți și de bani.

Poate recuperaţi o sumă importantă de bani, că aţi tot aşteptat şi nu s-a urnit nimeni ca să vi-i dea, acum însă vi se restituie ce-i al vostru.

TAUR

O să primiți o confirmare, un accept, și o să știți ce aveți de făcut din ianuarie în colo, că erați cam debusolați...

E posibil să se-anunţe cineva de la drum lung, posibil şi din străinătate, pot fi rude, prieteni şi să stabiliţi când sunteţi şi voi mai liberi, de Crăciun, de anul nou, după!

Gemeni

Se poate să primiți mici atenții, dar e posibil să fie și prima de Crăciun, un supliment salarial. Apar câştiguri, pot fi sume pe care trebuia să le luaţi luna trecută, dar nu s-or fi găsit bani, la momentul respectiv şi o să vă descurcaţi frumos cu cheltuielile acestei perioade.

Rac

Cineva de care vă e dor o să vă dea un semn de viață și vă anunță dacă vine sau nu de Sărbători pe la voi. Pare să vină!

O să vă bucuraţi de susţinere din partea celor dragi, or mai fi şi colegi care vă-ntind o mână de ajutor şi o să rezolvaţi până şi cele mai complicate lucruri.

Leu

O să întâlniți pe cineva de calibrul vostru și o să vă bucurați că o să descoperiți multe puncte comune.

Sunteţi inventivi şi poate faceţi lucrurile altfel, de data asta, ca să ieşiţi din tipar, să afişaţi originalitatea, şi la amenajări interioare, şi în privinţa meniului şi a programului.

Fecioară

Poate le pregătiți copiilor niște surprize. Cumpărați diverse lucruri și le ascundeți până de Crăciun, să nu le găsească nimeni.

V-au rămas nişte treburi casnice de făcut, mai eliminaţi din lucrurile care va-ncurcă prin casă şi o să faceţi curăţenie - lună, cum obişnuiţi voi.

Balanță

O să vină niște tineri pe la voi de sărbători: copii, nepoți și o să fie o atmosferă plăcută. Ştiţi cu ce să-i surprindeţi pe ai voştri şi n-o să faceţi rabat la bani, măcar, acum, de sărbători, ca să le-aduceţi fericirea pe chip.

Scorpion

O să faceți presiuni ca să vă luați banii și să vă asigurați că aveți tot ce vă trebuie pentru Sărbători. O să recuperaţi acte, bani, o să fiţi cu toate - la zi - şi o să vă puteţi vedea de cumpărături, decoraţiuni interioare şi pregătiri, aşa, ca să nu le faceţi pe toate-odată.

Săgetător

Vă caută cineva care a decis să petreceți măcar o parte dintre sărbători împreună și voi o să fiți de acord.

O să fie o avalanşă de evenimente care să vă ţină în priză, dar voi sunteţi obişnuiţi şi o să vă descurcaţi în orice situaţie fie că e vorba despre serviciu, fie despre viaţa personală.

Capricorn

E posibil să mai luați niște bani de la serviciu și să vă cumpărați tot ce v-ați propus, deoarece mai aveți nevoie de multe lucruri.

E iureş mare şi la voi şi va fi şi în ianuarie, dar numai aşa o să rezolvaţi multe dintre problemele cu care v-aţi confruntat în ultimele luni.

Vărsător

O să apară și acel cineva care v-a promis mai demult că vine și că vă sună. O să aflați dacă vă petreceți sărbătorile împreună sau nu.

O să apelaţi, probabil şi la nişte cunoscuţi să v-ajute cu comisioane, cumpărături, să vă rezerve un loc într-o staţiune de agrement, că poate n-aţi reuşit.

Pești

E posibil să aveți de furcă cu mașina, câteva ore, care e de dus sau de luat din service și trebuie să faceți rost de bani.

Se pare că sunteţi în tatonări pentru un nou post, o fi la alt serviciu, viaţa voastră pare să se schimbe şi o să vă bucuraţi de un plus de prestigiu, probabil şi de mai mulţi bani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
leustean jpg
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net