Horoscop zilnic 24 februarie: Taurii păstrează câteva momente pentru relaxare

image
Horoscop 24 februarie: Taurii păstrează câteva momente pentru relaxareFoto: pixabay.com

Cite╚Öte horoscopul zilnic 24 februarie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iat─â ce ╚Ťi-au preg─âtit astrele pentru ziua de duminic─â, 24 februarie!

Horoscop zilnic 24 februarie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire -  Imaginea de sine ╚Öi sentimentul propriei valori v─â sunt influen╚Ťate puternic de rela╚Ťiile sociale. Sunte╚Ťi mult mai sensibil la provoc─ârile legate de men╚Ťinerea ├«n echilibru a rela╚Ťiilor considerate importante.

S─ân─âtate - Tratamentele naturiste sunt o solu╚Ťie viabil─â dac─â prinde╚Ťi simptomele de la debut sau le lua╚Ťi preventiv. Cere╚Ťi informa╚Ťii suplimentare de la cei care ╚Öti╚Ťi c─â sunt adep╚Ťi deja.

Bani -  Prefera╚Ťi traiul elegant ╚Öi dori╚Ťi s─â fi╚Ťi tratat rege╚Öte. Opta╚Ťi pentru servicii ╚Öi produse de calitate ╚Öi renun╚Ťa╚Ťi acum la sarcini de zi cu zi.

Horoscop zilnic 24 februarie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Nu primi╚Ťi pe oricine acas─â. Sunte╚Ťi sceptic nu numai fa╚Ť─â de necunoscu╚Ťi, ci ╚Öi fa╚Ť─â de persoanele cu care nu rezona╚Ťi la acest moment. Nu ave╚Ťi de ce s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi vinovat sau s─â inventa╚Ťi scuze.

S─ân─âtate - Integra╚Ťi ├«n rutina voastr─â de diminea╚Ť─â ╚Öi de sear─â c├óteva minute pentru mintea ╚Öi corpul vostru. Face╚Ťi orice v─â ajut─â la desc─ârcarea tensiunilor interioare ╚Öi exterioare.

Bani -  Sunt momente de planificare a extinderii activit─â╚Ťii profesionale ÔÇô fie prin specializ─âri la actualul loc de munc─â, fie prin a lua ├«n calcul un nou domeniu mai bine pl─âtit.

Horoscop zilnic 24 februarie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - E momentul s─â nu mai tr─âi╚Ťi ├«n trecut ╚Öi s─â ├«ncheia╚Ťi orice rela╚Ťie care v-a r─ânit. Crea╚Ťi noi amintiri cu cei care sunt al─âturi acum de voi.

S─ân─âtate - Lua╚Ťi cu precau╚Ťie medicamente cu efect analgezic puternic. V─â reduc disconfortul ├«n criz─â, dar pe termen lung pot da dependen╚Ť─â. Citi╚Ťi efectele secundare posibile.

Bani -  A╚Ťi s─ârit ├«n ajutorul celor din jur c├ónd a╚Ťi fost solicita╚Ťi. Acum lua╚Ťi ├«n considerare s─â cere╚Ťi ╚Öi voi un mic ├«mprumut.

Horoscop zilnic 24 februarie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - A╚Ťi deranjat pe cineva drag cu afirma╚Ťii ce au fost considerate deplasate. Lua╚Ťi flori, renun╚Ťa╚Ťi la orgolii ╚Öi cere╚Ťi iertare.

S─ân─âtate - Nu v─â pute╚Ťi opune trecerii timpului, dar ave╚Ťi acces la metode moderne de a men╚Ťine corpul ├«n stare optim─â de func╚Ťionare. Acorda╚Ťi aten╚Ťie la emisiuni sau ╚Ötirile legate de subiect.

Bani -  Micile economii v─â pot salva ├«n perioadele c├ónd sunte╚Ťi mai restric╚Ťiona╚Ťi financiar. Nu face╚Ťi ├«mprumuturi noi care s─â v─â amenin╚Ťe suplimentar stabilitatea financiar─â.

Horoscop zilnic 24 februarie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Sim╚Ťi╚Ťi nevoia de schimbare. Propune╚Ťi varia╚Ťii ├«n activit─â╚Ťile din timpul liber ╚Öi ├«ncerca╚Ťi s─â implica╚Ťi chiar ╚Öi membrii mai conservatori din familie.

S─ân─âtate - Corpul vostru nu este ├«n cea mai bun─â form─â ╚Öi observa╚Ťi t├órziu semnele devitaliz─ârii. Fi╚Ťi preg─âtit cu remedii ÔÇô medita╚Ťie, odihn─â, muzic─â.

Bani -  Profita╚Ťi de sezonul reducerilor ╚Öi pleca╚Ťi c─âtre magazine. Cump─âra╚Ťi-v─â hainele de firm─â la care a╚Ťi visat. Calitatea e mai important─â dec├ót crede╚Ťi pentru imaginea de profesionist pe care vre╚Ťi s─â o prezenta╚Ťi.

Horoscop zilnic 24 februarie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Demonstra╚Ťi c─â sunte╚Ťi ╚Öi sensibil fa╚Ť─â de sentimentele celor dragi. Renun╚Ťa╚Ťi pu╚Ťin la regulile casei ╚Öi acorda╚Ťi libertate celor dragi s─â se simt─â ├«n largul lor. Pute╚Ťi chiar s─â v─â integra╚Ťi ╚Öi voi ├«n activit─â╚Ťile amuzante sau care v─â fac pl─âcere. Face╚Ťi-o de dragul celorlal╚Ťi.

S─ân─âtate - Vitalitatea este ridicat─â. V─â trezi╚Ťi bine dispus, dar e indicat s─â nu s─âri╚Ťi peste antrenamentul de diminea╚Ť─â. Pu╚Ťin stretching nu poate dec├ót s─â v─â creasc─â ╚Öi mai mult nivelul de energie.

Bani -  Meseriile sezoniere pot oferi ╚Öanse de a spori momentan veniturile. Dac─â ave╚Ťi nevoie de bani pentru a v─â permite anumite preten╚Ťii sau satisface anumite nevoi, lua╚Ťi ├«n calcul o cercetare a site-urilor care ofer─â munc─â cu caracter temporar. Analiza╚Ťi cum sta╚Ťi cu timpul disponibil ╚Öi apoi decide╚Ťi calea de urmat.

Horoscop zilnic 24 februarie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Oricine poate comanda meniul casei la orice restaurant, dar pentru ca un eveniment s─â fie considerat festiv, detaliile fac diferen╚Ťa. Cople╚Öi╚Ťi-i cu aten╚Ťie pe cei dragi, cu mici surprize personalizate care s─â apar─â pe parcurs ce seara evolueaz─â.

S─ân─âtate - Men╚Ťine╚Ťi tensiunea arterial─â sub control. Sistemul circulator pare s─â fie un punct sensibil ╚Öi orice stres suplimentar poate pune presiune ├«n plus pe acesta.

Bani -  Sunte╚Ťi preocupat cum s─â produce╚Ťi mai mul╚Ťi bani cu resurse c├ót mai pu╚Ťine. Citi╚Ťi lectur─â de specialitate pentru a v─â informa ╚Öi inspira, iar c├ónd reveni╚Ťi la munc─â, veni╚Ťi cu lista de propuneri. C─âuta╚Ťi biografii ale oamenilor care au reu╚Öit s─â creeze afaceri importante pornind doar de la o idee.

Horoscop zilnic 24 februarie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Ave╚Ťi o opinie despre orice ╚Öi ├«ncerca╚Ťi s─â o impune╚Ťi ca singurul adev─âr existent. Ceilal╚Ťi se pot sim╚Ťi deranja╚Ťi ╚Öi risca╚Ťi s─â ave╚Ťi parte de reac╚Ťii nu chiar pl─âcute. Prezenta╚Ťi-v─â sentimentele, dar de o manier─â mai deta╚Öat─â.

S─ân─âtate - Consuma╚Ťi produse cu antioxidan╚Ťi, ceai verde sau alimente verzi care s─â v─â ajute ╚Öi la sistemul digestiv, ╚Öi la imunitate.

Bani -  A╚Ťi stabilit standarde cam nerealiste ╚Öi ave╚Ťi preten┼úia ca to╚Ťi ceilal╚Ťi s─â fie la ├«n─âl╚Ťime ╚Öi s─â fac─â fa╚Ť─â cu brio la ce activit─â╚Ťi propune╚Ťi.

Horoscop zilnic 24 februarie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Complimentele f─âcute cu sinceritate v─â aduc mai multe aprecieri ╚Öi recuno╚Ötin╚Ť─â dec├ót orice cadouri a╚Ťi putea oferi acum.

S─ân─âtate - Exist─â predispozi╚Ťia c─âtre izolare, iar asta v─â ├«mpinge s─â ├«ncerca╚Ťi remedii pentru simptome care nu ar fi problematice ╚Öi nu le-a╚Ťi acorda importan╚Ť─â dac─â a╚Ťi fi ├«n societate. 

Bani -  Nu pune╚Ťi baz─â pe al╚Ťii pentru a v─â solu╚Ťiona problemele b─âne╚Öti. Stabili╚Ťi singur dac─â e momentul s─â negocia╚Ťi o cre╚Ötere salarial─â la actualul loc de munc─â sau e cazul s─â v─â ├«ndrepta╚Ťi c─âtre a v─â c─âuta din start un nou job mai bine pl─âtit.

Horoscop zilnic 24 februarie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Nu ├«i da┼úi cele mai bune ÔÇ×indica┼úiiÔÇŁ amoroase persoanei iubite. Sunte┼úi ocupat tot timpul cu organizarea activit─â┼úilor profesionale. Sentimentul de nerealizare dispare definitiv ┼či las─â locul unei suprasolicit─âri continue.

Sănătate - Trebuie să evitaţi excesele de orice fel, numai că vă decideţi să vă înfometaţi.

Bani -  Este clar pentru to┼úi c─â ave┼úi bani, dar ┼či c─â ├«i ├«mpr─â┼čtia┼úi f─âr─â mil─â. Se normalizeaz─â rela┼úiile cu autorit─â┼úile ori face┼úi cuno┼čtin┼ú─â cu o persoan─â miloas─â care v─â ajut─â necondi┼úionat.

Horoscop zilnic 24 februarie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - ├Äncerca╚Ťi s─â rezolva╚Ťi tensiunile ├«n cas─â, f─âr─â amestec din exterior sau implicarea familiei extinse.

S─ân─âtate - Da╚Ťi impresia de calm, dar dispozi╚Ťia e una schimb─âtoare ╚Öi asta aduce oscila╚Ťii ├«n comportament.

Bani -  Nu cheltui╚Ťi nici chiar sume insignifiante de bani pentru produse pe care ╚Öti╚Ťi ├«n subcon╚Ötient c─â nu le ve╚Ťi folosi dec├ót o dat─â.

Horoscop zilnic 24 februarie:┬áPe┼čti (20.02 - 20.03)

Iubire - Nu v─â implica╚Ťi ├«n problemele de cuplu ale prietenilor.  Acorda╚Ťi sprijin, dar nu fi╚Ťi p─ârtinitor.

S─ân─âtate - R─âm├óne╚Ťi la solu╚Ťii clasiceÔÇôaspirina pentru dureri de cap ╚Öi ╚Ťuic─â fiart─â pentru debut de r─âceal─â.

Bani -  Verifica╚Ťi cu aten╚Ťie ce emailuri trimite╚Ťi ╚Öi c─âtre cine. Pute╚Ťi ├«ncurca destinatarii din grab─â ╚Öi s─â nu trimite╚Ťi la timp rapoartele.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
image png
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
carmen tanase jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
bratara festival png
service gsm mobile fix jpg
image png