Horoscop zilnic 24 martie: Leii reuşesc să îşi vindece rănile emoţionale din trecut

image
Horoscop zilnic 24 martie: Leii reuşesc să îşi vindece răni emoţionale din trecut Foto:Shutterstock

Citește horoscopul zilnic 24 martie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 24 martie!

Horoscop zilnic 24 martie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Scoateți artileria grea. Ați apelat la metode de moment pentru a stârni interesul partenerului ,dar acum sunt necesare gesturi mai grandioase. Îndrăzniți și demonstrați-vă afectivitatea.

Sănătate - Sunteți pregătit pentru schimbări majore legate de stilul de viață. Alegeți să gătiți separat pentru voi și separat pentru partener. Fiecare are nevoi specifice și, chiar dacă e vorba de efort suplimentar, confortul ambelor părți prevalează.

Bani - Renunțați să vedeți lucrurile în alb și negru. Ce este sigur azi poate deveni instabil iar persoane la care nu vă așteptați vă pot oferi soluția salvatoare.

Horoscop zilnic 24 martie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Curățenia generală se poate face și în suflet. Pentru a face loc persoanelor noi e nevoie să încheiați cu persoanele cu care considerați că nu mai aveți puncte comune.

Sănătate - Instalați aplicații pentru începători la yoga, faceți meditație, mergeți la culcare mai devreme. Activitățile de relaxare și golire a minții sunt cheia.

Bani - Vorbiți împreună dar pare că vă înțelegeți separat. Cereți lămuriri suplimentare de la familie pentru a nu fi nevoie să returnați produse.

Horoscop zilnic 24 martie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Nu lăsați lucruri nespuse. Clarificați pe loc unele afirmații sau gesturi pentru a decide exact care este comportamentul ulterior adecvat.

Sănătate - Confuzia vă încurcă. Simptome deranjante există, dar nu sunteți totuși diagnosticat cu o anumită afecțiune. Mai aveți răbdare și nu vă forțați.

Bani - Lista personală de achiziții se dovedește cea mai scumpă. Nu renunțați la calitate, dar faceți rabat momentan de la unele obiecte pentru a evita discuții cu cei din casă.

Horoscop zilnic 24 martie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Îndrăzniți să aduceți la masa negocierilor subiecte care au stârnit controverse anterior. Speculați momentul favorabil și deschiderea familiei.

Sănătate - Comunicarea vindecă multe. Tensiunea interioară se risipește și vă concentrați conștient pe ce e necesar organismului vostru, fără să fie nevoie să controlați răbufnirile.

Bani - Apelați la ideile de profit notate în momente de inspirație. Revedeți-le și analizați pentru care sunt acum întrunite condiții de materializare.

Horoscop zilnic 24 martie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - E un moment de vindecare a unor relații din trecut. Încheiați socotelile cu persoane față de care v-ați îndepărtat din diverse motive.

Sănătate - Faceți exerciții fizice acasă .Mediul e mai confortabil, deplasarea mai scurtă. Profitați și implicați și familia pentru puțin amuzament.

Bani - Nu e momentul să vă faceți publice obiectivele financiare. Suma țintă din cont e bine doar să o aveți în minte. Ceilalți vă pot descuraja prin atitudine.

Horoscop zilnic 24 martie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Socializarea este esențială.Confirmați participarea la cât mai multe evenimente sau organizați o petrecere proprie.

Sănătate - Sunteți cu capul în nori. Nu sunteți deschis la sugestiile celor din jur dar sunteți cu mintea împrăștiată și nu știți să spuneți: nu diplomat. Vă treziți implicați în sarcini pe care nu le duceți până la capăt.

Bani - Comunicarea e cheia. Exprimați-vă dorințele și așteptați. Puteți primi drept cadou și să nu mai fie nevoie să cheltuiți din propriul buzunar.

Horoscop zilnic 24 martie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Ridicați capul din pământ. Uitați-vă în jur și prezentați lumii cea mai bună variantă a voastră.  Așa cunoașteți oameni noi care o să vă surprindă cât de nerăbdători erau să le dați o șansă să se apropie de voi.

Sănătate - Faceți programare pentru un masaj terapeutic sau începeți câteva ședințe de detoxifiere.  Ocupați-vă de fizicul vostru.

Bani - Nu refuzați cadourile, indiferent de ce anume vă este oferit sau de la cine e. Primiți elegant darurile, fără a reacționa proporțional cu plăcerea resimțită în interior.

Horoscop zilnic 24 martie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Optați pentru evenimente sociale mai somptuoase, unde să vă arătați lumii. Mergeți la teatru, la un concert cu formația preferată.

Sănătate - Chiar dacă mergeți la piață sunteți sfătuit să vă aranjați. Acordați atenție aspectului exterior. Admirația celor din jur vă aduce și bunăstarea interioară.

Bani - Investiți în haine și accesorii care să vă îmbunătățească imaginea personală. Alegeți lucruri de calitate care să vă flateze silueta.

Horoscop zilnic 24 martie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Renunțați la trucuri creative de a controla partenerul. Lăsați lucrurile să se desfășoare de la sine, fără program impus de niciuna din părți. Adaptați-vă la dorințele de moment.

Sănătate - Sunt indicate momente de izolare, de a sta voi cu voi înșivă. Meditați, analizați ce vă sâcâie.

Bani - Cercetați CV-ul persoanelor nou apărute la locul de muncă. Analizați istoricul personal și faceți strategii de colaborare pentru viitor.

Horoscop zilnic 24 martie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Nu lăsați sectorul romantic la voia întâmplării. Planificați o seară cu accente romantice, chiar dacă e vorba doar de o plimbare mână-n mână pe timpul serii.

Sănătate - Mergeți la sală și vedeți cum mai stați cu limitele fizice proprii. Încercați să depășiți unele recorduri personale.

Bani - Credeți că stăpâniți lucrurile și că aveți totul sub control și că nimic nu poate merge spre rău. Țineți legătura cu ceilalți implicați și verificați totuși starea proiectului, chiar dacă e weekend.

Horoscop zilnic 24 martie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Nu toate ieșirile se dovedesc distractive. Arătați disponibilitate de a discuta punctele sensibile dar nu faceți compromisuri majore doar pentru a păstra pe cineva.

Sănătate - Oxigenarea corpului și a creierului vă ajută să fiți o gură de aer proaspăt pentru cei din jur. Vedeți lucrurile mai clar și mai detașat, putând să luați hotărâri în cunoștință de cauză.

Bani - Refaceți mental firul ultimei conversații mai neplăcute de la muncă. Analizați dacă puteți continua să colaborați cu acele persoane sau e cazul să vă reorientați profesional.

Horoscop zilnic 24 martie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Ieșiți din carapace direct pe scena întâlnirilor. Nu mai amânați și nu mai folosiți scuze. Doar mergeți la o cafea și căutați să vedeți dacă găsiți puncte comune cu oameni noi.

Sănătate - Sunteți responsabil de nivelul vostru energetic. Dacă nu supravegheați orarul de masă, riscați să vă alimentați haotic și apoi să apară disconfort care vă reduce dispoziția.

Bani - Profitați de timpul liber și recitiți legislația ssau contractele financiare în care sunteți parte, pentru a vă reactualiza datele.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zaț de cafea frumusețe pixabay
aspirină frumusețe pixabay
VISUAL DR  mITCAN sECRETELE FRUMUSETII png
L34KQmdE7yRna3G9wAPOCi4vpa3PuQK0uBEHz9ZQwHXfCVDAL LCZXbDTXdDPt6xt1WcVA iE 9gLi94m SJC PfksEMFD3vAb6Rr aS4hnxkdfV OkVUHlWveYwUnWhjbDKIdVisnRN8 uWCQ
QUWf5A GTTZJVkITynGuQSg8Ydh7t0um2zYQq jFM8QLqUMw mXURk85FqsVAu4n1W5Hirp3svLhl2eiMtl6hsnA59 FKDg2lUw9mKJz hSFbVwp3SVgEHtC47nG9laZcRB3ot7YhLl1oEUqSQ
LjpGkwMzV8s7zW9Jva7kxf6RqBlIoN4WFa1sJTcjYDtLhoMgCyAHiIJPiQl1ByZ0AQH23Kd8onkd ThJonyVnlivGRG4mRsDdhxQF UQfHnVW0m1cTbrLmKHhIn6xB5 raV157XnjpdNYUvdIw