Horoscopul dragostei 2024. Care sunt zodiile ce își vor întâlni sufletul pereche, cine va trece la pasul următor, dar și cine se va despărți

Ești curios cum vei sta din punct de vedere sentimental în 2024? Lorina, astrologul Click!, îți prezintă care sunt zodiile ce vor avea noroc în dragoste în noul an, dar și cine sunt nativii care nu vor sta bine la acest capitol.

Horoscop iubire 2024
Horoscop iubire 2024

BERBEC

2024 va fi un an fluctuant pentru voi, în ceea ce privește relațiile amoroase. Veți fi luați cu valul influențelor emoționale și nu întotdeauna veți răspunde conform binelui vostru. Impulsivitatea și ambiția excesivă vă pot strica toate planurile.

Nu va lipsi popularitatea din primăvară, timp prielnic pentru întâlniri. Fiți interesați atunci nu numai de voi, ci și de partener!

Iulie va fi o lună bună pentru vacanță, distracție și dragoste. Dacă sunteți în cuplu, atunci v-aș recomanda să plecați în excursie.

Cei singuri, pot întâlni persoane care să pară alegeri perfecte. Sugerez acelora să verifice dacă nu cumva vorbele nu sunt aceleași cu realitatea.

TAUR

Atâta timp cât Planeta Expansiunii va mai sta în zodia voastră, atractivitatea și farmecul veți ști cum să le puneți în valoare. Primăvara poate aduce noi plăceri și pasiuni, dar pentru aceasta trebuie să dați dovadă de hotărâre. Dacă vă păstrați simplitatea, timiditatea și modestia în comunicarea cu sexul opus, veți pierde oportunitățile jupiteriene.

Toamna ar fi prielnică formării de noi relații, ori va începe un moment bun pentru transformarea relațiilor deja existente.

GEMENI

Relațiile cu cei dragi și preocupările legate de copii vor fi printre primele locuri ale atențiilor voastre în situația-n care formați un cuplu. Mariajele puternice vor depune efort împreună pentru confortul acasă și vor căuta să îmbunătățească viața de zi cu zi. Nu este exclusă mărirea familiei, prin apariția copiilor sau nepoților.

Nativii singuri, pot avea oportunitatea ca-n vară să cunoască persoane interesante și chiar va trebui să facă alegeri din mai multe variante.

RAC

Deși problemele din cuplu nu vor fi excluse în totalitate, nu aș putea spune că anul n-ar putea fi calm și liniștit în acest sector. Vă veți ocupa îndeaproape de copii sau poate chiar veți decide că mai doriți unul.

Veți participa la tot felul de întâlniri cu prietenii și evenimente, veți merge-n vacanță cu partenerul, iar primele 6 luni nu vă vor lăsa practic să vă plictisiți.

Cealaltă parte a lui 2024 însă, va fi cu dorință mai pregnantă de singurătate și intimitate, departe de tumultul vieții sociale.

LEU

Lucrurile sunt amestecate pentru aceia proaspăt despărțiți. Neclaritățile continuă, iar cele vechi vor fi urmate de altele.

Cei în cupluri bine legate, vor avea perioade de experiențe palpitante favorabile petrecerii vacanțelor ori serbării unor evenimente importante de familie.

Persoanele aflate-n căutare de parteneri se pot reîntâlni în primăvară cu un fost iubit.

A doua jumătate a anului, nu va fi scutită de conflicte, fie cu rudele, fie că vă lăsați sufletul înșelat de cineva.

FECIOARA

Cu resursele energetice în creștere și cu suport astral al universului, anul 2024 va fi destul de neobișnuit pentru voi. Magnetismul va crește, iar talentele și abilitățile vi le veți exprima în noi moduri.

Deși îl aveți în continuare pe Saturn în casa voastră de relații, dacă i se vor respecta cerințele de maturizare și seriozitate, cuplurile se pot suda, iar cei singuri își pot găsi perechea alături de care să meargă timp îndelungat.

Dacă nu, separările vor fi inevitabile.

BALANȚA

Va fi nevoie să analizați bine relația pe care o aveți cu un partener. Dacă vă aflați în conflicte de multă vreme, aflați dacă nu cumva aveți tendința de a-l învinovăți pe celălalt de toate cele ce credeți că alimentează tensiunile.

Nativii care doresc copii, își pot vedea visul împlinit.

Vara poate fi plăcută pentru persoanele dornice de un partener doar de distracție. Iar în toamnă, posibil să apară pe firmament o persoană care-n trecutul vostru a însemnat ceva. În acest caz, vă sugerez să cântăriți bine opțiunile de a primi iar în viața voastră pe cineva cu care eșecul a fost clar.

SCORPION

V-așteaptă un an dinamic, cu multe de făcut în toate domeniile de viață. Poate că nu veți pune relațiile afective pe primul loc, deoarece considerați că aveți alte priorități. Chiar și așa, nu trebuie să neglijați subiectul. Contrar, veți pierde oportunitățile pe care astrele vi le oferă.

Dacă prima parte a anului, puteți avea alte preocupări, măcar din vară încolo, dezvoltați armonia cu partenerul! Lămuriți problemele vechi ale relației, îmbunătățiți legătura cu copiii!

SĂGETĂTOR

Afectiv, v-ajung din urmă problemele nerezolvate de multă vreme și va trebui să le lămuriți definitiv. Confruntarea și abordarea lor directă se impune, căci ele nu mai pot fi amânate și nici ascunse sub covor. Dacă vă aflați în relații toxice, e momentul să vă eliberați de ele pentru a vă echilibra.

Cei singuri, pot întâlni persoana compatibilă pe cărările profesiei și activităților de job.

VĂRSĂTOR

În cuplurilor deja cu vechime, cred că o ușoară șiretenie nevinovată ar putea contribui la calmul și armonia relației. Ar fi nevoie de o astfel de atitudine, în special în anotimpul călduros. Atunci aranjamentul astrelor îmi sugerează posibile conflicte, fiecare din parteneri susținând înfocat că are dreptate într-o dispută.

Persoanele singure vor avea un an mai dinamic aș putea spune, cu aventuri și flirturi în primăvară, cu reîntâlniri cu foste persoane cunoscute.

PEȘTI

Multe vor depinde de poziția celui de-al doilea guvernator al zodiei. E vorba de Jupiter, căci Neptun va continua să înoate-n apele voastre. Mai aveți timp până-n luna mai să vă redefiniți obiectivele din punct de vedere sentimental, mai ales dacă sunteți persoane singure.

A doua jumătate a anului nu favorizează dialogul din cuplu, iar acolo unde scârțâie tare și de multă vreme relația, așteptați-vă la pași decisivi spre desfacerea ei. Lămuriți-vă problemele înainte de a schimba Jupiter semnul!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net