Horoscopul erotic al weekend-ului! Ce zodii riscă să treacă prin despărțiri

La dragoste nu ne putem raporta ca la o știință exactă, așadar ne putem confrunta și cu dificultăți la acest capitol. Un ajutor vine, însă, şi din partea astrelor! Iată ce te așteaptă în dormitor în acest weekend, în funcție de semnul zodiacal din care faci parte!

Horoscopul erotic al weekend-ului Foto: Pixabay
Horoscopul erotic al weekend-ului Foto: Pixabay

Specialiştii au „citit în stele” și au venit cu câteva sfaturi despre compatibilitatea din dormitor, în funcţie de zodie. Iată cum stai la capitolul dragoste în acest weekend și ce surprize ți-au pregătit astrele!

În această seară, Soarele se conectează cu Pluto, planeta transformării. Sâmbătă, Venus se întâlnește cu Uranus, planeta schimbărilor radicale, iar de duminică începe sezonul Berbecilor (21 martie-20 aprilie) ! Însă ce înseamnă toate aceste lucruri pentru zodia ta?

BERBEC

Urmează o ceartă în viitorul apropiat. Tu și partenerul tău sunteți în dezacord în legătură cu un subiect destul de complicat și găsirea unei soluții pare imposibilă.

Dacă simți că el/ea este alesul/aleasa, gândiți-vă dacă puteți face ceva în vederea unor compromisuri în acest sens. Astrele anunță o săptămână tulbure, însă situația este doar temporară, după care începeți în forță sezonul Berbecului!

TAUR

Sunteți pregătit pentru o relație în adevăratul sens al cuvântului, însă partenerul pe care ați pus ochii nu este - sau invers- astfel că în această săptămână vă veți confrunta cu multă tensiune.

Este posibil ca tu și partenerul tău să aveți viziuni diferite în legătură cu ceea ce înseamnă „relația perfectă”, așadar ar fi cazul să vorbiți despre asta. E important să ascultați să vedeți ce are de zis cealaltă persoană, iar dacă nu se potrivește cu modul vostru de gândire, s-ar putea să vă doriți să vă despărțiți.

GEMENI

Un mesaj important e posibil să „bată la ușă”, și poate fi chiar de la fostul tău partener/ă! Aceștia și-ar dori să reia legăturile, iar dacă sunteți pregătiți să le oferiți o a doua șansă, planificați o întâlnire.

Ascultați-vă însă inima și faceți acest lucru doar dacă sunteți siguri că de data aceasta va fi diferit. Dacă există semnale că ați putea pierde, din nou, timpul, nu vă mai bateți capul!

RAC

Viața ta amoroasă e pe calea cea bună! Vin noi conexiuni amoroase sau pur și simplu „vibrezi” cu partenerul tău actual și te simți împlinit. Încearcă doar să eviți să te implici prea mult într-o relație nouă.

Dacă prima întâlnire a decurs de minune nu înseamnă că acea persoană este sufletul tău pereche. Începutul unei noi relații frumoase te poate așteapta, dacă ești singur, însă trebuie doar să iei lucrurile mai încet și să nu te mai „aprinzi” așa de repede.

LEU

Planetele iubirii, Venus și Marte, se află acum în zona de relații a astrogramei tale, acesta fiind un moment perfect pentru viața ta amoroasă, cu excepția acestei săptămâni, însă. Uranus, planeta perturbărilor și a schimbărilor, intră în contact cu planetele iubirii, ceea ce înseamnă că certurile din cuplu vor fi mai aprinse și supărările mai intense.

Poți să simți în această perioadă că și cele mai mici obstacole îți distrug relația. Respiră, fii răbdător și atent și lucrurile se vor rezolva de la sine. Pasiunea se poate transforma rapid în furie și frustrare, așadar trebuie să ai grijă să nu provoci o eventuală despărțire!

FECIOARĂ

Există o conexiune amoroasă care are loc în acest weekend, fie că va fi în dormitor sau în afara lui. Experiența plăcută te poate face să plutești pe un norișor o bună perioadă de vreme. Mai târziu în această săptămână însă, e posibil să apară și amăgirea din dragoste.

Doar pentru că ai început o relație cu o persoană și vă simțiți bine unul cu altul, acest lucru nu înseamnă neapărat că veți trăi împreună până la adânci bătrâneți. Așadar, nu îți face așeptări foarte mari de la ceea ce e posibil să fie doar o aventură.

BALANȚĂ

Balanțele primesc exact ceea ce își doresc în acest weekend. Dacă vrei doar o aventură, combinația Venus/Uranus vine în ajutorul tău, iar dacă ceea ce cauți este o relație de lungă durată, sezonul Berbecului a picat la fix.

Cel mai bine este însă să discuți cu partenerul tău încotro se va îndrepta relația voastră, deoarece e posibil ca acesta/ aceasta să își dorească doar ceva de scurtă durată.

SCORPION

În astrograma ta guvernează în prezent dragostea, sexul și distracția! Indiferent dacă ești deja într-o relație sau ai doar aventuri de o noapte, te vei simți norocos/norocoasă în iubire.

Săptămâna aceasta, viața ta amoroasă va deveni mai picantă și mai interesantă. E posibil să îți găsești chiar pe cineva care nu pare a fi genul tău sau să încerci lucruri noi în dormitor, cum ar fi sexul în 3. 

SĂGETĂTOR

Dacă ți se tot pare ți se fac ochi dulci în acest weekend, chiar așa este! S-ar putea să descoperi pe cineva foarte interesat de tine și, dacă ești și tu pe aceeași lungime de undă, ar trebui să acționezi și să îți încerci norocul.

Dacă nu va fi să fie în acest weekend, însă, urmează o perioadă distractivă pentru Săgetător, odată cu venirea sezonului Berbecului, atunci când se va activa zona de romantism și sex a zodiei, iar viața ta amoroasă va fi pe culmile succesului. 

CAPRICORN

Cuvintele tale au o putere imensă în acest weekend, Capricorn, și orice vrei, poți obține, atâta timp cât poți să te deschizi și să vorbești despre asta! În acest weekend le vei părea celor din jur mai atractiv, chiar și din punct de vedere sexual. Așadar, dacă îți dorești nopți fierbinți sau o relație serioasă, acum este momentul!

Conectarea dintre Mercur și Neptun te va ajuta să vorbești despre sentimentele tale și e posibil să te apropii de cineva special, la un nivel mai profund, mai semnificativ.

VĂRSĂTOR

Venus, planeta iubirii, a plăcerii și a frumuseții, face echipă cu Marte, planeta erotismului, și îți va influența pozitiv zodia. Practic, devii un real „magnet” în acest weekend. Dacă până acum ai așteptat ca alții să te abordeze, acum că sezonul Berbecului se apropie, acest lucru te va face să fii mai extrovertit. Așadar, următorul tău potențial partener va apărea cu siguranță, dar trebuie să fii tu cel care îl caută.

PEȘTI

Viața ta amoroasă pare că a luat-o la vale...Ești mai căutat/ă de foști decât de noi pretendenți, iar acest lucru te cam supără. Simți că există cupluri fericite peste tot în jurul tău și îți dorești și tu să găsești pe cineva interesant cu care să începi o relație.

Însă doar pentru că alții au o situație amoroasă mai bună decât tine în acest moment, nu înseamnă că trebuie să te lași descurajat/ă. Ai nevoie de dragoste de sine, așadar concentrează-te asupra propriei persoane în această săptămână, informează Cosmopolitan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net