Horoscopul runelor 10-16 iulie 2023. Mihai Voropchievici vine cu vești bune pentru două zodii

Ultima actualizare:

Horoscopul runelor pentru perioada 10-16 iulie 2023 dezvăluit de astrologul și numerologul Mihai Vorpchievici! Află ce îi așteaptă pe fiecare dintre nativi, și dacă te afli printre norocoșii zodiacului. 

Horoscopul runelor 10-16 iulie 2023
Horoscopul runelor 10-16 iulie 2023

Mihai Voropchievici a vorbit la în cadrul emisiunii de la Astro Fanatik despre horoscopul runelor din perioada 10-16 iulie și vine cu vești bune pentru nativii Rac și Taur!

Horoscopul runelor 10-16 iulie 2023

Berbec - Are chef de ceartă, de scandal. Vrea să își mobilizeze forțele, să facă o bătălie furtunoasă, dar runa îl liniștește. Berbecule, lasă uraganul, lasă bătăliile, fii calm și totul se aranjează de la sine.

Taur - Are o săptămână de protecție astrală care îl va face să se simtă în siguranță și va fi protejat de toate forțele malefice care îl înconjoară în Univers. Pot să stea liniștiți.

Gemeni - Au o săptămână de dragoste, dar o dragoste nouă, ceva fierbinte, pasională. Așa că, dacă dacă sunt singuri, au noroc cu carul. Dacă sunt în cuplu, dragostea va fi extraordinară și pot să-i reînnoiască jurămintele de dragoste.

Rac - Racul este pregătit să înceapă o viață nouă. Este atenționat că are toate atuurile să renască atât în planul disponibilității lor fizice, cât și în planul psihic (deși aici poate fi mai sensibil). Are o săptămână de revigorare pentru că își încarcă bateriile. 

Leu - Află un adevăr foarte important care îi poate marca viața sau o poate schimba. Tot ce îți marchează viața are două variante: una plăcută și una neplăcută. Este vorba despre boomerang-ul pe care l-au aruncat îl săptămânile precedente împotriva cuiva sau a unei situații. 

Horoscoup rune pentru 10-16 iulie 2023

Fecioară - Dacă și-a înțeles lecția din săptămâna precedentă, acum dă lovitura. Se va produce un salt și calitativ și cantitativ în existența nativilor Fecioară. Este o săptămână minunată, benefică!

Balanță - Sunt sfătuiți să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă cât de curând. Trebuie să fie pregătiți!

Scorpion - Este nerăbdător și forțează mâna norocului! Vrea să rezolve ceva înainte să se dea startul, iar runa îi sfătuiește să aibă răbdare. Să nu forțeze norocul, le sunt pregătire niște surprize, dar trebuie să aștepte.

Săgătător - Vești bune! Este posibil să primească un cadou surpriză sau o sumă importantă de bani. 

Capricorn - Este sfătuit să dea la o parte toate grijile legate de problemele din trecut! Să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână nemaipomenit de bună.

Vărsător - Primește un mesaj dublu. Este sfătuit să se relaxeze pentru că cineva apropiat se bucură de o sănătate exceletă și nu este bolnav așa cum credeați. 

Pești - Au avut niște frământări, au căutat răspunsuri, iar acum este momentul să găsească răspunsurile și rezolvările lor doar prin intermediul unei discuții sincere cu familia și apropiații. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net