Cum poți să citești cele 6 linii din palmă care îți ghidează viața. Voropchievi a dezvăluit totul: „Linia banilor apare sub...”

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a dezvăluit adevărul despre cele 6 linii din palmă care îți ghidează viața. Cum poți să le citești.

Voropchievici, adevărul despre cele 6 linii din palmă care îți ghidează viața
Voropchievici, adevărul despre cele 6 linii din palmă care îți ghidează viața

În cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3 CNN, numerologul a dezvăluit că liniile din palmă sunt capabile să arate viitorul, această metodă fiind numită chiromanție și a apărut în India. Încă de la început este important să stabiliți mână directoare.

Voropchievici dezvăluie cele 6 linii din palmă care ne ghidează viața

Prima linie, este cea a vieții și pornește de sub degetul arătător și se termină de obicei spre încheietură.

Dacă linia vieții este groasă şi conturată eşti plin de zel şi ai un spirit rezistent. Sunt şi lini puţin conturate. Linia slabă este persoana care este mai puţin rezistentă la stres. Se poate confrunta şi cu probleme de sănătate.

Sunt multe palme în care linia vieţii se uneşte cu linia capului. Aici, vei simţi lipsă de încredere şi negativitate. Capul este cel care te dirijează. Sunt linii care nu se unesc cu linia capului. Asta înseamnă că persoana este liberă”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3 CNN în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”. 

A doua linie este cea a destinului. În multe cazuri este posibil să nu existe, dar nu e un motiv de îngrijorare, deoarece destinul poate fi aflat cu ajutorul celorlalte linii. 

Dacă este îngroşată, viaţa ta se va dezvolta foarte mult. Tot ce îţi doreşti se va îndeplini şi va fi cu reuşită. Dacă nu ai nicio linie sau e foarte subţire. Vei fi o fire independentă. Faci ce vrei tu. Eşti liber cugetător. De multe ori, poate fi combinată. Dacă este discontinuă, în calea destinului există o posibilitate de a lua altă cale în viaţa ta”, a mai spus numerologul.

Voropchievici: „Linia banilor apare sub degetul inerar”

Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea  Sursa foto shutterstock 114300868 jpg

Urmează linia inimii: „Linia inimii începe din partea de jos a degetului mic. Se îndreaptă spre arătător. Arată tendinţa de a iubi şi de oferi afecţiune. Înseamnă că este în raport cu perioada în care eşti îndrăgostit, dar ea este prezentă toată viaţa. Cu cât este mai scurtă denotă răceală”, a spus Voropchievici.

Dacă linia banilor și cea a căsătoriei se intersectează, asta înseamnă mult noroc pentru acel om.: „Linia banilor apare sub degetul inerar. Poate fi lunga sau să fie marcată cu câteva linii. Nicio linie, banii nu sunt o prioritate. Nu eşti om materialist. Dacă e la baza degetului inelar te vei bucura de o moştenire. Linia căsătoriei este sub degetul mic. Se mai poate verifica şi la degetul arătător. Se vede ca o cruce sau o steluţă”, a spus Voropchievici. 

Linia capului împarte mâna în două și dirijează viața omului. Aceasta determină forța de gândire și inteligența unei persoane. 

image
image
image
image
image
image
Accident 2 Mai Vama Veche jpg
STB FB jpg
piata unirii shutterstock jpg
probleme de auz jpeg
femeie buchet de flori jpg
vreme 1 mai jpg
Infidelitate jpg
Acţiune Poliţie Rutieră Sibiu - în trafic Foto IPJ Sibiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net