Horoscopul runelor săptămâna 23-29 octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodiile care dau lovitura pe toate planurile la final de lună

Mihai Voropchievici prezintă horoscopul 23-29 octombrie 2023 pentru fiecare zodie în parte. La ce trebuie să se aștepte nativii, a explicat cunoscutul numerolog, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3

Horoscopul săptămânii viitoare cu Mihai Voropchievici / foto: Colaj Click!
Horoscopul săptămânii viitoare cu Mihai Voropchievici / foto: Colaj Click!

Horoscop runelor 23-29 octombrie

Berbec

În perioada următoare, Berbecii se vor bucura de multe realizări pe plan profesional. 

„Pentru Berbeci, a răsărit steaua călăuzitoare. Simbolizează începutul unei noi acțiuni, deci o activitate profesională reușită care conduce la o realizare materială pozitivă. Deci Berbecii orice demarează îi aduce satisfacție financiară”. 

Taur

Taurii trebuie să se pregătească pentru o serie de sfaturi benefice primite din partea unor prieteni. Dacă le iau în seamă, vor avea doar de câștigat. 

„Semilunele indică faptul că în curând, voi, Taurii, veți face o alegere, dar e nevoie să renunțați la ezitare, la îndoiala care vă stăpânește, la dualitate, la neliniște și tentația de a intra în rivalitate cu acele persoane care vă sfătuiesc că ar fi mai bine să acționați aşa. Se anunţă o întâlnire cu niște prieteni și voi aveți de câștigat dacă acceptați sfaturi. Dacă nu acceptați, treaba voastră”. 

Gemeni

Gemenii vor primi un ajutor nesperat, din partea unei persoane, pentru rezolvarea unei probleme pe care o amânau demult.

„Gemenii au o carte foarte bună, albul și 13. Simbolizează o protecție foarte puternică a unei personalități marcante, cu trecere, cu un cuvânt greu de spus, care vă va ajuta, el fiind un suflet generos și va pune o vorbă bună pentru a rezolva acea problemă pe care n-ați fost în stare s-o rezolvaţi singuri”. 

Rac

Racii trebuie să se pregătească pentru o schimbare importantă pe plan profesional, căci vor avea oportunitatea de a evolua pe acest plan. 

„În schimb, Racul are o carte neutră: începutul unei noi acțiuni. Pentru mulți dintre Raci ar însemna o schimbare de profesie, iar dacă faceți această schimbare este în beneficiul vostru. Obțineți o realizare materială pozitivă și benefică pentru mult timp, deci e cazul să interveniți să faceți o schimbare profesională”. 

Horoscop rune 23-29 octombrie 

Leu

O plimbare în natură sau o călătorie îi va pune pe lei față în față cu o posibilă iubire. Sunt șanse mari să cunoască o persoană în fața cărora să se poată destăinui. 

„Leul are ovalul şi opt, carte neutră, mai degrabă pozitivă. Ce reprezintă ovalul? E semnul fecundității. De aceea, Lei, trebuie să fiți receptivi, mai ales Leoaicele, să aveți răbdare și să încercați să nu vă dați la o parte dragostea voastră de natură, pentru că acolo se înfiripă o idilă, într-o mică călătorie. Puteți cunoaște o persoană în fața căreia vă veți dezvălui toate secretele”. 

Fecioară

Acești nativi vor avea de făcut o alegere, dar, din fericire, vor cunoaște persoane înțelepte care să-i ajute să ia decizia cea bună.

„Fecioara are carte neutră. E o săptămână cu reflecție, în care înțelepciunea voastră poate să dea roade, dar numai atunci când vă alăturați unor persoane în vârstă, bunici, persoane mai învățate, ieșite la pensie, care vă pot sfătui ce alegere să faceți pentru săptămâna respectivă, întrucât nu știți din două pe care s-o alegeți. Recompensa va fi și tardivă”. 

Balanță

Astrele le recomandă acestor nativi să fie extrem de atenți la stările de furie și nervozitate pe care le pot avea, căci sunt șanse mari să aibă de suferit dacă nu își controlează reacțiile. 

„La Balanță, carte negativă, şapte. Înseamnă furtună, bulversarea unei situații vă dă peste cap. Încercați să vă controlați furia și să evitați disputele, chiar dacă sunteți plini de nervi și orgoliul vostru e rănit. Dacă nu faceți treaba aceasta, pentru mulți care sunteți într-o cunoaștere de câteva săptămâni sau luni, va fi o ruptură violentă”. 

Scorpion

Acești nativi se vor bucura de o explozie de creativitate și vitalitate în tot ceea ce și-au propus să realizeze în săptămâna care este pe punctul de a începe.

„Scorpionul are soarele, cartea cea mai puternică. La semnificație generală, înseamnă fericire și reușită. Vă veți afirma, vă vor fi recunoscute toate meritele, veți clarifica fericit o situație destul de ambiguă. Dați dovadă în săptămâna următoare de multă vitalitate şi aveți succes în tot ceea ce faceți, iar creativitatea voastră e la cote înalte”. 

Săgetător

Săgetătorii vor avea o săptămână în care vor renaște și se vor bucura de vești bune. 

„Are cartea 18, galben. Înseamnă renaștere, reînnoire, sens benefic al lucrurilor. Te simți bine cu tot ceea ce faci, ai libertate de mișcare, de acțiune, te salvezi dintr-o situație dificilă datorită minții tale istețe. Vei primi vești și te vei bucura de întoarcerea cuiva care a fost într-o călătorie mică”. 

Vărsător

Vărsătorii se vor confrunta cu sentimente destul de negative în perioada următoare. 

„Vărsătorul are 11, carte instabilă, când bună, când rea, ca și săptămâna următoare. Simbolizează pentru voi pe o parte pasiunea și sentimentele exclusive și, pe cealaltă parte, posesivitate, gelozie, duritate și pierdere de bani”. 

Pești

Peștii vor avea parte de o săptămână plină de reușite și vor putea găsi rezolvarea unei probleme mai vechi. 

„Peștii au parte de cosmos, care este o carte excelentă, poate cea mai bună din tot pachetul de cărți. Simbolizează reușita voastră și este momentul când orice ați întreprinde, veți reuși. Reușita va fi una excepțională, dar aveți parte și de un deznodământ fericit al unei situații din săptămână sau luna anterioară care nu-și găsea rezolvarea”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net