Mercur a intrat în zodia Leu. Uite cum sunt influențate zodiile

Începând de astăzi (11 iulie) Mercur se va afla în zodia Leu până pe data de 28 iulie, iar acest lucru ne poate aduce schimbări majore. În această perioadă ne va fi mai ușor să ne exprimăm punctul de vedere, iar nativii din multe zodii se vor simți mai asertivi și încrezători în sine.

Mercur va fi în Leu pâbă pe 28 iulie
Mercur va fi în Leu pâbă pe 28 iulie

Începând de astăzi (11 iulie) avem parte de o schimbare majoră, din punct de vedere astrologic. Mercur întră în zodia Leu, unde va și rămâne până pe data de 28 iulie. După cum ne putem imagina, acest lucru vine cu un nou suflue de energie, iar poziția planetei va ușura comunicarea și va umple de curaj nativii multor zodii.

Veți observa în această perioadă că nu vă va mai fi teamă să vă cereți drepturile și să fiți asertiv, iar totul se datorează efectelor astrologice pe care le are prezența lui Mercur în Leu. Dacă vrei să știi cum sunt afectate zodiile în această perioadă, află mai multe detalii alături de Click!

Cum influențează Mercur în zodia Leu toate semnele zodiacale

Încredere de sine, comunicare mai eficientă și o stare de energie. Cam așa poate fi descrisă perioada următoare, iar acest lucru se datorează prezenței lui Mercur în Leu, potrivit informațiilor oferite de către astrosens.ro.

Mercur in zodia Leu pentru Berbec

Pentru nativii acestei zodii, vine o perioadă plină de curaj, în care prezența lui Mercur în Leu parcă strigă la ei, cerându-le să aibă mai multă încredere în sine. Este posibil ca viața romantică să revină în forță pentru berbeci, iar aceștia își vor redescoperi fericirea.

Mercur in zodia Leu pentru Taur

Sfatul astrelor pentru nativii din zodia Taur este să fie mai asertivi în relația cu rudele. Ei trebuie să nu se mai streseze și să nu își mai ascundă talentele. De asemenea, taurii își pot căuta un nou apartament, iar cu puțin curaj, vor putea găsi locul perfect.

Mercur in zodia Leu pentru Gemeni

Gemenii sunt, adesea, oratori excelenți, însă prezența lui Mercur în Leu le poate oferi curajul de a vorbi și despre propria persoană, nu doar despre alții. Vine o perioadă în care își pot valorifica din plin talentele creative, mai ales dacă au un blog, sau scriu.

Mercur in zodia Leu pentru Rac

Racii trebuie să își găsească încrederea în sine, iar această perioadă este oportunitatea excelentă pentru acest lucru. Ei pot negocia mult mai bine, iar puțin mai mult curaj le poate aduce câștiguri nesperate.

Mercur in zodia Leu pentru Leu

Vedeta acestei perioade din lună, zodia Leu nu va ezita prea mult, în aceste zile. Nativii acestei zodii nu se vor teme de nimic și își vor împărtăși ideile și dorințele cu cei din jur, însă trebuie să aibă grijă să o facă într-un mod cât mai atractiv posibil.

Mercur in zodia Leu pentru Fecioară

Pentru nativii din zodia Fecioară vine o perioadă de introspecție. Deși le poate fi dificil să rememoreze diversele dezamăgiri din trecut, fecioarele vor realiza că toate experiențele lor le-au făcut mai puternice, iar acum pot înfrunta tot ce le apare în cale.

Mercur in zodia Leu pentru Balanță

Balanțele își doresc validare de la cei din jurul lor, însă acest lucru poate avea și consecințe negative, dacă există cineva în anturajul lor care dorește să profite de ele. Astrele sfătuiesc nativii acestei zodii să nu se teamă din a lăsa în urmă pe oricine nu le este un prieten adevărat.

Mercur in zodia Leu pentru Scorpion

În această perioadă este necesar ca scorpionii să aibă mai multă încredere în sine, mai ales atunci când discută cu șefii lor. Trebuie să aibă curajul de a-și expune punctele de vedere, indiferent cât de mult ar prefera să rămână în umbră.

Mercur in zodia Leu pentru Săgetător

Nativilor din această zodie la va fugi mereu gândul la o vacanță. Ei trebuie să comunice sincer cu cei din jurul lor, mai ales cu persoana iubită, iar dacă au posibilitatea, să plece se relaxeze pentru câteva zile, pentru a se reîncărca cu energie.

Mercur in zodia Leu pentru Capricorn

Urmează o perioadă de succes pentru nativii acestei zodii, cel puțin cât timp nu se încred orbește în ce li se spune. Ei trebuie să verifice totul, iar dacă au încredere în propriile forțe, vor avea parte de câștiguri însemnate în această perioadă.

Mercur in zodia Leu pentru Vărsător

Pentru această zodie vine o perioadă în care trebuie să învețe să aprecieze ce au. Dacă au o parteneră, nu ezitați să vă arătați latura vulnerabilă, iar dacă sunteți singur, nu deveniți disperat. Totul se va rezolva de la sine, cât timp aveți răbdare.

Mercur in zodia Leu pentru Pești

Sănătatea trebuie să fie pe primul loc pentru nativii acestei zodii. Fie că vorbim despre ei înșiși, ori despre partenerul lor, ei trebuie să se îngrijească mai bine. Iar dacă nu sunteți mulțumit de doctorul la care mergeți, nu ezitați să căutați pe altcineva!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
luna albastra adobestock jpg
dulceata de gogonele jpg
suc de struguri_must_shutterstock 2226633225 jpg
cub horoscop 2 gif
ostropel de pui 580x400 jpeg
top lichide pentru unghii cleaner unghii degresant unghii i acetona jpg
scalpului 1536x1024 jpg
KV Hanul Boieresc Summer24 final 3RO png
image
actualitate.net
image
actualitate.net