Neti Sandu horoscop pentru 28 ianuarie 2022. Vărsătorii au probleme emoționale

Ultima actualizare:

Neti Sandu vine cu noutăți din horoscopul zilnic. Astăzi, 28 ianuarie 2022, astrologul ne anunță că avem o zi plină de agitație, mulți dintre noi, iar deconectarea de viața cotidiană și stresul aferent nu strică.

Neti Sandu horoscop pentru 28 ianuarie 2022
Neti Sandu horoscop pentru 28 ianuarie 2022

Neti Sandu horoscop pentru 28 ianuarie 2022

Astrologul spune și care este vibrația zilei, așa că numărul norocos este 1. Profitați de momentele cu liniște, de frumos, de oamenii potriviți și încercați să gândiți mai pozitiv asupra situațiilor. Pentru fiecare zodie din horoscop Neti Sandu are câte o sugestie în ceea ce privește evenimentele din viață.

Berbec

Sunteți pe val, primiți propuneri de angajare, ori e vorba despre o afacere nouă. Cert este că veți avea ocazia să avansați pe profesional. Faceți niște drumuri și în rezolvarea unor acte. Poate vă luați o casă, schimbați ceva.

Taur

Se poate să plecaţi pe undeva prin ţară fie de azi, fie mâine va fi plecarea, că mai aveţi treabă pe-acasă. Vreo rămăşiţă de bani, cine ştie de când o să vă dea idei să preparaţi ceva pentru mâine şi să-i chemaţi pe ai voştri, din familia lărgită la masă. mâine, poimâine.

Gemeni

O vizită neaşteptată şi o invitaţie de plecat în week-end pe undeva în această combinaţie. O provocare! succesul bate la uşă şi n-o să lăsaţi să treacă un astfel de succes pe lângă voi, când tocmai asta vă încântă, o recompensă după lungi eforturi.

Rac

Poate mai strângeţi un pic cureaua ca să se-adune banii în cont - cheltuiţi numai pentru lucrurile obligatorii încă vreo 10 zile. O să vă puteţi reface viaţa de cuplu, or să treacă supărările, neînţelegerile şi o să vă puteţi înţelege mult mai bine cu partenerul şi pentru că o să verbalizaţi ce nu vă convine.

Leu

Se poate să vă gândiţi, serios, la căsătorie şi să faceţi pasul hotărâtor în viitorul apropiat dacă sunteţi liberi de contract, bineînţeles. Poate vă acordaţi şi vouă un respiro ca să aveţi mintea limpede când alegeţi o colaborare şi vă faceţi planuri cu bătaie lungă ca să ştiţi care sunt priorităţile, să vă puneţi totul în ordine.

Fecioară

Se poate să vă găsiţi de lucru şi în particular şi o să reluaţi o activitate care v-a adus profit şi o s-o duceţi la alt nivel. Vi se dă ceva de lucru şi care va fi plătit în alt regim, că pare să fie un proiect care nu seamănă cu ce-aţi mai lucrat, şi o să fie un salt financiar.

Balanță

E un fel de echilibru emoţional pe care l-aţi dobândit, dar tot mai sunt nişte teste pe care trebuie să le treceţi cu bine zilele astea. O s-aduceţi un plus de confort în locuinţă, dar o să le faceţi pe toate pe rând că va trebui să mai puneţi nişte bani deoparte ca să v-ajungă pentru tot ce v-aţi propus.

Scorpion

Relaţia cu rudele apropiate trebuie reglată ca fraţii, surorile au nişte aşteptări, dar voi păreţi ocupaţi cu ale voastre în perioada asta. Poate fi o zi bănoasă şi totodată o să faceţi şi cheltuieli extrabugetare că apar tot felul de tentaţii şi poate aveţi de luat nişte cadouri.

Săgetător

Va scoate cineva la plimbare şi or să vă vină idei de umplut timpul liber cu preocupări incitante, în stilul vostru. Vă mai gândiţi până luni la nişte termeni contractuali, dacă să acceptaţi o ofertă, ca atare, sau mai puneţi voi nişte condiţii care să vă facă munca mai uşoară.

Capricorn

Se poate să plecaţi într-un du-te, vino ca să revedeţi un frate, un văr şi dacă nu aveţi multe de făcut pe-acasă mai rămâneţi o zi, două. Probleme mai vechi se rezolvă şi la serviciu, şi acasă, în plan personal vă bucuraţi de o mai bună comunicare şi viaţa de familie o să aibă de câştigat.

Vărsător

O problemă de suflet vă cam tulbură somnul şi dacă ştiţi care e cauza staţi de vorbă cu persoana care v-a pricinuit-o. Sunteţi pe punctul de a lua o decizie cât se poate de importantă şi o să aveţi răgazul până luni să vedeţi în ce direcţie vă-ndreptaţi, consultați-vă şi cu familia.

Pești

Vi se face o ofertă de lucru şi dacă vă permite programul o să vă duceţi la un salariu mai bun, pare-se, o fi vreo colaborare. E posibil să luaţi nişte bani şi să vă daţi întâlnire cu nişte prieteni ca să ieşiţi în oraş, să plecaţi într-o excursie şi să vă bucuraţi de peisaje, de zăpadă, eventual, scrie știrileprotv.ro

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net