Traducătoarea de vise: Ai visat că participi la un botez? Începi o viaţă nouă

Este un fapt recunoscut că visul are un sens anume. În general, visătorul vrea să ştie care este cuvântul cheie al visului, adică un cuvînt universal valabil. Dar fiecare vis se referă la o serie de întâmplări, iar personajele şi decorul care apar în visul vostru au roluri semnificative, ca într-un scenariu.

Când am tradus visele voastre, am ţinut seama de toate aceste aspecte. Şi săptămâna aceasta este interesantă, iar puterea de adaptare la evenimentele care vor urma vă ajută să depăşiţi momentele delicate.

În acest interval, cooperarea cu Capricornii şi cu Vărsătorii din anturajul vostru este bună şi vă motivează pentru iniţiativele care vă preocupă în mod expres. Din mesajele voastre am ales visele cu efecte pe termen lung, visele premonitorii.

Ai visat că participi la un botez? Începi o viaţă nouă

Visul: Casandra debutează în rubrica noastră cu un vis foarte interesant. Ea ne scrie că a fost invitată la un botez şi evenimentul a impresionat-o în mod foarte plăcut. Ea ne întreabă dacă pruncul botezat anticipează un necaz.

Semnificaţia visului: Un astfel de vis nu anticipează un necaz. Când iei parte la un botez, fie că este vorba de botejul unui copil sau al unui adult, visul are o semnificaţie pozitivă. Întâmplările care vor urma îl ajută pe cel care visează să-şi schimbe stilul de viaţă. Pas cu pas, visătorul se apropie de un nou mod de viaţă şi va avea o nouă atitudine în relaţiile cu persoanele din anturaj. După acest vis, Casandrei i se vor împlini cele mai înflăcărate dorinţe; ea poate avea copii norocoşi. Este posibil, ca în scurt timp, să întâlnească o nouă iubire.

Amuleta norocoasă: cruciuliţa de botez.

Ai găsit o comoară în grădina ta? Eşti norocoasă

Visul: Aura voia să cureţe grădina de frunzele căzute în această toamnă. În mod surprinzător, lângă rădăcina trandafirului preferat, dinţii greblei s-au lovit de un bolovan, îngropat adânc în pământ. După ce l-a îndepărtat, Aura a descoperit un pachet, înfăşurat în mai multe pungi. Emoţionată, ea a desfăcut pe rând fiecare pungă; în final, Aura a descoperit o amforă în care erau ascunse mai multe monede de aur şi de argint.

Vorbind cu bunica despre surpriza din grădină, aceasta i-a spus că, odinioară, pe terenul acela a locuit un boier foarte bogat.

Semnificaţia visului: În acest caz, Aura va primi un ajutor neaşteptat de la o persoană foarte generoasă din familia sa. Cu această susţinere, ea va rezolva probleme financiare majore. Este momentul ca Aura să demareze noi proiecte în domeniul ei de activitate.

Amuleta norocoasă: O monedă de argint.

Au fost 12 persoane la petrecere? Scapi de un ghinion

Visul: Aurelia a fost invitată la o petrecere. Fiind superstiţioasă din fire, iniţial n-a vrut să vină; după un calcul, Aurelia era a 13 persoană invitată la acea aniversare. Între timp, unul dintre invitaţi a trebuit să plece urgent în provincie. Atunci, Aurelia a acceptat invitaţia.

Semnificaţia visului: Spre norocul ei, Aurelia a reuşit să vină la aniversarea prietenei ei. Dacă ar fi fost un număr de 13 invitaţi la masă, într-adevăr, ea ar fi avut necazuri. Prin plecarea unui invitat, Aurelia scapă de un ghinion care o urmăreşte de multă vreme, cum ne spune ea.

Amuleta norocoasă: O cupă de cristal.

Joci cărţi ? Regele de cupă şi dama de caro anticipează o căsătorie

Visul: În viaţa reală, Nora era pasionată de pasienţe. Într-un vis recent, ea a visat că într-o pasenţă s-au adunat patru decari; iar în a doua pasenţă, regele de cupă s-a aliniat lângă un zece de caro; ea s-a trezit uimită din vis: în viaţa reală, pasenţele ei n- au avut astfel de rezultate.

Semnificaţia visului: La o pasenţă, dacă s-au adunat patru decari, în viaţa visătorului urmează o schimbare foarte bună pe plan social. Mai mult, dacă acesta face încă o pasenţă, şi regele de cupă se alătură damei de caro, în viaţa reală urmează o căsătorie fericită.

Amuleta norocoasă: Un decar alături de decarul de tobă.

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
cub emma corrin png
Kanye West
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel
image png
image png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
un barbat de 54 de ani are fantezii sexuale ciudate jpg