Top 3 zodii care ar putea avea un weekend de coșmar. O veste proastă le strică dispoziția

Finalul săptămânii nu vine tocmai cu vești grozave pentru trei dintre nativii zodiacului. Cei din zodia Rac trebuie să fie atenție la ce discuții poartă și ce negocieri vor face, deoarece nu au parte de noroc. Racii au o zi în care stările sau emoțiile lor sunt destul de vizibile și nu se simt bine în pielea lor, iar nativii din Pești își încep weekend-ul cu stângul. 

horoscop jpg

Berbec - rezolvi chestiuni practice

Dai dovadă de disciplină și organizare vis-a vis de chestiuni de ordin practic și propria sănătate. Îți asumi rezolvarea unor sarcini de rutină chiar dacă întâmpini și momente care nu-ți susțin concentrarea sau motivația. Devii mai inspirat, sâmbătă seară, în a găsi variante mai atrăgătoare de a rezolva lucrurile.

Taur - interacționezi greu cu copiii 

Interacțiunea cu copiii decurge un pic mai greu necesitând multă răbdare și toleranță din partea ta, însă poți descoperi că există și metode mai interactive de a-i convinge să facă unele lucruri. Dacă din punct de vedere emoțional, ceva sau cineva nu rezonează cu tine, îi poți surprinde pe ceilalți cu un altfel de comportament.

Gemeni - duci până la capăt o chestiune profesională

Chiar dacă o chestiune profesională sau o sarcină anume te solicită mai mult decât ți-ai dori, reușești să o duci la capăt folosind într-un mod înțelept experiență și cunoștințele dobândite. Relația cu un prieten poate să nu fie exact așa cum ți-ai dori însă cu ocazia asta realizezi că-ți poți ține companie de minune și singur.

Rac - atenție la drumurile scurte

Nativii din Rac trebuie să fie atenți la negocieri, discuții, cercetări sau drumuri scurte. Încearcă să fii cât mai precis în transmiterea mesajului urmând o strategie pregătită dinainte. Dacă există situații care îți pun la încercare modul în care îți exprimi autoritatea, fii deschis și flexibil în a încerca noi variante prin care să-ți susții ideile.

Leu - planul financiar trebuie gestionat cu mare grijă 

Planul financiar trebuie gestionat cu atenție chiar dacă ești tentat să-ți satisfaci unele dorințe sau plăceri. Dacă partenerul nu agreează o parte din planurile tale de weekend, în ciuda unui sentiment de nemulțumire, găsești într-un mod neașteptat resursele potrivite pentru a-ți atinge scopurile. 

Fecioară - nu rata posibilitatea să îți îndeplinești o dorință

Ceva ce-ți place sau îți dorești ca și experiență, deoarece consideri că îți poate deschide noi orizonturi este perceput diferit de partenerul tău, fapt care te face să pui la îndoială implicarea lui în relația voastră. Totuși dacă se ivește o oportunitate prin care îți poți îndeplini dorințele, nu ai de gând să o ratezi.

Balanță - alocă timp pentru tine 

Poți avea o stare ușor introvertită, dornic să-ți aloci un pic de timp pentru tine departe de agitația cotidiană. Evită întreținerea unor gânduri mai puțin pozitive sau a unor griji și încearcă să te mobilizezi într-o direcție constructivă. Sunt favorizate meditația, plimbările în natură și discuțiile terapeutice.

Scorpion - te vei apropia de o persoană 

Dacă interacțiunea cu un prieten sau într-o relație romantică este mai distantă din diverse considerente, se pot găsi metode care să vă apropie dacă îți dorești acest lucru. Poți fi plăcut surprins de inițiativa celuilalt de a participa la o activitate interactivă împreună, chiar dacă va trebui să vă schimbați un pic programul.

Săgetător - emoțiile tale sunt vizibile 

O zi în care stările sau emoțiile tale sunt destul de vizibile. Dacă ceva anume îți răpește din timpul pentru tine sau nu-ți permite să te bucuri de unele lucruri așa cum ți-ai dori, apelează la oamenii sau resursele potrivite. Ajutorul s-ar putea să apară de acolo de unde nici nu te aștepți.

Capricorn - poți să întâmpini obstacole 

Orice plănuiești astăzi și care are ca scop lărgirea orizonturilor fizice sau intelectuale poate întâmpina unele obstacole însă cu inspirație și susținere din partea partenerului, lucrurile se pot rezolva. Dacă faci o călătorie într-un loc cu care nu rezonezi, vei căuta variante alternative pentru a te simți bine.

Vărsător - vei fi sceptic să-ți arăți sentimentele 

Analizezi lucrurile în profunzime fapt care te determină să fii destul de sceptic și rezervat în modul de manifestare al sentimentelor, mai ales dacă nu te simți “auzit”de celălalt așa cum ți-ai dori. Pe seară poți fi plăcut surprins de inițiativa cuiva din familie de a face ceva care îți redă sentimentul de încredere.

Pești - starea ta nu este una tocmai bună

Dacă starea pe care o ai în prima parte a zilei nu este întocmai una pozitivă sau energică, din diverse considerente care pun o oarecare presiune asupra ta, fii deschis la variante de mobilizare. Cum tot ce vizează comunicarea, drumurile sau mișcarea este favorizat, apelează la oricare dintre ele cu încredere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image png
culoare zodii jpg
ciorbă de pui jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net