Top 3 zodii care sunt predispuse alergiilor. Mare atenție dacă te numeri printre ele!

Ultima actualizare:

Unele semne zodiacale sunt mai predispuse alergiilor. Astrologii le recomandă acestor trei zodii să fie mai atente la propria persoană și să se ocupe mai multe de ele pentru a nu se confrunta cu probleme de sănătate.

Zodiile care sunt predispuse alergiilor (foto: Shutterstock)
Zodiile care sunt predispuse alergiilor (foto: Shutterstock)

În timp ce unele persoane sunt norocoase și pot mânca ce își doresc, sau pot deține un animal de companie în cămin, pentru alții aceste lucruri le-ar putea declanșa anumite reacții alergice. Iar aceste trei zodii dunt mult mai predispune decât restul. Despre ce semne zodiacale este vorba?

Gemeni, 21 mai – 21 iunie

Unii așteaptă cu nerăbdare vară, însă nativii născuți sub semnul zodiacal Gemeni nu sunt așa încântați. Și asta, deoarece, în acest sezon apare planta ambrozia - cea mai alergenică din România. Ea produce o cantitate mare de polen, provocand alerfiile la polen și, de asemenea, agravând simptomele astmului, provocând tuse intensă și respirație șuierătoare.

Alergia la polen se manifestă prin următoarele simptome: congestie nazală (nas înfundat), catar oculo nazal (secretii apoase nazale si oculare), prurit nazal, ocular sau la nivelul mucoasei faringiene, eritem ocular, strănut și tuse.

Leu 23 iulie, – 22 august

Cei născuți în zodia Leu preferă adesea consumul de alimente procesate nesănătoase. De aceea, Leii sunt mai predispuși la alergiile alimentare. Chiar si o cantitate mica de alimente care provoaca alergii poate declansa semne si simptome, cum ar fi probleme digestive, urticarie sau cai aeriene umflate.

Ce este alergia alimentară? Este o reactie a sistemului imunitar care apare imediat dupa ce ati consumat un anumit produs alimentar. De asemenea, este ușor de confundat cu intoleranța alimentară, însă, chiar dacă ambele creează discomfort, intoleranța alimentară este o conditie mai gravă care nu implică sistemul imunitar.

Săgetător, 22 noiembrie - 21 decembrie

Sunt foarte mulți care își doresc un animal de companie în casele lor, dar nativii semnului zodiacal Săgetător sunt predispuși la alergiilor la câinii sau pisici. Pisicile produc alergeni multipli care se găsesc pe piele, în salivă, urină și blană.

Totodată, câinele este unul dintre cele mai puțin sensibilizante animale, iar rasel cu păr drept scurt sunt cele mai alergice. De asemenea, patrupezii cu mătreață au mai mulți alergeni, dar bichonii și canișii sunt cele mai puțin alergizante rase de câini. Așadar, frecvența și severitatea alergiei sunt mai mari in cazul expunerii la pisică în comparație cu expunerea la câine.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net