Mercur intră în Taur pe 3 aprilie. Ce zodii vor fi afectate de această schimbare

Miercuri, 3 aprilie 2023, Mercur intră în zodia Taur, una dintre cele 3 semne de pământ, unde va sta până pe data de 11 iunie. Tranzitul nu va fi unul simplu, deoarece Mercur va și retrograda în intervalul 21 aprilie-15 mai.

Mercur intră în Taur în aprilie. Sursă foto: Colaj Click! / Pixabay
Mercur intră în Taur în aprilie. Sursă foto: Colaj Click! / Pixabay

În astrologie, Mercur reprezintă modul în care gândește, simte și comunică atât verbal, cât și non-verbal fiecare zodie în parte. Astfel, în această perioadă vom învăța să cântărim fiecare acțiune, înainte de a o pune în practică. Este și perioada în care vom renunța la discuțiile și dezbaterile care sunt în dezavantajul nostru, potrivit astrosens.ro

Planeta Mercur intră în zodia Taur în aprilie

La scurt timp după ce Mercur intră în semnul Taurului, va face un careu cu Pluto din Vărsător. Astăzi există șanse crescute ca discuțiile noastre să fie vulcanice, să folosim cuvinte tăioase și să ne transformăm în adevărate victime, motiv pentru care este imperios necesar să fim atenți la cum și ce vorbim.

Zodiile afectate în luna aprilie de Mercur

Berbec

Persoanele născute în acest semn zodiacal sau au ascendent în Berbec trebuie să știe că Mercur va tranzita casa a doua. Discuții nenumărate vor fi despre situația financiară, loc de muncă, cheltuieli, cumpărături sau diverse investiții. Mercur vine în viața Berbecilor cu scopul de a-i trezi la realitate din punct de vedere financiar.

Deoarece Mercur va retrograda, astrologii recomandă nativilor să nu ia decizii importante până pe data de 21 aprilie.

Taur

Mercur vine cu multă claritate și curățenie în viața Taurilor și a celor care au ascendent în această zodie. Taurii vor observa o maturitatea emoțională, vor învăța să gândească pragmatic și clar, astfel că nu se vor mai lăsa atât de ușor afectați de păreri exterioare. Acest tranzit îi va ajuta să fie mult mai pragmatici și mai grijulii cu propria persoană, mai ales că Jupiter va intra în semnul lor zodiacal.

Gemeni

Gemenii și cei cu ascendent în această zodie trebuie să știe că Mercur va tranzita casa a 12-a. Mercur este guvernatorul acestei zodii, iar faptul că va retrograda îi va pune pe Gemeni față în față cu amintiri și persoane din trecutul lor.

În această perioadă de tranzit, Gemenii vor fi guvernați de frică la orice pas, iar scenariile negative îi vor afecta indiferent de cât de bine merg lucrurile în viața lor.

Rac

Mercur va tranzita casa a 11-a, astfel că Racii și cei cu ascendent în Rac vor comunica la cote maxime. Vor da dovadă de un grad ridicat de empatie, astfel că dorința lor de a-i asculta, de a-i sfătui și de a-i ajuta pe cei dragi îi va ajuta să-și schimbe și starea de spirit.

Acest tranzit îi ajută pe Raci să facă noi planuri pentru viitorul apropiat, vor participa la mai multe întâlniri și evenimente importante. De asemenea, vor relua legătura cu prieteni vechi.

Leu

Leii și persoanele cu ascendent în Leu tind să fie mult prea comunicative, fapt care poate conduce la scandal, întrucât planeta comunicării se va întâlni cu Uranus.

De asemenea, este accentuată nevoia de a dramatiza, neavând un scop fundamental.

Fecioară

Nativii acestei zodii și cei cu ascendent în Fecioară trebuie să știe că se vor confrunta cu diverse piedici în ceea ce vor să facă. Lucrurile se vor desfășura extrem de încet și Fecioarele vor avea nevoie de aprobări din partea celor din jur.

Mercur intră în Taur în aprilie. Sursă foto: Pixabay
Mercur intră în Taur în aprilie. Sursă foto: Pixabay

Balanță

Balanțele și cei cu ascendent în acest semn zodiacal vor începe să fie mult mai atente la capitolul bani și gestiune financiară. Mercur va tranzita casa a opta, iar Balanțele care au afaceri trebuie să fie atente la anumite presiuni care vor apărea. Este recomandat să nu se ia decizii în ceea ce vizează anumite moșteniri sau partaj.

Scorpion 

Scorpionii și cei cu ascendent în Scorpion trebuie să fie atenți la capitolul relații. În această perioadă, Mercur va tranzita casa relațiilor și a parteneriatelor, astfel că relația cu persoana iubită este influențată de comunicare.

Săgetător

Săgetătorii și cei cu ascendent în această zodie vor traversa mai multe schimbări. La locul de muncă vor primi vești neașteptate și există riscul ca progresul lor să fie împiedicat de anumiți colegi de muncă. Sănătatea joacă un rol important atât în rândul acestor nativi, dar și în rândul familiei și al apropiaților.

Capricorn 

Capricornii și cei cu ascendent în semnul zodiacal al Capricornului se vor bucura de o perioadă benefică. Vor petrece timp prețios alături de cei dragi și vor învăța să se iubească mai mult pe ei, chiar dacă această schimbare vine la pachet cu un gram de egoism. De asemenea, vor excela la capitolul relații și arta seducției.

Vărsător

Vărsătorii și persoanele cu ascendent în acest semn zodical se vor confrunta cu povești din trecutul lor care, inevitabil, vor ieși la suprafață pentru a fi rezolvate.

Dezbaterile cu membrii familiei vor fi atât plăcute, cât și neplăcute, însă este un moment oportun pentru a purta discuții referitoare la problemel și nevoile tale emoționale.

Pești

Peștii și nativii cu ascendent în această zodie se vor bucura de noi reușite începând de astăzi, 3 aprilie, când Mercur intră în Taur. Majoritatea Peștilor vor învăța să comunice eficient și acest tranzit îi ajută să facă schimbări importante în viața lor.

Pot, de asemenea, să planifice călătorii și să-și facă planuri serioase în ceea ce privește evoluția lor.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net