Horoscop aprilie 2023: Când este bine să călătorești în această lună, în funcție de zodia ta

Ultima actualizare:

Astrologul Kirah Tabourn prezintă horoscopul lunii aprilie 2023 pentru toate zodiile și oferă sfaturi prețioase în materie de călătorie. Iată destinațiile potrivite pentru fiecare nativ în parte, unde ar trebui să călătorească, dar și experiențele de care vor avea parte.

Horoscop aprilie 2023. Sursă foto: Colaj Click! / Pixabay
Horoscop aprilie 2023. Sursă foto: Colaj Click! / Pixabay

Luna aprilie este perfectă pentru călătorii. Recent, Marte a intrat în semnul zodiacal de apă al Racului, după o perioadă de 7 luni de zile în care a stat în semnul de aer Gemeni. Faptul că de o lună de zile Saturn se află în semnul de apă Pești, după o perioadă de 3 ani în care a stat în semnul de aer al Vărsătorului aduce noi schimbări de dispoziție în rândul celor 12 zodii.

Zodiile și călătoriile în luna aprilie 2023

Berbec

Persoanele născute în zodia Berbec trebuie să profite de luna aprilie, întrucât este perioada ideală pentru a călători. Faptul că Soarele se află în semnul lor zodiacal le oferă oportunitatea de a străluci, viața lor devenind plină de culoare, astfel le va fi sporită încrederea în propria persoană.

Este perioada ideală pentru călătorii cu familia și le este recomandat să profite de perioada de relaxare care le va fi pusă la dispoziție până pe data de 20 mai, când Marte va părăsi zodia Rac. Totuși, Berbecii trebuie să fie atenți la finanțe și ar face bine să-și cumpere o asigurare de călătorie.

Taur

Luni, 3 aprilie, Mercur intră în casa sinelui, unde va rămâne vreme de o perioadă îndelungată, până pe data de 11 iunie. Pentru Tauri, prezența lui Mercur reprezintă noi provocări financiare, astfel că nativii trebuie să fie extrem de atenți la responsabilitățile pe care le au de îndeplinit, dar și la cheltuielile pe care le vor face.

Următoarea perioadă din viața Taurilor îi va solicita extrem de mult, ceea ce înseamnă că o vacanță este tot ceea ce-i poate ajuta să-și încarce bateriile. Schimbările care urmează vor fi pentru o perioadă îndelungată și vor conduce către o schimbare inevitabilă în viața Taurilor.

Toate aceste evenimente au loc sub alinierea exactă dintre Soare și Jupiter marți, 11 aprilie, iar acest eveniment are loc o singură dată pe an, motiv pentru care această zi este cea mai norocoasă pentru Tauri.

Astfel, Taurii trebuie să profite de fiecare moment liber pe care îl au. Este recomandat să călătorească în locurile față de care se simt atrași.

Gemeni

Planeta care guvernează semnul zodiacal Gemeni va intra în Taur luni, 3 aprilie, unde va sta până pe data de 11 iunie. Este o perioadă semnificativă, deoarece acești nativi se vor rupe de cotidian și vor avea parte de noi începuturi.

Gemenilor le este recomandat să petreacă timp liber în natură, să stea singuri pentru a se deconecta de la evenimentele agitate de care au avut parte în ultimele luni. Noi oportunități vor bate la ușa Gemenilor, astfel că trebuie să-și încarce bateriile, pentru ca noile provocări să îi găsească pregătiți.

Rac

Luna plină în Balanță luminează a patra casă a intimității și a familiei. Aceste schimbări semnalează nevoile Racilor de siguranță, confort și familiaritate. Această săptămână este una benefică Racilor, astfel că le este recomandat să petreacă mai mult timp în familie, deoarece vor face noi schimbări în ceea ce privește aspectele nesatisfăcătoare ale vieții de familie, care sunt pe punctul de a fi schimbate.

De asemenea, este momentul prielnic ca Racii să-și planifice vacanțele din acest an.

Leu

Luna aprilie este cea mai bună din an pentru călătorii și vacanțe, în ceea ce-i privește pe nativii din zodia Leu. Sezonul Berbecului luminează sectorul călătoriilor internaționale, astfel că Leii ar trebui să profite de aceste zile pentru a se bucura de vacanțe în diverse destinații.

Fecioară

Sezonul Berbecului aduce noi schimbări în viața Fecioarelor. Urmează o perioadă liniștită pentru viața exterioară, însă plină de procese interioare de vindecare a sufletului și a minții. Fecioarele trebuie să petreacă timp în preajma persoanelor care aduc liniște în viața lor, iar mici ieșiri în aer liber și în natură le sunt recomandate acestor nativi.

Horoscop aprilie 2023. Sursă foto: Pixabay
Horoscop aprilie 2023. Sursă foto: Pixabay

Scorpion

Ultima perioadă din viața Scorpionilor a fost dedicată muncii în exces, însă urmează o pauză de care nativii au mare nevoie. Scorpionii trebuie să își dea voie să experimenteze, mai ales că Marte se află în luna Rac, noua casă în ceea ce privește călătoriile internaționale, călătorii, dezvoltare personală și spirituală.

Astfel, Scorpionii vor fi călători în următoarele 2 luni, chiar dacă majoritatea vor pleca în călătorii în interes de serviciu.

Săgetător

Miercuri, 5 aprilie, luna plină din Balanță reprezintă o perioadă plină de comunicare și socializare pentru a relua vechi prietenii, dar și a cunoaște noi oameni. Săgetătorilor le este recomandat să petreacă timp cu prietenii sau familia, iar ideea unei vacanțe nu sună deloc rău.

Capricorn

Saturn, planeta guvernatoare a acestui semn zodiacal a părăsit Vărsătorul după o perioadă de 3 ani de zile și a intrat în zodia Pești la finalul lunii martie.

În această perioadă Capricornii vor vizita diverse locații și așa nu doar că se vor relaxa, ci își vor da seama ce își doresc cu adevărat să facă în această viață.

Vărsător

Perioada ideală pentru distracție și grijă de sine. Vărsătorii se vor bucura de nenumărate călătorii, însă astrele le recomandă să-și mărească aria de locuri pline de tradiție pe care le pot vizita.

Pești

Horoscopul lunii aprilie 2023 anunță că atenția Peștilor este îndreptată asupra finanțelor și se va menține așa pentru o lungă perioadă de timp. Peștii nu traversează cea mai bună perioadă din viața lor, motiv pentru care le este recomandat să ceară ajutorul specialiștilor și al familiei. Pentru a-și încărca bateriile, plimbările în natură și chiar în locurile exotice le sunt recomandate, potrivit cntraveler.com

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net