Zodia care își schimbă radical viața după Luna plină din mai 2023. Avertizări majore pentru doi nativi

Luna plină din 5 mai vine cu multe provocări potrivit astrologului Camelia Pătrășcanu și scoate la iveală multe frici cu privire la ideea de a pierde poseisiuni, iar unui nativ i se schimbă viața radical! Trei zodii se confruntă cu multe probleme în această perioadă, potrivit astrologului care a dezvăluit totul în cadrul emisiunii Astro Talk.

Camelia Pătrășcanu dezvăluie cum ne afectează luna plină din 5 mai
Camelia Pătrășcanu dezvăluie cum ne afectează luna plină din 5 mai

Luna plină din 5 mai vine cu schimbări pentru 3 zodii

Berbec

Pentru berbeci, grijile pot fi legate de bani și această lună plină poate scoate la suprafață o teamă legată de bani sau poate dependența lor legate de o anumită persoană prin care vor să se asigure financiare sau le este teamă ca nu cumva să piardă bani pe mâna unei persoane care le-ar putea cere sau nu i-ar putea susține.

Soluția pentru aceste frici este, pur și simplu, înțelepciunea și experiența lor de viață și răbdarea, de asemenea. Să lase lucrurile să treacă, să nu dea curs primului imbold, primei emoții pe care o au, aceea de îngrijorare sau de nemulțimire. Să aibă un pic de răbdare pentru că tranzitele lunii sunt foarte rapide, momentul trece, momentele următoare vor aduce alte stări și alte informații și lucrurile se așează. Să se uite un pic în trecutul lor pentru că cheia rezolvării problemelor lor poate fi în trecut, a spus Camelia Pătrășcanu. 

Leu

Este o lună plină care îi pune pe Leii în fața unei situații foarte delicate. O situație de viață care s-a creat sau anumite responsabilități pe care le au, de care trebuie să se ocupe le creează un disconfort. Îi scoate din rutină, din confort, și în momentul acesta care se creează la lună plină îi face să vadă foarte limpede costurile, care nu sunt numai financiare, țin și de energie, de sănătate, de comoditățile din viața lor.

„Deci o funcție foarte înaltă, o responsabilitate foarte înaltă pe care și-o iau în acest moment îi tulbură foarte mult, le dă peste cap stilul de viață, poate aduce schimbări mari în viața lor. Unele schimbări sunt alese chiar de lei și această lună plină ilustrează costurile unei schimbări la care au lucrat. Trebuie să își asume cu curaj aceste costuri", a spus astrologul.

Gemeni

Pentru gemeni este o lună plină care poate aduce sensibilitate fizică. N-ar fi de mirare, de obicei suntem mai sensibili la lună plină, însă în cazul gemenilor se pot răscoli probleme mai vechi sau ei se tem ipohondric că ar putea avea ceva, dar este clar că este un moment de vulnerabilitate și sensibilitate.

La locul de muncă poate nici acolo nu stau lucrurile prea bine sau, pur și simplu, realizează acum la lună plină când toată negrua iese la suprafață că, de fapt, nu le place ce mai lucrează sau nu place unde lucrează sau nu sunt mulțumiți financiar și poate asta îi împinge să se gândească la izolzare, la detașare", a dezvăluit Camelia Pătrășcanu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net