Horoscop rune 1-7 mai. Mihai Voropchievici anunță schimbări mari în viața Vărsătorilor

Cum intrăm deja în luna mai, a venit vremea ca Mihai Voropchievici să împărtășească horoscopul runelor pentru săptămâna aceasta. Nativii din mai multe zodii trebuie să se pregătească noi provocări, potrivit acestuia.

Mihai Voropchievici vine cu horoscopul runelor pentru această săptămână
Mihai Voropchievici vine cu horoscopul runelor pentru această săptămână

Deja intrăm în mai, ultima lună de primăvară, iar celebrul Mihai Voropchievici împărtășește cu noi horoscopul runelor pentru această săptămână, potrivit informațiilor oferite de către fanatik.ro.

Berbec

Nativii din zodia Berbec vor primii mesaje cu mai multe înțelesuri, însă nu trebuie să își facă prea multe griji. O veste cu adevărat bună pentru aceștia este că cineva apropiat lor va avea parte de o sănătate perfectă în această lună.

Taur

Runele nu au vești bune în această săptămână, pentru tauri. Nativii acestei zodii vor avea parte de câteva zile cu provocări financiare și de sănătate, cărora vor fi nevoiți să le reziste.

Gemeni

Vine o perioadă de schimbări majore pentru gemeni, iar aceștia trebuie să știe că totul va merge spre bine. Vor avea parte de multe noi oprtunități în viața lor, inclusiv în ce privesc finanțele.

Rac

Această săptămână vine cu vești bune pentru nativii acestei zodii, inclusiv cu o posibilă sumă de bani la care nu se așteptau.

Lei

Leii vor avea parte de un cadou din partea cuiva care nu îi poate uita. Spre bucuria nativiilor acestei zodii, cadoul va fi unul frumos.

Fecioară

Această săptămână este una calmă pentru această zodie, potrivit runelor. Ba chiar, se poate spune că vor avea parte de protecție din partea divinității.

Balanță

Nativii acestei zodii au parte de o călătorie, conform runelor acestei săptămâni.

Scorpion

Vine o săptămână grea pentru scorpioni. Ei trebuie să fie atenți la orice, iar dacă au chiar și cel mai mic presentiment negativ, să nu le fie frică să amâne lucrurile.

Săgetator

Runele spun că vor fi preocupați de trecut, însă soarta le va pune în față o săptămână perfectă, de care să se bucure.

Capricorn

Răbdarea este cuvântul cheie în această săptămână, pentru nativii acestei zodii. Lucurile bun vin meeu la cei care pot aștepta.

Vărsător

Cei din această zodie vor avea parte de o veste care le va schimba viața. Poate avea legătură cu trecutul lor și modul cum au acționat într-o anumită situație.

Pești

Nativii acestei zodii au o săptămână perfectă! Toate planurile lor vor avea parte de succes în această săptămână, potrivit runelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net