Horoscopul lunii mai. Gemenii se confruntă cu probleme în carieră, iar Leii vor avea aventuri secrete

Lorina, astrologul Click!, anunță ce se va întâmpla cu toate cele 12 semne zodiacale, în luna mai. Unii nativi se bucură de succes profesional, iar alții sunt la polul opus. La fel se întâmplă și în zonele de sănătate și bani. 

Horoscopul lunii mai
Horoscopul lunii mai

Berbec

Cu energii intense pe axa financiară, aproape toate eforturile voastre sunt îndreptate acolo. Doar că tot acolo este și Mercur, astru încă în mișcare aparent retrogradă prima jumătate de lună. E motiv serios ca să vă recomand prudență în noile activități, dar vânt la pupă în a continua să dezvoltați ce este deja început de dinaintea retrogradării! Nu ar trebui să forțați evenimentele pentru că riscați să faceți greșelile de calcul, să cheltuiți mai mult decât vă propuneți, ba chiar să aveți mari pierderi. O abordare mai responsabilă a oricăror probleme legate de bani vă va permite ca-n proiectele pe termen lung să reușiți profesional să faceți pas important în viitorul apropiat.

Cu Marte pe zona de domiciliu, timp de 3 săptămâni așteptați-vă și la cheltuieli pentru reparații în casă, dar mai mult decât atât, manevrați cu prudență aparatele și echipamentele!

În privința sănătății, sugerez să acordați atenție semnalelor organismului dacă vă știți cu boli cronice. Sau n-ar fi exclus ca cineva din familie să aibă nevoie de îngrijirea voastră.

Odată cu schimbarea de semn a lui Marte, acordați atenție efortului fizic, sportului și mișcărilor bruște!

Taur

Cu Soarele în semnul vostru, vitalitatea ar trebui să fie la cote ridicate, iar dorințele și nevoile voastre să conteze în tot ceea ce veți întreprinde. Puteți simți inspirație creativă, aveți abilitatea de a vorbi frumos, iar cu aceste calități veți atrage oamenii și vă veți extinde cercul de cunoștințe. Va conta și cum vă prezentați în fața publicului, ca ținută, estetică și bun gust, iar ca să fiți voi bine-n pielea voastră, atunci apelați și la tratamentele de înfrumusețare.

Nu uitați însă că Mercur se află până la jumătatea lunii în mișcare retrogradă chiar în zodia voastră și-atunci luați-vă în continuare măsuri de protecție sau timp în plus pentru eventualele blocaje și întârzieri, planuri date peste cap, întâlniri amânate. Dar și voi vă puteți manifesta impulsiv sau surprinzător, atitudini care nu-s conform felului vostru.

Evenimentul lunii, dar și al restului din an va fi intrarea lui Jupiter pe teritoriul vostru. Va sta câteva luni bune acolo și cu siguranță va schimba ceva în viața voastră.

Gemeni

În continuare dorința voastră de a avansa cu proiecte și planuri de acțiune va fi blocată cel puțin până la jumătatea lunii mai. Veți fi până atunci direcționați doar spre revizuire și finalizare de lucruri mai vechi și eventual veți avea suport astral doar pentru sarcinile cotidiene. Chiar și așa, vă sfătuiesc să păstrați secretul implicărilor voastre, să lucrați mai mult din spatele scenei, de la dos, chiar dacă în felul acesta se vor cățăra alții pe umerii voștri și vor ieși în față.

De obicei sunteți nativii logicii și minții, dar acum vă sugerez să vă aplecați asupra intuiției căci ea va fi aceea cu suport săptămânile ce urmează.

Nu veți fi scutiți de elementul surpriză, fie la muncă, fie acasă în familie. Pentru ultima variantă, relațiile cu copiii pot suferi modificări și vor fi necesare metode noi de abordare.

Cât privește munca și relațiile cu colegii, amânați deciziile majore pentru al doilea decan al lunii!

Medical, sistemul vostru de apărare va fi slăbit, iar stresul ori depresia vin și ele cu o apăsare-n plus. Detoxifierea, vitaminizarea și odihna se impun dacă nu vreți să vă îmbolnăviți ori să se reactiveze boli cronice.

Rac

Încă mai aveți planeta Marte-n zodia voastră, iar ea vă dă energie și dinamism, activitate intensă, dar și grabă cu care puteți strica multe.

Casa grupurilor e energizată, așa că nu le ocoliți ci socializați și demonstrați-vă creativitatea, calitățile și talentul!

V-ați setat probabil obiective mărețe pe termen lung, dar încă mai aveți de lucrat la ele. Continuați-vă efortul și nu omiteți lucrul în echipă! Va conta mult influența oamenilor și suportul prietenilor. Dar dacă unele din obiective necesită infuzie de capital, studiați bine problema pentru ca nu cumva strategiile voastre să fi fost utopice!

A doua jumătate a lunii vă va aduce o dispoziție mai romantică și cu mare dorință de a vă direcționa spre voi înșivă, de a pune preț pe aspectul vostru, pe dezvoltarea voastră personală. Stabiliți-vă întâlniri, socializați, fiți o apariție încântătoare!

Ascultați-vă intuiția și simțiți din prima clipă pe cine trebuie să păstrați în preajmă și cui puteți da creditul încrederii voastre!

După 18 mai încolo, atenție la zona financiară deoarece acolo se pot ivi probleme complexe legate de taxe, rate, impozite sau chiar amenzi! Unele pot fi legate de evenimente petrecute in februarie 2022.

Leu

Este ultima lună calendaristică de primăvară, în care și de vreți, nu veți avea cum să rămâneți izolați, retrași sau în expectativă. Vor veni situații din exterior, care vă vor împinge la acțiune și luare de atitudini dacă vreți câștig. Va fi nevoie de decizii și de pași decisivi în special în sectorul carierei. Vă sugerez însă prudență și indic să vă păstrați suspiciunea în privința oamenilor. Nu raportați oricui intențiile voastre de schimbare pentru viitor! Ochii indiscreți pot deveni dușmănoși și invidioși, capabili să pună multe bețe-n roată ulterior. Desfășurați-vă afacerile în secret, ascundeți-vă veniturile, uneori chiar și de cei din familie devine indicat!

Odată cu intrarea lui Jupiter în Taur din a doua jumătate a lunii mai încolo, s-ar putea să existe tendința de a vă lăsa pe leneveală profesional, de a păstra o situație comodă, lucru pe care nu vi-l indic deoarece riscați să pierdeți oportunitățile pe care Jupiter le va aduce până la finalul anului. Însă nici a vă arunca acum în speranțe bazate pe noroc sau a vă asuma promisiuni fără acoperire nu v-avantajează.

În relațiile afective, pot exista atracții și tendințe de a vă arunca în noi aventuri secrete. Nu vă vor aduce satisfacție și împlinire decât eventual dacă ele sunt pe termen scurt. Pe termen lung, ele doar vă vor alimenta niște rele dependențe.

Fecioara

Pentru voi, casa călătoriilor este activată mare parte a lunii mai, iar dacă plecați, veți fi avantajați mai curând dacă ajungeți în locuri cunoscute, în care ați mai fost și altădată.

Vor fi nativi care poate se vor gândi să se întoarcă la cursuri abandonate cândva, sau nativi deja înscriși, pentru care se apropie sesiunile de examene.

Oricum, pe parcursul întregii perioade va exista dorința de extindere a viziunilor asupra lumii, de a reflecta asupra judecăților și concepțiilor de până acum sau de a cerceta detalii asupra unor legi care vă sunt necesare în abordarea unor chestiuni juridice.

Venus și Marte sunt planete prezente în casa prietenilor și susținătorilor, așa că nu veți duce lipsă de oameni care să vă stimuleze ideile și să fie pe aceeași lungime de undă cu voi, chiar și atunci când alții vă vor critica sau vă vor contesta.

Afectiv, tensiunile, dificultățile sau chiar însingurarea în cuplu se vor manifesta și doar sinceritatea ori răbdarea vă vor ajuta la stoparea unor eventuale escaladări de situații conflictuale.

Financiar, prima săptămână a lunii vă avantajează, pentru că apoi cheltuielile vor crește iar câștigurile propriu-zise vor fi doar la nivel de propuneri și cam atât.

Balanță

Luna mai este una în care s-ar putea să luați decizii extreme, cel mai probabil în privința carierei, dar poate și a relației de parteneriat. Cu astfel de tendințe, nu recomand impulsivitatea pentru că sunt hotărâri mult prea importante ca să fie luate sub influență emoțională. Vă sfătuiesc să evitați riscurile inutile și să țineți psihicul posibil labil sub cheie. Dacă sunteți tentați să alegeți o cale a aventurii, atunci riscați să vă treziți într-o poveste neplăcută. Energiile astrale sunt dinamice, dar nu vă oferă certitudini, ci poate mai mult haos.

Financiar de asemenea vin situații în care veți depinde ori veți avea nevoie de sprijin, iar riscul de a avea pierderi este mare. Cât pentru a contracta un împrumut acum, luați în calcul faptul că aranjamentele planetare indică dificultate în a înapoia banii pe termen lung. Oricum, stabilitatea financiară va veni mai curând dacă beneficiați de sprijinul pe câștigurile unui partener.

A doua jumătate a lunii poate că va fi puțin mai calmă și să zic eu c-ar fi șanse să vă echilibrați puțin. Veți avea ocazia să câștigați mai mult, să începeți relații noi sau să le schimbați semnificativ pe cele deja existente. Câștigul va veni prin cooperare, iar singuri cu greu veți face față. Faptul că Marte și Venus vor trona în casa carierei e veste bună pentru a câștiga simpatia șefilor și reputație publică.

Scorpion

Activitatea intensă va fi pentru voi călăuzită spre zona relațiilor, fie că sunt de afaceri, fie personale. Orice contact, cooperare și comunicare versatilă vor fi foarte importante. Poate fi o extindere printr-o propunere venită de la un colaborator sau prin contacte cu colegii ori cu cineva drag.

Al doilea și al treilea decan din luna mai va veni totuși cu surprize, cu situații neașteptate, care să pună la îndoială legăturile cu oamenii. Tensiunile vor avea la bază, fie faptul că nu toate promisiunile vor fi respectate, fie că acordurile vor fi uitate sau înțelese greșit. Va deveni atunci important să gestionați bine finanțele și să cheltuiți cu înțelepciune. Urmați disciplina și regulile jocurilor! Fiți sârguincioși și atenți atunci când completați formulare, documente și facturi! În general, vor fi multe transformări, dar important va fi să nu vă grăbiți să luați o decizie, ci să cântăriți fiecare pas.

Al treilea decan poate fi marcat de dificultăți în carieră, iar motivul poate fi  autoritarismul crescut, nerezonabil și lipsa de compromisuri. Nu vă va ajuta la nimic o astfel de atitudine. Ci poate doar la înrăutățirea relației cu șefii. Sau dacă nu sunteți în câmpul muncii, atunci relația cu părinții va fi vizată.

Săgetător

Trei sferturi din luna mai, preocupările voastre se vor îndrepta spre îndatoririle de serviciu, spre treburile de rutină, spre proiectele care se derulează în echipă sau spre obiceiuri și stare de sănătate. Acolo va trebui să schimbați ceva, acolo s-ar putea ivi surprize care vor produce dezordine și incertitudine și va fi imposibil să nu luați măsuri ori să nu reacționați. Ele trebuie să fie de colaborare și bună înțelegere cu colegii, cu șefii și de întărire a poziției pe care o aveți.

Puteți primi oferte interesante, iar cu perspicacitate veți putea să descoperiți care dintre ele sunt cu adevărat oportune. Oricum, nu neglijați sfaturile profesioniștilor, dar puteți conta și pe sprijinul unei persoane dragi! Activitatea antreprenorială, creativitatea în ceea ce privește câștigurile vor avea succes.

Venus va ajunge într-o casă a banilor în comun și prin urmare, va fi mai bine să vă bazați pe un partener de cuplu sau pe afacere în asociere dacă sunteți antreprenori. În plus, cu o astfel de poziție a Micului Benefic, puteți obține beneficii din partaj, pensie alimentară, credite. Asta dacă nu aveți datorii, pentru că dacă ele există, o să vi se solicite să rambursați suma.

Capricorn

Voi nu veți fi scutiți de schimbări care vor presupune originalitate și spontaneitate cu care să îi surprindeți pe alții. Pe lângă astea, casa divertismentului este activată și veți fi orientați într-acolo. Așteptați-vă însă ca lucrurile să nu meargă toate așa cum le planificați, căci se vor da peste cap!

Poziția lui Jupiter poate aduce-n discuție lucruri legate de părinți ori de domiciliu sau afaceri imobiliare. Nu vă sfătuiesc deocamdată să faceți mișcări decisive, cel puțin în primele aproximativ 3 săptămâni din lună.

Pe de altă parte, tot poziția planetei în discuție poate deschide calea unor câștiguri bazate pe noroc, poate chiar legate de jocurile bursiere.

Puteți organiza tot felul de evenimente pentru a atrage oameni influenți, companii mari, organizații sau asociații către planurile și ideile voastre. Este o perioadă favorabilă pentru întâlniri, comunicare cu mari contribuții la succesul viitor.

Posibil să fiți impulsionați să vă implicați în ceva nou, doar că vă recomand să nu vă pierdeți stăpânirea de sine, pentru a nu distruge ceva bun pe care l-ați creat în trecut.

Referitor la sănătate, nu vor fi probleme majore dar se impune o dietă de detoxifiere a organismului sau un regim de slăbire dacă acest lucru ar fi necesar.

Vărsător

Este o lună în care veți reuși să finalizați proiecte sau probleme legate de casă și familie, veți primi poate oaspeți sau veți duce la final lucruri începute mai demult. Dacă sunteți în demersuri pentru achiziții imobiliare sau legate de cele necesare în casă mai costisitoare, vă sfătuiesc să așteptați cu finalizarea lor pentru a doua jumătate a lunii. Nu de alta, dar pot apărea tot felul de situații surprinzătoare și neplanificate care să vă dea peste cap.

Din punct de vedere al sănătății, sistemul imunitar va fi slăbit, ceea ce va provoca o senzație de disconfort intern, de oboseală cronică și susceptibilitate la diferite tipuri de boli. Nu vă supraîncărcați cu treburi și responsabilități grele, mai ales la începutul lunii! Multe boli pot fi de natură psihosomatică, așa că încercați să vă stăpâniți nervii! Depresia, pesimismul, stresul, toate acestea nu fac decât să agraveze dispoziția. De asemenea, vă sugerez să vă protejați de persoanele negative și invidioase!

Financiar, poate mijlocul de lună mai să fie ceva mai favorabil. Puteți primi atunci bonusuri și recompense, puteți obține un loc de muncă mai interesant și care poate deveni o adevărată o sursă de inspirație creativă. În restul perioadei, mai mult o să cheltuiți decât o să câștigați și riscați să dați banii pe tot felul de prostioare. Iar dacă veți avea nevoie de bani, o rudă vă poate fi de ajutor.

Pești

Potențialul intelectual va crește semnificativ, ca de altfel și setea incredibilă de cunoștințe noi. Perioada este favorabilă activităților de predare și cercetare, de educație, activităților școlare, pentru munca de cercetare, formare și autoeducare.

De asemenea, va fi o lună foarte activă în ceea ce privește comunicarea și călătoriile pe distanțe scurte. Ele vor fi benefice planurilor voastre, dar dacă n-aveți nicio țintă, atunci mișcările vor fi dezordonate și haotice. Călătoriile de afaceri într-o regiune sau un oraș învecinat nu sunt deci excluse. Acest lucru vă va permite să rezolvați problemele curente legate de serviciu sau de afaceri. Aveți însă grijă la drum, luați-vă timp la dispoziție pentru posibilele întârzieri și verificați-vă documentele să fie în regulă!

Financiar, veți avea mult de cheltuit cu copiii, cu treburile casnice, pe alimente, cel puțin în prima săptămână din lună. Odată cu intrarea planetei Venus în Rac,un semn prietenos pentru voi, începeți să simțiți beneficiile din activități creative, vă veți valorifica talentele și hobby-urile sau vă veți relaxa.

Afectiv, se pot ivi discuții contradictorii în parteneriat,iar acolo unde a dispărut romantismul, relațiile se vor simți goale.

Cei singuri, pot întâlni persoane interesante, comunicative, dar relațiile nu vor fi stropite de sentimentul de iubire, ci plăcere și atât. Asta nu înseamnă că acești nativi nu trebuie să se bucure de prezent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net