Horoscop rune pentru mai 2023. Două zodii au noroc în dragoste, iar un nativ se lovește de certuri pe toate planurile

Ultima actualizare:

Mihai Voropchievici, unul dintre cei mai cunoscuți numerologi din țara noastră, vine cu predicțiile runelor pentru luna mai! Potrivit acestuia, în perioada următoare vom fi tentați să cheltuim prea mulți bani pe lucruri de care nu avem nevoie, iar o mulțime de oameni noi vor intra în viața noastră! Luna vine și cu probleme pentru unele zodii!

Mihai Voropchievici vine cu predicțiile runelor pentru luna mai
Mihai Voropchievici vine cu predicțiile runelor pentru luna mai

Horoscop rune pentru luna mai 2023

Mihai Voropchievici a venit cu predicțiile runelor pentru luna mai, în emisiunea Astro Fanatik. Faimosul numerolog spune că această perioadă vine cu dorința de a cheltui bani pentru mici răsfățuri, cât și cu o mulțime de oameni noi care se vor perinda prin viața noastră. În general o lună mai ușoară pentru nativii tuturor zodiilor, există și câteva excepții, iar, în general, fiecare dintre noi va avea de alergat în această perioadă.

Berbecii vor avea parte de dragoste

Pentru nativii din zodia Berbec, luna mai vine cu o nouă poveste de dragoste, poate chiar mai intensă decât sunt aceștia obișnuiți. Dornici de noi experiențe, berbecii vor merge înainte fără teamă, explorând noua situație în care se află.

Taurii primesc vești bune

Indiferent despre ce subiect vor fi acestea, veștile bune nu vor întârzia pentru Tauri, iar runele vin și cu un sfat important: deși nativilor din această zodie le displac profund schimbările bruște în viață, aceștia ar trebui să iasă din zona de comfort și să profite de noua oportunitate oferită.

Gemenii vor avea parte de certuri

Pentru nativii din zodia Gemeni, luna mai este una tulbure. Se vor certa des cu cei din jur, iar de multe ori, ceilalți nu se vor sfii să returneze „favoarea”, lucru ce îi va extenua rapid pe Gemeni. Sfatul runelor este ca aceștia să își țină temperamentul în frâu în această lună.

Horoscop rune pentru luna mai

Racii se țin de călătorii

Pentru nativii din zodia Rac, luna mai vine cu mult de mers, iar, din nefericire, nu totul va fi doar de plăcere. Racii pot găsi noi oportunități de muncă care îi vor pune zilnic pe drumuri.

Leii vor fi provocați din plin

Fie că este vorba despre probleme de sănătate sau în relația amoroasă, nativii din Leu vor avea parte de multe provocări în această lună. Însă aceștia nu se află la prima luptă, așa că trebuie să reziste până când lucrurile se lămuresc.

Fecioarele, dornice de o schimbare

Fie la serviciu, sau o schimbare de domiciliu, Fecioarele doresc ceva nou în viața lor. În această lună, nativii din această zodie vor avea șansa unei situații favorabile, care le poate rezolva problema.

Balanțele au parte de multe schimbări

Iar acestea nu vor fi doar unele minore, de care vor uita a doua zi, ci extrem de importante în viața Balanțelor! Din fericire, aceste schimbări vor fi binevenite, chiar mult așteptate!

Săgetătorii, favorizați în această lună

Viața lor se va schimba semnificativ în bine, iar toate dorințele și planurile lor de viitor se vor transforma în realitate. Luna mai este extrem de benefică pentru nativii acestei zodii.

Capricornii vor primi cadouri

Fie că este vorba de un cadou la care sperați de mult, bani, sau o sumedenie de vești pozitive, nativii din Capricorn vor avea parte de o perioadă benefică în această lună.

Vărsătorii sunt la limita unei vești importante

Nativii din Vărsător vor avea parte de o sumedenie de mesaje în această perioadă, multe dintre ele contradictorii. Însă dacă știu cum să profite de ele și au răbdare, o veste extrem de benefică și importantă poate veni în viața lor.

Peștii vor avea o lună fericită

Nativii din această zodie vor avea parte de mult noroc în luna mai. Peștii vor primi vești bune pentru o mulțime de proiecte din viața lor.

image
image
image
image
image
image
Top 5 zodii care aduc ghinion în dragoste  Sursa foto shutterstock 362274548 jpg
Zodii jpg
IQOS ILUMA IISTLE23 PRIME KV 48SHEET TEREA OFF VISUAL022 DIGITAL KEYVISUAL EN OC png
gripa jpg
horoscop sex si dragoste png
statii de incarcare electrica (1) jpg
geluri uv albastre jpg
FotoJet (15) jpg